• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان یکی لطفا این فایل گانفیگ رو بذاره منم میخوام WM8850 Universal Uberoid v2.0رو نصب کنم
دیگه مشکل رم یا مشکل دیگه ای که نداره نه؟

سلام

تو پست اول تاپیک فایل کانفیک که اقای محمدی زحمتشو کشیدن گذاشته شده

من تا وقتی این تبلت رو داشتم مشکل رم رو هم نداشت....یعنی رمم 811 نشون میداد بدون اینکه فایل کانفیگ اقای محمدی رو بریزم

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام
دوستان من دیروز یه تبلت axtrom axpad 7I03 گرفتم.تبلت واقعا خوبیه و SHADOW GUN و most wanted رو روون اجرا کرد.
فقط یه مشکل دارم.هرکاری میکنم روت نمیشه از روش همین تاپیک هم امتحان کردم نشد.اگه کسی تونسته این تبلتو روت کنه لطفا بگه که به چه روشی روتش کرده.
با تشکر

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام
دوستان من دیروز یه تبلت axtrom axpad 7I03 گرفتم.تبلت واقعا خوبیه و SHADOW GUN و most wanted رو روون اجرا کرد.
فقط یه مشکل دارم.هرکاری میکنم روت نمیشه از روش همین تاپیک هم امتحان کردم نشد.اگه کسی تونسته این تبلتو روت کنه لطفا بگه که به چه روشی روتش کرده.
با تشکر

این مدل دقیقا هم مدل وی1 هست همونطور که برای فروش هم من وی3 رو گذاشتم و برای تست بازش کردم که دیدم دقیق سخت افزار استفاده شده ازش همونیه که رو وی 1 هست

این مدل تبلت دقیقا هم مدل axpad v1 هست البته اینطور که فهمیدم مدل ارتقا یافته اش است و خیلی از باگهاش برطرف شده

مثل اینکه تبلت v1خرابی زیاد داشته و آواژنگ این مدل وی 3 رو که برای فروش گذاشتم برای جایگزنی وی 1 اورده و به خاطر همینم خیلی از فروشگاه های تبلت این نوع تبلت رو موجود ندارن و فقط آواژنگ اگه یه موقع خرابی v1 درست نشد اینو بجاش رایگان میدن

به احتما 99 درصد میتونی از رام WM8850 Universal Uberoid v2.0 استفاده کنی با خیال راحت چون روت شده است

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این مدل دقیقا هم مدل وی1 هست همونطور که برای فروش هم من وی3 رو گذاشتم و برای تست بازش کردم که دیدم دقیق سخت افزار استفاده شده ازش همونیه که رو وی 1 هست

این مدل تبلت دقیقا هم مدل axpad v1 هست البته اینطور که فهمیدم مدل ارتقا یافته اش است و خیلی از باگهاش برطرف شده

مثل اینکه تبلت v1خرابی زیاد داشته و آواژنگ این مدل وی 3 رو که برای فروش گذاشتم برای جایگزنی وی 1 اورده و به خاطر همینم خیلی از فروشگاه های تبلت این نوع تبلت رو موجود ندارن و فقط آواژنگ اگه یه موقع خرابی v1 درست نشد اینو بجاش رایگان میدن

به احتما 99 درصد میتونی از رام WM8850 Universal Uberoid v2.0 استفاده کنی با خیال راحت چون روت شده است

ممنون.حالا راهی نداره بدونه اینکه رام عوض کنم روتش کنم؟ ممکنه تا چند روزه دیگه روش قطعی بیاد؟؟
راستی این رامی که گفتین همون رام اصلیه یا نه؟؟

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
ممنون.حالا راهی نداره بدونه اینکه رام عوض کنم روتش کنم؟ ممکنه تا چند روزه دیگه روش قطعی بیاد؟؟
راستی این رامی که گفتین همون رام اصلیه یا نه؟؟

نه عزیز رام اصلی نیست رام کاستوم است والا من تا الان راهی پیدا نکردم که بتونم روتش کنم چون رامش جیلی بیله(4.1.1)

مگه اینکه رام اصلیش رو از سایت اکستروم دانلود کنی روش نصبش عینه وی1 هست فقط قبلش باید فایل زیر رو هم دانلود کنی بعد از دانلود در مسیر FirmwareInstall > firmware کپی کنید ورام رو به sd کارت انتقال بدید و یکبار تبلت رو فلش کنید

supersu.tgz

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون از راهنماییتون.فقط یه سوال دیگه من این تبلت رو وقتی میزنم شارژ اصلا پیغامی مبنی بر اینکه باطری فول شده یا نه نمیده.میخواستم ببینم کلا همینطوریه یا فقط واسه من مشکل داره؟

ALR3ZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من تاچم رو نتونستم درست کنم الان فلش میزنم با رام رسمی بالا نمیاد ولی جیلی بالا مییاد اما تاچ ندارم
استدعای کمک دارم

ALR3ZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز آیا به جز این 3تا فایل کانفینگ یعنی +PuZhi_MID7_W01_8223 و +MID7_8233_FT5306_bsr025v0 و +Eken_MID7_W70_GSL1680_Z7Z67-030A فایل کانفینگ دیگه ای هم هست برای وی وان؟ و یا روش دیگه ای برای درست کردن دوباره تاچ هست؟ خواهش میکنم مثل همیشه من و از دانشتون بی بهره نذارین 2 روزه ناتوان از راه انداختن تبلتم

ALR3ZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این فایل changer تو رام WM8850_Universal_Uberoid_v2.0_JB_4.1.1_08APR2013-HcH ]چیه؟ باید اجراش کنیم؟

ALR3ZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز آیا به جز این 3تا فایل کانفینگ یعنی +PuZhi_MID7_W01_8223 و +MID7_8233_FT5306_bsr025v0 و +Eken_MID7_W70_GSL1680_Z7Z67-030A فایل کانفینگ دیگه ای هم هست برای وی وان؟ و یا روش دیگه ای برای درست کردن دوباره تاچ هست؟ خواهش میکنم مثل همیشه من و از دانشتون بی بهره نذارین 2 روزه ناتوان از راه انداختن تبلتم

کسی هست خواهشا من و راهنمایی کنه؟ مرسی

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
کسی هست خواهشا من و راهنمایی کنه؟ مرسی

سلام
بهترین راه حل اینه که رام اصلیش رو با توجه به سریال تبلتت از سایت اکستروم یا تاپیک اول دانلود کنی و بعدش فایل کانفیگش رو بزاری برای رام جیلی بیلی استفاده کنی

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
ممنون از راهنماییتون.فقط یه سوال دیگه من این تبلت رو وقتی میزنم شارژ اصلا پیغامی مبنی بر اینکه باطری فول شده یا نه نمیده.میخواستم ببینم کلا همینطوریه یا فقط واسه من مشکل داره؟

همیشه سعی کن تو حالت خاموش شارژ کنی تبلتت رو برای منم همینطوری بود برای من که کلا باطریش یه دفعه ای از کار افتاد:cool:

از این برنامه هم میتونی استفده کنی که بفهمی شارژ پر میشه یا نه

BatteryBot Pro 8.0.7

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تو رو خدا کمک کنید.
الان تبلت رو یبار با ولوم بالا و پاور ریست کردم بعد یه صفحه اومد که نوشته بود دکمه پاورو 10ثانیه نگه دارم تا ریکاوری بوت بشه.الان این کار رو کردم دیگه تبلت موقع بالا اومدن رو لوگوی آندروید جلی بین گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد.تو رو خدا کمک کنید.چیکار کنم؟؟

Last edited:

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خواهشا راهنمایی کنید.الان من چیکار کنم؟؟؟؟

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با تشکر از آقا رضا که به سوالات من جواب دادن.
مشکل من با دانلود و نصب آپدیتی که تو سایت آکستروم واسه مدل 7I03 قرار داده شده درست شد.

chekeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
WM8850_Universal_Uberoid_v2.0_JB_4.1.1 مشکل ست کردن gmail داره؟؟

راستی با دانگل 3g میشه تماس یا sms گرفت ???

feng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام من ی تبلت اکستروم اکسپد وی 1 دارم
چند رو پیش از رو زمن بلندش کردم دیدم ظاهرا ال سی دیش از داخل شکسته و ضفحه سفیده حالا اینو اواژنگ عوض میکنه؟

بالا