سلام
این وای فای هم امکان داره خراب بشه ؟
روی تبلتم فای وای اکثر اوقات خاکستری هست و آبی نیست ( ورژن V2 ) و بعضی اوقات که خاکستری هست هم کار میکنه و گاهی خیر
مگه نباید همیشه آبی باشه ؟
سلام دوستان " نحوه کار با تم و لانچر چگونه است ؟ ایا می توان چند لانچر و تم را با هم نصب کرد ؟
قاب پشت این تبلت جایی پیدا نمیشه؟
سلام آقاي محمدئ
همه مي گن كه شما فقط مي توني جواب بدي لطفا كمكم كن!
من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه كاري كرد كه اين قابليت رو اضافه بشه ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه !اما تغيير اون فايل من نياز به روت شدن تبلت داره !
درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
سلام سلام به همگی ببخشید تبلت من بالا نمییومد رو لوگو اندروید گیر میکرد.هارد ریستش کردم اومد بالا اما rom نمیشناسه چیکار کنم به نظرتون؟
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید من یک کیف کیبردی خریدم برای تبلت وصلش کردم خوبه فقط نمیدونم چطور باهاش فارسی بنویسم برا فارسی نوشتن از نرم افزار s wfit key استفاده میکنم
سلام
زبان رو رو فارسی بیارید و تایپ کنید باید فارسی باشه. اگه منطور کیبرد روش فارسی نیست حروف که هم میتونید برچسب بزنید و هم میتونید از smartkeyboard استفاده کنید که کاملا شبیه کامپیوتر داره چیدمان صفحه کلید.حتی با. میانبر زبان تغییر میده. هم میتونید از کیبرد حرفه ای Hackers keybord استفاده کنید .از بلک مارکت
Sent by Tapatalk
سلام،،دوست عزیز باید داخل ستینگ تبلت جلو کیبرد انتخابی تیک بزنی و بعد داخل کیبورد زبان فارسی را انتخاب کنی.دوست من با تشکر از پاسختون من کیبرد از طریق usbبهش زدم زبان تبلت را هم فارسی کردم ولی باز نشد هست تو کامپیوتر که آلت شیفت میزنی باز فارسی نمیشه نوشت ممنون
سلام دوست عزیز٬٬ پست اول (صفحه اول) لبنک رام وی ۲ را نصب کن ولی رام غیر رسمی است .اگر هم رام رسمی می خواهی باید صبر کنی شاید اکستروم معرفی کنه ولی زمانش معلوم نیست. اکثرا همین را نصب کردن.شما هم نصبش کن بعد هم لانچر گو تبلت را بریز حسابی کیف کن. موفق باشیسلام دوستان
رام جدید چرا برای آکستروم نیست 4.1.2 و ....
اگه لینک معرفی کنن برادرانی که از ما بهتر و بیشتر دستد بر آتش دارن سپاسگذارشونم
دوست بزرگوارم جناب محمدی: سلام. من از زمانی که رام وی2 را نصب کرده ام و مموری را هم پارتیشن بندی کرده ام مدام به مشکل بر میخورم. به این صورت که تبلت کند میشود یا برنامه هایی که به اس دی لینک کرده ام پاک میشه یا برنامه ها اجرا نمیشه فرمت ext4 , و ext2 را هم امتحان کردم.
چه طوری بفهمم که کدام برنامه را نباید لینک کرد وباید روی مموری داخلی نصب باشد؟ ایا اگر از app to sd استفاده کنم ایرادی ندارد؟ ایا اگر برنامه ها روی اینترنال باشد و دیتا و فیلم و اهنگ روی اس دی باشد مشکلی ایجاد می شود؟ با توجه به اینکه این رام هشت گیگ برای نصب جا دارد.ضمنا رم 811 این دستگاه ایا حافظه ای جدا از این هشت گیگ است یا اینکه از همین 8 گیگ استفاده میکند؟