• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان من میخوام تبلتمو (v1 ) اپدیت کنم . میخوام رام غیر رسمی 4.1 بندازم روش( جیلی بیلی) . تبلتمم روت نیست .
حالا یکی راهنماییم کنه ، صفحه اول نگاه کردم چند تا رام هست ( گیج شدم ) کدومشو باید دانلود کنم ؟(لینکشو معرفی کنید لطفا) کدومش جدیدتره و مشکلی نداره ؟ نصبش مثل نصب رام رسمیه یا باید یه سری اقدامات دیگه هم انجام بدم؟
از مدیریت این انجمنم خواهش میکنم که صفحه اولو یکم سر و سامون بده خیلی شلوغ شده

سلام٬ دوست عزیز اونکه نوشتهv2 را نصب کن هم جدیدتره و هم خودش روت هست.برای نصبش هم اول پست یک را کامل مطالعه کن و بعد نصب کن.
طریقه نصبش هم مثل دیگر رامهاست ولی با این تفاوت که در این رام فایل تاچ و فایل رم را باید جایگزین کنی .اگر پست اول را بخوانی محل گذاشتن فایل را متوجه می شوی. فایل تاچ تبلتت را می توانی از رام رسمی که از اکستروم دانلود کردی برداری. فایل رم را هم اقای محمدی محبت کرده و در صفحه اول با اموزشش گذاشته.ضمنا اون فایل status hiden bar راهم( اگه درست نوشته باشم) باید در رام جاگذاری کنی.بعد از نصب رام هم لانچر go مخصوص تبلت را نصب کن حسابی باحال میشه. بعد هم از link to sd برای نصب برنامه ها استفاده کن.اموزشش هم در پست اول هست. موفق باشی

KingOtaku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
الان دو روزه وقتی به مدت خاموش میمونه دیگه صفحه بالا نمیاد ( البته گاهی اوقات ) چراغ سبزه یعنی تبلت روشنه ولی صفحه نداره باید دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه بعد دوباره روشن کنم

رام را دارم عوض میکنم ؛ کسی همچین مشکلی داشته ؟
سلام
منم خیلی وقته این مشکل رو دارم روزی 7-8 بار تبلت رو خاموش و روشن میکنم ، واقعا معضلی شده ، شما رامتون رو عوض کردید سر این مشکل؟

chatsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا یه سوال فنی و اسون
من اخر نفهمیدم چجوری این دیتا بازی رو بریزم
دقیقا تو همون محل میریزم ولی بازم اجرا نمیشه
میشه یه توضیح بدید

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام جناب محمدی "" در برنامه link to sd گزینه ای داره برای تبدیل برنامه ها به برنامه سیستمی . اگر از این گزینه استفاده کنم یعنی یک برنامه را به فایل سیتمی بفرستم ایرادی ندارد؟
ضمنا این برنامهbusy bux چه کاربردی دارد؟ ظاهرا باید در سیستم نصب شود ایا نصبش کنم یا نه؟
جناب محمدی اگر مموری اینترنال یعنی اون ۸گیگ را پر از برنامه کنم ایا در رم دستگاه(اون۸۱۱مگابایت) هم اثر می گذارد؟
رام وی۲ علاوه بر باگهایی که داردحس میکنم مصرف باطری بالاتری نسبت به رام رسمی دارد ایا اینگونه است؟

Last edited:

kakt00s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من یه مدل " 7I01 " دارم . . هیچ مشکلی نداشت تا چند روز پیش .
یهویی صفحه ی تبلت یجورایی سفید رنگ شده و به هیچ تکمه ای هم واکنش نشون نمیده .
حتی وقتی شارژ میکنم شارژ میشه منتها صفحه ی سفید ( که پشتِش یه چیزایی مثل حاشیه اس ) از بین نمیره .
به پی سی هم وصل نمیشه . . هیچ تکمه ای هم کار نمیکنه . . یجورایی اینگار اصلا مُرده !
می خواستم ببینم بین شما عزیزان کسی میدونه حداقل مشکل از کجاس ؟
راستی حد سعی کردم با فایل رسمی هم بروز کنم اما اونُ هم نمی شناسه . . فقط روشن میشه . .
صفحه ی سفید . . هیچ کاری هم نمیکنه . . پیشاپیش ممنون از وقتی که برای خوندن پیام من میگذارید .

chatsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا یکی این روت کردن رو بگه هر روش رو میرم نمیشه کمکککککککککککککککککک

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
اقا یکی این روت کردن رو بگه هر روش رو میرم نمیشه کمکککککککککککککککککک
سلام٬ از روشهای صفحه اول استفاده کن اگر دیدی نشد حتما درایور را درست نصب نکردی.برای اینکه ببینی نصب شده یا نه روی صفحه مای کامپیوترت راست کلیک کن و به دیوایس منجر برو وروی درایورت اگر علامت سوال زرد رنگی دیدی بدون که نصب نشده و به صورت دستی نصبش کن

chatsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
میرم روش میزنم نصب دو ساعت سرچ میکنه بعد اخر هم نصب نمیکنه
باید چه کرد
عایا فایل جدا داره که نصب کنم؟؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
میرم روش میزنم نصب دو ساعت سرچ میکنه بعد اخر هم نصب نمیکنه
باید چه کرد
عایا فایل جدا داره که نصب کنم؟؟
روت کردنش دو٬ سه دقیقه بیشتر طول نمی کشه .به احتمال۹۹/۹٪ درایورت نصب نیست.کاری که تو پست قبل گفتم انجام بده اگر علامت زرد بود اول در صفحه یک فایل درایور را دانلود کن بعد روی علامت زرد رنگ راست کلیک کن و اپدیت را بزن و ادرس جایی که فایل درایور را ذخیره کردی بده تا درایور نصب بشه بعد روت کن.من هم همین مشکل را داشتم درایور نصب نبود و روت نمیشد.موفق باشی.

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
چند تا سوال داشتم
سرعت اندروید این تبلت توی اندروید ۴.۱ به طور محسوس زیاد شده؟
آخرین Build number رام رسمی چند هست؟
نصب اندروید ۴.۱ گارانتیش رو باطل می کنه؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
چند تا سوال داشتم
سرعت اندروید این تبلت توی اندروید ۴.۱ به طور محسوس زیاد شده؟
آخرین Build number رام رسمی چند هست؟
نصب اندروید ۴.۱ گارانتیش رو باطل می کنه؟
سلام٬ من که تفاوت زیادی حس نکردم.فکر کنم اخرینش ۱.۵.۲ باشه.بله گارانتی را باطل میکنه ولی هر زمان که بخواهی می تونی همون رام رسمی را بریزی.

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
سلام٬ من که تفاوت زیادی حس نکردم.فکر کنم اخرینش ۱.۵.۲ باشه.بله گارانتی را باطل میکنه ولی هر زمان که بخواهی می تونی همون رام رسمی را بریزی.
ممنون بابت پاسخ
الان build number من رو زده
ver 1.3.0
یعنی الان می تونم آپدیت کنم؟
داخل خود سایتش که هیچ اسمی از build number نیاورده

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون بابت پاسخ
الان build number من رو زده
ver 1.3.0
یعنی الان می تونم آپدیت کنم؟
داخل خود سایتش که هیچ اسمی از build number نیاورده
اگه میخوای رام رسمی بریزی تفاوتی بین اونکه داری با جدیدش نیست به هرحال میتونی از سایت اکستروم یا پست اول دانلودش کنی وهمین طور فکر کنم صفحه ۱۳۰ یا ۱۳۱ بود که اقای محمدی محبت کرد و لینکش را برای من مستقیم کرد و اگر هم وی۲ را میخواهی بریزی پست اول هست ولی فایلهای لازم را جایگزین کن

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
اگه میخوای رام رسمی بریزی تفاوتی بین اونکه داری با جدیدش نیست به هرحال میتونی از سایت اکستروم یا پست اول دانلودش کنی وهمین طور فکر کنم صفحه ۱۳۰ یا ۱۳۱ بود که اقای محمدی محبت کرد و لینکش را برای من مستقیم کرد و اگر هم وی۲ را میخواهی بریزی پست اول هست ولی فایلهای لازم را جایگزین کن

یه سوال دیگه؟ این تبلت ویبره داره یا ویبره تو تنظیمات الکی هست؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
برچسب ال سی دی تبلت من خراب شده به نظر شما برچسب کدام تبلت 7 اینچی رو بگیرم که مشابه اکستروم باشه یعنی نخواهد با قیچی ببرم مخصوصا قوسهای گوشه اش؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
برچسب ال سی دی تبلت من خراب شده به نظر شما برچسب کدام تبلت 7 اینچی رو بگیرم که مشابه اکستروم باشه یعنی نخواهد با قیچی ببرم مخصوصا قوسهای گوشه اش؟
سلام دوست عزیز ٬ من هر چی گشتم چیزی اندازه این تبلت پیدا نکردم بهترین کار این است که برچسب بزرگتر بگیری بعد اون برچسب خراب را بزاری روش و دقیق اندازه اش را ببری بعد نصبش کنی تا لبه هاش هم درست هلالی در بیاد. موفق باشی

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز ٬ من هر چی گشتم چیزی اندازه این تبلت پیدا نکردم بهترین کار این است که برچسب بزرگتر بگیری بعد اون برچسب خراب را بزاری روش و دقیق اندازه اش را ببری بعد نصبش کنی تا لبه هاش هم درست هلالی در بیاد. موفق باشی
سلام ممنون یعنی 8 اینچ بگیرم؟ قیمتش چنده؟مارک و یا مدل خاصی داره یا نه فرقی ندارن؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ممنون یعنی 8 اینچ بگیرم؟ قیمتش چنده؟مارک و یا مدل خاصی داره یا نه فرقی ندارن؟
سلام ٫دقیقا نمی دونم شاید هم جدیدا برای اکسپد به بازار اومده باشه باید بگردی ببینی گیرت میاد یا نه. ولی فروشنده به من گفت فقط برای مدلهای معروف تولید میشه .به هر حال من برای دو تا تبلت می خواستم و ده اینچ گرفتم و اندازه اش را دقیق در اوردم. شما تبلت را با خودت ببر و اونجا امتحان کن. موفق باشی

mehsan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تبلت axtorm axpad 8e01
رو خریدم ولی مشکل هنگ داشت،الان هم موقع بازی بعضی وقتا خاموش می شه بعضی وقتا ارور application stop می ده،گاهی هم هنگ می کنه
گارانتی هم بردمش مث اینکه رامش رو عوض کردن ولی مشکلش هنوز حل نشده،می خواستم ببینم کلا این تبلت همینجوریه یا واسه من خرابه
کسی همچین مشکلی رو داشته تا حالا؟
ممنون از وقتی که می ذارید

بالا