• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در باره نوکیا 5700

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

آخرش يك jar اضافه مي كنم و بعدش انتقال ميدم به گوشي كه مي بينم تو گوشي بعد از كلمه jar خودش يك نقطه به علاوه rar گذاشته.يعني فايل رو rar نشون ميده كه rar..
خب پس :

Folder options-->view-->hide extensions for known file types

تیک همون hide extensions رو بردار که تو خود ویندوز ، پسوند فایل (یعنی rar. ) رو نشون بده اونوقت با یه Rename ساده ، پسوند رو به jar. تغییر بده

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب پس :

Folder options-->view-->hide extensions for known file types

تیک همون hide extensions رو بردار که تو خود ویندوز ، پسوند فایل (یعنی rar. ) رو نشون بده اونوقت با یه Rename ساده ، پسوند رو به jar. تغییر بده

اينكارو كردم و منتقل كردم به گوشي گفت Invalid jar file .راستي بعد از اينكه تيك رو برداشتم پسوند رو zip نشون داد.كه من اونرو پاك كردم و به jar تبديلش كردم و بعد از انتقال به گوشي اتفاق فوق افتاد.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
unzip کردیش اصلا" ؟ شاید فایل jar. داخل همون پوشه زیپ شده باشه

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
unzip کردیش اصلا" ؟ شاید فایل jar. داخل همون پوشه زیپ شده باشه

بله unzip كردم.درونش همون فايل ها با پسون هايي كه گفتم هست .از هر پسوند چند فايل MF,BIN.PNG.شما اون لينكي كه من گذاشتم برا شازده كوچولو دانلود كرديد ؟ اين يك نمونه فايل هست كه اينجوري ميشه .

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

ميدونيد مشكل از كجا بوده ؟ winrar رو uninstall كردم مشكل حل شد :) و آيكون فايل ها رو هم درست نشون داد.يعني همون آيكون Nokia application installer file.در حاليكه وقتي winrar نصب بود فرمت فايل رو هم rar نشون ميداد و گوشي هم تشخيص نميداد.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دوست من ، فایل رو دانلود کردم ،
این نام فایل هست :

Shazdeh_Kocholo_GsmAria.jar.zip

شما اون .zip رو حذف کن و یه تستی بزن !
یکی نیست به اون سایت مثلا حرفه ای بگه نمیتونی مثل انسان فایل آپلود کنی ؟!!

ali1400

Registered User
لایک‌ها
5
آپدیت جدید بالاخره از طریق nsu فعال شد یا نه؟

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من ، فایل رو دانلود کردم ،
این نام فایل هست :

Shazdeh_Kocholo_GsmAria.jar.zip

شما اون .zip رو حذف کن و یه تستی بزن !
یکی نیست به اون سایت مثلا حرفه ای بگه نمیتونی مثل انسان فایل آپلود کنی ؟!!

دوست عزيز

متشكرم.من نام فايل رو هم به jar تغيير دادم اما در گوشي دوباره بعد از آن يك rar قرار ميداد :blink: به هر جهت بعد از uninstall كردن winrar مشكل حل شد.

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

دوستان قدیمی!
بی زحمت میشه یه دیکشنری کوچیک انگلیسی به فارسی برای من اینجا بزارین؟ خیلی لازمش دارم
ممنون!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

آيا نوكيا 5700 فايل هاي به فرمت mp4 رو ساپورت نميكنه ؟ من فايل هاي ويدئويي به اين فرمت رو ميزنم ولي فقط صدا رو پخش ميكنه و تصوير نداره.اولش هم ميگه نميتونه پخش كنه ولي سعي ميكنه كه اونم بدون تصوير هست.مشكل از كجاست بايد چيكار كنم ؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام دوستان

آيا نوكيا 5700 فايل هاي به فرمت mp4 رو ساپورت نميكنه ؟ من فايل هاي ويدئويي به اين فرمت رو ميزنم ولي فقط صدا رو پخش ميكنه و تصوير نداره.اولش هم ميگه نميتونه پخش كنه ولي سعي ميكنه كه اونم بدون تصوير هست.مشكل از كجاست بايد چيكار كنم ؟
این گوشی یکی از بهترین پلیرهاییه که توی بازاره ! اگه دقت کرده باشین فرمت فیلمبرداریش هم mp4 هست چطور ممکنه که فرمت خودش رو پشتیبانی نکنه!؟ افایلهاتون رو با چی تبدیل به Mp4 میکنید؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این مشکل رو داشتم گاهی !
یا خود فایل مشکل داشت ، یا سایزش VGA بود .
شما یه Core Player نصب کن 99% مشکل حل میشه .

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان

بر می گرده به کدک . با نرم افزار خوب تبدیل نمی کنی.الان دیویکس هم قدیم یه فرمتی از MPEG4 بود اما دلیل نمی شه که هر دستگایی پخشش کنه ( مثال بود ) با Core Player کار کن مشکلت حل می شه

برای کنورت هم همیشه از برنامه Video Master Converter استفاده کن.تو تنظیمات روی MP4 بزار و با کیفیت 320*240 با 20 فریم در ثانیه کنورت کن.بهترین کیفیت که شایسته ال سی دی هست رو بهت می ده.حجمش هم عالیه.

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من يك فايل تصويري رو با فرمت mp4 دانلود كرده بودم كه مشكل بالا رو داشت موقع زدن به گوشي..اونو تبديل به mpg كردم و دوباره با video to mp4 converter به mp4 تبديل كردم مشكل پخش حل شد.متشكرم :)

اما در مورد coreplayer كه گفتيد دانلودش كردم ولي فايل دانلود شده به فرمت قابل نصب روي گوشي نيست و در ظاهر وقتي روش كليك مي كنم قابل نصب رو كامپيوتر هست و شروع به نصب ميكنه ولي آخر سر اسمي از خودش در program files باقي نميذاره .علت اين موارد چيه ؟ از اين لينك دانلودش كردم :

http://www.freedanload.com/Core-Player-v1-2-0/

سپاسگزارم

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چی هست فرمتش ؟
در هر صورت یکی از اینهاست دیگه !!
SIS / ZIP / RAR

/

یه سرچ توی موبایلستان بکن و از اونجا دانلودش کن .
خودم برای سری 60 ندارم وگرنه برات آپ میکردم !

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
من هم دوسه روزی هست که خریدم.دوربینش تعریفی نداره و برام هم مهم نیست ولی از لحاظ سرعت و کیفیت صدا که کلا"حرف نداره.یه مقدار پوشش مربوط به شارژ و usb اذیتم می کنه.خوب باز نمی شه و خارج کردن مموری کارت رو هم سخت می کنه.شاید یه مدت باهاش کار کنم برام عادی بشه ولی فعلا"که اینجوریاست.راستی فیلمبرداریش هم خیلی خوبه و اصلا" با عکساش قابل قیاس نیست.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بچه ها یکی از دوستان گفته بود میشه ویندوز موبایل 6 رو رو 5700 و ان73 نصب کرد. کسی از صحت این خبر اطلاعی داره؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
از این دست شایعات زیاده !
قرار بود 2 سال پیش همین اتفاق برای P990 هم بیوفته ! هنوز منتظریم...

بالا