www.sitedesigngroup.ir
Registered User
- نوشتهها
- 221
- لایکها
- 25
نقد های مختلف کاربرایی که این تبلت رو دارن
منبع:دیجی کالا , تبلت شاپ
واقعا" سپاسگزارم.
نقد های مختلف کاربرایی که این تبلت رو دارن
منبع:دیجی کالا , تبلت شاپ
سلام دوستان خسته نباشید من v1 دارم lcd شکسته میخوام بفروشم کسی میخره؟؟؟؟
باطری یا اتصال باطری به برد مشکل داره.یه تعمیرکار یه برسی جزیی لازمه تا مشخص بشهبا سلام
من axrom v1دارم که مدتی شارژرش خراب بود و قطع و وصل میشد الان شارژرش رو درست کردم ولی فقط با شارژر کار میکنه و وقتی از تبلت جدا میشه صفحه اش خط خط میشه و بعد سفید میشه و تبلت خاموش میشه مشکل چیه؟
ممنون از شما
قبل. و بعد اپدیت فکتور ریست کنید و مموری هم که استفاده میکنید فورمت شده باشه. ولوم بالا و پاور دوبارسلام دوستان!
من تبلت رو به رام جلی بین UP کردم الان میخوام برگردم 4.04 اما هر رام 4.0.4 نصب میکنم از همون اول که بالا میاد سیستم فورس کلوز میده!!الان چیکار کنم؟؟
چجوری دانگرید کنم؟؟
با سلامباطری یا اتصال باطری به برد مشکل داره.یه تعمیرکار یه برسی جزیی لازمه تا مشخص بشه
Tapatalk
اگه بخوام بفروشم چون lcd و تاچ سالمه چند میتونم بفروشم؟ یا میشه تبلتی رو پیدا کرد که lcd شکسته باشه من بردشو استفاده کنمبا سلام
ممنون از راهنمایی شما بردم و باتری رو عوض کرد ولی باز مشکل حل نشد میگفت یه جایی اتصالی داره و برق زیادی از باتری میکشه و جواب نمیده و میگفت خیلی داغ میشه حالا نمیدونم چی کار کنم از نمایندگی آواژنگ پرسیدم البته تبلت رو ندیدن گفتن باید برد عوض بشه و 130 تومن خرجشه حالا به نظر شما میتونم برد ارزون تر پیدا کنم؟
سلام دوست عزیز٬٬ یه رام جدید بریز به احتمال زیاد مشکلت حل میشه . البته یه رام به غیر از رامی که قبلا روش بوده بریز . موفق باشیبا سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه از یک تبلت اکستروم وی وان بکاپ گرفت و روی یک تبلت هم مدل خودش ریخت لطفا کمک کنید من به محض اتصال به وای فای تاچم از کار میفته باید دوباره رام رو بریزم تا راه بیفته سریال 2124 هست ممنون
[email protected]
دوست خوبم اول خاموشش کنید و یه ساعت بزنیدش تو شارژ در حالت خاموش بعد روشنش کنید.اگه روشن نشد یا مشکل پابرجابود فکتوری ریست یا همون مستر ریست از رکاوری کنید.سلام دوستان. من به تازگی عضو این انجمن شدم. راستش به یه مشکلی برخوردم. تبلت آکسپد V1 رو دارم. امروز شارژش تموم شده بود روشنش کردم همینجوری بی مقدمه روی صفحه ی اولش که سطل آبنبات پر میشه و نوشته jelly bean android 4.1 گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد. چندبارم روشن خاموشش کردم توفیری نداشته. الان دوباره یک ساعتی میشه که روی همون صفحه گیره و بالا نمیاد. مشکل از کجاست؟ میشه لطفا دوستان راهنمایی کنن؟