• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،مبارک باشه،حداقل شش ساعت بذار تو شارژ باشه بعد. هم اگه زیاد استفاده میکنی،میتونی همیطور که در حال شارژ است روشن کنی واستفاده کنی تا. باطری از مدار خارج بشه وتبلت از برق مستقیم استفاده بکنه،ایرادی هم نداره.ضمنا اون اشتباه چاپی است وهمون cortex درسته.موفق باشی

ممنون از راهنماییت .
دوست عزیز یه خواهش دارم ازت . من از این به بعد ممکنه بیشتر بیام اینجا . هر وقت عکس این سگو رو میبینم رو پروفایلت یه جوری میشم:( . میشه ازت خواهش کنم عوضش کنی؟ (البته ببخشید ها)

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این ورژن تبلت منه ، نیاز به اپدیت داره؟ این تم ویندوز 8 کجاست؟ همینه که روشه یا باید فعال بشه ؟
شماره سریالشم : xxx 2124xxxxxx

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2013-06-06-16-21-02.png
    Screenshot_2013-06-06-16-21-02.png
    66.9 KB · نمایش ها: 136
Last edited:

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون از راهنماییت .
دوست عزیز یه خواهش دارم ازت . من از این به بعد ممکنه بیشتر بیام اینجا . هر وقت عکس این سگو رو میبینم رو پروفایلت یه جوری میشم:( . میشه ازت خواهش کنم عوضش کنی؟ (البته ببخشید ها)
سلام،،فقط به خاطر تو ...
اگر فقط می خواهی وبگردی کنی وکتاب بخوانی احتیاجی به اپدیت نداری.تم ویندوز8 را باید خودت نصب کنی. پست اول را کامل مطالعه کن ونصب کن البته من نصب نکردم چون با این هم که روی خودش است راحت ترم.هر کاری که خواستی انجام بدهی اول با دوستان مشورت کن. ولی به نظر من اول همینطور استفاده کن و ببین اگر مشکلی داشتی یا کمبودی حس کردی بعد تغییرات انجام بده

Last edited:

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بزرگی داداش .
میشه بگی حالا تبلتو باید اپدیت کنم یا نه ؟ خودم دوست دارم اپدیت باشه . ورژنشم تو عکس بالا گذاشتم . یه نگاه کن بینم نیاز به اپدیت داره؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام جناب محمدی،، کامپیوتر درایو تبلت من را نشان میدهد ظاهرا که درایور نسب شده ولی با هر برنامه ای که میزنم روت نمیشه.ایا با برنامه های دیگه ای که در این تاپیک نیست می توانم روت کنم مثل zroot یا ...،خطری ندارد؟برای نسب رام جدید احتیاج به فایل تاچ دارم.ضمنا برنامه ex explorer که قبلا معرفی کرده بودید بدون روت فایلها را نشان نمیدهد.ورژن تبلت من3.0.8 است ver 1.2.0 ایا فایل تاچ تبلت من با فایل تاچ رام رسمی تبلت در پست اول یکی است؟ چون رام رسمی ورژن 1.5.2 است. وایا برای نسب رامv2 اول فایل تاچ و رم را جایگزین کنم. یا اول بدون انها امتحان کنم اگر جواب نداد بعدا جایگزین کنم؟
اندروید4.0.3
Ver 1.2.0.

Last edited:

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
سلام

کسی تا حالا گارانتی رفته ؟ رفیقم تبلتش همین مدله (V1) یکبار از دستش افتاد و به نظر من چیزیش نشده ولی خودش خیلی حساسه و احساس میکنه باطریش از قبل کمتر نگه میداره ؛ به نظرتون ببره گارانتیش و بگه ضربه خورده براش عوض میکنن و آکبند میدن ؟

ممنون

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام، اخه عزیز دلم ضربه خوردن که جزو گارانتی حساب نمشه که براش عوض کنن. اگه ببره بهش میخندن،چون اصلا ربطی به گارانتی نداره.ضمنا. رفیقت زیادی حساسه چون 100% این ضربه ای که به بدنه و ال سی دی تبلت اثری نداشته به باطری هم نمیتونه اثری داشته باشه.

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب محمدی،، کامپیوتر درایو تبلت من را نشان میدهد ظاهرا که درایور نسب شده ولی با هر برنامه ای که میزنم روت نمیشه.ایا با برنامه های دیگه ای که در این تاپیک نیست می توانم روت کنم مثل zroot یا ...،خطری ندارد؟برای نسب رام جدید احتیاج به فایل تاچ دارم.ضمنا برنامه ex explorer که قبلا معرفی کرده بودید بدون روت فایلها را نشان نمیدهد.ورژن تبلت من3.0.8 است ver 1.2.0 ایا فایل تاچ تبلت من با فایل تاچ رام رسمی تبلت در پست اول یکی است؟ چون رام رسمی ورژن 1.5.2 است. وایا برای نسب رامv2 اول فایل تاچ و رم را جایگزین کنم. یا اول بدون انها امتحان کنم اگر جواب نداد بعدا جایگزین کنم؟

سلام . من ورژن تبلتم 1.3 بود ، رام رسمی شو(که درسایت اکسترومه) نصب کردم شد 1.5.2 به نظرم یکم بهتر شده ولی تم ویندوز 8 نداره خودم اضافه کردم ، زیاد چیز جالبیم نیست ، بعدشم با آواژنگ تماس گرفتم در مورد آپدیت گفتن اصلا اپدیت جدیدی واسه این تبلت نیومده و اینیم که در سایت اکسترم هست با اینی که رو تبلته تفاوت خاصی نداره و اگه اون بندازید روش مشکلی نیست .
من خودم قبلا دوتا گوشی اندرویدی داشتم یه توصیه که میتونم بکنم اینکه نه گوشیتو روت کن و نه رام غیر رسمی بنداز روش چون شاید به نظر جالب بیان ولی گوشی یا تبلتو از روال کار عادی خودش میندازه . (یعنی هر بلایه ممکنه سر گوشیت بیاد ، میگم چون تجربشو داشتم ) ، پس فقط رام رسمی

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
اندروید4.0.3
Ver 1.2.0.
سلام دوست عزيزم
ايميلو جواب دادم.
اگه تو حين ريست تبلت تحت cmd پيامي مبني بر Cannot Accsee X directory or address
نمايش داده ميشه يعني اون راه ديگه واسه شما جواب نميده و بايد روش ديگه تست كنيد
بله اگه قابليت روت كرد روداشته باشه هيچ برنامه اي هيچ مشكلي پيش نمياره چون روت كردن اصلا حافظه ركاوري تبلتو تغيير نميده فقط يه ركاوري همه رو رفع ميكنه! پس ترسي نداره
بله تو ور‍ن 1.2 واسه منم مشخصات نشون نميداد
.

اول برسي كنيد تو رام جديد قسمت كانفيگ علامت + كنار مدل تبلت خودتون باشه يعني نوشته +eken ....
اگه همين گزينه بود نيازي به تعويض نداره واگه گزينه ديگه بود بايد حذفش كنيد و همون نامي كه با ايكن بود و يه عدد هم همراش بود كه يادم نيست 1280 بود فكر كنم اونو مارك + اضافه كنيد.
اگه جواب نداد بعدش جايگزين كنيد.

تو ور‍ن جديد فايل تاچ پيشفرض واسه تبلت ديگه فعال بود حتما تغييرش بديد.

اين تاپيك هيچي كم نداره ديگه مگر مشكل جديد پيش بياد وگرنه مشكلات دوستان همه يه روال خاص داره كه با برسي مطالب قبلي به جواب ميرسند.

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
بزرگی داداش .
میشه بگی حالا تبلتو باید اپدیت کنم یا نه ؟ خودم دوست دارم اپدیت باشه . ورژنشم تو عکس بالا گذاشتم . یه نگاه کن بینم نیاز به اپدیت داره؟

نيازي نيست براي مواردي كه انتظار داريد از تبلت اپديتش كنيد. تازه با اپديت شايد با صداي منقطع پلير گوشي مواجه بشيد
موفق باشيد.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام و درود به اقای محمدی گل،،در کامل بودن این تاپیک هیچ شکی نیست ولی مشکل در این است که موارد مهم و کارامد یکجا جمع نشده و در کل تاپیک پخش است و برای پیدا کردن یک مطلب باید کل 130 صفحه را مطالعه کنی. البته من چند بار همه را خوانده ام ولی باز هم به علت گفته شده به مشکل بر میخورم.
جناب محمدی من تبلت را با پست اول روت کردم و برنامه super su. اضافه شده است البته ظاهرا روت شده ولی با هر برنامه ای که از روت پشتیبانی میکند. نگاه میکنم فایلهای سیستمی را نشان نمیدهد.ایا این برنامه اپدیت جدیدی نمی خواهد؟ البته چون به مارکت متصل نیستم اپدیت هم نمی شود. نمیدانم چه کار کنم.لطفا راهنمایی کنید. ضمنا در جواب قبلی شما متوجه نشدم ایا فایل تاچ تبلت من با فایل تاچ رام رسمی1.5.2تفاوت دارد یا نه؟مضاف بر اینکه ایمیلی از طرف شما دریافت نکردم ولی از محبت و لطفی که به بنده دارید بی نهایت سپاسگذارم.

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام و درود به اقای محمدی گل،،در کامل بودن این تاپیک هیچ شکی نیست ولی مشکل در این است که موارد مهم و کارامد یکجا جمع نشده و در کل تاپیک پخش است و برای پیدا کردن یک مطلب باید کل 130 صفحه را مطالعه کنی. البته من چند بار همه را خوانده ام ولی باز هم به علت گفته شده به مشکل بر میخورم.
جناب محمدی من تبلت را با پست اول روت کردم و برنامه super su. اضافه شده است البته ظاهرا روت شده ولی با هر برنامه ای که از روت پشتیبانی میکند. نگاه میکنم فایلهای سیستمی را نشان نمیدهد.ایا این برنامه اپدیت جدیدی نمی خواهد؟ البته چون به مارکت متصل نیستم اپدیت هم نمی شود. نمیدانم چه کار کنم.لطفا راهنمایی کنید. ضمنا در جواب قبلی شما متوجه نشدم ایا فایل تاچ تبلت من با فایل تاچ رام رسمی1.5.2تفاوت دارد یا نه؟مضاف بر اینکه ایمیلی از طرف شما دریافت نکردم ولی از محبت و لطفی که به بنده دارید بی نهایت سپاسگذارم.
سلام
اگه اورجینال دانلود کردید فایل تاچ فرقی نداره.
برنامه su رو باز کنید از تنظیماتش گزینه Su binary. رو بزنید اگه نوشتش سبز بود و okey. نوشت روت شدست وگه نه روت نیست.
برای نمایش فایل سیستمی از تنظیمات برنامه باید گزینه show system file. Show hidden رو فعال کنید.

واسه ایمیل
دقیقا با سوال شما یه ایمیل از اقایی بنام پوریا اومد که تو سه ایمیل متاسفانه یکی از پریویت ترین چیزایی که خودم پیداش کرده بودم و شخصی بود رو اموزش دادم به طرف که الان ایمیل دادند از سافت 98 هستند و من اشتباه گرفته بودم.:(

Sent by Tapatalk

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام،، اقای محمدی در برنامه یاد شده گزینه ای که فرمایش دادید نبود تمام تنضیمات را گشتم ولی این گزینه را ندارد. با برنامه root checker که نگاه کردم ظاهرا روت شده است(this devis root acces).در برنامه های browser. هم گزینه show hiden را فعال کرده ام ولی باز هم تفاوتی ندارد. لطفا اگر ایمیل مذکور را در دسترس دارید برای بنده هم بفرستید.
فکر میکنم برنامه super su. اول کار پیغامی داد مبنی بر اینکه به pro اپدیت کنید .البته اپدیت نشد ولی بعدا ورژن پرو را دانلود کردم و به جای ان نصب کردم ولی در نسخه جدید هم گزینه binary. نبود وباز هم فایلهای سیستمی را نشان نمی دهد.فکر کنم تبلت روت شده چون بعضی از برنامه هایی که به روت احتیاج داشت الان کار میکنند ولی browser. فایل را نشان نمیدهد. فکر کنم بهترین کار استفاده از فایل تاچ رام رسمی1.5.2. یا سه عدد فایل تاچ در پست اول باشد.
حسابی مانده ام که چه کاری بکنم چون مثل شما تبحر کافی در اندروید ندارم و این اولین دستگاه اندرویدی من است.
باز هم صمیمانه از کمکهای بی دریغ شما جناب محمدی سپاسگذارم.
پیغام خطایی که میدهد را گذاشته امScreenshot_2013-06-11-12-35-08.pngتنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که این ورژن فایل سیستمی را نشان نمی دهد

Last edited:

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوست خوبم
اون شکل چرخ دنده کلیک کنید و گزینه root setting. و گزینه file broser setting رو برسی کنید. چون ورژن که شما نصب کردید جدیدش نیست اما همشون اون گزینه رو داره.
اینم تصاویر از موبایلم اما تبلت هم دقیقا همیناست
5eduba2a.jpg

ahadajyb.jpg

yjavymud.jpg

a6uvavyb.jpg

Sent by Tapatalk

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام "" من جدیدترین ورژن را نصب کرده ام ولی چند تا از گزینه های شما را نداره در ضمن برنامه شما سوپر یوزر است ولی برنامه من سوپر سو .
جناب محمدی لینک مستقیم رام رسمی (2123)1.5.2 را سراغ ندارید؟ چون با لینک پست اول موفق به دانلود نشدم.
ایا برای انروت کردن از داخل سوپر سو می توانم استفاده کنم؟
ایا بجز سه عدد فایل تاچ پست اول فایل تاچ دیگری برای این تبلت هست یا نه؟
ضمنا اون عکسی که گذاشته ام مربوط به روت بروزر است .

Last edited:

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
خیلی ازت ممنونم.لطفا اگر امکان داره به سوالات دیگر هم جواب بده. با تشکر
سلام
بله میشه ازش استفاده کرد برای انروت کردن.
نسبت به سریال ما سه نوع فایل تاچ داریم.که احتمال فروان همون سه هستند اما یادمه یمی از کاربران با هرسه نتونسته بود تاچ رو راه بندازه که فایلو براش ویرایش کردن.

Sent by Tapatalk

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
سلام

این وای فای هم امکان داره خراب بشه ؟
روی تبلتم فای وای اکثر اوقات خاکستری هست و آبی نیست ( ورژن V2 ) و بعضی اوقات که خاکستری هست هم کار میکنه و گاهی خیر

مگه نباید همیشه آبی باشه ؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان " نحوه کار با تم و لانچر چگونه است ؟ ایا می توان چند لانچر و تم را با هم نصب کرد ؟

بالا