• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
راستی یه سوال دیگه:
می گن خیلی ری استارت می کنه, آخرین آپدیتش هم همینجوریه؟
ممنون
زیادم نمیکرد.
ولی تو آپدیت جدید خیلی خوب شده من که یه بار بیشتر ریست نشده تو آپدیت جدید.
تازه اونم خیلی ازش کار کشیدم تا ریست شد.
الان همه ی 5700 های جدید آپدیت شدن.
مگر اینکه قدیمی باشه.
مثلا از چند ماهه پیش تو مغازه مونده باشه.

salarnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپدیت جدید رو از کجا بیاریم ؟
راستی از کجا بفهمم که گوشیم آپدیت می خواد یا نه ؟؟
مرسی

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

salarnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی
حالا شما که آپدیت کردی چه چیزهاییش فرق کرده ؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی
حالا شما که آپدیت کردی چه چیزهاییش فرق کرده ؟
ریست دیگه خیلی کم میشه.
صداش یه کوچولو کمتر شده ولی با کیفیت تر.
صدای شات دوربینش کمتر شده.
تو بخش گالری میتونی دیگه تمام فایل ها رو مارک آل کنی بریزی تو فولدر.
ولی قبل از آپدیت فقط یه فایل میرفت.
برنامه ی orginiser بهش اضافه شده برای اذان هستش.
دیگه چیزی نیست همیناست.

salarnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی رپ بوی جان
راستی شما تو فروم پی سی ورلد نمیای ؟؟

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
بی کیفیت ترین و کم صدا ترین رو پی 990 داره.
صدای 5700 به نظرم خیلی خوبه.
من تا 1 ماه پیش هم پی 990 داشتم هم 5700 جفتشو تست زدم 5700 میخوردش.

حالا اگه از صدا (چون بعد از آپدیت یکمی صداش بیشتر اما بی کیفیت تر میشه(p990 رو میگم)) و دوربین صرفه نظر کنیم شما از p990 راضی تر بودید یا 5700 ؟ اگه p990 م رو بفروشم 5700 بگیرم بنظر شما پشیمون نمیشم؟

آخه یه مسئله ای هست اونم اینکه مگه میشه یک گوشی خوب نوکیا با این قیمت وجود داشته باشه؟ یعنی واقعا مشکل خاصی نداره؟ s60 ش از s60 سری n چیزی کمتر نداره؟!:f34r: مرسی

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
حالا اگه از صدا (چون بعد از آپدیت یکمی صداش بیشتر اما بی کیفیت تر میشه(p990 رو میگم)) و دوربین صرفه نظر کنیم شما از p990 راضی تر بودید یا 5700 ؟ اگه p990 م رو بفروشم 5700 بگیرم بنظر شما پشیمون نمیشم؟

آخه یه مسئله ای هست اونم اینکه مگه میشه یک گوشی خوب نوکیا با این قیمت وجود داشته باشه؟ یعنی واقعا مشکل خاصی نداره؟ s60 ش از s60 سری n چیزی کمتر نداره؟!:f34r: مرسی
5700
36.gif
.
نه به نظر من کاره خيلي خوبي می کنین.
پي 990 فقط صفحه کليدش خوبه.
در اصل من فقط براي صفحه کليدش خريدمش.
ولي از بس سنگين با گنده بود 1 ماه پیش فروختمش.
بله فعلا که وجود داره
36.gif
.
نه هیچ مشکلی من باهاش ندارم.
نه الان من دارم از برنامه با تم های ان95 استفاده میکنم.
خواهش.

مرسی رپ بوی جان
راستی شما تو فروم پی سی ورلد نمیای ؟؟

خواهش
36.gif
.
چرا یه مدت امدم ولی زیاد باهاش حال نکردم.
فروم خیلی شلوغه از پی تی بیشتر خوشم میاد.

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
آقا من دنبال یه تاپیکم که نحوه ی آپگرید کردن فرم ور 5700 رو آموزش داده بود، کسی میتونه یه لینک ازش بهم بده؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من دنبال یه تاپیکم که نحوه ی آپگرید کردن فرم ور 5700 رو آموزش داده بود، کسی میتونه یه لینک ازش بهم بده؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم
صفحات قبلی همین تاپیک هست
36.gif
.
ولی یادم نیست کدوم صفحه.
اگه ADSL داری خودت یه نگاه بنداز.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقاجون کسی یافت نشد بگه این ریموت لامصبش چجوری باز میشه تا باطری مبارکشو رویت کنیم؟!

salarnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من
2 تا مشكل در اين گوشي ديدم: يكي اينكه جويسيكش بزرگه و كار باهاش سخته...البته اين مشكل بزرگي نيست...ولي يك ايرادي كه در گوشي خودم ديدم اينه كه، سرعتش خيلي پايينه. با اينكه روش برنامه زياد نصب نكردم ولي در هنگام پخش موزيك وقتي دكمه pause/play رو ميزنم با يك ثانيه تاخير اينكار رو انجام ميده...يا همچنين وقتي كه بازيهاي جاوا روش اجرا ميكنم، بعد از حدود 5-6 ثانيه تاخير مياد.
بعضي بازيها با فرمت sis هم اجرا نميشه. مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست يعني يه ورژن پايينتر!
میشه بگید چرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعضي بازيها رو هم وقتي اجرا ميكني انگار اصلا اجرا نكردي

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
نه الان من دارم از برنامه با تم های ان95 استفاده میکنم.

منظورم مثلا این برنامست (و برنامه هایی که گفته سری n نوکیا): http://www.ir-tci.org/archives/software/s60_v3/google_search_on_nokia_phone/#more
راستی با اجازه یه سوال دیگه: میشه برای s60 اسکرین سیور فلش گزاشت؟ خودش اون اسکرین سیور ساعت نوکیا رو داره؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
منظورم مثلا این برنامست (و برنامه هایی که گفته سری n نوکیا): http://www.ir-tci.org/archives/software/s60_v3/google_search_on_nokia_phone/#more
راستی با اجازه یه سوال دیگه: میشه برای s60 اسکرین سیور فلش گزاشت؟ خودش اون اسکرین سیور ساعت نوکیا رو داره؟
بله این برنامه هم میشه
36.gif
.
بله اسکرین سیور فلش میشه گذاشت
39.gif
.
نه نداره
36.gif
.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من
2 تا مشكل در اين گوشي ديدم: يكي اينكه جويسيكش بزرگه و كار باهاش سخته...البته اين مشكل بزرگي نيست...ولي يك ايرادي كه در گوشي خودم ديدم اينه كه، سرعتش خيلي پايينه. با اينكه روش برنامه زياد نصب نكردم ولي در هنگام پخش موزيك وقتي دكمه pause/play رو ميزنم با يك ثانيه تاخير اينكار رو انجام ميده...يا همچنين وقتي كه بازيهاي جاوا روش اجرا ميكنم، بعد از حدود 5-6 ثانيه تاخير مياد.
بعضي بازيها با فرمت sis هم اجرا نميشه. مثلا بازي aphalt urban gt 2 3d اجرا نميشه با اينكه مخصوص سيمبين 9.1 هست يعني يه ورژن پايينتر!
واسه ی منم این مشکل ها هست
39.gif
.
کلا برنامه های جاوا سره نوکیا اینطوری میشه.
بعضی از برنامه های 9.1 سره این گوشی نیمخورن.

salarnight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بین این گوشی و ن73 موزیک ادیشن موندم کودوک رو بگیرم ؟
بنظرتون از خرید 5700پشیمون نمی شم ؟ خوبه ؟
یا ن73 بگیرم ؟؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من بین این گوشی و ن73 موزیک ادیشن موندم کودوک رو بگیرم ؟
بنظرتون از خرید 5700پشیمون نمی شم ؟ خوبه ؟
یا ن73 بگیرم ؟؟

5700 بغیر از دوربین در بقیه موارد از N73 سره !

اگه دوربین برات مهم نیست 5700 بگیر چون

LCD

CPU

Symbian

Sound quality

نسبت به N73 خیلی بهتره !

تازه قیمتش هم خیلی بهتره ! فکر کنم دورو بر 240 باشه !

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من

علت تاخیر پلی یا پاوس کردن میوزیک ربطی به سرعت پردازش گوشی نداره.این موردی بود که خود نوکیا به صورت عمدی در این گوشی قرار داده.به عنوان مثال در 3250 این مشکل وجود نداره.سرعت پردازش 3250 که صدرصد به طور حتم پایین تر از 5700 است.این مشکل رو می توان توسط اپدیت اگر نوکیا بخواد حل کرد !

گوشی های سیمبین هم کلا برنامه های جاوا رو یه خورده با تاخیر اجرا می کنند چون سیستم عامل هستند و این یه مورد طبیعی است.بالاخره باید اجرا کننده جاوا اجرا بشه و بتونه برنامه رو اجرا کنه که این یه خورده زمان رو می بره

درسته که این گوشی از سیمبین 9.2 استفاده می کنه اما به این دلیل نیست که الگوریتم 9.1 رو کلا بشناسونه.علت اینکه اون بازی یا برنامه که روی 9.1 اجرا می شه اما روی گوشی شما اجرا نمی شه به خاطر اینه که نویسنده اون گیم یا برنامه از یه نوع الگوریتمی استفاده کرده که سورسش روی 9.2 ناشناخته هست و اجرا نمی شه.با یه خورده تغییرات توسط همون نویسنده یا یه نفر دیگه می شه این مشکل رو حل کرد

بعضی از بازی ها هم که اجرا نمی شه می تونه به خاطر نوع رزولیشن و یا کلا نوع نوشتن اون گیم باشه که سیمبین 9.2 نمی تونه بشناسش !

در مورد بهتر بودن این گوشی نسبت به 5700 باید عرض کنم که به جز دوربین 5700 XM خیلی خیلی سر تر از N73 است.N73 فقط دوربین بهتر و Loud Speaker بهتری نسبت به 5700 داره اما در عوض 5700 XM سرعت پردازش بسیار بهتری+کیفیت ال سی دی بهتری+نسخه جدید سیمبین-کوالیتی اسپیکر بهتر داره

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
این مشکل تاخیر اجرای بازی های جاوا در p990 هم وجود داشت, اصلا بعضی وقتا یادش می رفت که روی بازی کلیک کردی!
توی 2 3 تا آپدیت آخرش علاوه بر افزایش سرعت پاسخگویی به درخواست های کاربر و افزایش سرعت گوشی کلی از باگهاشم گرفته شده
اصلا میشه گفت این سیاست شرکتهای سازنده ی گوشی های دارای سیستم عامل هست که بلافاصله پس از ساختن گوشی اونو با تبلیغات گسترده وارد بازار می کنن و باگ ریپورتینگ رو به مشتری واگذار می کنند و در آپدیت های مکرر (اگر کاربران پیگیر باشند) اونهارو برطرف میکنه که البته این می تونه باعث بدنامی گوشی و شرکت سازنده بشه

بالا