• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
با سلام. قصد خرید تبلت آندرویدی تا 350/400 هزار رو دارم. سوالاتی داشتم.

1. مثلا میگن ورژن آندروید فلان تبلت هست 4. این یعنی مثل موبایله؟ یعنی همون برنامه و بازی و فایل های apk آندروید که روی موبایل نصب میشه رو میتونیم دانلود کنیم و روی تبلت نصب کنیم؟
2. آیا مثل موبایل خیلی راحت به کامپیوتر وصل میشن و میشه برنامه و بازی و فیلم و غیره ریخت؟
3. اینها برای خوندن فایل های pdf مناسب هستند؟
4. هدف اصلی من خوندن کتاب های کمیک روی اینها هست. یعنی pdf و عکس کتاب. آیا توصیه میکنید؟ یا یک موبایل با صفحه نمایش بزرگ بگیرم بهتره؟
5. اینهایی که میگن سیم کارت میخوره منظور چیه؟ سیمکارت برای مکالمه معمولی یا برای کار دیگه ای؟
6. اینها مموری کارت هم میخورن؟ همین مدل مثلا گفتن 8 گیگ حافظه داره. حالا میشه مموری 32 گیگ هم بهش زد؟ یا اصلا درگاه مموری ندارن؟

خلاصه بذارین اینطوری بگم که نمیخوام هر دقیقه رام عوض کنم و نمیدونم فلش کنم و روت کنم و فلان و چنان. میخوام با خیال راحت از صفحه 7 اینچی و اندروید 4 لذت ببرم و بهترین و جدیدترین و پرگرافیک ترین بازی ها رو اجرا کنم و راحت pdf های انگلیسی و فارسی رو بخونم. با این توصیفات مدل Axtrom Axpad V1 رو توصیه میکنید؟

من چند تا مثل همین انجمن دیدم که میگن لیست بازیهای تست و اجرا شده روی V1. آیا V1 مشکل خاصی داره که همه بازیها رو اجرا نمیکنه؟ چرا فقط لیست مشخصی رو نوشتن؟ منظور دقیقا چی هست؟ دستگاه ضعیف هست یا مشکل خاصی دارد؟

بسیار ممنونم
سلام دوست عزیز٬٬ این طوماری که شما نوشته ای دو روز خوندنش طول میکشه. خب بگذریم!!!
۱-بله همون بازی وبرنامه های موبایل اندروید است فقط اندازه صفحه بزگتر است وگرنه با موبایل تفاوت زیادی ندارد. ۲-بله راحت وصل میشه ۳-بله برای کتاب خوندن مناسب است . ۴-اگر از نظر مالی مشکلی نداری بی شک بزرگتر بهتر است . ۵-دو نوع سیمکارتخور است یکی فقط برای استفاده از اینترنت است و دیگری قابلیت مکالمه هم دارد . ۶-بله مموری هم ساپورت میکند .
درکل تبلت بدی نیست ولی تمام بازیها را اجرا نمیکنه.فقط بازیهای در سطح گرافیکی متوسط یا کمی بیشتر .اگر توان مالیش را داری تبلتی بگیر که سخت افزار بالاتری داشته باشد و در اجرای بعضی از بازیها کم نیاورد مثل ایپد یا بعضی از گالاکسی ها . ولی در این سطح قیمت یکی از بهترینهاست . اون لیستی که میگی بازیهای دارای گرافیک بالاست که این تبلت اجرا کرده وگرنه در اجرای اکثر بازیها کم نمی اورد.مدلهایv2تاv5 انهم امده پس از بررسی بهترینش را انتخاب کن .ضمنا مزیت این تبلت این است که مستقیمافلاشusbبهش میتونی وصل کنی .
موفق باشی

Last edited:

ak02002000

Registered User
لایک‌ها
28

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
تاپیکی که این همه آدم میاد توش پست می زاره نمی تونه سوال منو جواب بده؟؟؟:wacko:
سلام دوست عزیز٬٬ درنظر داشته باش که بچه های این تاپیک همه اکسپد دارند و اکثرا روی تبلتهای دیگه امتحان نکرده اند و درست نیست وقتی جوابی را مطمئن نیستند بازگو کنند .از ان گذشته شما یه سرچ در اینترنت کنی به جوابت میرسی.در نهایت شما اون فایل را امتحان کن احتمالا روی دیگر تبلتها هم جواب می دهد چون فایل apk است و همه تبلتهای اندروید این فایل را ساپورت میکنند
موفق باشی

ak02002000

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوست عزیز٬٬ درنظر داشته باش که بچه های این تاپیک همه اکسپد دارند و اکثرا روی تبلتهای دیگه امتحان نکرده اند و درست نیست وقتی جوابی را مطمئن نیستند بازگو کنند .از ان گذشته شما یه سرچ در اینترنت کنی به جوابت میرسی.در نهایت شما اون فایل را امتحان کن احتمالا روی دیگر تبلتها هم جواب می دهد چون فایل apk است و همه تبلتهای اندروید این فایل را ساپورت میکنند
موفق باشی
سلام
من تو اینترنت زیاد گشتم نبود
این هم من نصب کردم، چهارتاش نصب میشه ولی وقتی می خوام metro installer رو نصب کنم ارور میده!!!!!!!

mr.abbas

Registered User
لایک‌ها
5
به هیچ وجه نباید فایل های سیستمو انتقال میدادی. چون اول باید تبلت روشن بشه بعد کارت میکرو اس دی شناسایی بشه. حتی بهتره لانچر هم تو حافظه ی داخلی باشه.

آقا ممنون . با ریست کردن هارد خود تبلت ( همونی دستور عملش تو صفحه اول هست ) مشکل حل شد .

kian13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من تو اینترنت زیاد گشتم نبود
این هم من نصب کردم، چهارتاش نصب میشه ولی وقتی می خوام metro installer رو نصب کنم ارور میده!!!!!!!

آره منم میخواستم رو v5 نصب کنم رو همین مورد ارور میده
هیچ جای دیگه هم پیداش نکردم

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
آره منم میخواستم رو v5 نصب کنم رو همین مورد ارور میده
هیچ جای دیگه هم پیداش نکردم
سلام ٬٬ شما کلمه ( تم ویندوز8‌) را سرچ کن تا نمونه های مختلف انرا پیدا کنی . من در سایت های دیگه مثل سایت ۰۰۹۸ انرا دیده ام
موفق باشی

nima8033

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دوستان و مدیران گرامی بین این دو کدوم بهتره و پیشنهاد میکنید ؟

Axtrom Axpad V1

Axtrom Axpad 7I05

متشکرم

kian13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
دوستان و مدیران گرامی بین این دو کدوم بهتره و پیشنهاد میکنید ؟

Axtrom Axpad V1

Axtrom Axpad 7I05

متشکرم

من v1 داشتم خراب شد بردم گارانتی یه v5 بهم داد
v5 چندتا مزید داره از جمله اینکه اندرویدش جلی بینه 4.1 و اینگه پشتش فلزیه و اگه ضربه بخوره نمیشکنه و کیفیت صفحش هم بهتره
ولی واسه فلش یه کابل کوچیک داره مستقیم فلش نمیخوره که به نظرم زیادم اشکالی نداره
از نظر سخت افزاریم که مث همن

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
تبلت یکی از دوستان خراب شده.فقط با برق روشن میشه و باطری کار نمیکنه.گارانتی قبول میکنه؟

824637391

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو رو خدا جواب بدید من تبلتمو به ورژن 1.5.3 ارتقا دادم ولی تاچش از کار افتاده با fmaker هر کاری میکنم درست نمیشه از فایل های شما هم استفاده کردم چی کار کنم؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
تو رو خدا جواب بدید من تبلتمو به ورژن 1.5.3 ارتقا دادم ولی تاچش از کار افتاده با fmaker هر کاری میکنم درست نمیشه از فایل های شما هم استفاده کردم چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز حتما یه جای کار را اشتباه انجام میدی که درست نمیشه .چون همه بچه ها با همین چندتا فایل تاچشون درست شده است . به هر حال اگر درست نشد یه رام رسمی با توجه به سریال تبلتت دانلود کن و فلش کن تا تاچت درست بشه موفق باشی

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
تبلت یکی از دوستان خراب شده.فقط با برق روشن میشه و باطری کار نمیکنه.گارانتی قبول میکنه؟
سلام اگر از زمان گارانتی نگذشته باشه قبول میکنند .زودتر ببرش نمایندگی

kian13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من تبلتم axpad 7iv5 هست میخواستم بدونم چجوری میشه روتش کرد؟
روشش مثل v1 هست یا فرق داره؟
لطفا راهنمایی کنین
در اصل میخوام از adsl کامپیوتر روی تبلت استفاده کنم که واسه اونم گفتن روت لازمه

kian13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لطفا راهنمایی کنین

درایور های اندرویدم نصبه ولی برنامه rootburner تبلت رو پیدا نمیکنه میگه not detected

824637391

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی هیچ جوری نمیشه سی پی یو رو به 1.5 تغییر داد چون من نمیتونم kernel رو تغییر بدم تا سی پی یو رو اور کلاک کنم اگه بلدید کمک کنید

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
لطفا راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز٬٬برای روت کردن از روشهای صفحه اول امتحان کن ببین جواب میده یا نه!!!
ولی استفاده از اینترنت هیچ ربطی به روت کردن تبلتت نداره. اگه وای فای داری که مشکلی نداری اگه هم نداری باید نرم افزار مخصوص این کار را روی کامپیوترت نصب کنی یا سخت افزار مخصوص تبلت را بخری . اگه این تاپیک را کامل بخونی به همه سوالاتت جواب داده میشه موفق باشی

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
یعنی هیچ جوری نمیشه سی پی یو رو به 1.5 تغییر داد چون من نمیتونم kernel رو تغییر بدم تا سی پی یو رو اور کلاک کنم اگه بلدید کمک کنید

سلام٬فقط در یکی از رامهای استوک سی پی یو ۱.۵ میشه ودر بقیه رامها ۱.۲ نشان داده میشه.اورکلاک هم نکن چون ممکنه به تبلت اسیب برسه. موفق باشی

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
درایور های اندرویدم نصبه ولی برنامه rootburner تبلت رو پیدا نمیکنه میگه not detected
سلام٬٬ برای روت کردن از فایل root.bat استفاده کن ولی اول مطمئن بشو که درایورت نصب باشه چون اکثر کسانی که نمی توانستند روت کنند درایور تبلتشون نصب نبود. در دیوایس منجر کامپیوترت نگاه کن اگه علامت زرد روی درایورت باشه یعنی نصب نیست ولی اگه علامتی نباشه و درایو تبلتت را نشون بده یعنی که نصب شده و میتونی روت کنی
موفق باشی

بالا