mohammadi_4u
Registered User
دوستان بالاخره من هم روتش کردم
حال اگه خواستم از روت درش بیارم چکار کنم
فکتور ریست کنید از روت خارج میشه
TapatalK
دوستان بالاخره من هم روتش کردم
حال اگه خواستم از روت درش بیارم چکار کنم
من این تبلت رو ندارم ولی کسانی که میخان بخرن الان وقت خوبیه
دیجی کالا برای امروز توی پیشنهاد شگفت انگیز گذاشته 399.000
به نظر من اصلا این تبلت رو نخرید بجاش مدل وی 3 رو بخرید
سلام
1) این ورژن 3 که گفتید ، چند هست ؟
2) ورژن 2 بهتره یا ورژن 3 ؟ ... آخه ورژن 2 باتری 4000 میلی آمپر داره ولی ورژن 3 باتری 3000 میلی آمپر
3) آیا مودم های 3G که مکالمه ی صوتی دارن ، این تبلت ساپورت می کنه ؟
4) اگه ساپورت می کنه چه مدلی هست؟
5) من توی حدود صفحه ی 78 تا 85 دیده بودم که کسی تونسته بود روی این تبلت برنامه ی VIBER و WHATS APP رو اجرا کنه به این صورت که از برنامه ی CONTACT MANAGER (اگه اسمش رو درست گفته باشم ) برای درست کردن کانتکت ها استفاده کرده
حالا می خوام بدونم ارتباط صوتی توی برنامه ی VIBER به این روش توی تبلت برقرار میشه یا فقط ارتباط بصورت متن هست ؟
مرسی خیلی زیاد
با سلام
ببینید هر ورژن جدیدتر بیاد مسلما معایب قبلی رو رفع میکنه و بنا به گفته شما اگه ورژن ۲ 4000 میلی امپر ۳ساعت کار کنه ورژن ۳ با 3000 میلی امپر ۵ ساعت کار میکنه!!
وایبر و واتس و نیمباز و .... عین گوشی هیچ فرقی نداره خیلی عالی بدون هیچ کاستی کار میکنن صوتی و متنی و...
و مودم ۳جی هم اگه خود تبلت جدید نداشته باشه درگاه سیم کارت حتما ساپورت میکنه.
موفق باشی عزیز
TapatalK
مرسی بخاطر پاسختون:happy:
فقط توی برنامه ی viber درست متوجه نشدم .... یعنی بدون سیم کارت کار می کنه دیگه ، درسته ؟ (چون منظورم از سوال این بوده شاید درست نپرسیده بودم :blush
سلامآقا من تبلتم خوب بود بعد از 10 ساعت الان که می خواهم روشن کنم میاد رو آدم اهنی که بستنی هست گیر کرده و بالا نمیاد
حال چکار کنم
سلام
فکتوری ریست کردید جواب نداد.؟
اینم بازی های hd و دیتا دار که من امتحان کردم:
1-asphalt 5
2-ducati challenge
3-nba 2k13
4-virtua tennis
اینم بگم که بازی ice age روی این دستگاه پخش نمیشه.
سلام جناب محمدی عزیز ایا رام 1.5.5 و یا 1.5.3 جدیدتر از رام وی2 است؟ اگرتبلت را روت کنیم احتیاج به پارتیشن بندی مموری داریم یا نه؟ایا برای نصب وی2 احتیاج است اول روت کنیم یا نه ؟ وایاباید اول از فایل تاچ ودیگر فایلها بکاپ بگیریم چون بدون روت که امکان بکاپ گرفتن نداریم.
سلام من 7i03 دارم میخواستم بدونم رام جدیدی براش اومده یانه الان رام خودش JB V1.2.1 و نسخه اندرویدش 4.1.1 و اینکه من میتونم از همین رام های 7I01 استفاده کنم یا نه اگه آره شما کدوم رو پیشنهاد میکنید.
سلام من 7i03 دارم میخواستم بدونم رام جدیدی براش اومده یانه الان رام خودش JB V1.2.1 و نسخه اندرویدش 4.1.1 و اینکه من میتونم از همین رام های 7I01 استفاده کنم یا نه اگه آره شما کدوم رو پیشنهاد میکنید.