• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

824637391

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون رامی که میگید توش سی پی یو 1.5 میشه کدومه؟

824637391

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالا خره پیدا کردم کسانی که تاچ تبلتشون بعد از اپدیت به رام 1.5.3 از کار افتاد و از فایل های قرار داده استفاده کردن ولی بازم درست نشد من رفتم تو رام 1.5.2 که رام رسمی هست و نوع صفحه نمایش رو با برنامه ی fmaker پیدا کردم.راه حل: برید تو برنامه ی fmaker و تو قسمت open یه فایل تو فولدر همون fmaker هست که با+ شروع میشه اونو انتخاب کنن و صفحه نمایش رو روی ZET6221-DGNTPC0305 قرار بدن و سیو کنن و دوباره تبلت رو اپدیت کنن

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
اون رامی که میگید توش سی پی یو 1.5 میشه کدومه؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم رام eken 1.5.3 بود .باید در تاپیک بگردی تا پیدا کنی در پست اول هم بگرد شاید نوشته باشه.!
به نظر من فعلا بهترین رام برای این تبلت رام 4.1.3 وی۲(v2)است چون حافظه داخلی تبلتت را به صورت مشترک میکنه و میتونی از ۸ گیگ اون برای نصب فایل ها استفاده کنی و ضمنا تفاوتزیادی از تبدیل سی پی یو تبلت از ۱.۲ به ۱.۵ احساس نمیکنی با این حال امتحانش کن شاید نظرت را جلب کنه.
دوست عزیز اون فایل تاچی که روی تبلت شما جواب داده ممکنه روی تبلتهای دیگه جواب نده.شما اون فایلی که جواب داده را سیو کن و قبل از نصب هر رام جایگزینش کن بعد رام را نصب کن. شما هر رامی که نصب کنی همیشه تاچت همون است و تغییر نمیکنه.

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم رام eken 1.5.3 بود .باید در تاپیک بگردی تا پیدا کنی در پست اول هم بگرد شاید نوشته باشه.!
به نظر من فعلا بهترین رام برای این تبلت رام 4.1.3 وی۲(v2)است چون حافظه داخلی تبلتت را به صورت مشترک میکنه و میتونی از ۸ گیگ اون برای نصب فایل ها استفاده کنی و ضمنا تفاوتزیادی از تبدیل سی پی یو تبلت از ۱.۲ به ۱.۵ احساس نمیکنی با این حال امتحانش کن شاید نظرت را جلب کنه.
دوست عزیز اون فایل تاچی که روی تبلت شما جواب داده ممکنه روی تبلتهای دیگه جواب نده.شما اون فایلی که جواب داده را سیو کن و قبل از نصب هر رام جایگزینش کن بعد رام را نصب کن. شما هر رامی که نصب کنی همیشه تاچت همون است و تغییر نمیکنه.

سلام من تا به حال رام عوض نکرده ام می خواهم اول یک کپی از فایلهای تاچ بردارم و جایگزین کنم بعد رام و نصب کنم ولی روش رو نمی دونم؟میشه راهنماییم کنید؟ممنون

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام من تا به حال رام عوض نکرده ام می خواهم اول یک کپی از فایلهای تاچ بردارم و جایگزین کنم بعد رام و نصب کنم ولی روش رو نمی دونم؟میشه راهنماییم کنید؟ممنون
سلام دوست عزیز
جناب حیدری شما که باسابقه ای و از من بهتر بلدی .با این حال در خدمتم. نمیدونم بالاخره موفق شدی روت کنی یا نه! اگر روت کردی باید در پوشه seting>wmtapp اون فایلی که علامت + جلوی اون است را سیو کنی که فایل تاچت است البته با فایل بروزری انجام بدی که روت را نشون بدهد مثل root browser یاex file explorer یا ... البته این در حالتی است که رام رسمی روی تبلتت نصب باشه اگر نه که میتونی یه رام رسمی دانلود کنی و فایل تاچ را از پوشه ای که گفتم سیو کنی .
من نمیدونم الان چه رامی را نصب داری ولی در نظر داشته باش که هر رام غیر رسمی که نصب کنی یه سری باگها یا ایراداتی دارد که ممکن است اول کار اعصابت رو خرد کنه به نظر من روی همون رام رسمی بمون تا اکستروم رام رسمی جدید معرفی کنه .ولی اگه خواستی عوض کنی و مشکلی داشتی در خدمتم موفق باشی

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز
جناب حیدری شما که باسابقه ای و از من بهتر بلدی .با این حال در خدمتم. نمیدونم بالاخره موفق شدی روت کنی یا نه! اگر روت کردی باید در پوشه seting>wmtapp اون فایلی که علامت + جلوی اون است را سیو کنی که فایل تاچت است البته با فایل بروزری انجام بدی که روت را نشون بدهد مثل root browser یاex file explorer یا ... البته این در حالتی است که رام رسمی روی تبلتت نصب باشه اگر نه که میتونی یه رام رسمی دانلود کنی و فایل تاچ را از پوشه ای که گفتم سیو کنی .
من نمیدونم الان چه رامی را نصب داری ولی در نظر داشته باش که هر رام غیر رسمی که نصب کنی یه سری باگها یا ایراداتی دارد که ممکن است اول کار اعصابت رو خرد کنه به نظر من روی همون رام رسمی بمون تا اکستروم رام رسمی جدید معرفی کنه .ولی اگه خواستی عوض کنی و مشکلی داشتی در خدمتم موفق باشی

ممنون نه نتونستم روت کنمش ضمنا رامش هم اصلی هست یه رام اصلی هم دانلود کردم که می تونم از شاخه setting\wmtapp اون فایل تاچ را بردارم درسته ؟ باشه ممنون منتظر رام رسمی جلی بین میشم. آخه من مشکلم کمبود جای نصب برنامه بودش.

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
ممنون نه نتونستم روت کنمش ضمنا رامش هم اصلی هست یه رام اصلی هم دانلود کردم که می تونم از شاخه setting\wmtapp اون فایل تاچ را بردارم درسته ؟ باشه ممنون منتظر رام رسمی جلی بین میشم. آخه من مشکلم کمبود جای نصب برنامه بودش.
سلام ٬٬ جناب حیدری عزیز برای روت کردن تمام مشکلاتی که شما داشتی من هم داشتم چون درایور کامل نصب نشده بود روت نمیشد .فایل درایور پست اول را دانلود کردم ونصب کردم وبالاخره روت شد.شما که رام رسمی هم دانلود کردی واماده داری میتونی یه رام کاستوم هم اپدیت کنی اگر خوشت نیومد دوباره به رام رسمی برگرد اگر هم خوب بود که همون رام را نگه میداری چون معلوم نیست کی رام رسمی معرفی کنند و ظاهرا اکستروم پشتیبانی خوبی نمیکنه و اصلا اپدیت جدیدی برای هیچکدام از مدلها نداده.
بااین حال اگر خواستی اپ کنی پست اول را کامل بخون یا بگو تا راهنماییت کنم چون باید چند تا فایل را جایگزین کنی.
موفق باشی

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام
سعید جان رامی که برای وی2 گفتی رام رسمیه؟
چه جوری باید اپ کنم میشه بهم بگی و لینک دانلود بدی؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام ٬٬ جناب حیدری عزیز برای روت کردن تمام مشکلاتی که شما داشتی من هم داشتم چون درایور کامل نصب نشده بود روت نمیشد .فایل درایور پست اول را دانلود کردم ونصب کردم وبالاخره روت شد.شما که رام رسمی هم دانلود کردی واماده داری میتونی یه رام کاستوم هم اپدیت کنی اگر خوشت نیومد دوباره به رام رسمی برگرد اگر هم خوب بود که همون رام را نگه میداری چون معلوم نیست کی رام رسمی معرفی کنند و ظاهرا اکستروم پشتیبانی خوبی نمیکنه و اصلا اپدیت جدیدی برای هیچکدام از مدلها نداده.
بااین حال اگر خواستی اپ کنی پست اول را کامل بخون یا بگو تا راهنماییت کنم چون باید چند تا فایل را جایگزین کنی.
موفق باشی

ّبا تشکر اگه زحمت نیست و وقت کردی اون چند تا فایل که باید جایگزین بشن رو بگو . ضمنا درایور برا من نصب بود چون تو کامپیوتر قسمت دیوایس منجر رو تبلت هیچ علامت ضربدر و خطایی نبود برا همینم میگم درایور نصب بود.
ممنون

namakdooon

Registered User
لایک‌ها
30
تبلت من axtrom axpad 7105 هست
هارد ریستش چه جوریه؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
سعید جان رامی که برای وی2 گفتی رام رسمیه؟
چه جوری باید اپ کنم میشه بهم بگی و لینک دانلود بدی؟
سلام دوست عزیز ٬٬ خیر رام رسمی نیست و کاستوم رام است .لینک دانلودش هم صفحه اول است .اون رامی که نوشته ( رام جدید جیلی بیلی v2.0 )
جناب حیدری و سهراب عزیز برای اپدیت این رام اول تبلت را رسیت فاکتوری [ بازگشت به تنظیمات کارخانه ] کنید و فایل تاچ را از روشی که قبلا گفتم بدست بیارید و در رامی که دانلود کرده اید جایگزین کنید در مسیر firmware/firmwareinstall /config یعنی فقط جلوی تاچی که میگذارید باید علامت + باشد و اون قبلی را پاک کنید بعد در پست اول اون جایی که نوشته [ حل مشکل رم ...] اون فایلload ddr3 512mb را دانلود کنید و طبق روش در رامی که دانلود کردید جایگزین کنید .سپس در قسمتی که نوشته [ قبل از نصب رام .. توضیحات را بخونید ] فایل systemui -411 را دانلود کنید و در رام بگذارید و در اخر کار رام را نصب کنید . این رام خودش روت شده است و دیگه مشکل روت کردن هم ندارید . اگر اول کار یه بکاپ از فایلهای تبلت بگیرید بد نیست چون ممکنه در اینده به دردتون بخوره . مشکلی بود در خدمتم . موفق باشید

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز ٬٬ خیر رام رسمی نیست و کاستوم رام است .لینک دانلودش هم صفحه اول است .اون رامی که نوشته ( رام جدید جیلی بیلی v2.0 )
جناب حیدری و سهراب عزیز برای اپدیت این رام اول تبلت را رسیت فاکتوری [ بازگشت به تنظیمات کارخانه ] کنید و فایل تاچ را از روشی که قبلا گفتم بدست بیارید و در رامی که دانلود کرده اید جایگزین کنید در مسیر firmware/firmwareinstall /config یعنی فقط جلوی تاچی که میگذارید باید علامت + باشد و اون قبلی را پاک کنید بعد در پست اول اون جایی که نوشته [ حل مشکل رم ...] اون فایلload ddr3 512mb را دانلود کنید و طبق روش در رامی که دانلود کردید جایگزین کنید .سپس در قسمتی که نوشته [ قبل از نصب رام .. توضیحات را بخونید ] فایل systemui -411 را دانلود کنید و در رام بگذارید و در اخر کار رام را نصب کنید . این رام خودش روت شده است و دیگه مشکل روت کردن هم ندارید . اگر اول کار یه بکاپ از فایلهای تبلت بگیرید بد نیست چون ممکنه در اینده به دردتون بخوره . مشکلی بود در خدمتم . موفق باشید

با تشکر بک آپ از فایلها چه فایلهایی رو بک آپ میگیره؟ برنامه های نصب شده را هم بک آپ میگیره یا باید دوباره نصب بشه؟روش کار چگ.نه هست
ضمنا در puffin browser حرف ی نشان داده نمیشه اگه بخواهم فونت تبلت رو عوض کنم از کجا صورت میگیره این کار
ممنون

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
با تشکر بک آپ از فایلها چه فایلهایی رو بک آپ میگیره؟ برنامه های نصب شده را هم بک آپ میگیره یا باید دوباره نصب بشه؟روش کار چگ.نه هست
ضمنا در puffin browser حرف ی نشان داده نمیشه اگه بخواهم فونت تبلت رو عوض کنم از کجا صورت میگیره این کار
ممنون
سلام ٬ منظورم بکاپ از فایلهای دیتا و سیو بازی ها بود و باید دوباره تمام برنامه ها را نصب کنید .من روش بکاپ از کل برنامه ها را بلد نیستم.
ضمنا جناب حیدری من از این بروزر مد نظر شما استفاده نکرده ام . اگر از بروزر خود تبلت یا گوگل کروم همراه با یه کیبورد خوب مثل Hacker's keyboard یاsmart keyboard استفادن کنی هیچ مشکلی در تایپ کلمات نداری ضمنا امنیت گوگل کروم بالاتر هم هست . موفق باشی

estiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من تبلت 9e01 این شرکتو دارم الان میخواستم رام اینو عوض کنم به WM8850 Universal Uberoid v2.0 الان هر کاری میکنم نمیتونم این رام رو نصب کنم ولی رام های رسمی خوده شرکت خیلی راحت نصب میشه وقتی رامی جیلی رو میریزم روی sd card خوم تو قسمت اپدیت میزنه factory_update_param.aml موجود نیست کلا فایلای اپدیت رسمی با این رام فرق میکنه الان باید چیکار کنم تا این رام رو نصب کنم ..تو اموزش ها هم گفته شده فقط رام رو کپی کنید داخل رم تبلت بعد تبلت رو روشن کنید خود به خود اپدیت میشه ولی من اینطوری نمیشه... لطفا راهنمایی کنید مرسی

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان من تبلت 9e01 این شرکتو دارم الان میخواستم رام اینو عوض کنم به WM8850 Universal Uberoid v2.0 الان هر کاری میکنم نمیتونم این رام رو نصب کنم ولی رام های رسمی خوده شرکت خیلی راحت نصب میشه وقتی رامی جیلی رو میریزم روی sd card خوم تو قسمت اپدیت میزنه factory_update_param.aml موجود نیست کلا فایلای اپدیت رسمی با این رام فرق میکنه الان باید چیکار کنم تا این رام رو نصب کنم ..تو اموزش ها هم گفته شده فقط رام رو کپی کنید داخل رم تبلت بعد تبلت رو روشن کنید خود به خود اپدیت میشه ولی من اینطوری نمیشه... لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام دوست عزیز رام های این تایپیک مخصوص مدل V1 هستش و فکر نمیکنم روی مدل های دیگه نصب بشه .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان
من تبلت 9e01 این شرکتو دارم الان میخواستم رام اینو عوض کنم به WM8850 Universal Uberoid v2.0 الان هر کاری میکنم نمیتونم این رام رو نصب کنم ولی رام های رسمی خوده شرکت خیلی راحت نصب میشه وقتی رامی جیلی رو میریزم روی sd card خوم تو قسمت اپدیت میزنه factory_update_param.aml موجود نیست کلا فایلای اپدیت رسمی با این رام فرق میکنه الان باید چیکار کنم تا این رام رو نصب کنم ..تو اموزش ها هم گفته شده فقط رام رو کپی کنید داخل رم تبلت بعد تبلت رو روشن کنید خود به خود اپدیت میشه ولی من اینطوری نمیشه... لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام٬ رامهای اینجا همه برای مدل v1است یا مدلهایی که مشخصات یکسان با این تبلت دارند . شما باید دنبال رامی بگردید که با تبلت شما یکسان باشد البته بهترین رام همان رام رسمی روی تبلت است

estiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز رام های این تایپیک مخصوص مدل V1 هستش و فکر نمیکنم روی مدل های دیگه نصب بشه .

سلام٬ رامهای اینجا همه برای مدل v1است یا مدلهایی که مشخصات یکسان با این تبلت دارند . شما باید دنبال رامی بگردید که با تبلت شما یکسان باشد البته بهترین رام همان رام رسمی روی تبلت است
ممنون از دوستان بابت پاسخشون ولی مشکل اینجاست که اخرین رام رو که شرکت داده واقعا وحشتناک باگ داره به گونه ای که مجبور شدم به همون رام اول برشگردونم میخواستم ببینم رامی هست که به اندروید 4.1.1 تبلتمو تبدیل کنه ؟ ممنون

Shahram-K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تبلت V1 من مشکل عجیبی دارد.
مدتها راکد بود اما دیروز دوباره راهش انداختم
دارای آندروئید 4.0.4 نسخه 1.4.0 بود .اصلا با برنامه های فایل منیجر نمیتونستم فایل را فولدری را روی قسمت حافظه اینترنال دستگاه (یعنی همان بخش 6 گیگی که تحت عنوان Local Diskدر قسمت Storage دربخش ستینگ آندروئید نمایش داده میشود ) بریزم یا پاک کنم یا حتی تغییرنام بدم . حتی به کامپیوتر هم که وصلش میکردم با کامپیوتر هم نمیشد چیزی رویش بریزم و سرعت کار بسیار بسیار کند بود و عملا حتی یک فایل کوچک هم ریخته نمیشد و مجبور میشدم کنسل کنم.نهایتا مجبور شدم از همان بخش یعنی Setting و بعد Storage ، آن قسمت را کلا Erase کنم که عملا فرمت بشود. با این کار بخشی از مشکل حل شد و حالا با کامپیوتر میتوانستم براحتی و بسرعت نرمال فایل ها و فولدرهای دیتا را روی این بخش حافظه بریزم یا پاک کنم و حتی چند بازی اچ دی مثل Asphalt 7 و NFS Hot Pursuit را ریختم و بخوبی و بدون مشکل اجرا میشدند اما با کمال تعجب بازهم به هیچ عنوان با فایل منیجر های روی خود تبلت (چه فایل منیجر فابریک آندروئید و چه برنامه ES File Explorer) نمیتوانستم روی آن بخش حافظه چیزی بریزم یا پاک کنم یا تغییر نام دهم و برای کوچکترین کاری در این مورد مجبور بودم تبلت را به کامپیوتر وصل کنم و از آن طریق انجام دهم. بعد گفتم شاید بدلیل باگ فرم ور باشد و لذا تبلت را با فرم ور رسمی نسخه 1.5.2 خود سایت آکستروم ( متناسب با شماره سریال دستگاه XXX3 )آپگرید کردم ( و نه این بار و نه قبلا اصلا تبلت را روت نکردم ) اما با کمال تعجب پس از آپگرید ، شرایط بازهم به همان حالت اول اول برگشت که هیچ کاری نمیشد کرد و بعد باز با فورمت کردن (Erase) آن قسمت حافظه ، دوباره کار با کامپیوتر به روال عادی برگشت اما با خود تبلت همچنان امکان هیچگونه کار بروی آن قسمت حافظه ندارم و البته عجیب اینکه همچنان روی همین حافظه ، دیتاهای حجیم بازی های اچ دی را ( از طریق کامپیوتر ) میریزم و بخوبی هم اجرا میشوند !!!
بنظر شما آیا تبلت من عیبی کرده و حافظه معیوب شده ؟؟ اگر اینطور است پس چرا بازی های سنگین اچ دی بخوبی اجرا میشوند؟
با توجه به اینکه 4 ماه از گارانتی تبلت باقی مانده ، بنظر شما آن را بعنوان یک دستگاه معیوب به گارانتی بفرستم ؟
آیا کس دیگری هم با چنین مشکلی مواجه شده است ؟
منتظر راهنمائی دوستان هستم
ممنون

بالا