بعد که Headset رو انتخاب میکنم صدا از تو هدفون میاد ولی دکمه های روی ریموت کار نمیکنه!
در صفحات قبل این مورد رو من گفته بودم.هدفون رو تا نصفه اگر بزنید این منو می یاد..روی هدفون هم بزارید بر اساس هدفون می شه و ریموت کنترل کار نمی کنه.باید روی اون یکی گزینه بزارید که الان اسمش یادم رفته
. آيا براي اين گوشي قاب مشابه قاب فابريكش ( مشكي ) هست و در صورت تعويض مشكلي پيش نمياد ؟
قاب مشکیش اومده...دو مورد الان قاب تو بازار هست.مورد اول بسیار بسیار کیفیت ضعیفی داره و حتی دکمه هاش هم نمی شه روی گوشی نصب کرد و در می یاد.چون گیره متصل به قاب رو نداره و معلومه همینطوری یه چیزی بیرون دادن.سری دوم تو بازار خیلی بهتر هست و می شه کاملا کل قاب گوشی رو عوض کرد.حتی رنگ قاب بالا و پایین گوشی هم که سفید هست می شه عوض کرد که رنگ های فسفری.قرمز.نقره ایش اومده و من نقره ایش رو الان روی گوشیم نصب کردم
تعویضش یه خورده سخته.البته بگم که اصلا نیازی نیست که پیچ گوشی باز بشه.پشت گوشی وقتی قاب باتری رو در می یارید جداره بالای گوشی که برای مکالمه هست با یه فشار کوچیک به سمت بالا باز می شه.جداره پایین هم به همین منوال هست منتها باید دقت داشته باشید که به دوربین ضربه نخوره.
موقع عوض کردن حواستون به سنور نور که کنار earphone هست باشه که گم نشه.این شیشه خیلی کوچیک هست و دست تعمیرکار بدید که عوضش کنه مطمئن باشید تعمیرکار گمش می کنه !
الان من رنگ نقره ایش رو گرفتم که کناره هاش شیری رنگ مثه N73SE شده.زیبایی خاصی به گوشی داده و راضی هستم.ضمنا برای عوض کردن نوار دور گوشی که مشکی رنگه و بخوایید عوضش کنید باید حواستون باشه که گیره هاش نشکنه !
قاب ارجینال گوشی هم 42 هزارتومنه ! حواستون باشه درست قاب رو عوض کنید که بعدا 42 تومن پیاده نشید...تجربه شخصی منم می گه بدون ترس خودتون عوضش کنید.من دست تعمیرکار دادم تا ابد پشیمونم !! شیشه سنسور نور گوشی گم شد و مجبور شدم یه تیکه پلاستیک بچسبونم !! الان خودم قابمو عوض می کنم و مشکلی ندارم !
قیمت قاب هم اون سری اشغالی 3500 تومن هست و مدل بهتر که بهبود یادته 4-5 تومنه.فکر کنم در اینده رنگ مشکی مانند N73 ME هم براش بیاد