• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان نسخه جدید نرم افزار این گوشی اومده ولی هنوز از طریق NSU در دسترس نیست! :(
اینم لینک دانلود:
Nokia 5700 v04.21 RM-230_CareDP_10.1_RM-230_EMEA_APAC.exe (82.51 MB)
http://www.mediafire.com/?0imdvyhqidm

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ممنون تهرانشهر جان

مثه قبل خودت باید دوباره اپدیت کنی :d

مزایا و معایب این اپدیت رو خودت بگو...
خواهش
آره دیگه اگه نگم هیشکی حواسش نیست :p

من ریسکشو نکردم اینو رو گوشیم نصب کنم
فقط یکی از کسایی که توی یک فروم خارجی بود نصب کرده بود میگفت صداش بیشتر شده و جزئیات دیگه ای نگفته بود.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش
آره دیگه اگه نگم هیشکی حواسش نیست :p

من ریسکشو نکردم اینو رو گوشیم نصب کنم
فقط یکی از کسایی که توی یک فروم خارجی بود نصب کرده بود میگفت صداش بیشتر شده و جزئیات دیگه ای نگفته بود.

صداش که برای من مهم نیست.من همیشه از هدفون بلوتوث استفاده می کنم و از اسپیکر به ندرت استفاده می کنم

امیدوارم در پچ های اینده این خاصیت LandScape بهش اضافه بشه !!

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز

با تشكر از راهنمايي شما امروز گوشي رو به شركت گارانتي بردم.اينا چيزي نگفتند و بعد از 20 دقيقه گفتند گوشي بايد اينجا باشه چند روز ديگه زنگ بزنيد تا بگيم آماده هست يا نه ولي روي رسيد مربوطه نوشته : احتمال قطع شدن فلپ كه شامل گارانتي نميباشد.حالا من نميدونم تعميرش مي كنند و ميگند شامل گارانتي نيست و يك حق الزحمه اي ميگيرند يا نه اينا هم مثل مغازه اي كه گوشي رو ازشون گرفتم ميگند بايد تعويض بشه و از اين حرفها ! به اطلاع خواهم رساند.

همانطور كه گفتم اطلاع خواهم داد..گوشي رو دريافت كردم.گفتند تعمير كنيم به زودي دچار مشكل ميشه و فلپش رو عوض كردند گفتند شامل گارانتي نميشه و هزينه اش 35000 تومان هست كه چون گارانتي طلايي داريد نصف اين يعني هزينه قطعه اخذ ميشه و بالاخره گوشي به اينصورت به دستمان رسيد.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
همانطور كه گفتم اطلاع خواهم داد..گوشي رو دريافت كردم.گفتند تعمير كنيم به زودي دچار مشكل ميشه و فلپش رو عوض كردند گفتند شامل گارانتي نميشه و هزينه اش 35000 تومان هست كه چون گارانتي طلايي داريد نصف اين يعني هزينه قطعه اخذ ميشه و بالاخره گوشي به اينصورت به دستمان رسيد.

عجب

تو گارانتی های پرژن اگر گوشی اب بخوره.خاک بخوره.هوا بخوره.ضربه بخوره.نفس بکشه و موارد دیگر جز گارانتی به حساب نمی یاد.مشکلات نرم افزاری هم جز گارانتی به حساب نمی یاد.فقط من نمی دونم چه چیزی جز گارانتی به حساب می یاد؟حتما فلش کردن گوشی که سقف هزینش 2 تا 5 هزارتومنه به حساب می یاد که در سال نهایتا دوبار بخوایید گوشی رو فلش کنید !

هر موبایلی برای خود داستانی دارد...کاری که شده....جز بیخیالی کاری نمی شه کرد:rolleyes:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
از GSMArena خبر رسید نسخه جدید نرم افزار این گوشی هم از طریق NSU قابل دسترس شده.

من هنوز وقت نکردم نصب کنم ، بزودی نصبش میکنم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
چک کردم ، متاسفانه برای پروداکت کد گوشی من که هنوز آپدیتی عرضه نشده (نسخه فارسی-خاورمیانه)

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
چک کردم ، متاسفانه برای پروداکت کد گوشی من که هنوز آپدیتی عرضه نشده (نسخه فارسی-خاورمیانه)

من دیروز ظهر چک کردم برای پروداکت گوشی منم اپدیت نیومده بود.

با این حال امروز هم یه چک می کنم

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دوستان دیروز قاب گوشی رو به نیت تعویض شیشه روی ال سی دی که خیلی خط خطی بود عوض کردم ولی سر در نیاوردم شیشه اش چجوری در میاد!
کسی میتونه با عکس نشون بده شیشه اش چجوری تعویض میشه!؟

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

چند تا برنامه جاوا از سايت gsmaria.com دانلود كردم كه برا گوشي 5700 هست.بعد از دانلود يك فايل زيپ هست كه وقتي با winrar از حالت زيپ شده خارج مي كنم درونش مثلا 20 تا فايل هست و من نميدونم چطوري بايد رو گوشي نصب كنم.مثل برنامه هاي sis نيست كه روي يك فايل كليك كني و شروع كنه نصب كردن.با توجه به اينكه 5700 جاوا رو ساپورت ميكنه لطفا راهنمايي فرماييد چطوري بايد نصب كنم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اون فایل Jar هست .
خود فایل Jar رو به گوشی انتقال بدین و اجراش کنین .

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون فایل Jar هست .
خود فایل Jar رو به گوشی انتقال بدین و اجراش کنین .

سلام

اگر ممكنه بيشتر توضيح بديد.چون وقتي از حالت زيپ شده خارج ميكنم يك فايل كه نيست درونش 20_30 فايل جدا هست و هيچكدام هم پسوند jar ندارند.با تشكر.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام

اگر ممكنه بيشتر توضيح بديد.چون وقتي از حالت زيپ شده خارج ميكنم يك فايل كه نيست درونش 20_30 فايل جدا هست و هيچكدام هم پسوند jar ندارند.با تشكر

سلام /
حیانا با Win rar باز میکنی فایل رو !
پسوند فایلتون Zip هست ؟
( اصلا ویندوزنون پسوند ها رو نمایش میده ؟!
4628.gif
)
شما خود همون فایل زیپ رو کپی کن توی فولدر مثلا Other مموری کارتت ، از رو گوشی اجراش کن ، مشکلاتت حل میشه !:دی کاری به فایل های داخلش نداشته باش !

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام /
حیانا با Win rar باز میکنی فایل رو !
پسوند فایلتون Zip هست ؟
( اصلا ویندوزنون پسوند ها رو نمایش میده ؟!
4628.gif
)
شما خود همون فایل زیپ رو کپی کن توی فولدر مثلا Other مموری کارتت ، از رو گوشی اجراش کن ، مشکلاتت حل میشه !:دی کاری به فایل های داخلش نداشته باش !

سلام

از راهنمايي شما متشكرم.همين كار را كردم ولي به هنگام باز كردن پيغام خطا داد كه نوع فايل ساپورت نميشود.در ضمن پسوند فايل را هم rar نشان ميدهد نه jar.راستي بعد از اينكه از حالت زيپ شده خارج مي شود هم داخل آن تعدادي فايل با فرمت PNG تعدادي با فرمت BIN و فولدري با فايلي به فرمت MF در داخل آن وجود دارد.اجازه بدهيد لينك دانلود يكي از فايل ها را از سايت مذكور قرار دهم كه بعد از دانلود چنين اتفاقي مي افتد :

به عنوان مثال كتاب شازده كوچولو با فرمت جاوا كه لينك دانلود آن به صورت زير است:

http://www.gsmaria.com/Softwares/Download.aspx?id=686

با تشكر

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اینو یه تست بزن:

سلام

با تشكر از شما فايل رو دانلود كردم همونه.يك فايل زيپ شده با فرمت rar كه وقتي از حالت زيپ شده خارجش مي كني درونش چندين فايل به شرحي كه گفتم وجود داره.

_دوستان اين فايلي كه گذاشتم رو دانلود كنيد بگيد من چيكار كنم چطور اين فايل هايي كه به اسم جاوا هستند رو گوشي نصب كنم....

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

از راهنمايي شما متشكرم.همين كار را كردم ولي به هنگام باز كردن پيغام خطا داد كه نوع فايل ساپورت نميشود.در ضمن پسوند فايل را هم rar نشان ميدهد نه jar.راستي بعد از اينكه از حالت زيپ شده خارج مي شود هم داخل آن تعدادي فايل با فرمت PNG تعدادي با فرمت BIN و فولدري با فايلي به فرمت MF در داخل آن وجود دارد.اجازه بدهيد لينك دانلود يكي از فايل ها را از سايت مذكور قرار دهم كه بعد از دانلود چنين اتفاقي مي افتد :

به عنوان مثال كتاب شازده كوچولو با فرمت جاوا كه لينك دانلود آن به صورت زير است:

با تشكر
شما همون فرمت Rar رو بصورت دستی به jar. تغییر بدید

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما همون فرمت Rar رو بصورت دستی به jar. تغییر بدید

سلام

آخرش يك jar اضافه مي كنم و بعدش انتقال ميدم به گوشي كه مي بينم تو گوشي بعد از كلمه jar خودش يك نقطه به علاوه rar گذاشته.يعني فايل رو rar نشون ميده كه rar..

بالا