• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
سلام من ی تبلت اکستروم اکسپد وی 1 دارم
چند رو پیش از رو زمن بلندش کردم دیدم ظاهرا ال سی دیش از داخل شکسته و ضفحه سفیده حالا اینو اواژنگ عوض میکنه؟

سلام

برای منم صفحه اش سفید شده بود بردم درست کردن اگه اولین باره که میبری گارانتی چیزی ازت نمیگیرن و تعمیرش میکنن یا عوضش میکنن چون برای من برای اولین بار نوشته بود تا 600000 هزار تومان گارانتیش اعتبار داره

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
WM8850_Universal_Uberoid_v2.0_JB_4.1.1 مشکل ست کردن gmail داره؟؟

راستی با دانگل 3g میشه تماس یا sms گرفت ???

فکر نکنم مشکلی داشته باشه تا اونموقع که من تبلت رو داشتم

با دانگل 3g هم نمیشه اس فرستاد یا دریافت کرد

vvahidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشید
شارژر تبلتم خراب شده.باید چه کار کنم؟
اصلا شارژرش از چه نوعیه؟خواهشا کمک کنید.

feng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام

برای منم صفحه اش سفید شده بود بردم درست کردن اگه اولین باره که میبری گارانتی چیزی ازت نمیگیرن و تعمیرش میکنن یا عوضش میکنن چون برای من برای اولین بار نوشته بود تا 600000 هزار تومان گارانتیش اعتبار داره
من زنگ زدم شرکتش گفت تعمیر میکنیم ولی هزینش به عهده ی خودته

reza_azizi2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من از وقتی تبلتم رو با رام رسمی اکستروم آپدیت کردم یه مشکلی واسم پیش اومده. اونم اینکه وقتی با هدفون فیلم یا آهنگ گوش میدم صدا بشدت نویز داره و قطع و وصل میشه.با هدفونهای دیگه هم تست کردم بازم مشکل داره.
یه اتفاق جالب هم افتاده اونم اینکه گزینه وای فای دایرکت اضافه شده! نمیدوم کار میکنه یانه. احتمالا کسی تست نکرده؟

chekeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با چه دانگلی میشه باش sms داد؟

yeg86naz

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من موس بي سيم به v1 وصل كردم كار كرد
پس بايد بلوتوث هم بشه وصل كرد، يا اون فرق ميكنه؟؟

ilimo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه من بین axpad v1 و axpad v2 موندم قیمتش که یکی v2 دوربین داره و باتریش قوی تره ولی دوستان میگن سرعت v1 بیشتره بعد دو تا سوال تم ویندوز 8 واسه v2 هم هست یانه بعد v2 هم مثل v1 فلشو مستقیم میخونه بعد وای-فای کودوم قوی تره منمنون میشم اگه راهنمایی کنید

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من نتونستم تبلت اکستروم 7I03 رو روت کنم.هرکی تونست روت کنه روششو حتما بگه تا ما هم بتونیم روت کنیم.با تشکر

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان من موس بي سيم به v1 وصل كردم كار كرد
پس بايد بلوتوث هم بشه وصل كرد، يا اون فرق ميكنه؟؟

بلوتوث کار نمیکنه.من صفه کلید و موس بیسیم همزمان تست کردم اما جریان بلوتوثی که تحت اندروید شناسایی بشه فرق داره و فعلا اونطور بلوتوث نیامده البته فعلا

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Last edited:

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام به همه من بین axpad v1 و axpad v2 موندم قیمتش که یکی v2 دوربین داره و باتریش قوی تره ولی دوستان میگن سرعت v1 بیشتره بعد دو تا سوال تم ویندوز 8 واسه v2 هم هست یانه بعد v2 هم مثل v1 فلشو مستقیم میخونه بعد وای-فای کودوم قوی تره منمنون میشم اگه راهنمایی کنید

V2 بگیرید
وایفای دوتاش با تغییر فریمور تغییر میکنه.

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان من نتونستم تبلت اکستروم 7I03 رو روت کنم.هرکی تونست روت کنه روششو حتما بگه تا ما هم بتونیم روت کنیم.با تشکر

جزئیات فریمور رو بنویسید برام تا براتون اسکریپت روت رو بزارم.
یا لینک فریمور تبلت رو بدید.

reza_azizi2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من از وقتی تبلتم رو با رام رسمی اکستروم آپدیت کردم یه مشکلی واسم پیش اومده. اونم اینکه وقتی با هدفون فیلم یا آهنگ گوش میدم صدا بشدت نویز داره و قطع و وصل میشه.با هدفونهای دیگه هم تست کردم بازم مشکل داره.
یه اتفاق جالب هم افتاده اونم اینکه گزینه وای فای دایرکت اضافه شده! نمیدوم کار میکنه یانه. احتمالا کسی تست نکرده؟
؟ کسی نیست مرا یاری کند

reza_azizi2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اگه میخاسن اکستروم بخرین وی ۲ بهتره اما اگه مارکش مهم نیست من آینول کریستال ۲ رو پیشنهاد میکنم
http://www.tabletshop.ir/Ainol-Novo-7- Crystal-II-8GBح

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239

به هیچ وجه وی 1 نگیر از من بهت نصیحت وی3 بگیر خیلی بهتره

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
؟ کسی نیست مرا یاری کند

سلام واسه من و چندتا از دوستان دیگه این مشکل پیش اومد که یادمه تو انجمن دیگه مطرح کردند که راه حلش یا بازکردن ولوم تا ته یا تغییر رام هستش.

hassanmazinani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام به همگی:قابل توجه دوستانی که تو رام جدید جیلی بیلی WM8850 Universal Uberoid v2.0 میگن نمیشه ویجت اضافه کرد روی صفحه هوم... برای حل این مشکل فقط یه کار ساده باید بکنین واسه این رام از Holo Launcher استفاده شده > انگشتتون رو صفحه نگه دارید > از منو باز شده Launcher Action رو انتخاب کنین > حالا آخرین گذینه Menu رو انتخاب کنین تا آیکن منو روی صفحه بیاد > حالا منو رو باز کنین و به Launcher Settings برید > تو قسمت Desktop Settings برید و Grid Size رو باز کنین و Rows & Columns رو روی 10 ست کنین (یعنی Grid Size شما میشه 10*10) حالا به صفحه اول برگردید و هر ویجتی که دوست دارید روی صفحه اضافه کنین. اینم بگم تنظیمات باخالی داره تو Launcher Settings خواستی یکم ور برو باهاش :)

sobhanpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
آقا من داشتم جلی بن نصب می کردم با تغییراتی برای حل مشکل حافظه

وسطش ارور داد :
wonder Media Android FW installation Error

چی کار کنم ؟ همینجوری مونده...!؟!؟

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جزئیات فریمور رو بنویسید برام تا براتون اسکریپت روت رو بزارم.
یا لینک فریمور تبلت رو بدید.

از کجا میتونم جزئیات فریمور رو بفهمم؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید.

بالا