• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان عزیز سلام،مشکل من این است که درایور تبلت. روی کامپیوتر نصب نمی شود یعنی وقتی وصل میکنم یه صفحه میاد که میگه برای ادامه یه کلید را بزن وقتی میزنم هیچ کاری نمیکنه روی دوتا کیس هم امتحان کردم ولی نشد.طریقه. نصب درایور پست اول هم بلد نیستم
ورژن اندروید هم 4.0.3ver1.2.0 است فکر میکنم یکی از دوستان دیگه هم همین مشکل را داشت احتمالا از فریمور است.
من می خواهم v2 را نصب کنم برای نصبش هم به فایل تاچ احتیاج دارم .اون فایل هم تا روت نکنم نمیتوانم بدست بیارم.برای روت هم احتیاج به نصب درایورها است. لطفا اگر کسی اطلاع دارد راهنمایی کند.ممنونم.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همگی
کدام از این رام های جلی بین بهتره و روان تره؟؟پ
ممنون میشم راهنمایی کنید[/سلام دوست عزیز فعلا v2 از همه بهتره ولی برای نصبش پست اول را کامل مطالعه کن.

KingOtaku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
سلام ،تبلت را به شارژر وصل کن تا باتری مصرف نکنه. یعنی همینطور که در حال شارژر است دانلود هم میکنه هیچ مشکلی هم نداره.
سلام و درود،فعلا که دارم همینکار رو میکنم...
شما هم این مشکل رو دارید؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام و درود،فعلا که دارم همینکار رو میکنم...
شما هم این مشکل رو دارید؟

سلام،بعضی مواقع مال من هم قطع میشه البته نه همیشه، فکر میکنم رامهای مختلف با هم فرق میکنه.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام، علی اقا (rezaeipes) درسته که تبلت را فروختی، ولی به فکر ما تازه کارها هم باش وگاهی یه سر به این تاپیک بزن. اقای محمدی هم که به سفر دور دنیارفته وبه این زودیها برنمیگرده.اقای محمدی ما رو هم به عنوان نوکرت میبردی، خوش میگذشت!!!

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
سلام و درود
دوستان تبلتم میره روی حالت استندبای کانکشن اینترنتم قطع میشه معمولا از WiFi استفاده میکنم،واسه همین دانلودای پر حجم نمیتونم داشته باشم مگه اینکه تنظیم کنم صفحه نمایش همیشه روشن باشه که اینجوری خیلی باتری مصرف میکنه،راه حلی هستش؟

سلام

من تمام رام های روت شده را نصب کردم و همشون وقتی صفحه خاموشه وای فای قطع میشه ؛ راه حل تنها اتصال شارژر هستش .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ،من هر کاری میکنم نمیتونم روت کنم. کامپیوتر تبلت را شناخته ولی با هر کدوم از برنامه ها که میزنم روت نمیشه.پیغامی که می ده توعکس مشخصه.capture1.jpgcapture11.jpg

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام من هم با هیچ روشی نتونستم تنها راه حل اینکه به رام جلی بین روت شده آپدیت کنید

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ،من هر کاری میکنم نمیتونم روت کنم. کامپیوتر تبلت را شناخته ولی با هر کدوم از برنامه ها که میزنم روت نمیشه.پیغامی که می ده توعکس مشخصه.مشاهده پیوست 380352مشاهده پیوست 380353

سلام من هم با هیچ روشی نتونستم تنها راه حل اینکه به رام جلی بین روت شده آپدیت کنید

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام عزیز جان،از راهنمایی ات ممنونم،ولی همون طور که در پست 1901. گفتم برای این کار احتیاج به فایل تاچ تبلتم دارم.

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من تازه اینجا عضو شدم( فقطم به خاطر این تاپیک) .
من روز یکشنبه از فروشگاه مشهد شاپ تبلت اکستروم v1 (سفید) با قیمت 425 هزار تومن سفارش دادم . هنوز به دستم نرسیده(خورده به این تعطیلات)
حالا سوالم اینکه چرا بعضیا تبلتشون مشکل داشته بردن گارانتی؟ یعنی امکان داره منم بدستم برسه مشکله داشته باشه ؟ از دوستانی که اطلاع دارن بگن از هر 10 تا چند تاشون مشکل داره؟
سوال بعدی اینکه من دارم واسه کنکور درس میخونم(ارشد) به یه تبلت واسه درس خوندن نیاز داشتم ( فلش خوریش برام مهم بود) و اهل بازی کردن نیستم به نظر شما این تبلت واسه این کار مناسبه ؟
سوال دیگه اینکه این تبلت نیاز به اپدیت داره ؟ اگه داره خودمون باید اپدیتش کنیم یا اینکه ببریم گارنتی آواژنگ ؟
از دوستانی که اطلاع دارن خواهش میکنم به همه سوالاتم پاسخ بدن
با تشکر

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
من روز یکشنبه از فروشگاه مشهد شاپ تبلت اکستروم v1 (سفید) با قیمت 425 هزار تومن سفارش دادم . هنوز به دستم نرسیده(خورده به این تعطیلات)
حالا سوالم اینکه چرا بعضیا تبلتشون مشکل داشته بردن گارانتی؟ یعنی امکان داره منم بدستم برسه مشکله داشته باشه ؟ از دوستانی که اطلاع دارن بگن از هر 10 تا چند تاشون مشکل داره؟
سوال بعدی اینکه من دارم واسه کنکور درس میخونم(ارشد) به یه تبلت واسه درس خوندن نیاز داشتم ( فلش خوریش برام مهم بود) و اهل بازی کردن نیستم به نظر شما این تبلت واسه این کار مناسبه ؟
سوال دیگه اینکه این تبلت نیاز به اپدیت داره ؟ اگه داره خودمون باید اپدیتش کنیم یا اینکه ببریم گارنتی آواژنگ ؟
با تشکر

سلام دوست عزیز،به جمع ما خوش امدی.انتخاب خوبی کردی این تبلت در این رنج قیمت یکی از بهترینهاست.اجازه بده اول به دستت برسه بعد ببین چه ورژنی روش است تا معلوم بشه اپدیت لازم داره یا نه!در مورد خرابی هم نمی خواد نگران باشی احتمالش کمه که خراب باشه. اگر هم مشکلی داشت اولا بچه های اینجا کمکت میکنن ثانیا گارانتی داره راحت میبری گارانتی.برای کاری هم که میخواهی جواب می ده.(البته تا چه کاری باشه) .موفق باشی

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان عزیز من شارژر تبلتم خراب شده رفتم از موبایل فروشی یک شارژر گرفتم که سوکتی شبیه سوکت شارژر اصلی تبلت داشت حتی اون حلقه زرد سر سوزنی شارزر رو هم داره اما وقتی تبلتم رو با این شارژر وصل میکنم به برق لمس صفحه مشکل پیدا میکنه طوریکه خیلی حساس میشه و به سختی میتونم پترن قفل تبلتو وارد کنم. به نظر شما مشکلی برای تبلتم پیش میاد یا نه؟ تا حالا یکی دوباری با این شارژر تبلتو شارژ کردم.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان عزیز من شارژر تبلتم خراب شده رفتم از موبایل فروشی یک شارژر گرفتم که سوکتی شبیه سوکت شارژر اصلی تبلت داشت حتی اون حلقه زرد سر سوزنی شارزر رو هم داره اما وقتی تبلتم رو با این شارژر وصل میکنم به برق لمس صفحه مشکل پیدا میکنه طوریکه خیلی حساس میشه و به سختی میتونم پترن قفل تبلتو وارد کنم. به نظر شما مشکلی برای تبلتم پیش میاد یا نه؟ تا حالا یکی دوباری با این شارژر تبلتو شارژ کردم.

سلام ،عزیز دل برادر،فقط سر سوزنی شارژر که مهم نیست،اصل کار مقدار خروجی ولتاژ و امپر. اون هست. اگر بیشتر از شارژر اصلی باشد حتما به تبلتت اسیب میزنه.خیلی به این موضوع دقت کن. وضمنا دربازار پر است از شارژری که به تبلتت بخوره،همین سایت خودمون در قسمت تبلتهای چینی دیدم شارژری میفروشه که با شارژر اکسپد یکی بود.دیگه با اون شارژر قبلی کار نکن

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
با تشکر

سلام
این تبلت رو که تا الان من مرجوعی نداشتم البته یه دونه اش جایی پیچ کنارش شکسته بود که مشتریم با حال بود به قیمت خرید به مشتری دادم .... ولی مدل 7e02 واقعا اعصاب منو خورد کرده بعد از ارسال یکی به گارانتی صفحه نمایش نقطه سفید داشت و البته بلندگوش مشکل داشت بعد از 40 روز یکی نو از گارانتی اومد! این یکی رو که پلمپ بود به مشتری سالم دادم ، فرداش اومد گفت داغ می کنه وحشتناک و شارژ نمی شه باز دوباره ازش گرفتم یکی نو دادم و اینو فرستادم گارانتی !:(

در کل مدل v1 مدل خوبیه

joojee_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه با روت كردن اين قابليت رو اضافه كرد ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه !
s02.png
اما تغيير اون فايل من نياز به روت شدن تبلت داره !
s03.png

درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
s06.png
s08.png

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان الات تبلت v1 به دستم رسید . اصلا شارژ اولیه نداشت . الان تو شارژه به نظرتون باید 8 ساعت مداوم شارژ بشه یا 2تا چهار ساعت ؟؟
یه بررسی دیگه که ازش کردم فهمیدم سی پی یو ایت تبلت cotex هست نه cortex جالبه !!!!!!!!!

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه با روت كردن اين قابليت رو اضافه كرد ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه !
s02.png
اما تغيير اون فايل من نياز به روت شدن تبلت داره !
s03.png

درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
s06.png
s08.png

سلام دوست عزیز،در یه سایت دیگه جواب سوالت رو داده بودم.خود تبلت باید قابلیت مکالمه رو داشته باشه که این تبلت نداره.ربطی به روت کردن نداره در مورد ارسال. اس ام اس هم من خودم نتونستم ولی اقای محمدی که از. سفرناکجا اباد برگرده. هردو تامون رو راهنمایی میکنه.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان الات تبلت v1 به دستم رسید . اصلا شارژ اولیه نداشت . الان تو شارژه به نظرتون باید 8 ساعت مداوم شارژ بشه یا 2تا چهار ساعت ؟؟
یه بررسی دیگه که ازش کردم فهمیدم سی پی یو ایت تبلت cotex هست نه cortex جالبه !!!!!!!!!

سلام،مبارک باشه،حداقل شش ساعت بذار تو شارژ باشه بعد. هم اگه زیاد استفاده میکنی،میتونی همیطور که در حال شارژ است روشن کنی واستفاده کنی تا. باطری از مدار خارج بشه وتبلت از برق مستقیم استفاده بکنه،ایرادی هم نداره.ضمنا اون اشتباه چاپی است وهمون cortex درسته.موفق باشی

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
ذوستان کسی رام جلی بین صفحه اول رو برای v2 تست کرئه؟
جواب میده؟
اخه اون تم ویندوز 8 که اونجا بود رو تبلت من جواب نداد فک کنم برا v1 هست میخواستم رام رو مطمئن بشم

بالا