• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

KingOtaku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
سلام و درود
دوستان تبلتم میره روی حالت استندبای کانکشن اینترنتم قطع میشه معمولا از WiFi استفاده میکنم،واسه همین دانلودای پر حجم نمیتونم داشته باشم مگه اینکه تنظیم کنم صفحه نمایش همیشه روشن باشه که اینجوری خیلی باتری مصرف میکنه،راه حلی هستش؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام و درود
دوستان تبلتم میره روی حالت استندبای کانکشن اینترنتم قطع میشه معمولا از WiFi استفاده میکنم،واسه همین دانلودای پر حجم نمیتونم داشته باشم مگه اینکه تنظیم کنم صفحه نمایش همیشه روشن باشه که اینجوری خیلی باتری مصرف میکنه،راه حلی هستش؟

سلام تو یکی از رام ها (یادم نیست کدوم)تو قسمت وایفای گزینه ادوانس داشت که حالت اسلیپ وایفای رو میشد تغییر داد.یه برسی کنید ببینید تو صفحه تنظیمات وایفای که هستید اون سه نقطه پایین صفحه (option) رو بزنید و ببینید.

TapatalK

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام من یه برنامه نصب کردم اسمش یادم نیست (شاید ram booster)ولی یه آیکون داره که تا بازی کندشدش اونو میزنم بعد 2یا 3 ثانیه میزنه مثلا از رم 100 مگ آزاد شد.
آیا برنامه android cleaner هم همین کارو میکنه؟یا نه فایلهای اضافه رو پاک میکنه؟ ممنون

سلام.اون رم رو ازاد میکنه اما برنامه که من گفتم حافظه رو هم خالی میکنه علاوه بر رم.

TapatalK

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان خسته نباشید
من تصمیم گرفتم روتش کنم فقط بخاطر اینکه بتونم از قندشکن استفاده کنم وگرنه نیازی دیگه پیدا نمی کردم آخه 90 درصد کاری که باهاش می کتم فقط اینترنت هست
قبلا از س*ا*ی*فون 3 استفاده میکردم خوب بود عالی عالی ولی الان دیگه جواب نمیده 30 ثانیه کار میکنه تمام

حال بهترین رام کدام هست ممنون میشم اگه جواب بدید اگه هم قند شکنهی هست که بشه باهاش کار کنم که دیگه روتش نکنم با تشکر

U2 اخرین ورژن که دوستان گزاشتن عالیه.روت هم هستش.

به جایی ربط داره که نت میگیرید یعنی شاید یه برنامه برای دوستان کار کنه ولی برای شما کار نکنه!و یا بلعکس.
مثلا برا من بعداز دستور قطعی vp هنوزم جواب میده.همه برام کار میکنه

TapatalK

• Like
Reactions: ebz

KingOtaku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
سلام تو یکی از رام ها (یادم نیست کدوم)تو قسمت وایفای گزینه ادوانس داشت که حالت اسلیپ وایفای رو میشد تغییر داد.یه برسی کنید ببینید تو صفحه تنظیمات وایفای که هستید اون سه نقطه پایین صفحه (option) رو بزنید و ببینید.

TapatalK
توی Advanced سه گزینه بیشتر نداره network notification,mac address,ip address

vahidjooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
تو یک ماه چهارصد شارژر میتونید درست کنید¡
از هر شارژری که خروجیش اندازه اصلی یا کمتر باشه میتونید استفاده کنید.سوکتش از الکتریکیا و خودشم که تو بازار مدل یو اس بی چینیا و سامسونگ کپیشه.
شارژر با ولتاژ بالاتر تاچ رو موقتا از کار میندازه که باید تب خاموش بشه تا سرد بشه.

Sent from my GT-N7100

با یک شارزر سامسونگ امتحان کردم. خروجیشم اندازه اصلی بود. تقریبا 3 هفته ای بود ک شارزش نکرده بودم. وقتی زدم تو برق صفحه ی باتری هی میومد باز میرفت. منم ترسیدم گفتم شاید مشکل به هم بزنه از برق کشیدمش. حالا به نظر شما مشکل از تبلت بوده یا به خاطر اینکه یه مدت شارز نشده بود اینطوری شد؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
با یک شارزر سامسونگ امتحان کردم. خروجیشم اندازه اصلی بود. تقریبا 3 هفته ای بود ک شارزش نکرده بودم. وقتی زدم تو برق صفحه ی باتری هی میومد باز میرفت. منم ترسیدم گفتم شاید مشکل به هم بزنه از برق کشیدمش. حالا به نظر شما مشکل از تبلت بوده یا به خاطر اینکه یه مدت شارز نشده بود اینطوری شد؟

سلام اگه صفحه باطری همش میامده و میرفته بدون زدن کلید پاور دو دلیل ممکنه داشته باشه! یا خروجی شارژر کمتر بوده یا شما کلید پاور رو میزدید روشن بشه بعد تقلای روشن شدن میکنه و شارژنداره باز دمرتبه صفحه باطری میاد!
اگه هیچ کلیدی نمیزنید و باطری خودش همش میاد و میره از اون شارژر استفاده نکنید که یا اتصالی داره کابلش یا خروجیش مشکل داره. تبلت درمورد شارژ درحالت خاموش هیچ مشکلی براش پیش نمیاد! مشکل از بی شارژ بودنشه اما نباید برق همش قطع و وصل بشه!

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ،جناب محمدی عزیز ،شما ساکن کدام شهر هستید واز کدام شرکت adsl میگیرید؟

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
سلام

فریمور جدید تست کنید جوابش رو بگید تا اگه اوکی بود بزارم صفحه اول تاپیک

اونجور که فهمیدم فریمور خود روت شده است و اینکه حتما زا فایل کانفیگ تبلت خودتون استفاده کنید

اسکرین شات فراموش نشه

لینک دانلود در دو سرور

Firmware_20130502.rar - 555.6 MB

Firmware_20130502.rar - 555.6 MB

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
سلام دوباره

فایل زیر رو دانلود کنید و بعد از دانلود از زیپ خارج کنید.... فایل SystemUI.apk رو کپی و به \ FirmwareInstall the \ fs_patch \ system \ app انتقال بدین و از دوباره فریمور رو نصب کنید و بعد از نصب رام قابلیت status bar hidden فعال شده است در عکس هم مشخص است

systemui_411_130.zip - 693 KB

56785723725208522272.jpg

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
روش روت اندروید 4.1 برای این تبلت axpad v1 البته برای فریمور هایی است که روت شده نیست

فایل ضمیمه رو بعد از دانلود در مسیر FirmwareInstall > firmware کپی کنید ورام رو به sd کارت انتقال بدید و یکبار تبلت رو فلش کنید

تبریک میگم رام 4.1 روت شده.

supersu.tgz

منبع

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام ،جناب محمدی عزیز ،شما ساکن کدام شهر هستید واز کدام شرکت adsl میگیرید؟

سلام.فعلا بیرجند تشریف دارم.و مخابرات دارم.اغلب بیرجند و مشهدم.

TapatalK

• Like

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان من فقط می خواهم روت کنم کاری به رام ندارم از اندروید فابریک خودش 4.0.3 هست استفاده می کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
روش روت اندروید 4.1 برای این تبلت axpad v1 البته برای فریمور هایی است که روت شده نیست

فایل ضمیمه رو بعد از دانلود در مسیر FirmwareInstall > firmware کپی کنید ورام رو به sd کارت انتقال بدید و یکبار تبلت رو فلش کنید

تبریک میگم رام 4.1 روت شده.

supersu.tgz

منبع

دوست عزیز من AXPAD 7I03 رو دارمو رام اصلی روشه و نمیخام رامشو عوض کنم.آندروید 4.1 هم است.آیا این روشی که واسه روت گذاشتین رو این تبلت جواب میده؟؟

قرار بود ورژن جدید super one click بیاد.هنوز نیومده ورژن جدیدش؟؟؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان من فقط می خواهم روت کنم کاری به رام ندارم از اندروید فابریک خودش 4.0.3 هست استفاده می کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

سلام
روشهای پیج 1 رو تست کردید و جواب نداده؟

TapatalK

• Like

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوست عزیز من AXPAD 7I03 رو دارمو رام اصلی روشه و نمیخام رامشو عوض کنم.آندروید 4.1 هم است.آیا این روشی که واسه روت گذاشتین رو این تبلت جواب میده؟؟

قرار بود ورژن جدید super one click بیاد.هنوز نیومده ورژن جدیدش؟؟؟

سلام.
این روش که گذاشتند دوستمون رام رو پیش از نصب روت میکنه و محدودیتی نباید داشته باشه برای شما.
خیر نیامده من قبل اینکه بیاد ورژن جدیدش از انلاک روت برام پیام میاد و حتما به شما اطلاع میدم.اون تاریخ که نوشتم. زمان تقریبا روال انتشار نسخه جدید بود.

TapatalK

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان روش جدید روت

مسئولیت این کار با خودتان هست

توضیح : ابتدا شما باید تبلت خود را به کامپیوتر وصل کنید

(اگر از ویندوز xp استفاده میکنید برنامه NET Framework version 2.0 را نصب کنید)

برنامه SuperOneClickV2.3.3 را دانلود کنید

DepositFiles

در قسمت USB Debugging تبلت را به کامپیوتر بشناسانید

مموری کارت را در بیاورید

ابتدا به برنامه بروید تا به صورت اتوماتیک درایور های گوشی شما را شناسایی ٬دانلود و نصب کند

زمانی که درایور شما نصب شد پیام زیر را می دهد٬

your driver successfuly installed!

حال به برنامه superoneclick بروید و کلید روت را بزنید

برنامه خود شروع به عملیات روت می کند ٬در حین عملیات یک بار ارتباط را قطع میکند ٬و از شما می خواهد یک بار دیگر کلیک USB Debugging را فعال کنید ٬ پس از مدتی کوتاه تبلت شما روت شده است ٬برنامه superuser هم به لیست برنامه های شما اضافه خواهد شد

تبلت را ریست کنید

آقا محمد منظورتون این هست اگه آره چرا نوشته ریسکش با خودتون خوب اگه خراب میکنه که نزنیم

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
فکر میکنم برای اینکه تاچ موقع تعویض رام خراب نشه باید فایل کانفیگ تبلت رو از قبل ازش کپی برداشت...
خوب حالا تبلت من با رام فابریکش هست و روت هم نشده(یعنی با هیچ روش نشد) حالا من که میخوام رام رو به جلی بین ارتقا بدم چطوری فایل کانفیگش رو ازش کپی بگیرم؟
ممنون

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
فکر میکنم برای اینکه تاچ موقع تعویض رام خراب نشه باید فایل کانفیگ تبلت رو از قبل ازش کپی برداشت...
خوب حالا تبلت من با رام فابریکش هست و روت هم نشده(یعنی با هیچ روش نشد) حالا من که میخوام رام رو به جلی بین ارتقا بدم چطوری فایل کانفیگش رو ازش کپی بگیرم؟
ممنون

سلام برای کپی اون فایل es نصب کنید و گزینه up to root رو مارک بزنید .نیازی به روت بودن نیست.

TapatalK

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان روش جدید روت

مسئولیت این کار با خودتان هست

توضیح : ابتدا شما باید تبلت خود را به کامپیوتر وصل کنید

(اگر از ویندوز xp استفاده میکنید برنامه NET Framework version 2.0 را نصب کنید)

برنامه SuperOneClickV2.3.3 را دانلود کنید

DepositFiles

در قسمت USB Debugging تبلت را به کامپیوتر بشناسانید

مموری کارت را در بیاورید

ابتدا به برنامه بروید تا به صورت اتوماتیک درایور های گوشی شما را شناسایی ٬دانلود و نصب کند

زمانی که درایور شما نصب شد پیام زیر را می دهد٬

your driver successfuly installed!

حال به برنامه superoneclick بروید و کلید روت را بزنید

برنامه خود شروع به عملیات روت می کند ٬در حین عملیات یک بار ارتباط را قطع میکند ٬و از شما می خواهد یک بار دیگر کلیک USB Debugging را فعال کنید ٬ پس از مدتی کوتاه تبلت شما روت شده است ٬برنامه superuser هم به لیست برنامه های شما اضافه خواهد شد

تبلت را ریست کنید

آقا محمد منظورتون این هست اگه آره چرا نوشته ریسکش با خودتون خوب اگه خراب میکنه که نزنیم

سلام
تمام برنامه های روت کردن ریسک داره. و هر شرکتی بیانیه رفع مسولیت رو میزنه چون بخواد ثواب کنه کباب نشه:eek:

TapatalK

بالا