• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من یه مشکلی با تبلت 7I03 دارم.اونم اینکه یه چراغ داره وقتی میزنی شارژ قرمز میشه وقتی تو شارژنیست سبزه.الان اون چراغ سبزه به هیچ وجه خاموش نمیشه.حتی وقتی صفحه ی تبلت خاموشه(خود تبلت خاموش نیست)باز این چراغ سبزه همینطوری روشن میمونه تو رو خدا کمک کنید.بدجورم باطری مصرف میکنه فک کنم.چطوری خاموشش کنم؟؟؟؟
واسه شما هم اینطوریه؟؟؟

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من یه مشکلی با تبلت 7I03 دارم.اونم اینکه یه چراغ داره وقتی میزنی شارژ قرمز میشه وقتی تو شارژنیست سبزه.الان اون چراغ سبزه به هیچ وجه خاموش نمیشه.حتی وقتی صفحه ی تبلت خاموشه(خود تبلت خاموش نیست)باز این چراغ سبزه همینطوری روشن میمونه تو رو خدا کمک کنید.بدجورم باطری مصرف میکنه فک کنم.چطوری خاموشش کنم؟؟؟؟
واسه شما هم اینطوریه؟؟؟

دوستان مشکل با نرم افزار go power master حل شد.ولی باید تست کنم ببینم مصرف باطری پایین میاد یا نه.

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام برای کپی اون فایل es نصب کنید و گزینه up to root رو مارک بزنید .نیازی به روت بودن نیست.

TapatalK

ببخشید من نفهمیدم !بعد از زدن up to root به کجای تبلت بروم تا از فایل کانفیگ یک کپی بردارم؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوستان سلام
میشه نقاط قوت و ضعف این تبلتو بگید؟ منصفانه و بدون تعصب
و یه مدل هم انگار ۸ اینچی داره, نظرتون در مورد اون چیه؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
این روش که گذاشتند دوستمون رام رو پیش از نصب روت میکنه و محدودیتی نباید داشته باشه برای شما.
خیر نیامده من قبل اینکه بیاد ورژن جدیدش از انلاک روت برام پیام میاد و حتما به شما اطلاع میدم.اون تاریخ که نوشتم. زمان تقریبا روال انتشار نسخه جدید بود.

TapatalK

آقا محمد من این تبلت 7I03 رو با آنلاک روت ورژن 3.36 تست کردم روت نشد که کرک شده بود.یه ورژن جدید تر هست 3.41 که متاسفانه پولیه و هرچی تو نت گشتم نتونستم پچ یا کرکشو گیر بیارم.الان اگه این ورژن جدیدش بیاد مثل این پولیه دیگه؟؟؟
الان شما پچ یا کرک آنلاک روت 3.41 رو ندارید؟؟اگه هست لطف کنید لینکشو بذارید واقعا ممنونتون میشم.
راستی نمیشه با فلش تول روت کرد؟؟؟اگه میشه لطف کنید آموزششو اینجا بذارید تا تست کنم.

Last edited:

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
آقا محمد من این تبلت 7I03 رو با آنلاک روت ورژن 3.36 تست کردم روت نشد که کرک شده بود.یه ورژن جدید تر هست 3.41 که متاسفانه پولیه و هرچی تو نت گشتم نتونستم پچ یا کرکشو گیر بیارم.الان اگه این ورژن جدیدش بیاد مثل این پولیه دیگه؟؟؟
الان شما پچ یا کرک آنلاک روت 3.41 رو ندارید؟؟اگه هست لطف کنید لینکشو بذارید واقعا ممنونتون میشم.
راستی نمیشه با فلش تول روت کرد؟؟؟اگه میشه لطف کنید آموزششو اینجا بذارید تا تست کنم.

همون طور که اقای محمدی گفتن اطلاع میدن هر موقع برای تبلت روت اومد بیرون

به نظر من شما یه کاری کن
1.فریمور اصلی تبلتت رو از سایت اکسترم دانلود کن
2.به این تاپیک برو http://forum.persiantools.com/t332464-page123.html#post7166261 و اینکارها رو انجام بده
3.حالا فریمور رو نصب کن ..اموزش نصب هم که در صفحه اول تاپیک موجود است

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
همون طور که اقای محمدی گفتن اطلاع میدن هر موقع برای تبلت روت اومد بیرون

به نظر من شما یه کاری کن
1.فریمور اصلی تبلتت رو از سایت اکسترم دانلود کن
2.به این تاپیک برو http://forum.persiantools.com/t332464-page123.html#post7166261 و اینکارها رو انجام بده
3.حالا فریمور رو نصب کن ..اموزش نصب هم که در صفحه اول تاپیک موجود است

آقا دمتون گرم بالاخره با این روش روت شد.

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام
دوستان هنوز رام رسمی جلی بین واسه v2 نیومده؟
یا یه لانچر ویندوز 8 که رو v2 کار کنه؟
کسی هست جلی بین رو v2 نصب کرده باشه؟

Nemesis12

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
صدای کلی پلیرها یا آلارمها؟تنظیمات جایی از برنامه ها رو اتولول نزاشتید؟
منطقی هاش همین هست که گفتم مگر مشکلی در تاچ باشه که کار میانبر ولوم انجام بده یا کلیید ولوم
یه ریست کارخونه کنید تا از برنامه ها مطمین بشید اگه تنظیمات خاصی مد نظرتون نیامد. بعد برید مراحل فلش و ...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
ممنون از پاسختون.
بعد از بررسی بیشتر متوجه شدم وقتی به قسمت پشتی تبلت (تقریبا پایین تر از علامت منفی) فشار (فشار خیلی کم مثل انگشت گزاشتن!) میاد، این اتفاق میفته و مدام صداش زیاد میشه!
به نظر شما ببرم گارانتی؟ باهاشون تماس بگیرم؟ یا ...

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239
سلام
دوستان هنوز رام رسمی جلی بین واسه v2 نیومده؟
یا یه لانچر ویندوز 8 که رو v2 کار کنه؟
کسی هست جلی بین رو v2 نصب کرده باشه؟

فریمور اصلی که فعلا نیومده

اما خیلیا v2 رو تست کردن و جواب گرفتن و خیلی هم راضی هستن ..چون رام سبکی هست

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
ممنون از پاسختون.
بعد از بررسی بیشتر متوجه شدم وقتی به قسمت پشتی تبلت (تقریبا پایین تر از علامت منفی) فشار (فشار خیلی کم مثل انگشت گزاشتن!) میاد، این اتفاق میفته و مدام صداش زیاد میشه!
به نظر شما ببرم گارانتی؟ باهاشون تماس بگیرم؟ یا ...
خیلی راحت میشه درستش کرد اما بهترین گزینه گارانتیه/راجب این مدل تبلت تا وقتی گارانتی داره کوچکترین کارو خودتون انجام ندید

دوستان یه خبر خوش %
بچهای انجمن همسایه قابلیت بکاپ گیری از تبلتهای چینی رو اماده کردند.یعنی دیگه خوش بحالتون بزنید بترکونید تبلتو.منکه ندارم.
بزودی همه جا نشر خواهد کرد:thumbup:

Last edited:

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام برای کپی اون فایل es نصب کنید و گزینه up to root رو مارک بزنید .نیازی به روت بودن نیست.

TapatalK

سلام جناب محمدی عزیز ،اگر منظور شما es file explorer است ، من ورژن اخرش را نصب کرده ام ولی اون گزینه را ندارد. البته. تبلتم روت هم نیست .لطفا توضیح کاملتری بدهید.این بکاپ گیری که فرمودید در چه زمانی کارایی دارد؟البته منظورم از تبلتهای چینی است

Last edited:

Nemesis12

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی راحت میشه درستش کرد اما بهترین گزینه گارانتیه/راجب این مدل تبلت تا وقتی گارانتی داره کوچکترین کارو خودتون انجام ندید
:thumbup:
گارانتی آواژنگ تو تهران میدونید کجاست؟! یا تلفن!

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان بالاخره من هم روتش کردم
حال اگه خواستم از روت درش بیارم چکار کنم

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
الان دو روزه وقتی به مدت خاموش میمونه دیگه صفحه بالا نمیاد ( البته گاهی اوقات ) چراغ سبزه یعنی تبلت روشنه ولی صفحه نداره باید دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه بعد دوباره روشن کنم

رام را دارم عوض میکنم ؛ کسی همچین مشکلی داشته ؟

rezaeipes

Registered User
لایک‌ها
239

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
الان دو روزه وقتی به مدت خاموش میمونه دیگه صفحه بالا نمیاد ( البته گاهی اوقات ) چراغ سبزه یعنی تبلت روشنه ولی صفحه نداره باید دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه بعد دوباره روشن کنم

رام را دارم عوض میکنم ؛ کسی همچین مشکلی داشته ؟
سلام
من داشتم اون مشکلو مال برنامه هام بود. و با دو دفعه زدن کلید پاور و یکم صبر صفحه بالا میاد.اما گاهی که عجله داشتم خاموش روشنش میکردم

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام جناب محمدی عزیز ،اگر منظور شما es file explorer است ، من ورژن اخرش را نصب کرده ام ولی اون گزینه را ندارد. البته. تبلتم روت هم نیست .لطفا توضیح کاملتری بدهید.این بکاپ گیری که فرمودید در چه زمانی کارایی دارد؟البته منظورم از تبلتهای چینی است

سلام تو ورژن های قدیمیش تو تنظیمات بود اما تو ورژن جدیدش فقط بعد باز شدن برنامه رو کادر بالای صفحه که ادرس نوشته شده کلیک کنید و روی علامت / کلیک کنید به ادرس گفته شده هدایت میشه

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان اگه یک اسپیکر بزنم بهش مشکل براش پیش نمیاد (یعنی چند وات بزنم بهش)

ممنون میشم اگه جواب بدید

سئوال قبلی هم اگه جواب بدید ممنون میشم در خصوص برگشت تبلت روت شده
با تشکر از همه شما

KingOtaku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
دوستان اگه یک اسپیکر بزنم بهش مشکل براش پیش نمیاد (یعنی چند وات بزنم بهش)

ممنون میشم اگه جواب بدید

سئوال قبلی هم اگه جواب بدید ممنون میشم در خصوص برگشت تبلت روت شده
با تشکر از همه شما
اگه تغذیه برقش جدا از تبلت باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.

بالا