• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

7854123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قاب پشت این تبلت جایی پیدا نمیشه؟

joojee_lion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي محمدئ
همه مي گن كه شما فقط مي توني جواب بدي لطفا كمكم كن!

من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه كاري كرد كه اين قابليت رو اضافه بشه ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه !
s02.png
اما تغيير اون فايل من نياز به روت شدن تبلت داره !
s03.png

درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
s06.png
s08.png

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید من یک کیف کیبردی خریدم برای تبلت وصلش کردم خوبه فقط نمیدونم چطور باهاش فارسی بنویسم برا فارسی نوشتن از نرم افزار s wfit key استفاده میکنم

mehrdadtooth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سلام به همگی ببخشید تبلت من بالا نمییومد رو لوگو اندروید گیر میکرد.هارد ریستش کردم اومد بالا اما rom نمیشناسه چیکار کنم به نظرتون؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام

این وای فای هم امکان داره خراب بشه ؟
روی تبلتم فای وای اکثر اوقات خاکستری هست و آبی نیست ( ورژن V2 ) و بعضی اوقات که خاکستری هست هم کار میکنه و گاهی خیر

مگه نباید همیشه آبی باشه ؟

سلام
خراب نمیشه فقط تو سیگنال نوساندار خاکستری میشه حتی اگه فول سیگنال باشه.ودقیقا کار هم میکنه.اما همون دو مثلث کوچک send & recive روش بیاد چه ابی چه خاکستری کار میکنه اما بهترین محدوده ابی هست.

Sent by Tapatalk

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان " نحوه کار با تم و لانچر چگونه است ؟ ایا می توان چند لانچر و تم را با هم نصب کرد ؟

بله چندین لانچر میشه اما سنگین میشه تبلت.
Goluncher عالیه با یه عالمه تم

Sent by Tapatalk

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام آقاي محمدئ
همه مي گن كه شما فقط مي توني جواب بدي لطفا كمكم كن!

من تازه تبلت axtrom 8E01رو گرفتم .
يك سوال دارم اون هم اينكه اين تبلت قابليت مكالمه رو نداره آيا ميشه كاري كرد كه اين قابليت رو اضافه بشه ؟
مثلا تو يكجا خوندم يك فايل متني رو تغييراتي ميدي و قابليت مكالمه اضافه ميشه !
s02.png
اما تغيير اون فايل من نياز به روت شدن تبلت داره !
s03.png

درضمن اين تبلت سيم كارت مي خوره و مي تونم با GPRS به اينترنت وصل شم ولي نمي تونم مكالمه و يا اس ام اس بفرستم
نرم افزاري هم براي ارسال اس ام اس نصب كردم ولي دستگاه خطا ميده ؟
راهي هست كه قابليت مكالمه رو به تبلت اضافه كرد ؟
s06.png
s08.png

سلام دوست عزیز
از اپلیکیشن black market. برنامه های مختلف ارسال اس ام اس رو تیت کردید.؟از gocontect امتحان کردید تماس رو؟
اون اخطار واسه اینه که سورس برنامه نمیتونه سیم رو فراخوانی کنه و کافیه یا سورس تغییر پیدا کنه (تقریبا همون فایل متنی) یا برنامه های دیگه تست کنید.ضمنا مطمین باشید تو فروم های خارجی هم مطرح شده هم پاسخ کامل دادند و در رام اینده اضافه میکنن.
اون تکست رو تغییر ندید مشکل وایفای پیش میاد.

Sent by Tapatalk

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام سلام به همگی ببخشید تبلت من بالا نمییومد رو لوگو اندروید گیر میکرد.هارد ریستش کردم اومد بالا اما rom نمیشناسه چیکار کنم به نظرتون؟

با یک دفعه ریست دوباره تست کنید نشد یه فریمور روش بریزید.

Sent by Tapatalk

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوستان ممنون میشم کمک کنید من یک کیف کیبردی خریدم برای تبلت وصلش کردم خوبه فقط نمیدونم چطور باهاش فارسی بنویسم برا فارسی نوشتن از نرم افزار s wfit key استفاده میکنم

سلام
زبان رو رو فارسی بیارید و تایپ کنید باید فارسی باشه. اگه منطور کیبرد روش فارسی نیست حروف که هم میتونید برچسب بزنید و هم میتونید از smartkeyboard استفاده کنید که کاملا شبیه کامپیوتر داره چیدمان صفحه کلید.حتی با. میانبر زبان تغییر میده. هم میتونید از کیبرد حرفه ای Hackers keybord استفاده کنید .از بلک مارکت

Sent by Tapatalk

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
جناب محمدی عزیز سلام "" بنده نحوه نصب لانچر را بلد نیستم. اگر لطف کنید و توضیح دهید ممنون می شوم.

البته در موقع نصب رام عوض کردم ولی دوباره همان هولو لانچر را ریختم .متاسفانه تعویضش را بلد نیستم.ضمنا ورژن جدید گو لانچر برای تبلت و موبایل تفاوت دارد یا نه ؟

Last edited:

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
لانچر پیشفرض رام رو از داخل فایل فلش حذف نکنید و جایگزین کنید چون فایلهایی با فورمت bin که داخل سیستم هستند با اون لانچر مچ شدند! مگر ویرایش بلد باشید.
---------------------------------برای نصب مانند همه برنامه های دیگه نصبش کنید بعد که کلید هوم رو میزنید هردو لانچر نمایان میشه که گزینه مورد نظر رو مارک دار میکنید و تمام.
خیر ورژن جدید بهینه شده برای تبلت و هیچ فرقی باهم ندارند.
از داخل ستینگ برنامه فول تم و گدجت و اپدیت برنامه هست.
موفق باشید.:rolleyes:

Sent by Tapatalk

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
زبان رو رو فارسی بیارید و تایپ کنید باید فارسی باشه. اگه منطور کیبرد روش فارسی نیست حروف که هم میتونید برچسب بزنید و هم میتونید از smartkeyboard استفاده کنید که کاملا شبیه کامپیوتر داره چیدمان صفحه کلید.حتی با. میانبر زبان تغییر میده. هم میتونید از کیبرد حرفه ای Hackers keybord استفاده کنید .از بلک مارکت

Sent by Tapatalk

دوست من با تشکر از پاسختون من کیبرد از طریق usbبهش زدم زبان تبلت را هم فارسی کردم ولی باز نشد هست تو کامپیوتر که آلت شیفت میزنی باز فارسی نمیشه نوشت ممنون

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوست من با تشکر از پاسختون من کیبرد از طریق usbبهش زدم زبان تبلت را هم فارسی کردم ولی باز نشد هست تو کامپیوتر که آلت شیفت میزنی باز فارسی نمیشه نوشت ممنون
سلام،،دوست عزیز باید داخل ستینگ تبلت جلو کیبرد انتخابی تیک بزنی و بعد داخل کیبورد زبان فارسی را انتخاب کنی.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوست بزرگوارم جناب محمدی: سلام. من از زمانی که رام وی2 را نصب کرده ام و مموری را هم پارتیشن بندی کرده ام مدام به مشکل بر میخورم. به این صورت که تبلت کند میشود یا برنامه هایی که به اس دی لینک کرده ام پاک میشه یا برنامه ها اجرا نمیشه فرمت ext4 , و ext2 را هم امتحان کردم.
چه طوری بفهمم که کدام برنامه را نباید لینک کرد وباید روی مموری داخلی نصب باشد؟ ایا اگر از app to sd استفاده کنم ایرادی ندارد؟ ایا اگر برنامه ها روی اینترنال باشد و دیتا و فیلم و اهنگ روی اس دی باشد مشکلی ایجاد می شود؟ با توجه به اینکه این رام هشت گیگ برای نصب جا دارد.ضمنا رم 811 این دستگاه ایا حافظه ای جدا از این هشت گیگ است یا اینکه از همین 8 گیگ استفاده میکند؟

ALR3ZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
رام جدید چرا برای آکستروم نیست 4.1.2 و ....
اگه لینک معرفی کنن برادرانی که از ما بهتر و بیشتر دستد بر آتش دارن سپاسگذارشونم

shayanp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلاممن تبلت 7e01از همین مارک axpad را بیش از2ماهه دارم و ازش خیلی راضیم.
نسبت به مدل اولیش عالیه(قبلا v1را داشتم)
اما باتریش یه مشکلی داره که شارژ را در زمانی که ازش استفاده هم نمیکنم مصرف میکنه.
میخواستم بدونم فقط مال من این طوریه یا کلا این مدل این مشکل رو داره؟؟؟
اگه کسی طرز روت کردن این مدل رو بلده راهنمایم کنه لطفا.
مرسی

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان
رام جدید چرا برای آکستروم نیست 4.1.2 و ....
اگه لینک معرفی کنن برادرانی که از ما بهتر و بیشتر دستد بر آتش دارن سپاسگذارشونم
سلام دوست عزیز٬٬ پست اول (صفحه اول) لبنک رام وی ۲ را نصب کن ولی رام غیر رسمی است .اگر هم رام رسمی می خواهی باید صبر کنی شاید اکستروم معرفی کنه ولی زمانش معلوم نیست. اکثرا‌ همین را نصب کردن.شما هم نصبش کن بعد هم لانچر گو تبلت را بریز حسابی کیف کن. موفق باشی

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
دوست بزرگوارم جناب محمدی: سلام. من از زمانی که رام وی2 را نصب کرده ام و مموری را هم پارتیشن بندی کرده ام مدام به مشکل بر میخورم. به این صورت که تبلت کند میشود یا برنامه هایی که به اس دی لینک کرده ام پاک میشه یا برنامه ها اجرا نمیشه فرمت ext4 , و ext2 را هم امتحان کردم.
چه طوری بفهمم که کدام برنامه را نباید لینک کرد وباید روی مموری داخلی نصب باشد؟ ایا اگر از app to sd استفاده کنم ایرادی ندارد؟ ایا اگر برنامه ها روی اینترنال باشد و دیتا و فیلم و اهنگ روی اس دی باشد مشکلی ایجاد می شود؟ با توجه به اینکه این رام هشت گیگ برای نصب جا دارد.ضمنا رم 811 این دستگاه ایا حافظه ای جدا از این هشت گیگ است یا اینکه از همین 8 گیگ استفاده میکند؟

سلام
برنامه های گدجت دار و خود لینک اس دی و کیبردها رو نباید لینک کنید.برنامه ها رو کلا تو حافظه داخلی نصب کنید و لینک کنید!! دلیل اجرا نشدن و نیافتن برنامه رو پارتیشن ممکنه یا از نصب تو حافظه خارجی باشه یا سرعت کم مموری.
811 سیستم گوشیست رم گوشی. روت گوشی .
فرض کنید 811 رم کامپیوتره و 8 گیگ هارد کامپیوتر
هر 5 مگ حافظه ازاد از مموری 811 برابر با 100 مگ از اون 8 گیگه یعنی تا میتونید حافظه 811. رو خالی بزارید و سیستمی هارو لینک کنید. فقط اونا که مهم نیستن!!:)
Move to sd. کار لینک تو اس دی رو انجام نمیده
کار موو تو اس دی رو خود تبلت از داخل مدیریت برنامه انجام میده

Sent by Tapatalk

hamid_3469

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان من میخوام تبلتمو (v1 ) اپدیت کنم . میخوام رام غیر رسمی 4.1 بندازم روش( جیلی بیلی) . تبلتمم روت نیست .
حالا یکی راهنماییم کنه ، صفحه اول نگاه کردم چند تا رام هست ( گیج شدم ) کدومشو باید دانلود کنم ؟(لینکشو معرفی کنید لطفا) کدومش جدیدتره و مشکلی نداره ؟ نصبش مثل نصب رام رسمیه یا باید یه سری اقدامات دیگه هم انجام بدم؟
از مدیریت این انجمنم خواهش میکنم که صفحه اولو یکم سر و سامون بده خیلی شلوغ شده

بالا