• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگه من این تمو میدیدم گوشیمو نمیفروختم !
prankster2.gif

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی تم قشنگی بود. مرسی
به گوشی یه حال و هوای دیگه ای داد...

hmmb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تازه 5700 گرفتم. چندتا سوال داشتم :

1. آيا براي اين گوشي قاب مشابه قاب فابريكش ( مشكي ) هست و در صورت تعويض مشكلي پيش نمياد ؟
2.نصب انتي ويروس ضروريه ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
1 - قاب هست ! منتها دقیقا کیفیت فابریکش نیست . مشکلی هم پیش نمیاد !
2- خیر !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
حدود 1.5 هفتست که وقتی ریموت رو به گوشی وصل میکنم منوی Select Enhancement میاد!
بعد که Headset رو انتخاب میکنم صدا از تو هدفون میاد ولی دکمه های روی ریموت کار نمیکنه!

کسی همچین مشکلی نداره؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
بعد که Headset رو انتخاب میکنم صدا از تو هدفون میاد ولی دکمه های روی ریموت کار نمیکنه!

در صفحات قبل این مورد رو من گفته بودم.هدفون رو تا نصفه اگر بزنید این منو می یاد..روی هدفون هم بزارید بر اساس هدفون می شه و ریموت کنترل کار نمی کنه.باید روی اون یکی گزینه بزارید که الان اسمش یادم رفته

. آيا براي اين گوشي قاب مشابه قاب فابريكش ( مشكي ) هست و در صورت تعويض مشكلي پيش نمياد ؟

قاب مشکیش اومده...دو مورد الان قاب تو بازار هست.مورد اول بسیار بسیار کیفیت ضعیفی داره و حتی دکمه هاش هم نمی شه روی گوشی نصب کرد و در می یاد.چون گیره متصل به قاب رو نداره و معلومه همینطوری یه چیزی بیرون دادن.سری دوم تو بازار خیلی بهتر هست و می شه کاملا کل قاب گوشی رو عوض کرد.حتی رنگ قاب بالا و پایین گوشی هم که سفید هست می شه عوض کرد که رنگ های فسفری.قرمز.نقره ایش اومده و من نقره ایش رو الان روی گوشیم نصب کردم

تعویضش یه خورده سخته.البته بگم که اصلا نیازی نیست که پیچ گوشی باز بشه.پشت گوشی وقتی قاب باتری رو در می یارید جداره بالای گوشی که برای مکالمه هست با یه فشار کوچیک به سمت بالا باز می شه.جداره پایین هم به همین منوال هست منتها باید دقت داشته باشید که به دوربین ضربه نخوره.

موقع عوض کردن حواستون به سنور نور که کنار earphone هست باشه که گم نشه.این شیشه خیلی کوچیک هست و دست تعمیرکار بدید که عوضش کنه مطمئن باشید تعمیرکار گمش می کنه !

الان من رنگ نقره ایش رو گرفتم که کناره هاش شیری رنگ مثه N73SE شده.زیبایی خاصی به گوشی داده و راضی هستم.ضمنا برای عوض کردن نوار دور گوشی که مشکی رنگه و بخوایید عوضش کنید باید حواستون باشه که گیره هاش نشکنه !

قاب ارجینال گوشی هم 42 هزارتومنه ! حواستون باشه درست قاب رو عوض کنید که بعدا 42 تومن پیاده نشید...تجربه شخصی منم می گه بدون ترس خودتون عوضش کنید.من دست تعمیرکار دادم تا ابد پشیمونم !! شیشه سنسور نور گوشی گم شد و مجبور شدم یه تیکه پلاستیک بچسبونم !! الان خودم قابمو عوض می کنم و مشکلی ندارم !

قیمت قاب هم اون سری اشغالی 3500 تومن هست و مدل بهتر که بهبود یادته 4-5 تومنه.فکر کنم در اینده رنگ مشکی مانند N73 ME هم براش بیاد

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
در صفحات قبل این مورد رو من گفته بودم.هدفون رو تا نصفه اگر بزنید این منو می یاد..روی هدفون هم بزارید بر اساس هدفون می شه و ریموت کنترل کار نمی کنه.باید روی اون یکی گزینه بزارید که الان اسمش یادم رفته
مشکل اینجاست که من نصفه نمیزنم و کامل وقتی وصلش میکنم ریموت رو شناسایی نمیکنه و اون منو میاد!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

قاب مشکیش اومده...دو مورد الان قاب تو بازار هست.مورد اول بسیار بسیار کیفیت ضعیفی داره و حتی دکمه هاش هم نمی شه روی گوشی نصب کرد و در می یاد.چون گیره متصل به قاب رو نداره و معلومه همینطوری یه چیزی بیرون دادن.سری دوم تو بازار خیلی بهتر هست و می شه کاملا کل قاب گوشی رو عوض کرد.حتی رنگ قاب بالا و پایین گوشی هم که سفید هست می شه عوض کرد که رنگ های فسفری.قرمز.نقره ایش اومده و من نقره ایش رو الان روی گوشیم نصب کردم

تعویضش یه خورده سخته.البته بگم که اصلا نیازی نیست که پیچ گوشی باز بشه.پشت گوشی وقتی قاب باتری رو در می یارید جداره بالای گوشی که برای مکالمه هست با یه فشار کوچیک به سمت بالا باز می شه.جداره پایین هم به همین منوال هست منتها باید دقت داشته باشید که به دوربین ضربه نخوره.

موقع عوض کردن حواستون به سنور نور که کنار earphone هست باشه که گم نشه.این شیشه خیلی کوچیک هست و دست تعمیرکار بدید که عوضش کنه مطمئن باشید تعمیرکار گمش می کنه !

الان من رنگ نقره ایش رو گرفتم که کناره هاش شیری رنگ مثه N73SE شده.زیبایی خاصی به گوشی داده و راضی هستم.ضمنا برای عوض کردن نوار دور گوشی که مشکی رنگه و بخوایید عوضش کنید باید حواستون باشه که گیره هاش نشکنه !

قاب ارجینال گوشی هم 42 هزارتومنه ! حواستون باشه درست قاب رو عوض کنید که بعدا 42 تومن پیاده نشید...تجربه شخصی منم می گه بدون ترس خودتون عوضش کنید.من دست تعمیرکار دادم تا ابد پشیمونم !! شیشه سنسور نور گوشی گم شد و مجبور شدم یه تیکه پلاستیک بچسبونم !! الان خودم قابمو عوض می کنم و مشکلی ندارم !

قیمت قاب هم اون سری اشغالی 3500 تومن هست و مدل بهتر که بهبود یادته 4-5 تومنه.فکر کنم در اینده رنگ مشکی مانند N73 ME هم براش بیاد
امیر جان میشه یه عکس ازش بزاری؟
من که هنوز قابشو تو اهواز ندیدم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مشکل اینجاست که من نصفه نمیزنم و کامل وقتی وصلش میکنم ریموت رو شناسایی نمیکنه و اون منو میاد!

فکنم باید برم تو کار هارد ریست :wacko:

کلی باید بشینم گوشی رو دوباره تنظیم کنم :(

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

احتمالا ورودی فیش گوشی یه خورده کثیف شده.یه خورده تمیزش کن ... هروقت اون منو اومد روی Music Stand کلیک کن

من یه هدفون بلوتوث استریو DS970 سونی اریکسون گرفتم و هدفون گوشی رو به کل فراموش کردم.شفافیت صداش عالیه...بیس خیلی قوی نیست که بیشتر به خود گوشی برمی گرده.سازگاری کامل هم داره و تنها عیبش اینه که از گوشی نمی شه ولوم رو کم و زیاد کرد و باید از خود هدفون ولوم رو کم و زیاد کنم.اما واقعا راضی هستم و مشکلی ندارم....

امیر جان میشه یه عکس ازش بزاری؟
من که هنوز قابشو تو اهواز ندیدم.

فردا سعی می کنم عکس بگیرم

فکنم باید برم تو کار هارد ریست

کلی باید بشینم گوشی رو دوباره تنظیم کنم

بهتره اینکارو نکنی....
هردفه یه گزینه Music Stand رو انتخاب کنی خیلی بهتره

فریمور جدید واسش نیومده؟

هنوز نه !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بهتره اینکارو نکنی....
هردفه یه گزینه Music Stand رو انتخاب کنی خیلی بهتره
موزیک استند رو انتخاب کنم هدفون کار نمیکنه!
با هارد ریست هم نشد!

یک سرچ کردم و معلوم شد توی این ریموت ها باطری داره و وقتی باطریش تموم بشه اینجوری میشه!:wacko:
یک جا گفته بود موقع شارژ اگه اینم وصل باشه باطریش شارژ میشه ولی بعضیا هم تکذیب کرده بودن
حالا باید تست کنم
عوض کردن باتریشم که به این راحتیا نیست :f34r:

بالا