سلام٬٬ شما ظاهرا سوال این دوستمون را متوجه نشدی ایشون میگه هیچ فایلی را نمیتونه به تبلت منتقل کنه یا پاک کنه ویا تغییر نام بده چه ربطی به local وinternal داره ؟ مگه برای پاک کردن یه فایل مکانش هم مهمه که کجا باشه ؟اصلا گارانتی لازم نیست مثلا در file browser خود تبلت باید هر چیزی که میخواین انتقال بدین از local disk یا همون local باشه و نباید چیزی رو به internal انتقال بدید و باید از local به local انتقال بدید:upsided:
سلام دوستان یک مشکل سردرد آور داریم با این تبلت هر وقت که هنگ میکنه و یا باتری تموم میشه و تبلت خاموش میشه موقع بوت دوباره بیش از 50بار ریست میشه و این پروسه در بعضی از مواقع تا دو سه ساعت ادامه داره می خواستم بدونم مشکل نرم افزاری یا باید برم گارانتی رام دستگاه هم فابریکه و رم 16 هم روشه .
اگه جوابتون هارد ریست است بعد از هارد ریست تمامی برنامه های نصب شده پاک مبشه و یا اگر پاک نمیشه اطلاعاتشن پاک میشه؟ چیکار کنم اعصاب خورد میکنه ها
نه اصلا فقط سیستم بالا می اید و بعد از مدتی که اون هم متغیر است ریست می شود
ببینید سیستم روشن میشه بعد از انیمیشن ساندویچ بستنی و آمدن پترن قفل بعد از مدتی ریست میشه یا وقتی که پترن قفل رو میزنم و صفحات همو اسکرین رو جابجا می کنم ریست میشه یا وقتی که یم برنامه را اجرا میکنم مثلا براوزر ریست میشه یا اگر هیچکدام از این کار هارو هم نکنم خود بخود ریست میشه!!!!!!!
من 3 بار تبلتم رو دادم گارانتی برام تعویضش کرد و بار سوم فروختمش
من 2 بار همین مشکل تو رو داشتم که سی پی یو نمی تونه خوب کار کنه یا باتری نمی تونه توان مورد نیاز تبلت رو برسونه
می تونی رامت رو عوض کنی ولی به احتمال 99% درست نمی شه، ولی باز 1% می مونه، پس اگر دوست داری تست کن و بعد اگر نشود بده گارانتی یک نو بهت می دن
(توصیه من: بعد از تحویل تبلت نو، همونطوری بفروشش، توضیح بیشتر 5 یا 6 پست قبل)
با تشکر
مرسی که راهنمایی کردی من تبلت و بهمن پارسال گرفتم گارانتی بهونه نمی یاره مثل اینکه مشکل نرم افزاری یا از زمان خرید 8 ماه گذشته و از این قبیل توی تعویض همین مدل رو می دهند بعضی از دوستان گفته بودن با مدل دیگه عوض می کنن.
سلام٬٬ به احتمال زیاد مشکل شما نرم افزاری است .و با تعویض رام درست میشه البته قبلش میتونی یه هارد ریست کنی شاید درست شد .ضمنا تمام برنامه ها و اطلاعاتی کهروی تبلت داری پاک میشه و باید دوباره بریزی.البته اگر مشکل رام باشه نمایندگی تبلت را تعویض نمیکنه و برات درستش میکنه.فقط مشکلات سخت افزاری است که تبلت را تعویض میکنند.سلام دوستان یک مشکل سردرد آور داریم با این تبلت هر وقت که هنگ میکنه و یا باتری تموم میشه و تبلت خاموش میشه موقع بوت دوباره بیش از 50بار ریست میشه و این پروسه در بعضی از مواقع تا دو سه ساعت ادامه داره می خواستم بدونم مشکل نرم افزاری یا باید برم گارانتی رام دستگاه هم فابریکه و رم 16 هم روشه .
اگه جوابتون هارد ریست است بعد از هارد ریست تمامی برنامه های نصب شده پاک مبشه و یا اگر پاک نمیشه اطلاعاتشن ثپاک میشه؟ چیکار کنم اعصاب خورد میکنه ها
سلام٬٬ به احتمال زیاد مشکل شما نرم افزاری است .و با تعویض رام درست میشه البته قبلش میتونی یه هارد ریست کنی شاید درست شد .ضمنا تمام برنامه ها و اطلاعاتی کهروی تبلت داری پاک میشه و باید دوباره بریزی.البته اگر مشکل رام باشه نمایندگی تبلت را تعویض نمیکنه و برات درستش میکنه.فقط مشکلات سخت افزاری است که تبلت را تعویض میکنند.
سلام دوست عزیز٬٬شما اگر برنامه ها را در مموری کارت نصب کنی هر تعداد که باشه مشکلی نداره ولی اگه روی حافظه داخلی تبلت زیاد نصب کنی رم تبلت هم پر میشه و مدام هنگ میکنه.مرسي كه جواب دايد همين كارو كردم فعلا درست كار ميكنه البته اين رو هم بگم كه فكر ميكنم به خاطر تعداد بابلاي برنامه هاي نصب شده هم بود حدود ١٥٠ برنامه
با سلام
تبلت های آکستروم آشغالترین تبلت های موجود هست، هر کسی که تصمصیم به خرید تبلت داره از مارک آکستروم نگیره من خودم تا حالا 3 بار تبلتم سوخته و دادمش گارانتی
از دستش دیگه خسته شدم
مدل های: 7101 و 7103 هم داشتم
مشکلاتشون:
سیم کارت ندارن، صداشون بسیار کم هست، سیستم عاملش سریعا دچار مشکل می شه، باتریش سریع تموم می شه، سیم شارژرش سریعا می کنه (سر شارژرش قطع می شه)، سرعت کم نسبت به بقیه تبلت های هم رنج خودش، مرقوبیت کم و پایئن بودن صفحه نمایش، لمس بسیار پائین، دیر بالا اومدن سیستم عامل
من تمام این مشکلات رو تو 3 سری که گرفتم داشتم.