سلام جناب محمدی،، کامپیوتر درایو تبلت من را نشان میدهد ظاهرا که درایور نسب شده ولی با هر برنامه ای که میزنم روت نمیشه.ایا با برنامه های دیگه ای که در این تاپیک نیست می توانم روت کنم مثل zroot یا ...،خطری ندارد؟برای نسب رام جدید احتیاج به فایل تاچ دارم.ضمنا برنامه ex explorer که قبلا معرفی کرده بودید بدون روت فایلها را نشان نمیدهد.ورژن تبلت من3.0.8 است ver 1.2.0 ایا فایل تاچ تبلت من با فایل تاچ رام رسمی تبلت در پست اول یکی است؟ چون رام رسمی ورژن 1.5.2 است. وایا برای نسب رامv2 اول فایل تاچ و رم را جایگزین کنم. یا اول بدون انها امتحان کنم اگر جواب نداد بعدا جایگزین کنم؟
اندروید4.0.3
Ver 1.2.0.
سلام دوست عزيزم
ايميلو جواب دادم.
اگه تو حين ريست تبلت تحت cmd پيامي مبني بر Cannot Accsee X directory or address
نمايش داده ميشه يعني اون راه ديگه واسه شما جواب نميده و بايد روش ديگه تست كنيد
بله اگه قابليت روت كرد روداشته باشه هيچ برنامه اي هيچ مشكلي پيش نمياره چون روت كردن اصلا حافظه ركاوري تبلتو تغيير نميده فقط يه ركاوري همه رو رفع ميكنه! پس ترسي نداره
بله تو ورن 1.2 واسه منم مشخصات نشون نميداد
.
اول برسي كنيد تو رام جديد قسمت كانفيگ علامت + كنار مدل تبلت خودتون باشه يعني نوشته +eken ....
اگه همين گزينه بود نيازي به تعويض نداره واگه گزينه ديگه بود بايد حذفش كنيد و همون نامي كه با ايكن بود و يه عدد هم همراش بود كه يادم نيست 1280 بود فكر كنم اونو مارك + اضافه كنيد.
اگه جواب نداد بعدش جايگزين كنيد.
تو ورن جديد فايل تاچ پيشفرض واسه تبلت ديگه فعال بود حتما تغييرش بديد.
اين تاپيك هيچي كم نداره ديگه مگر مشكل جديد پيش بياد وگرنه مشكلات دوستان همه يه روال خاص داره كه با برسي مطالب قبلي به جواب ميرسند.