سلام
من
2 تا مشكل در اين گوشي ديدم: يكي اينكه جويسيكش بزرگه و كار باهاش سخته...البته اين مشكل بزرگي نيست...ولي يك ايرادي كه در گوشي خودم ديدم اينه كه، سرعتش خيلي پايينه. با اينكه روش برنامه زياد نصب نكردم ولي در هنگام پخش موزيك وقتي دكمه pause/play رو ميزنم با يك ثانيه تاخير اينكار رو انجام ميده...يا همچنين وقتي كه بازيهاي جاوا روش اجرا ميكنم، بعد از حدود 5-6 ثانيه تاخير مياد.
بعضي بازيها با فرمت sis هم اجرا نميشه. مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست يعني يه ورژن پايينتر!
میشه بگید چرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضي بازيها رو هم وقتي اجرا ميكني انگار اصلا اجرا نكردي
علت تاخیر پلی یا پاوس کردن میوزیک ربطی به سرعت پردازش گوشی نداره.این موردی بود که خود نوکیا به صورت عمدی در این گوشی قرار داده.به عنوان مثال در 3250 این مشکل وجود نداره.سرعت پردازش 3250 که صدرصد به طور حتم پایین تر از 5700 است.این مشکل رو می توان توسط اپدیت اگر نوکیا بخواد حل کرد !
گوشی های سیمبین هم کلا برنامه های جاوا رو یه خورده با تاخیر اجرا می کنند چون سیستم عامل هستند و این یه مورد طبیعی است.بالاخره باید اجرا کننده جاوا اجرا بشه و بتونه برنامه رو اجرا کنه که این یه خورده زمان رو می بره
درسته که این گوشی از سیمبین 9.2 استفاده می کنه اما به این دلیل نیست که الگوریتم 9.1 رو کلا بشناسونه.علت اینکه اون بازی یا برنامه که روی 9.1 اجرا می شه اما روی گوشی شما اجرا نمی شه به خاطر اینه که نویسنده اون گیم یا برنامه از یه نوع الگوریتمی استفاده کرده که سورسش روی 9.2 ناشناخته هست و اجرا نمی شه.با یه خورده تغییرات توسط همون نویسنده یا یه نفر دیگه می شه این مشکل رو حل کرد
بعضی از بازی ها هم که اجرا نمی شه می تونه به خاطر نوع رزولیشن و یا کلا نوع نوشتن اون گیم باشه که سیمبین 9.2 نمی تونه بشناسش !
در مورد بهتر بودن این گوشی نسبت به 5700 باید عرض کنم که به جز دوربین 5700 XM خیلی خیلی سر تر از N73 است.N73 فقط دوربین بهتر و Loud Speaker بهتری نسبت به 5700 داره اما در عوض 5700 XM سرعت پردازش بسیار بهتری+کیفیت ال سی دی بهتری+نسخه جدید سیمبین-کوالیتی اسپیکر بهتر داره