با سلام. قصد خرید تبلت آندرویدی تا 350/400 هزار رو دارم. سوالاتی داشتم.
1. مثلا میگن ورژن آندروید فلان تبلت هست 4. این یعنی مثل موبایله؟ یعنی همون برنامه و بازی و فایل های apk آندروید که روی موبایل نصب میشه رو میتونیم دانلود کنیم و روی تبلت نصب کنیم؟
2. آیا مثل موبایل خیلی راحت به کامپیوتر وصل میشن و میشه برنامه و بازی و فیلم و غیره ریخت؟
3. اینها برای خوندن فایل های pdf مناسب هستند؟
4. هدف اصلی من خوندن کتاب های کمیک روی اینها هست. یعنی pdf و عکس کتاب. آیا توصیه میکنید؟ یا یک موبایل با صفحه نمایش بزرگ بگیرم بهتره؟
5. اینهایی که میگن سیم کارت میخوره منظور چیه؟ سیمکارت برای مکالمه معمولی یا برای کار دیگه ای؟
6. اینها مموری کارت هم میخورن؟ همین مدل مثلا گفتن 8 گیگ حافظه داره. حالا میشه مموری 32 گیگ هم بهش زد؟ یا اصلا درگاه مموری ندارن؟
خلاصه بذارین اینطوری بگم که نمیخوام هر دقیقه رام عوض کنم و نمیدونم فلش کنم و روت کنم و فلان و چنان. میخوام با خیال راحت از صفحه 7 اینچی و اندروید 4 لذت ببرم و بهترین و جدیدترین و پرگرافیک ترین بازی ها رو اجرا کنم و راحت pdf های انگلیسی و فارسی رو بخونم. با این توصیفات مدل Axtrom Axpad V1 رو توصیه میکنید؟
من چند تا مثل همین انجمن دیدم که میگن لیست بازیهای تست و اجرا شده روی V1. آیا V1 مشکل خاصی داره که همه بازیها رو اجرا نمیکنه؟ چرا فقط لیست مشخصی رو نوشتن؟ منظور دقیقا چی هست؟ دستگاه ضعیف هست یا مشکل خاصی دارد؟
بسیار ممنونم