سلام دوست عزیز٬٬ بهتر است داخل فروم v2سوالت را بپرسی تا بچه هایی که این مدل را دارند راهنماییت کنند . موفق باشیاگر بگید چه چیپ ستی هماهنگی داره ممنون میشم
سلام دوست عزیز٬٬ بهتر است داخل فروم v2سوالت را بپرسی تا بچه هایی که این مدل را دارند راهنماییت کنند . موفق باشیاگر بگید چه چیپ ستی هماهنگی داره ممنون میشم
سلام دوست عزیز٬٬ این طوماری که شما نوشته ای دو روز خوندنش طول میکشه. خب بگذریم!!!با سلام. قصد خرید تبلت آندرویدی تا 350/400 هزار رو دارم. سوالاتی داشتم.
1. مثلا میگن ورژن آندروید فلان تبلت هست 4. این یعنی مثل موبایله؟ یعنی همون برنامه و بازی و فایل های apk آندروید که روی موبایل نصب میشه رو میتونیم دانلود کنیم و روی تبلت نصب کنیم؟
2. آیا مثل موبایل خیلی راحت به کامپیوتر وصل میشن و میشه برنامه و بازی و فیلم و غیره ریخت؟
3. اینها برای خوندن فایل های pdf مناسب هستند؟
4. هدف اصلی من خوندن کتاب های کمیک روی اینها هست. یعنی pdf و عکس کتاب. آیا توصیه میکنید؟ یا یک موبایل با صفحه نمایش بزرگ بگیرم بهتره؟
5. اینهایی که میگن سیم کارت میخوره منظور چیه؟ سیمکارت برای مکالمه معمولی یا برای کار دیگه ای؟
6. اینها مموری کارت هم میخورن؟ همین مدل مثلا گفتن 8 گیگ حافظه داره. حالا میشه مموری 32 گیگ هم بهش زد؟ یا اصلا درگاه مموری ندارن؟
خلاصه بذارین اینطوری بگم که نمیخوام هر دقیقه رام عوض کنم و نمیدونم فلش کنم و روت کنم و فلان و چنان. میخوام با خیال راحت از صفحه 7 اینچی و اندروید 4 لذت ببرم و بهترین و جدیدترین و پرگرافیک ترین بازی ها رو اجرا کنم و راحت pdf های انگلیسی و فارسی رو بخونم. با این توصیفات مدل Axtrom Axpad V1 رو توصیه میکنید؟
من چند تا مثل همین انجمن دیدم که میگن لیست بازیهای تست و اجرا شده روی V1. آیا V1 مشکل خاصی داره که همه بازیها رو اجرا نمیکنه؟ چرا فقط لیست مشخصی رو نوشتن؟ منظور دقیقا چی هست؟ دستگاه ضعیف هست یا مشکل خاصی دارد؟
بسیار ممنونم
با سلام
تم ویندوز 8 به صورت جدا فقط مخصوص تبلت Axtrom Axpad V1 هست یا اینکه روی تبلت های دیگه هم کار می کنه؟؟
تاپیکی که این همه آدم میاد توش پست می زاره نمی تونه سوال منو جواب بده؟؟؟:wacko:یعنی نمیشه؟؟؟
سلام دوست عزیز٬٬ درنظر داشته باش که بچه های این تاپیک همه اکسپد دارند و اکثرا روی تبلتهای دیگه امتحان نکرده اند و درست نیست وقتی جوابی را مطمئن نیستند بازگو کنند .از ان گذشته شما یه سرچ در اینترنت کنی به جوابت میرسی.در نهایت شما اون فایل را امتحان کن احتمالا روی دیگر تبلتها هم جواب می دهد چون فایل apk است و همه تبلتهای اندروید این فایل را ساپورت میکنندتاپیکی که این همه آدم میاد توش پست می زاره نمی تونه سوال منو جواب بده؟؟؟:wacko:
سلامسلام دوست عزیز٬٬ درنظر داشته باش که بچه های این تاپیک همه اکسپد دارند و اکثرا روی تبلتهای دیگه امتحان نکرده اند و درست نیست وقتی جوابی را مطمئن نیستند بازگو کنند .از ان گذشته شما یه سرچ در اینترنت کنی به جوابت میرسی.در نهایت شما اون فایل را امتحان کن احتمالا روی دیگر تبلتها هم جواب می دهد چون فایل apk است و همه تبلتهای اندروید این فایل را ساپورت میکنند
موفق باشی
به هیچ وجه نباید فایل های سیستمو انتقال میدادی. چون اول باید تبلت روشن بشه بعد کارت میکرو اس دی شناسایی بشه. حتی بهتره لانچر هم تو حافظه ی داخلی باشه.
سلام
من تو اینترنت زیاد گشتم نبود
این هم من نصب کردم، چهارتاش نصب میشه ولی وقتی می خوام metro installer رو نصب کنم ارور میده!!!!!!!
سلام ٬٬ شما کلمه ( تم ویندوز8) را سرچ کن تا نمونه های مختلف انرا پیدا کنی . من در سایت های دیگه مثل سایت ۰۰۹۸ انرا دیده امآره منم میخواستم رو v5 نصب کنم رو همین مورد ارور میده
هیچ جای دیگه هم پیداش نکردم
با سلام
دوستان و مدیران گرامی بین این دو کدوم بهتره و پیشنهاد میکنید ؟
Axtrom Axpad V1
Axtrom Axpad 7I05
متشکرم
سلام دوست عزیز حتما یه جای کار را اشتباه انجام میدی که درست نمیشه .چون همه بچه ها با همین چندتا فایل تاچشون درست شده است . به هر حال اگر درست نشد یه رام رسمی با توجه به سریال تبلتت دانلود کن و فلش کن تا تاچت درست بشه موفق باشیتو رو خدا جواب بدید من تبلتمو به ورژن 1.5.3 ارتقا دادم ولی تاچش از کار افتاده با fmaker هر کاری میکنم درست نمیشه از فایل های شما هم استفاده کردم چی کار کنم؟
سلام اگر از زمان گارانتی نگذشته باشه قبول میکنند .زودتر ببرش نمایندگیتبلت یکی از دوستان خراب شده.فقط با برق روشن میشه و باطری کار نمیکنه.گارانتی قبول میکنه؟
دوستان من تبلتم axpad 7iv5 هست میخواستم بدونم چجوری میشه روتش کرد؟
روشش مثل v1 هست یا فرق داره؟
لطفا راهنمایی کنین
در اصل میخوام از adsl کامپیوتر روی تبلت استفاده کنم که واسه اونم گفتن روت لازمه
سلام دوست عزیز٬٬برای روت کردن از روشهای صفحه اول امتحان کن ببین جواب میده یا نه!!!دوستان من تبلتم axpad 7iv5 هست میخواستم بدونم چجوری میشه روتش کرد؟
روشش مثل v1 هست یا فرق داره؟
لطفا راهنمایی کنین
در اصل میخوام از adsl کامپیوتر روی تبلت استفاده کنم که واسه اونم گفتن روت لازمه
یعنی هیچ جوری نمیشه سی پی یو رو به 1.5 تغییر داد چون من نمیتونم kernel رو تغییر بدم تا سی پی یو رو اور کلاک کنم اگه بلدید کمک کنید
سلام٬٬ برای روت کردن از فایل root.bat استفاده کن ولی اول مطمئن بشو که درایورت نصب باشه چون اکثر کسانی که نمی توانستند روت کنند درایور تبلتشون نصب نبود. در دیوایس منجر کامپیوترت نگاه کن اگه علامت زرد روی درایورت باشه یعنی نصب نیست ولی اگه علامتی نباشه و درایو تبلتت را نشون بده یعنی که نصب شده و میتونی روت کنیدرایور های اندرویدم نصبه ولی برنامه rootburner تبلت رو پیدا نمیکنه میگه not detected