• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
راستش 400 تومن بعدشم فکر نکنم پشتیبانی نرم افزاری 05 مثل 01 خوب باشه کریستال هم شنیدم زیاد راضی کننده نیست نسبت به مشخصاتش. در ضمن axtrom نسبت به ainol گارانتی معتبر تری داره . اینطور نیست ؟
کریستالو من باهاش کار نکردم ولی ندیدم کسی ازش بد بگه ولی بحث گارانتی رو باهات هم عقیده ام.
در ضمن 01 پیشتیبانی نرم افزاری نداره! چند تا رام که تو نصفشون دوربین تبلت از کار میوفته تو نصف بقیه اش تبلت یه مشکلی پیدا میکنه که نشد پشتیبانی نرم افزاری! شما میتونی به هر دلیل که دوست داری 01 را بخری ولی به نظر من به دلیل پشتیبانی نرم افزاریش نخر چون که توفیری به حالت نمیکنه.

arashlsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کریستالو من باهاش کار نکردم ولی ندیدم کسی ازش بد بگه ولی بحث گارانتی رو باهات هم عقیده ام.
در ضمن 01 پیشتیبانی نرم افزاری نداره! چند تا رام که تو نصفشون دوربین تبلت از کار میوفته تو نصف بقیه اش تبلت یه مشکلی پیدا میکنه که نشد پشتیبانی نرم افزاری! شما میتونی به هر دلیل که دوست داری 01 را بخری ولی به نظر من به دلیل پشتیبانی نرم افزاریش نخر چون که توفیری به حالت نمیکنه.

با یه کم افزایش بودجه crystal 2 رو پیدا کردم . نظرتون راجب اون چیه ؟ خیلی ها گفتن گرافیکش نسبت به crystal ضعیف تره .

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
با یه کم افزایش بودجه crystal 2 رو پیدا کردم . نظرتون راجب اون چیه ؟ خیلی ها گفتن گرافیکش نسبت به crystal ضعیف تره .

من با این مدل کار نکردم ولی تو مشخصات تبلت نوشته که gpu 4 هسته ای داره. که نوید بخش قدرت پردازشی فوق العاده است.
اینول داره کم کم به یک برند معتبر چینی تبدیل میشه که یک سر و گردن از باقی تبلت های چینی بالاتره.

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
آپديت هم قبلا کردم درست نشده.ضمنا برنامه batteryrepair رو هم نصب کردم و اسکن کرد اما فاييده نداشت.حالا به نظر شما چکار کنم؟؟؟؟
به نظر تون آواژنگ ببرم درستش ميکنن؟؟

باتری تبلتتون خراب شده
تا یک سال که گارانتی داره ببرین نمایندگی تا باتری رو تعویض کنن

mr.abbas

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
آقا من با نرم افزار app2sd همه ی فایلها ر به sd انتقال دادم ( حتی فایلهای خود سیستمو ) دفعه ی بعدی که روشن کردم دیگه بالا نیومد و روی صفحه که آرم بستی میاد میمونه و گیر میکنه !
راه حل چیست ؟ باید فریمور جدید نصب کنم ؟ شماره سریالش 3 هست . راه دیگه ای نداره ؟

kamidroid

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
آقا من با نرم افزار app2sd همه ی فایلها ر به sd انتقال دادم ( حتی فایلهای خود سیستمو ) دفعه ی بعدی که روشن کردم دیگه بالا نیومد و روی صفحه که آرم بستی میاد میمونه و گیر میکنه !
راه حل چیست ؟ باید فریمور جدید نصب کنم ؟ شماره سریالش 3 هست . راه دیگه ای نداره ؟

به هیچ وجه نباید فایل های سیستمو انتقال میدادی. چون اول باید تبلت روشن بشه بعد کارت میکرو اس دی شناسایی بشه. حتی بهتره لانچر هم تو حافظه ی داخلی باشه.

mehrshad890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من دیشب خواستم تبلت روشن کنم ولی رو اون تصویر لود شدن میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته ممنون میشم راهنمایی کنید

kamidroid

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان من دیشب خواستم تبلت روشن کنم ولی رو اون تصویر لود شدن میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته ممنون میشم راهنمایی کنید
بازگشت به تنظیمات کارخانه نزدی؟ این مشکل واسه این تبلت عادیه. چه فریموری رو تبلتت نصبه؟

mehrshad890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بازگشت به تنظیمات کارخانه نزدی؟ این مشکل واسه این تبلت عادیه. چه فریموری رو تبلتت نصبه؟
نه اصلا صفحه ای نمیاد که بخوام این کار بکنم فریمور همونی که از اول روش بده 6 ماه پیش گرفتم

kamidroid

Registered User
لایک‌ها
19
نه اصلا صفحه ای نمیاد که بخوام این کار بکنم فریمور همونی که از اول روش بده 6 ماه پیش گرفتم

منظورم قبل از اینجوری شدنه. خب راه دیگه ای جز زدن یه فریمور نیست. تو تاپیک اول همه ی فریمورها هست. اگه نخواستی ورژن اصلی رو بزنی بم بگو تا بهترینشو بت بگم.

mehrshad890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منظورم قبل از اینجوری شدنه. خب راه دیگه ای جز زدن یه فریمور نیست. تو تاپیک اول همه ی فریمورها هست. اگه نخواستی ورژن اصلی رو بزنی بم بگو تا بهترینشو بت بگم.
پس باید فریمور جدید بریزم فقط مثل همون روشی که صفحه اول گفته شده باید آپدیت کنم ؟ اخه تبلت رو صفحه شروع گیر داره همینجور میمونه

kamidroid

Registered User
لایک‌ها
19
پس باید فریمور جدید بریزم فقط مثل همون روشی که صفحه اول گفته شده باید آپدیت کنم ؟ اخه تبلت رو صفحه شروع گیر داره همینجور میمونه
دکمه ی خاموش کردن رو بگیر تا زمانی که خاموش بشه. بعد دقیقا طبق آموزش تاپیک اول فریمور رو بزن. تبلت حتما باید تو شارژ باشه و میکرو اس دی هم فرمت شده.

mehrshad890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دکمه ی خاموش کردن رو بگیر تا زمانی که خاموش بشه. بعد دقیقا طبق آموزش تاپیک اول فریمور رو بزن. تبلت حتما باید تو شارژ باشه و میکرو اس دی هم فرمت شده.
دست گلت درد نکنه ممنون

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز٬٬ قبل از نصب رام جدید یه بار رسیت کن شاید درست بشه روشش هم در پست اول هست باید دکمه پاور را با ولوم بالا بگیری بعد دو بار پاور را بزنی تا رسیت بشه روشش دقیقش را در صفحه اول پیدا کن وانجام بده موفق باشی

mehrshad890

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز٬٬ قبل از نصب رام جدید یه بار رسیت کن شاید درست بشه روشش هم در پست اول هست باید دکمه پاور را با ولوم بالا بگیری بعد دو بار پاور را بزنی تا رسیت بشه روشش دقیقش را در صفحه اول پیدا کن وانجام بده موفق باشی
ممنون عزیز این کار کردم درست شد لطف کردی

BH00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. قصد خرید تبلت آندرویدی تا 350/400 هزار رو دارم. سوالاتی داشتم.

1. مثلا میگن ورژن آندروید فلان تبلت هست 4. این یعنی مثل موبایله؟ یعنی همون برنامه و بازی و فایل های apk آندروید که روی موبایل نصب میشه رو میتونیم دانلود کنیم و روی تبلت نصب کنیم؟
2. آیا مثل موبایل خیلی راحت به کامپیوتر وصل میشن و میشه برنامه و بازی و فیلم و غیره ریخت؟
3. اینها برای خوندن فایل های pdf مناسب هستند؟
4. هدف اصلی من خوندن کتاب های کمیک روی اینها هست. یعنی pdf و عکس کتاب. آیا توصیه میکنید؟ یا یک موبایل با صفحه نمایش بزرگ بگیرم بهتره؟
5. اینهایی که میگن سیم کارت میخوره منظور چیه؟ سیمکارت برای مکالمه معمولی یا برای کار دیگه ای؟
6. اینها مموری کارت هم میخورن؟ همین مدل مثلا گفتن 8 گیگ حافظه داره. حالا میشه مموری 32 گیگ هم بهش زد؟ یا اصلا درگاه مموری ندارن؟

خلاصه بذارین اینطوری بگم که نمیخوام هر دقیقه رام عوض کنم و نمیدونم فلش کنم و روت کنم و فلان و چنان. میخوام با خیال راحت از صفحه 7 اینچی و اندروید 4 لذت ببرم و بهترین و جدیدترین و پرگرافیک ترین بازی ها رو اجرا کنم و راحت pdf های انگلیسی و فارسی رو بخونم. با این توصیفات مدل Axtrom Axpad V1 رو توصیه میکنید؟

من چند تا مثل همین انجمن دیدم که میگن لیست بازیهای تست و اجرا شده روی V1. آیا V1 مشکل خاصی داره که همه بازیها رو اجرا نمیکنه؟ چرا فقط لیست مشخصی رو نوشتن؟ منظور دقیقا چی هست؟ دستگاه ضعیف هست یا مشکل خاصی دارد؟

بسیار ممنونم

بالا