• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
15 در صد از کا750 ضعیفتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یهو بگو اندازه ی کا800 هستش دیگه:D
یا 15 درصد از 3250؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داش زیکما شما احینا یوزر p30world نیستی :lol::lol: من که 100 دفعه بهت گفتم توی کلوپ 5700 توی p30world هم پرسیدی گفتم k750 رو میخوره :D

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
15 در صد از کا750 ضعیفتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یهو بگو اندازه ی کا800 هستش دیگه:D
کا800 که صداش در نمیاد!!اگه 5700 صداش کمتر از ان70 و کا750 میبود مطمئن باشید من نمیخریدمش!!جک نگید!فقط 10 درضد از ان73 کمتره !!!:rolleyes::rolleyes::cool:کا800 به جز یه قرقر ساده که صدایی نداره!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
15 در صد از کا750 ضعیفتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یهو بگو اندازه ی کا800 هستش دیگه

ببینید اصلا روی اسپیکر 5700 حساب باز نکنید.اسپیکر 5700 در حد دو باند کاملا معمولی هست.از K750 حدودا 15 درصد ضعیف تره اما از لحاظ کیفیت می تونم بگم تا 40 درصد بهتره

از 3250 هم حدودا 30 درصد صدا ضعیف تره.از N73 هم به همین منوال اما از لحاظ کیفیت از هر دوشون بهتر و به طور صدرصد از 3250 سرتره

از N70 هم حدودا 5 درصد ضعیف تره.البته از لحاظ بلندی که به صورت کامل قابل تشخیص نیست

از K800 و K810 هم 15-20 درصد بلند تر و شفاف تر هست

داش زیکما شما احینا یوزر p30world نیستی من که 100 دفعه بهت گفتم توی کلوپ 5700 توی p30world هم پرسیدی گفتم k750 رو میخوره

کجا می خوره؟؟!!

داداش من تا همین چند وقت پیش K750 داشت که من فریمور W800 هم روی گوشیش ریختم.همیشه کل اهنگ می زاشتیم گوشی من اصلا حرفی برای گفتن نداشت !

یه خورده تعصب بیجا رو بزارید کنار و با مدرک حرف بزنید.من با صدتا گوشی تست زدم و به صورت کاملا حرفه ای !!

صدفه میوزیک یکسان به صورت همزمان تست زدم با انواع گوشی ها و درصدی که می گم کاملا واقعیه و بدون تعصب هست

کا800 که صداش در نمیاد!!اگه 5700 صداش کمتر از ان70 و کا750 میبود مطمئن باشید من نمیخریدمش!!جک نگید!فقط 10 درضد از ان73 کمتره !!!کا800 به جز یه قرقر ساده که صدایی نداره!!!

10 درصد نه 25-30 درصد !!

تو شرکت همکار من N73 Se داره.یه میوزیک می زاره کل شرکت صداشو می شنون ! من تو اتاقم میوزیک می زارم از اتاق بیرون می یام صدا قطع می شه !

یه خورده واقع بین باشید و الکی از خودتون حرف در نیارید !

ضمنا hamidrezaaa جان یه عکس از گوشی گرفتم که به گوشیت امیدوار بشی

570032.jpg

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان شما اکولایزری رو که میزارم امتحان کنید و کیف کنید از بلندی گوشی:
از سمت چپ اولی تا کمپلیت بالا!دومی رو بین 12 تا 14 حرکت ببرید بالا!سومی رو بین 8 تا 9 حرکت ببرید بالا!چهارمی و پنجمی رو کمپلیت ببرید بالا!!حالا کف کنید!ان70 کا750 کا800 دبل850 همگی خورده میشوند!تست شده!!100 درصد!در ضمن استریو رو خاموش کنید!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیر جان شما اکولایزری رو که میزارم امتحان کنید و کیف کنید از بلندی گوشی:
از سمت چپ اولی تا کمپلیت بالا!دومی رو بین 12 تا 14 حرکت ببرید بالا!سومی رو بین 8 تا 9 حرکت ببرید بالا!چهارمی و پنجمی رو کمپلیت ببرید بالا!!حالا کف کنید!ان70 کا750 کا800 دبل850 همگی خورده میشوند!تست شده!!100 درصد!در ضمن استریو رو خاموش کنید!!

چک کردم

نسبت به اکولایر POP حدودا 15 درصد افزایش پیدا می کنه که درواقع مقدار بیس رو کم کرده و در عوض شفافیت صدا رو بالا برده

باید فردا با گوشی های دیگه مقایسه کنم

البته یه مورد رو عرض کنم

من با یه برنامه کیفیت صدای یه کلیپ رو فوق العاده بالا می برم که در این مورد باند N73 باید بره بوق بزنه !!

دقت داشته باشید که باند 5700 در حد خودش بی نظیره اما نوکیا صلاح دیده که صداش رو ضعیف جلوه بده..دقیقا از سیاست W810 و کلا نسل جدید سری W سونی اریکسون استفاده کرده که صدای اسپیکر ضعیف هست در حالی که صدای W800 که اولین گوشی واکمن سونی اریکسون بود صدای فوق العاده بلندی داشت که طی تجربه های ثابت شد که به مرور زمان اسپیکر ممکن بود نیم سوز بشه !

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
زدی تو خال امیر جان!به خاطر همین من هم اسم این اکولایزر رو از همون روزی که کشفیدمش کریستال کوالیتی گذاشتم!چون صدای گوشی رو شفاف و البته تیز میکنه!مطمئن باش براحتی پوز گوشیهایی رو که گفتم زمین میزنه!

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش زیکما شما احینا یوزر p30world نیستی :lol::lol: من که 100 دفعه بهت گفتم توی کلوپ 5700 توی p30world هم پرسیدی گفتم k750 رو میخوره :D
اره معلومه که خودم هستم یوزرم مثل رین اسکای تابلو هستش:D
راستی رین اسکای تو اینجا چی کار میکنی؟چقدر پستهای ما دو تا توی اینجا کمه:D:happy:
من که تصمیم به خرید همین گوشی گرفتم حالا هر چی شد که شد صداش کم بود که کم بود.امروز مغازه رفتم رفیقم گفتش که من تست کردم در حد کا750 هستش همونقدرم باشه کافیه.خدا رو چه دیدی شاید دیدید بعدا آپدیت کردیم صداش زیاد شد:D
راستی حمید رضا شما توی پی سی یوزرت چیه؟من که هر چی فکر کردم نفهمیدم آخه تا به حال فقط رین اسکای بود که 100 بار به من گفته بود

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
زدی تو خال امیر جان!به خاطر همین من هم اسم این اکولایزر رو از همون روزی که کشفیدمش کریستال کوالیتی گذاشتم!چون صدای گوشی رو شفاف و البته تیز میکنه!مطمئن باش براحتی پوز گوشیهایی رو که گفتم زمین میزنه!

شما از AnvSoft Mobile Video Converter استفاده کن و یه کلیپ تبدیل کن ببین چطور باند گوشی می خواد جز بخوره از بلندی صدا !

با روش های غیر معقول می شه صدای گوشی رو بالا برد (منظور اکولایزر نیست) اما مهم صدای پیش فرض گوشی هست که کمپانی تعیین کرده

خدا رو چه دیدی شاید دیدید بعدا آپدیت کردیم صداش زیاد شد

اگر گوشی رو می خوای برای صدا بخری من بهت 5700 چینیش رو پیشنهاد می کنم که کار شرکت چینی هست.5 تا اسپیکر داره !

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما از AnvSoft Mobile Video Converter استفاده کن و یه کلیپ تبدیل کن ببین چطور باند گوشی می خواد جز بخوره از بلندی صدا !

با روش های غیر معقول می شه صدای گوشی رو بالا برد (منظور اکولایزر نیست) اما مهم صدای پیش فرض گوشی هست که کمپانی تعیین کرده

اگر گوشی رو می خوای برای صدا بخری من بهت 5700 چینیش رو پیشنهاد می کنم که کار شرکت چینی هست.5 تا اسپیکر داره !

نه من واسه صدای بلند نمیخوام رین اسکای در جریان هستش از بس که گوشیهای قبلیم صداشون ضعیف بودن همه به من طعنه میزدن فقط در حدی میخوام مثل کا750 همین.
در واقع من به خاطر اینکه سیمباین جدید هستش و سی پی یو خیلی قوی داره و اینکه صداش شفاف و باکیفیته میخوام بگیرم.به نظرم همین هم گزینه ی خوبیه قبلا هم میخواستم بگیرم ولی قسمت نشد در ضمن میخوام این نوکیاهای جدید رو هم امتحان کنم یادش بخیر یه 7610 دست خانومم بید انقدر سرعتش پایینه که اصلا دلم نمیاد باش یه اس ام اس بدم:D

agamosa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
وفتی موزیک پلییر را باز میکنیم وقتی قسمت پلی لیست و غیره میاد برای برگشت آن راهی نیست غیراز دکمه فون که در آن صورت هم آن قسمت وقتی وارد منو میشوی آن را باز نشان میدهد آیا برای رفع آن غیر از خاموش و روشن کردن
راه دیگری هست؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
با سلام
وفتی موزیک پلییر را باز میکنیم وقتی قسمت پلی لیست و غیره میاد برای برگشت آن راهی نیست غیراز دکمه فون که در آن صورت هم آن قسمت وقتی وارد منو میشوی آن را باز نشان میدهد آیا برای رفع آن غیر از خاموش و روشن کردن
راه دیگری هست؟
بله از Handy Taskman استفاده کن.
داخل همین تاپیک هم بچه ها آپ کردن.
پیشنهاد میکنم کل صفحات رو بخونی اگه سرعتت خوبه.

hamidrezaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی حمید رضا شما توی پی سی یوزرت چیه؟من که هر چی فکر کردم نفهمیدم آخه تا به حال فقط رین اسکای بود که 100 بار به من گفته بود
به به دادش همین حمیدرضا ست
gigglesmile.gif
ولی 1 بار بهت گفتم نه 100 بار یه خورده اغراق کردم
greenstars.gif
25r30wi.gif

zimka_14162

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چک کردم

نسبت به اکولایر POP حدودا 15 درصد افزایش پیدا می کنه که درواقع مقدار بیس رو کم کرده و در عوض شفافیت صدا رو بالا برده

باید فردا با گوشی های دیگه مقایسه کنم

البته یه مورد رو عرض کنم

من با یه برنامه کیفیت صدای یه کلیپ رو فوق العاده بالا می برم که در این مورد باند N73 باید بره بوق بزنه !!

دقت داشته باشید که باند 5700 در حد خودش بی نظیره اما نوکیا صلاح دیده که صداش رو ضعیف جلوه بده..دقیقا از سیاست W810 و کلا نسل جدید سری W سونی اریکسون استفاده کرده که صدای اسپیکر ضعیف هست در حالی که صدای W800 که اولین گوشی واکمن سونی اریکسون بود صدای فوق العاده بلندی داشت که طی تجربه های ثابت شد که به مرور زمان اسپیکر ممکن بود نیم سوز بشه !
حالا مقایسه اش کردی؟

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
من میخوام این گوشی رو بگیرم.
چند سوال:
1.قیمتش الان چنده؟
2. گارانتی اصلیش مال کذوم شرکت هستش؟
3.اگر گارانتی فرعی بگیرم از کجا بفهم گوشیم اصله؟ (این برام مهمه)
4.جایی رو سراغ دارید که ارزون بده گوشی رو و اصل هم باشه؟(در واقع نندازن بهمون)(تهران)
5. ارزونترم میشه؟
فردا صبح میخوام برم بگیرم
خلاصه تو این زمینه تازه کارم.اگر راهنمایی دیگه ای هم دارید بفرمایید.
خیلی خیلی ازتون ممنونم.
ممنون

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
حالا مقایسه اش کردی؟

چطور مقایسش کنم؟؟

خوب وقتی هر گوشی رو اکولایزرش رو دقیقا همینجوری که برای این تنظیم کردم برای اون گوشی ها هم تنظیم کنم خوب بازم نتیجه همونه و فرقی نمی کنه !!!!

نتیجه اخلاقیش اینه که همون چیزی که گفتم بدون تعصب و کاملا درسته :D

من میخوام این گوشی رو بگیرم.
چند سوال:
1.قیمتش الان چنده؟
2. گارانتی اصلیش مال کذوم شرکت هستش؟
3.اگر گارانتی فرعی بگیرم از کجا بفهم گوشیم اصله؟ (این برام مهمه)
4.جایی رو سراغ دارید که ارزون بده گوشی رو و اصل هم باشه؟(در واقع نندازن بهمون)(تهران)
5. ارزونترم میشه؟
فردا صبح میخوام برم بگیرم
خلاصه تو این زمینه تازه کارم.اگر راهنمایی دیگه ای هم دارید بفرمایید.
خیلی خیلی ازتون ممنونم.
ممنون

1-دقیق ندارم
2-گارانتی نوکیا همون اتصالات هست و بقیه متفرقه هستند.گارانتی سونی اریکسون "سیتادل" و گارانتی سامسونگ هم "پارس قائم" هست.به جز اینها همه گارانتی ها متفرقه به حساب می یان
3=این گوشی هنوز قلابیش روئیت نشده ! بهتره در فکر این باشید که دست دومشو به جای اکبند نخرید !
4-نیازی نیست اینکارو انجام بدی.با این می تونی بفهمی گوشیت چند ساعت کار کرده.
ستاره.مربع.92702689 مربع

5-فعلا نه.

اگر تازه کار هستی تو انجمن مشاوره تاپیک مخصوص هست.نیازت رو از یه گوشی بگو و سقف قیمتت رو مشخص کن تا راهنمایی بهتر بشی.

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
چطور مقایسش کنم؟؟

خوب وقتی هر گوشی رو اکولایزرش رو دقیقا همینجوری که برای این تنظیم کردم برای اون گوشی ها هم تنظیم کنم خوب بازم نتیجه همونه و فرقی نمی کنه !!!!

نتیجه اخلاقیش اینه که همون چیزی که گفتم بدون تعصب و کاملا درسته :D

1-دقیق ندارم
2-گارانتی نوکیا همون اتصالات هست و بقیه متفرقه هستند.گارانتی سونی اریکسون "سیتادل" و گارانتی سامسونگ هم "پارس قائم" هست.به جز اینها همه گارانتی ها متفرقه به حساب می یان
3=این گوشی هنوز قلابیش روئیت نشده ! بهتره در فکر این باشید که دست دومشو به جای اکبند نخرید !
4-نیازی نیست اینکارو انجام بدی.با این می تونی بفهمی گوشیت چند ساعت کار کرده.
ستاره.مربع.92702689 مربع

5-فعلا نه.

اگر تازه کار هستی تو انجمن مشاوره تاپیک مخصوص هست.نیازت رو از یه گوشی بگو و سقف قیمتت رو مشخص کن تا راهنمایی بهتر بشی.

ممنون
این کدی که دادید رو یه نوکیا دیگه چک کردم. باید لایف تایمر 0 باشه دیکه برای گوشی اک؟(اینی که الان دارم 0082:27 کار کرده)یعنی 82ساعت کار کارده؟منظور مکالمس دیگه ؟:blush:
دست دوم بودنش از همین روش قابل تشخیصه دیگه؟ چون سال تولیذ رو هم میزنه.همچنین سریال که باید با رو کارتن چک بشه.

rainysky50

Registered User
لایک‌ها
0
امیر جان چکار این 5700 کردی؟؟؟چقدر قسمت دوم گوشیت از قسمت اولش فاصله داره!!!؟؟بابا گفتیم کمی فاصله نه یک متر!!!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دست دوم بودنش از همین روش قابل تشخیصه دیگه؟
بله.
من اون موقع که خواستم بگیرم امیر جان بهم گفت اگه آک باشه یه بو مثل کفش نو میده راست هم میگفت
39.gif
.

امیر جان چکار این 5700 کردی؟؟؟چقدر قسمت دوم گوشیت از قسمت اولش فاصله داره!!!؟؟بابا گفتیم کمی فاصله نه یک متر!!!

فکر میکنم بخاطر شلوار جین هست.
چون وقتی میخوایم از جیب درش بیاریم از قسمت چرخان درش میاریم واسه ی همینه که فاصله میوفته.
الان ماله منم فاصله افتاده
37.gif
.
تازه پریشب یکی از لبه های درپوش باتریمم شکست
37.gif
54.gif
.
با چسب وصلش کردم ولی مثل اولش نشد.
امیر جان از کجا بفهمم قابی که دارم میخرم اصل هست؟
اگه میشه راهنمایی کنین.
مرسی.

بالا