• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام وقتی به تبلت رم اضافه می کنم تبلت می شناستش ولی چکار کنم که وقتی به کامپیوتر متصلش می کنم
درایوش شناسایی بشه که نخوام با برنامه توش فایل بریزم

در صفخه اول درایورش هست

en-1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یه تبلت Richtel اومده پیشم Pattern ش فراموش شده.
میشه یکی از این رام های V1 رو روش نصب کنم؟
یا یطوری ازش بکاپ بگیرم که اگه نشد بکاپ رو برگردونم؟

ممنون

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان رام برای 7i02 ندارید ؟
پوسیدم با رام خودش ....

chekeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان کمک کنید صفحه مانیتور تبلت از داخل سیاه شده یعنی سوخته

باید بدم دیجی کالا یا گارانتی؟؟

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
دوستانی که میخوان تبلتشونو آپدیت کنن، بعضی از مدلها طبق شماره سریالش باید فایل رو دریافت کنید، یعنی اگه با شماره سریالش مچ نباشه ممکنه مشکلاتی مثل کار نکردن تاچ پیش بیاد
بهترین کار اینه که بدین نمایندگی تعمیرات آواژنگ تا این کار رو انجام بدن، اگه هم هنگ میکنه بدین نمایندگی تا تبلتو آپدیت کنن

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان کمک کنید صفحه مانیتور تبلت از داخل سیاه شده یعنی سوخته

باید بدم دیجی کالا یا گارانتی؟؟

باید بدین نمایندگی آواژنگ، اگه ضربه نخورده باشه و تو 3ماه اول خریدتون باشه تبلتو تعویض میکنن، بعد از 3ماه براتوت تعمیر میکنن

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا رام کاستوم واسه مدل 7io3 نیست؟
یه کوکر اینجا نیس یدونه رام 4.2.2 واسه این تبلت پورت کنه؟؟
اگه هم تونستین یه رام کاستوم خوب واسه تبلتم معرفی کنین.

hyesteghlal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام به همگی.
من خیلی وقته این تبلت رو دارم و مشکلی هم نداشتم.الان یهدو هفته ایه که وقتی میزنم به شارژ و شارژش کامل میشه و چراغش خاموش میشه و از برق میکشم یه دفه میاد رو 60 یا درصد65 و تو حدود نیم ساعت کار معمولی کامل شارژش تموم میشه و خاموش میشه!!!!!!!
رامش رو هم عوض کردم درست نشد.
چیکارش کنم؟؟؟!!!!
اگه نرم افزاری میشه کاریش کرد خوم خدای نرم افزارم مشکل ندارم!!!!!!!
فقط کمک کنین اعصابمو .....

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
آقا رام کاستوم واسه مدل 7io3 نیست؟
یه کوکر اینجا نیس یدونه رام 4.2.2 واسه این تبلت پورت کنه؟؟
اگه هم تونستین یه رام کاستوم خوب واسه تبلتم معرفی کنین.

رام برا این مدل هست ولی اگه مشکل هنگ دارین باید ببرین نمایندگی آواژنگ براتون رایگان میریزن

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به همگی.
من خیلی وقته این تبلت رو دارم و مشکلی هم نداشتم.الان یهدو هفته ایه که وقتی میزنم به شارژ و شارژش کامل میشه و چراغش خاموش میشه و از برق میکشم یه دفه میاد رو 60 یا درصد65 و تو حدود نیم ساعت کار معمولی کامل شارژش تموم میشه و خاموش میشه!!!!!!!
چیکارش کنم؟؟؟!!!!
یک بار آپدیت انجام بدین شاید درست بشه
اگه موقع شارژ سریع تر از قبل شارژ میشه احتمالا مشکل از باتری هست
چه مدته خریدین؟

samanhp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه راهنمایی لازم دارم برای راه اندازی قطب نما روی این تبلت.

آقا من هر کاری می کنم هیچ نوع قطب نمایی روش کار نمی کنه. axpad دارم v2 چیکار کنم؟؟؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام به همگی.
چیکارش کنم؟؟؟!!!!
سلام دوست عزیز اگه با تعویض رام هم درست نشده به احتمال زیاد باطری مشکل پیدا کرده . نرم افزارbatteryrepair را نصب کنید و ببینید درست میشه یا نه موفق باشید

arashlsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همگی من تصمیم گرفتم یه تبلت ارزون قیمت بخرم که به دوگزینه رسیدم یکی axtrom axpad v1 و یکی jetway aflar 780 که خودم axtrom رو انتخاب کردم .
حالا به نظر شما ارزش خرید داره یا نه ؟ انتظارتم هم بازی و وب گردی و کارهای روزمره هست .

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
یه راهنمایی لازم دارم برای راه اندازی قطب نما روی این تبلت.

آقا من هر کاری می کنم هیچ نوع قطب نمایی روش کار نمی کنه. axpad دارم v2 چیکار کنم؟؟؟
دوست عزیز برای اجرای نرم افزار های قطب نما تبلت یا گوشی شما باید قطعه سخت افزاری آنرا داشته باشد که تبلت های اکستروم فاقد آن هستند.

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام خدمت همگی من تصمیم گرفتم یه تبلت ارزون قیمت بخرم که به دوگزینه رسیدم یکی axtrom axpad v1 و یکی jetway aflar 780 که خودم axtrom رو انتخاب کردم .
حالا به نظر شما ارزش خرید داره یا نه ؟ انتظارتم هم بازی و وب گردی و کارهای روزمره هست .
اکستروم v1 رو چند میخوای بگیری؟
گزینه های بهتری هم داری ها!
تبلت اکستروم 7i05 که ورژن ارتقا یافته v1 هستش من تا 395 تومن تو اینترنت قیمت دارم. و تبلت اینول کریستال که حدود 450 تومن قیمت داره. خوبی این دو تبلت دو هسته ای بودن cpu شون و گرافیک قدرتمندشون میاشه.
درباره ارزش خرید داشتن باید بگم این تبلت ها کار راه اندازن ولی نباید ازشون انتظار کارکردن مثل گالاکسی تب و یاتبلت های اسم و رسم دارو داشته باشی. ولی اگه مثل من ته بودجت همینه قطعا صرف میکنه.

arashlsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکستروم v1 رو چند میخوای بگیری؟
گزینه های بهتری هم داری ها!
تبلت اکستروم 7i05 که ورژن ارتقا یافته v1 هستش من تا 395 تومن تو اینترنت قیمت دارم. و تبلت اینول کریستال که حدود 450 تومن قیمت داره. خوبی این دو تبلت دو هسته ای بودن cpu شون و گرافیک قدرتمندشون میاشه.
درباره ارزش خرید داشتن باید بگم این تبلت ها کار راه اندازن ولی نباید ازشون انتظار کارکردن مثل گالاکسی تب و یاتبلت های اسم و رسم دارو داشته باشی. ولی اگه مثل من ته بودجت همینه قطعا صرف میکنه.
راستش 400 تومن بعدشم فکر نکنم پشتیبانی نرم افزاری 05 مثل 01 خوب باشه کریستال هم شنیدم زیاد راضی کننده نیست نسبت به مشخصاتش. در ضمن axtrom نسبت به ainol گارانتی معتبر تری داره . اینطور نیست ؟

hyesteghlal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوست عزیز اگه با تعویض رام هم درست نشده به احتمال زیاد باطری مشکل پیدا کرده . نرم افزارbatteryrepair را نصب کنید و ببینید درست میشه یا نه موفق باشید
آپديت هم قبلا کردم درست نشده.ضمنا برنامه batteryrepair رو هم نصب کردم و اسکن کرد اما فاييده نداشت.حالا به نظر شما چکار کنم؟؟؟؟
به نظر تون آواژنگ ببرم درستش ميکنن؟؟

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
آپديت هم قبلا کردم درست نشده.ضمنا برنامه batteryrepair رو هم نصب کردم و اسکن کرد اما فاييده نداشت.حالا به نظر شما چکار کنم؟؟؟؟
به نظر تون آواژنگ ببرم درستش ميکنن؟؟

چند وقته خریدی؟ با فاکتورت برو آواژنگ

ak02002000

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
تم ویندوز 8 به صورت جدا فقط مخصوص تبلت Axtrom Axpad V1 هست یا اینکه روی تبلت های دیگه هم کار می کنه؟؟

بالا