• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام. از اینکه به سرعت جواب دادید ممنونم. منظورتون از رام جدید کدام رام است؟ ایا بدون روت کردن این کار شدنی نیست؟ضمنا من تازه کارم ومیترسم در حال روت کردن تبلت را نابود کنم. کدام رام خودش از قبل روت شده است؟کدام رام حافظه داخلی را 7GB نشان دهد؟ایا اواژنگ رام جدید می گذارد؟فلش کردن چگونه است؟و...؟؟؟

Last edited:

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام. از اینکه به سرعت جواب دادید ممنونم. منظورتون از رام جدید کدام رام است؟ ایا بدون روت کردن این کار شدنی نیست؟ضمنا من تازه کارم ومیترسم در حال روت کردن تبلت را نابود کنم. کدام رام خودش از قبل روت شده است؟کدام رام حافظه داخلی را 7GB نشان دهد؟ایا اواژنگ رام جدید می گذارد؟فلش کردن چگونه است؟و...؟؟؟

سلام
جیل بن ورژن 2 خودش روت هست .اواژنگ ف یمور نخواهد داد بلکه اکستروم خواهد داد اما با. هم روت نخواهد بودو زمانش نیز مشخص نیست.
چیزی نداره که خراب بشه و درست نشه.بالاخره باید از یه جایی شروع کنید و فلش کنید.پس چه بهتر که تاپیک بخونید و مشکل احتمالی رو ببینید و فلش کنید.
دوست عزیز rezapie رامهارو بترتیب قرار دادند از قدیم به جدید.اخری جدیدتره
صفحه اول بخونید واسه فلش.
موفق باشید

Sent from my GT-N7100

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
باز هم از محبت شماو ازوقتی که برای جواب دادن میگذارید متشکرم.منظورم این بود که اگر ببرم اواژنگ رام را عوض میکند یا نه؟واینکهایا فلش کردن همان عوض کردن رام است؟
ایا در زمان روت. شدن و تعویض رام خطر. بریک شدن دارد یا نه؟

chekeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا این jelly 2
gmail ست نمیکمه

شمام تست کنید plz

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
باز هم از محبت شماو ازوقتی که برای جواب دادن میگذارید متشکرم.منظورم این بود که اگر ببرم اواژنگ رام را عوض میکند یا نه؟واینکهایا فلش کردن همان عوض کردن رام است؟
ایا در زمان روت. شدن و تعویض رام خطر. بریک شدن دارد یا نه؟

سلام
بله عوض میکنند اما نه رام دستکاری شده که کوکرها گزاشتند.رام اورجینال میزنند. و بریک شدن مگر شارژتموم کنید که بدون ارور تبلت خاموش بشه.درحال شارژ تعویض رام کنید. بله فلش منظورم همون تعویض رامه تعویض رام و فلش =بارگذاری دوباره برنامه سیستم

Sent from my GT-N7100

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
آقا این jelly 2
gmail ست نمیکمه

شمام تست کنید plz

سلام من تبلتو ندارم که تست کنم قبلا داشتم همون رام ست میکرد.اگر منظورتون سینک sync هست یه دفعه با v#pn تست کنید

Sent from my GT-N7100

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ،به قول دوستمون اگه شما نبودید چه کار میکردیم؟
به نظر شما در حال حاظر بهترین رام کدام است؟v2 یا1.5.5 یلرام دیگری که کمترین مشکل را داشته باشم؟ایا اگر به یکی از رامهای غیر رسمی اپدیت کنم بعداز اعلام رام رسمی اکستروم میتوانم به رام رسمی برگردم؟با عرض پوزش از اینکه سوالاتم خیلی ابتدایی است واعصاب افراد حرفه ای را داغون می کند.

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان کسی تبلت آکستروم اکسپد 7I03 داره که تونسته باشه روتش کنه؟؟
اصلا روت میشه این تبلت؟؟
من هرکاری میکنم روت نمیشه دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته.:wacko:
خواهشا هرکی این تبلتو داره و تونسته روت کنه اینجا روششو بگه تا منم بتونم روت کنم.

vahidjooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان. من کابل شارزرم خراب شده بردم گارانتی بهم گفتن حداقل یک ماه دیگه از تهران میاد. من خودم شیراز هستم. چاره ی دیگه ای هم جز صبر کردن دارم؟؟؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام ،به قول دوستمون اگه شما نبودید چه کار میکردیم؟
به نظر شما در حال حاظر بهترین رام کدام است؟v2 یا1.5.5 یلرام دیگری که کمترین مشکل را داشته باشم؟ایا اگر به یکی از رامهای غیر رسمی اپدیت کنم بعداز اعلام رام رسمی اکستروم میتوانم به رام رسمی برگردم؟با عرض پوزش از اینکه سوالاتم خیلی ابتدایی است واعصاب افراد حرفه ای را داغون می کند.

سلام
فعلا ورژن ۲. خیلی سرعتش خوبه و عالیه و مشکل خاصی نداشت.بله به هر رامی دوست داشته باشید میتونید بعدا اپدیت کنید.راجب سوالاتون هم من که دارم جواب میدم صفحه اول تاپیک پرسیدم :دوستان کسی میدونه چطور فلش کنم تبلتو!از سوالات خودم ابتدایی تر که نیست.:)
موفق باشید

Sent from my GT-N7100

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان. من کابل شارزرم خراب شده بردم گارانتی بهم گفتن حداقل یک ماه دیگه از تهران میاد. من خودم شیراز هستم. چاره ی دیگه ای هم جز صبر کردن دارم؟؟؟

سلام
تو یک ماه چهارصد شارژر میتونید درست کنید¡
از هر شارژری که خروجیش اندازه اصلی یا کمتر باشه میتونید استفاده کنید.سوکتش از الکتریکیا و خودشم که تو بازار مدل یو اس بی چینیا و سامسونگ کپیشه.
شارژر با ولتاژ بالاتر تاچ رو موقتا از کار میندازه که باید تب خاموش بشه تا سرد بشه.

Sent from my GT-N7100

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان کسی تبلت آکستروم اکسپد 7I03 داره که تونسته باشه روتش کنه؟؟
اصلا روت میشه این تبلت؟؟
من هرکاری میکنم روت نمیشه دیگه واقعا اعصابم بهم ریخته.:wacko:
خواهشا هرکی این تبلتو داره و تونسته روت کنه اینجا روششو بگه تا منم بتونم روت کنم.

یه روش تو همین تاپیک یکی از دوستان گذاشته بود که رامو قبل نصب روت میکرد.تست کنید یا تا 21_25.\5 میلادی یعنی ده دوازده روز دیگه صبر داشته باشید ورژن جدید س وپر وان کلیک یا انلاک روت بیاد. احتمال فراوان بتونن مشکلو حل کنن.

Sent from my GT-N7100

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام بر همه
جناب محمدی تشکر میکنم از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار میدیم
اقا من v2 دارم احساس میکنم سرعتش کم شده
و اینکه رامی که روش هست همونی که از ابتدا روش بوده و بنده دنبال چیزه خاصی نبودم که بخوام روتش کنم یا رام رو عوض کنم
ولی الان یکمی سرعت کمش اذیت میکنه و اینکه لود بازیا طولانیتر شده
نظرتون و پیشنهادتون چیه؟

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه روش تو همین تاپیک یکی از دوستان گذاشته بود که رامو قبل نصب روت میکرد.تست کنید یا تا 21_25.\5 میلادی یعنی ده دوازده روز دیگه صبر داشته باشید ورژن جدید س وپر وان کلیک یا انلاک روت بیاد. احتمال فراوان بتونن مشکلو حل کنن.

Sent from my GT-N7100

اگه ورژن جدیدش اومد یه لطفی کنین لینک دانلودشو اینجا بذارید.با تشکر

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام بر همه
جناب محمدی تشکر میکنم از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار ما قرار میدیم
اقا من v2 دارم احساس میکنم سرعتش کم شده
و اینکه رامی که روش هست همونی که از ابتدا روش بوده و بنده دنبال چیزه خاصی نبودم که بخوام روتش کنم یا رام رو عوض کنم
ولی الان یکمی سرعت کمش اذیت میکنه و اینکه لود بازیا طولانیتر شده
نظرتون و پیشنهادتون چیه؟

سلام دوست عزیز و گرامی
سرعت لودینگ پایین بعد از مدتی برای هر رامی که نصب کنید رخ خواهد داد" مگر اینکه با برنامه های مختلف کلینر تبلت رو تازه نفس و سبک نگه دارید. بهترین برنامه در این زمینه link2sd هست که روت بودن پیش نیازه اما بدون رکاوری و..راحت کیچ و زوائد برنامه هارو بدرستی حذف میکنه.
اما اگه تصمیم روت کردن تبلت ندارید android clener و چندین برنامه دیگر هستند که نسبتا کارشون خوب انجام میدهند.
موفق باشید.

Sent from my GT-N7100

chekeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آفا کسی تونسته real racing 3 رو بازی کنه؟؟

واسه من میاد بالا اما تو فیلم اولیه بازی کلن گیر میکنه دیگه باید power رو گرفت تا خاموش بشه؟

هر کاری میکنم نمیشه

؟؟؟؟؟؟؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز و گرامی
سرعت لودینگ پایین بعد از مدتی برای هر رامی که نصب کنید رخ خواهد داد" مگر اینکه با برنامه های مختلف کلینر تبلت رو تازه نفس و سبک نگه دارید. بهترین برنامه در این زمینه link2sd هست که روت بودن پیش نیازه اما بدون رکاوری و..راحت کیچ و زوائد برنامه هارو بدرستی حذف میکنه.
اما اگه تصمیم روت کردن تبلت ندارید android clener و چندین برنامه دیگر هستند که نسبتا کارشون خوب انجام میدهند.
موفق باشید.

Sent from my GT-N7100
با سلام خدمت شما جناب اقای محمدی برای کم نشدن سرعت تبلت لطفا بفرمایید دقیقا چه برنامه هایی یا چه زوایدی از برنامه را باید پاک کنیم؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
با سلام خدمت شما جناب اقای محمدی برای کم نشدن سرعت تبلت لطفا بفرمایید دقیقا چه برنامه هایی یا چه زوایدی از برنامه را باید پاک کنیم؟
سلام
هربرنامه در ادرس /system/dsta/data. و همچنین /system/data/delive cache اضافات پیشفرض باقی میگزارد که اکثرا نیاز به حضور همیشگی ندارند.و برنامه های یاد شده نسبت به استفاده این موارد میتوانند تشخیض دهند کدام باشد کدام نباشد! گاهی حذف 40 مگ کیچ برای تبلت خودم بود که خودش سرعت تب رو زمینگیر میکرد ولی لینک اس دی از سه فضای مختلف همه رو حذف میکرد.
دستی چیزی حذف نکنید بهتره .یا از رکاوری یا با برنامه های مخصوص خودش انجام بدید چون برنامه ها به مشکل برمیخوره.

..........توجه دوستانی که عشق دستکاری اندرویدند مثل خودم قبلا گفتم ادرس ذخیره پسورد اپلیکیشنها
اون ادرس اول که نوشتم برای هک برنامه های یوزر پسورد دار ازجمله کد کاربری برنامه بازار دوستانتون میتونید استفاده کنید. .com.farsitel.bazar

Sent from my GT-N7100

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز و گرامی
موفق باشید.

Sent from my GT-N7100

سلام من یه برنامه نصب کردم اسمش یادم نیست (شاید ram booster)ولی یه آیکون داره که تا بازی کندشدش اونو میزنم بعد 2یا 3 ثانیه میزنه مثلا از رم 100 مگ آزاد شد.
آیا برنامه android cleaner هم همین کارو میکنه؟یا نه فایلهای اضافه رو پاک میکنه؟ ممنون

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان خسته نباشید
من تصمیم گرفتم روتش کنم فقط بخاطر اینکه بتونم از قندشکن استفاده کنم وگرنه نیازی دیگه پیدا نمی کردم آخه 90 درصد کاری که باهاش می کتم فقط اینترنت هست
قبلا از س*ا*ی*فون 3 استفاده میکردم خوب بود عالی عالی ولی الان دیگه جواب نمیده 30 ثانیه کار میکنه تمام

حال بهترین رام کدام هست ممنون میشم اگه جواب بدید اگه هم قند شکنهی هست که بشه باهاش کار کنم که دیگه روتش نکنم با تشکر

بالا