• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

ALR3ZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیزم
تو تنظیمات نوع مودم مهم نیست. فقط سیم مهمه.اما واسه تنظیم تنظیمات خاصی نداره فقط apn و اکسس رو نام گذاری کنید .واسه تمام سیمکارتهای ایران *99#
الان مشکل کجاست دوست خوبم ارور چی میده؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

فکر کنم باید از کابل تبدیل میکرو یو اس بی استفاده کرد نظر شما چیه؟ من ندارم که تست کنم

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
فکر کنم باید از کابل تبدیل میکرو یو اس بی استفاده کرد نظر شما چیه؟ من ندارم که تست کنم

نه دوست عزیزم همون یو اس بی هست. شاید همین مودم شرکت خودشو ساپورت نمیکرده باشه! چون تو لیستش که نیست اما. به لیست هم نمیشه اعتماد کرد

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
مرسی از توجهت برادر
بار اول که دانگل و وصل کردم چراغش روشن شد، اما بعد از اینکه تنظیم کردم به روش زیر ، هیچ اتفاقی نیفتاد حتی چراغشم روشن نشد
Name = Irancell-GPRS
APN = mtnirancell
P..R..oXy = 10.131.26.138
Port = 8080
UserName: khali bashad
Password = khali bashad
Server = khali bashad
MMSC = khali bashad
MMS P..R..oXy = 10.131.26.138
MMS Port = 8080
MCC = 432
MNC = 35
Authentication type = None
APN type = khali bashad
APN protocol = IPv4
bearer = Unspecified

غیر از دو گزینه name ' apn. همه رو خالی بزارید و تست کنید.

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
چند تا بازی دیتا دار روی مموری نصب کرده ایم.
اگر مموری را دربیاریم و بعد رام و عوض کنیم دوباره مموری رو گذاریم و فایل apk رو نصب کنیم دوباره بازی فعال میشه؟ یا باید مموری فرمت بشه واز نو دیتا را بریزیم؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
چند تا بازی دیتا دار روی مموری نصب کرده ایم.
اگر مموری را دربیاریم و بعد رام و عوض کنیم دوباره مموری رو گذاریم و فایل apk رو نصب کنیم دوباره بازی فعال میشه؟ یا باید مموری فرمت بشه واز نو دیتا را بریزیم؟

سلام
فعال میشه و مشکلی پیش نمیاد.

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان من امروز این تبلتو خریدم متاسفانه دوربینش رنگاش درهمه و گاهی سبز میشه کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟

یعنی در حالت عادی که دارید مثلا یه تصویر رو میبینید تصویر خوبه یهو ممکنه تصویر سبز بشه و باز برگرده به حالت عادی؟ اگه بله فلش کنید درست میشه اگه خیر همون جواب دوستمون علی رضا

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
متاسفانه با ورژن 2.31 روت نشد.
آقا محمد منتظر روش شما هستم تا تست کنم.با تشکر

من الان امادش کردم حالا تو سایتهای مختلف میخام اپلود کنم رو 32 % گیر میکنه! اینترنتم مشکلی نداره بنظر شدیدا اپلود سنتر ها ..
http://www.uploadbaz.com/b493ssvllw1a
خدا کنه جواب بده با این وضع اپلود

لطفا با دقت انجام بدید -
روت شد که چه بهتر نشد پیامشو بهم بگید.
یواس بی دباگ روشن باشه-درایور نصب باشه-منابع نا معلوم روشن باشه
بعد از هر مرحله ریبوت چند ثانیه صبر کنید تبلت بدرستی حالشو بفهمه و ویندوز شناسایی کنه تبلتو بعد اینتر بزنید تا ادامه کار انجام بشه و پیام نهایی بیاد که تبلت باید روت شده باشه.
فایل استارت rm2.bat
کاش تبلتو داشتم و تست میکردم خودم و فایل قطعی میزاشتم
.:rolleyes:

tars_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من رام 1.5.5 و 1.5.3 رو نصب کرد اما دوربین رو نمیشناسه و یه صفحه سبز نشون میده!!مشکل از کجاست؟؟
رام استوک که نصب می کنم دوربین کار میکنه!!برنامه های دیگه هم نصب کردم اما اونا هم همینجوری هسن!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Screenshot_2012-09-26-13-35-16.png

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
من رام 1.5.5 و 1.5.3 رو نصب کرد اما دوربین رو نمیشناسه و یه صفحه سبز نشون میده!!مشکل از کجاست؟؟
رام استوک که نصب می کنم دوربین کار میکنه!!برنامه های دیگه هم نصب کردم اما اونا هم همینجوری هسن!!
مشاهده پیوست 359680
با فلش حل میشه
بعدشم درایور تاچ هم اگه ناقص باشه اینجور مشکلی پیش میاد
درایور رام استوک رو کپی بگیرید طبق اموزشای سایت بعدش رو این رام بریزید مشکل 100% حله

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من الان امادش کردم حالا تو سایتهای مختلف میخام اپلود کنم رو 32 % گیر میکنه! اینترنتم مشکلی نداره بنظر شدیدا اپلود سنتر ها ..
Download root Rm2 rar
خدا کنه جواب بده با این وضع اپلود

لطفا با دقت انجام بدید -
روت شد که چه بهتر نشد پیامشو بهم بگید.
یواس بی دباگ روشن باشه-درایور نصب باشه-منابع نا معلوم روشن باشه
بعد از هر مرحله ریبوت چند ثانیه صبر کنید تبلت بدرستی حالشو بفهمه و ویندوز شناسایی کنه تبلتو بعد اینتر بزنید تا ادامه کار انجام بشه و پیام نهایی بیاد که تبلت باید روت شده باشه.
فایل استارت rm2.bat
کاش تبلتو داشتم و تست میکردم خودم و فایل قطعی میزاشتم
.:rolleyes:

آقا محمد روت نشد.:(مراحل رو تا آخر رفت ولی نشد.ولی وسط مراحل یه پیغام هایی میداد که میگفت یه سری از فایلها رو نمیتونه بریزه چون موجوده.حالا در زیر عکس گرفتم گذاشتم.

root.PNG

Last edited:

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
آقا محمد روت نشد.:(مراحل رو تا آخر رفت ولی نشد.ولی وسط مراحل یه پیغام هایی میداد که میگفت یه سری از فایلها رو نمیتونه بریزه چون موجوده.حالا در زیر عکس گرفتم گذاشتم.

مشاهده پیوست 359698

مرسی از اطلاع و عکس.خدایی تا رام رو نداشته باشم و تبلت نباشه فقط ازمون و خطاست،اما بازم سعیمو میکنم.:)
میرم بینم کسی از اشناها این ورژن رو نداره.تست کنم تا مطمین بشم و فایل بزارم.

tars_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با فلش حل میشه
بعدشم درایور تاچ هم اگه ناقص باشه اینجور مشکلی پیش میاد
درایور رام استوک رو کپی بگیرید طبق اموزشای سایت بعدش رو این رام بریزید مشکل 100% حله
سلام
با فلش حل نشد!!اما تونستم با اضافه کردن متن زیر به فایل +دار موجود در پوشه config این مشکل رو رفع کنم!!
فایل +دار رو باز کردم در قسمت extentional command این متن رو نوشتم:
setenv wmt.camera.param 1:13:0:0:0:0:0:0:0:0
گفتم توضیح بدم شاید به درد کسه دیگه ایی هم بخوره!!

Last edited:

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40

مشاهده پیوست 359698

سلام تبلت من هم با رام فابریک به هیچ روشی روت نشد من هم ولش کردم!

Nemesis12

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
تبلت من مشکلی نداشت، الان دو روزه خود به خود صداش زیاد میشه! انگار هر چند ثانیه ولوم زیاد رو نگه داری! به نظر هم مشکل از دکمه اش نیست. رامش هم اصلی هست که خود کارخونه ریخته!

estiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان یه سوالی چند وقته واسم پیش اومده
دیروز به این برنامه برخورد کردم Android_DVB-T_TV_v1.1.2 گویا از طریق این برنامه وداشتن tv usb از طریق کابل otg تبلت میشه به راحتی کانال های دیجیتال رو داشت من خودم از این نوع تی وی ها رو ندارم که امتحان کنم میخواستم ببینم کسی این کارو کرده
ضمنا تو بعضی از انجمن ها واسه همچین کاری 'گفتن باید اول درایور رو نصب کرد منظورم همون درایور تی وی هست واسه این کار هم از طریق برنامه terminal emulatur باید اینکارو کرد یعنی شبیه دستورایی که تو لینوکس میدیم کسی هم اونجا جواب درست و درمونی نمیده...
دیروز داشتم تو رام WM8850_Universal_Uberoid_v2.0_JB_4.1.1 تو فایلاش میگشتم به یه پوشه برخوردم به نام tv dongle ممکنه این همون درایور باشه که به صورت کاستوم وارد شده باشه دیگه نیاز به نصب درایور نباشه؟ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی داشته باشن...

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان یه سوالی چند وقته واسم پیش اومده
دیروز به این برنامه برخورد کردم Android_DVB-T_TV_v1.1.2 گویا از طریق این برنامه وداشتن tv usb از طریق کابل otg تبلت میشه به راحتی کانال های دیجیتال رو داشت من خودم از این نوع تی وی ها رو ندارم که امتحان کنم میخواستم ببینم کسی این کارو کرده
ضمنا تو بعضی از انجمن ها واسه همچین کاری 'گفتن باید اول درایور رو نصب کرد منظورم همون درایور تی وی هست واسه این کار هم از طریق برنامه terminal emulatur باید اینکارو کرد یعنی شبیه دستورایی که تو لینوکس میدیم کسی هم اونجا جواب درست و درمونی نمیده...
دیروز داشتم تو رام WM8850_Universal_Uberoid_v2.0_JB_4.1.1 تو فایلاش میگشتم به یه پوشه برخوردم به نام tv dongle ممکنه این همون درایور باشه که به صورت کاستوم وارد شده باشه دیگه نیاز به نصب درایور نباشه؟ ممنون میشم دوستان یه راهنمایی داشته باشن...

سلام
درایور اون درایور نبود و ان فایل بصورت پیشفرض تو همه رامها هست.من خیلی وقت پیش این فایل و اون دستگاهو دیدم اما واسه این تبلت جواب نداد متاسفانه.البته تو سایتها خارجی مدلهایی دیگه بود که من دسترسی نداشتم.

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
تبلت من مشکلی نداشت، الان دو روزه خود به خود صداش زیاد میشه! انگار هر چند ثانیه ولوم زیاد رو نگه داری! به نظر هم مشکل از دکمه اش نیست. رامش هم اصلی هست که خود کارخونه ریخته!

سلام
صدای کلی پلیرها یا آلارمها؟تنظیمات جایی از برنامه ها رو اتولول نزاشتید؟
منطقی هاش همین هست که گفتم مگر مشکلی در تاچ باشه که کار میانبر ولوم انجام بده یا کلیید ولوم
یه ریست کارخونه کنید تا از برنامه ها مطمین بشید اگه تنظیمات خاصی مد نظرتون نیامد. بعد برید مراحل فلش و ...

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان عزیز چطور باید ازحافظه داخلی2gb به حافظه خارجی6gb برنامه وبازی کپی کنم؟ البته منظورم حافظه خارجی داخل تبلت است نه کارتsd.
ضمنا تبلت من روت نشده است ونمی دانم کجا باید برای روت کردن ببرم

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان عزیز چطور باید ازحافظه داخلی2gb به حافظه خارجی6gb برنامه وبازی کپی کنم؟ البته منظورم حافظه خارجی داخل تبلت است نه کارتsd.
ضمنا تبلت من روت نشده است ونمی دانم کجا باید برای روت کردن ببرم

سلام
ابتدا باتوجه به. صفحه اول همین تاپیک روت کنید سپس با برنامه app mover. /app2sd. اما اگه از رام جدید جدید که دوستان گرامی گزاشتند استفاده کنید حافظه ها باهم یکی میشه.
همین تاپیک جواب 95% سوالات رو داده و درحال حاضر در مورد این تبلت کاملترین هست.
موفق باشید

Sent from my GT-N7100

بالا