hajamirahmad
Registered User
- نوشتهها
- 192
- لایکها
- 2
کدوم تبلتا باید راماش آپ بشه؟
اصن این کار برای چی هستش؟
اصن این کار برای چی هستش؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم رام eken 1.5.3 بود .باید در تاپیک بگردی تا پیدا کنی در پست اول هم بگرد شاید نوشته باشه.!اون رامی که میگید توش سی پی یو 1.5 میشه کدومه؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم رام eken 1.5.3 بود .باید در تاپیک بگردی تا پیدا کنی در پست اول هم بگرد شاید نوشته باشه.!
به نظر من فعلا بهترین رام برای این تبلت رام 4.1.3 وی۲(v2)است چون حافظه داخلی تبلتت را به صورت مشترک میکنه و میتونی از ۸ گیگ اون برای نصب فایل ها استفاده کنی و ضمنا تفاوتزیادی از تبدیل سی پی یو تبلت از ۱.۲ به ۱.۵ احساس نمیکنی با این حال امتحانش کن شاید نظرت را جلب کنه.
دوست عزیز اون فایل تاچی که روی تبلت شما جواب داده ممکنه روی تبلتهای دیگه جواب نده.شما اون فایلی که جواب داده را سیو کن و قبل از نصب هر رام جایگزینش کن بعد رام را نصب کن. شما هر رامی که نصب کنی همیشه تاچت همون است و تغییر نمیکنه.
سلام دوست عزیزسلام من تا به حال رام عوض نکرده ام می خواهم اول یک کپی از فایلهای تاچ بردارم و جایگزین کنم بعد رام و نصب کنم ولی روش رو نمی دونم؟میشه راهنماییم کنید؟ممنون
سلام دوست عزیز
جناب حیدری شما که باسابقه ای و از من بهتر بلدی .با این حال در خدمتم. نمیدونم بالاخره موفق شدی روت کنی یا نه! اگر روت کردی باید در پوشه seting>wmtapp اون فایلی که علامت + جلوی اون است را سیو کنی که فایل تاچت است البته با فایل بروزری انجام بدی که روت را نشون بدهد مثل root browser یاex file explorer یا ... البته این در حالتی است که رام رسمی روی تبلتت نصب باشه اگر نه که میتونی یه رام رسمی دانلود کنی و فایل تاچ را از پوشه ای که گفتم سیو کنی .
من نمیدونم الان چه رامی را نصب داری ولی در نظر داشته باش که هر رام غیر رسمی که نصب کنی یه سری باگها یا ایراداتی دارد که ممکن است اول کار اعصابت رو خرد کنه به نظر من روی همون رام رسمی بمون تا اکستروم رام رسمی جدید معرفی کنه .ولی اگه خواستی عوض کنی و مشکلی داشتی در خدمتم موفق باشی
سلام ٬٬ جناب حیدری عزیز برای روت کردن تمام مشکلاتی که شما داشتی من هم داشتم چون درایور کامل نصب نشده بود روت نمیشد .فایل درایور پست اول را دانلود کردم ونصب کردم وبالاخره روت شد.شما که رام رسمی هم دانلود کردی واماده داری میتونی یه رام کاستوم هم اپدیت کنی اگر خوشت نیومد دوباره به رام رسمی برگرد اگر هم خوب بود که همون رام را نگه میداری چون معلوم نیست کی رام رسمی معرفی کنند و ظاهرا اکستروم پشتیبانی خوبی نمیکنه و اصلا اپدیت جدیدی برای هیچکدام از مدلها نداده.ممنون نه نتونستم روت کنمش ضمنا رامش هم اصلی هست یه رام اصلی هم دانلود کردم که می تونم از شاخه setting\wmtapp اون فایل تاچ را بردارم درسته ؟ باشه ممنون منتظر رام رسمی جلی بین میشم. آخه من مشکلم کمبود جای نصب برنامه بودش.
سلامدقیقا یادم نیست ولی فکر کنم رام eken 1.5.3 بود .باید در تاپیک بگردی تا پیدا کنی در پست اول هم بگرد شاید نوشته باشه.!
به نظر من فعلا بهترین رام برای این تبلت رام 4.1.3 وی۲(v2)است چون حافظه داخلی تبلتت را به صورت مشترک میکنه و میتونی از ۸ گیگ اون برای نصب فایل ها استفاده کنی و ضمنا تفاوتزیادی از تبدیل سی پی یو تبلت از ۱.۲ به ۱.۵ احساس نمیکنی با این حال امتحانش کن شاید نظرت را جلب کنه.
دوست عزیز اون فایل تاچی که روی تبلت شما جواب داده ممکنه روی تبلتهای دیگه جواب نده.شما اون فایلی که جواب داده را سیو کن و قبل از نصب هر رام جایگزینش کن بعد رام را نصب کن. شما هر رامی که نصب کنی همیشه تاچت همون است و تغییر نمیکنه.
سلام ٬٬ جناب حیدری عزیز برای روت کردن تمام مشکلاتی که شما داشتی من هم داشتم چون درایور کامل نصب نشده بود روت نمیشد .فایل درایور پست اول را دانلود کردم ونصب کردم وبالاخره روت شد.شما که رام رسمی هم دانلود کردی واماده داری میتونی یه رام کاستوم هم اپدیت کنی اگر خوشت نیومد دوباره به رام رسمی برگرد اگر هم خوب بود که همون رام را نگه میداری چون معلوم نیست کی رام رسمی معرفی کنند و ظاهرا اکستروم پشتیبانی خوبی نمیکنه و اصلا اپدیت جدیدی برای هیچکدام از مدلها نداده.
بااین حال اگر خواستی اپ کنی پست اول را کامل بخون یا بگو تا راهنماییت کنم چون باید چند تا فایل را جایگزین کنی.
موفق باشی
سلام دوست عزیز ٬٬ خیر رام رسمی نیست و کاستوم رام است .لینک دانلودش هم صفحه اول است .اون رامی که نوشته ( رام جدید جیلی بیلی v2.0 )سلام
سعید جان رامی که برای وی2 گفتی رام رسمیه؟
چه جوری باید اپ کنم میشه بهم بگی و لینک دانلود بدی؟
سلام دوست عزیز ٬٬ خیر رام رسمی نیست و کاستوم رام است .لینک دانلودش هم صفحه اول است .اون رامی که نوشته ( رام جدید جیلی بیلی v2.0 )
جناب حیدری و سهراب عزیز برای اپدیت این رام اول تبلت را رسیت فاکتوری [ بازگشت به تنظیمات کارخانه ] کنید و فایل تاچ را از روشی که قبلا گفتم بدست بیارید و در رامی که دانلود کرده اید جایگزین کنید در مسیر firmware/firmwareinstall /config یعنی فقط جلوی تاچی که میگذارید باید علامت + باشد و اون قبلی را پاک کنید بعد در پست اول اون جایی که نوشته [ حل مشکل رم ...] اون فایلload ddr3 512mb را دانلود کنید و طبق روش در رامی که دانلود کردید جایگزین کنید .سپس در قسمتی که نوشته [ قبل از نصب رام .. توضیحات را بخونید ] فایل systemui -411 را دانلود کنید و در رام بگذارید و در اخر کار رام را نصب کنید . این رام خودش روت شده است و دیگه مشکل روت کردن هم ندارید . اگر اول کار یه بکاپ از فایلهای تبلت بگیرید بد نیست چون ممکنه در اینده به دردتون بخوره . مشکلی بود در خدمتم . موفق باشید
سلام ٬ منظورم بکاپ از فایلهای دیتا و سیو بازی ها بود و باید دوباره تمام برنامه ها را نصب کنید .من روش بکاپ از کل برنامه ها را بلد نیستم.با تشکر بک آپ از فایلها چه فایلهایی رو بک آپ میگیره؟ برنامه های نصب شده را هم بک آپ میگیره یا باید دوباره نصب بشه؟روش کار چگ.نه هست
ضمنا در puffin browser حرف ی نشان داده نمیشه اگه بخواهم فونت تبلت رو عوض کنم از کجا صورت میگیره این کار
ممنون
سلام دوست عزیز رام های این تایپیک مخصوص مدل V1 هستش و فکر نمیکنم روی مدل های دیگه نصب بشه .سلام دوستان من تبلت 9e01 این شرکتو دارم الان میخواستم رام اینو عوض کنم به WM8850 Universal Uberoid v2.0 الان هر کاری میکنم نمیتونم این رام رو نصب کنم ولی رام های رسمی خوده شرکت خیلی راحت نصب میشه وقتی رامی جیلی رو میریزم روی sd card خوم تو قسمت اپدیت میزنه factory_update_param.aml موجود نیست کلا فایلای اپدیت رسمی با این رام فرق میکنه الان باید چیکار کنم تا این رام رو نصب کنم ..تو اموزش ها هم گفته شده فقط رام رو کپی کنید داخل رم تبلت بعد تبلت رو روشن کنید خود به خود اپدیت میشه ولی من اینطوری نمیشه... لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام٬ رامهای اینجا همه برای مدل v1است یا مدلهایی که مشخصات یکسان با این تبلت دارند . شما باید دنبال رامی بگردید که با تبلت شما یکسان باشد البته بهترین رام همان رام رسمی روی تبلت استسلام دوستان
من تبلت 9e01 این شرکتو دارم الان میخواستم رام اینو عوض کنم به WM8850 Universal Uberoid v2.0 الان هر کاری میکنم نمیتونم این رام رو نصب کنم ولی رام های رسمی خوده شرکت خیلی راحت نصب میشه وقتی رامی جیلی رو میریزم روی sd card خوم تو قسمت اپدیت میزنه factory_update_param.aml موجود نیست کلا فایلای اپدیت رسمی با این رام فرق میکنه الان باید چیکار کنم تا این رام رو نصب کنم ..تو اموزش ها هم گفته شده فقط رام رو کپی کنید داخل رم تبلت بعد تبلت رو روشن کنید خود به خود اپدیت میشه ولی من اینطوری نمیشه... لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام دوست عزیز رام های این تایپیک مخصوص مدل V1 هستش و فکر نمیکنم روی مدل های دیگه نصب بشه .
ممنون از دوستان بابت پاسخشون ولی مشکل اینجاست که اخرین رام رو که شرکت داده واقعا وحشتناک باگ داره به گونه ای که مجبور شدم به همون رام اول برشگردونم میخواستم ببینم رامی هست که به اندروید 4.1.1 تبلتمو تبدیل کنه ؟ ممنونسلام٬ رامهای اینجا همه برای مدل v1است یا مدلهایی که مشخصات یکسان با این تبلت دارند . شما باید دنبال رامی بگردید که با تبلت شما یکسان باشد البته بهترین رام همان رام رسمی روی تبلت است