• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
تبلت axtorm axpad 8e01
رو خریدم ولی مشکل هنگ داشت،الان هم موقع بازی بعضی وقتا خاموش می شه بعضی وقتا ارور application stop می ده،گاهی هم هنگ می کنه
گارانتی هم بردمش مث اینکه رامش رو عوض کردن ولی مشکلش هنوز حل نشده،می خواستم ببینم کلا این تبلت همینجوریه یا واسه من خرابه
کسی همچین مشکلی رو داشته تا حالا؟
ممنون از وقتی که می ذارید
سلام دوست عزیز٬٬ من مدل v1دارم و از مدلی که شما دارید اطلاع کاملی ندارم ولی تا اونجا که میدونم هنگ کردن در همه مدلهای این مارک هست و اکثر بچه ها از این مشکل در عذابند.مال من روزی چند مرتبه هنگ میکنه. در کل باید با این مشکلش بسازی و کم کم برات عادی میشه . موفق باشی

chatsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا ما جی پی اس نداریم چه کنیم کمککککککککککک

ali_75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
گزینه move to sd نداره چیکار کنم؟

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان صفحه نمایش تبلت من شکسته کسی نیدونه اگه ببرم نمایندگی بهتره و یا بدم بیرون تعمیر کنن؟ چقدر پیاده باید بشم؟نمایندگی ممکنه با گارانتی برام حساب کنه؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوستان صفحه نمایش تبلت من شکسته کسی نیدونه اگه ببرم نمایندگی بهتره و یا بدم بیرون تعمیر کنن؟ چقدر پیاده باید بشم؟نمایندگی ممکنه با گارانتی برام حساب کنه؟
سلام٬ فکر کنم اگر ببری نمایندگی بهتر باشه چون واردات این مدل در انحصار این شرکت است احتمالا بیرون لوازمش گیرت نمیادو اکثرا برای تعمیر به نمایندگی مراجعه می کنند وفکر کنم تعمیرکاران نمایندگی در این مدل خبره تر هستند تا بیرون. ضمنا شکستن صفحه جزو گارانتی حساب نمیشه وباید پول صفحه را بدهی.
موفق باشی

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
گزینه move to sd نداره چیکار کنم؟
دوست عزیز در قسمت seting محل ذخیره سازی[ storage] را از حافظه داخلی به اس دی کارت تغییر بده تا این گزینه بیاد .یعنی در استوریج همون گزینه اول را باید تغییر بدهی

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان تبلت من صفحه نمایش شکسته بردم نمایندگی میگه 170 هزار تومن خرج داره! کسی هست که داده باشه براش کمتر درست کرده باشن؟
راستی اگه کسی تبلتو همینجوری لازم داره به قیمت خوب فروشنده ام.

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
منم خیلی وقته این مشکل رو دارم روزی 7-8 بار تبلت رو خاموش و روشن میکنم ، واقعا معضلی شده ، شما رامتون رو عوض کردید سر این مشکل؟

سلام

نه مشکل از وای فای مودمم بود ؛ آنتنش مورد داشت
رام گویا سالم هست
آبی هم نباشه مشکی هم باشه کار میکنه

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
************ مورد اورژانسی *************

دوستان این تبلت ما چرخش خودکارش ناگهان دیگه کار نکرد ( ضربه اینا هم نخورده )

ما گفتیم فردا ببریم گارانتی و چون رام روت شده جیلی بین روش بود رفتیم رام اصلی رو از شرکتش گرفتیم ریختیم
نصب شد کامل وقتی رم را جدا کردم دیگه صفحه سیاه باقی ماند کلی هم صبر کردم خبری نشد
دوباره اومدم رام جیلی بین روت شده را بریزم و باز هم صفحه سیاه شده و اصلا چیزی نشون نمیده که آیا داره رام را میریزد یا نه؟

کلا صفحه سیاهه ! چیکار کنم؟

گارانتی قبول میکنه؟بهونه نمیاره ؟
کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورده ؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
************ مورد اورژانسی *************

دوستان این تبلت ما چرخش خودکارش ناگهان دیگه کار نکرد ( ضربه اینا هم نخورده )

ما گفتیم فردا ببریم گارانتی و چون رام روت شده جیلی بین روش بود رفتیم رام اصلی رو از شرکتش گرفتیم ریختیم
نصب شد کامل وقتی رم را جدا کردم دیگه صفحه سیاه باقی ماند کلی هم صبر کردم خبری نشد
دوباره اومدم رام جیلی بین روت شده را بریزم و باز هم صفحه سیاه شده و اصلا چیزی نشون نمیده که آیا داره رام را میریزد یا نه؟

کلا صفحه سیاهه ! چیکار کنم؟

گارانتی قبول میکنه؟بهونه نمیاره ؟
کسی تا حالا به همچین مشکلی برخورده ؟

هیچ جای مشکلی نیست فقط ریکاوری نصبه روش باید یه رام بدون روت استوک دان کنی و از طریق فلش تولز نصب کن و یادت باشه اون سه تا تیک رو بزنی و وایپ کامل رو بکنی

alimoghadam

Registered User
لایک‌ها
31
هیچ جای مشکلی نیست فقط ریکاوری نصبه روش باید یه رام بدون روت استوک دان کنی و از طریق فلش تولز نصب کن و یادت باشه اون سه تا تیک رو بزنی و وایپ کامل رو بکنی
رام اصلی از سایتش را دارم اون دیگه روت نیست

این فلش تولز را راجبش توضیح میدید ؟(اصلا چی هست ؟) کدوم تیک ؟

chatsaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من یه مودم3g میخوام واسه این هر کی داره بگه قیمت بده ازش بخرم
فقط میشه باهاش زنگ و اس داد یا نه؟؟؟

seriyos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
لینک دانلود status bar hidden خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی نیست این فایلو آپلود کنه؟؟؟؟
ما هم اکنون منتظر آپلود گرمتان هستیم!
tnx
این فایل همون فایلیه که داخل خود فریمور تو قسمت WM8850-JB\FirmwareInstall\firmware\android4.1.tgz\.\system\app\systemUI.apk\ هست؟
البته دوتا فایل داخل پوشه فریمور هست (از فریمور اصلی اکسپد که status bar hide داره میشه ازون استفاده کرد؟
راستی کجای فریمور باید ریخته شه که دکمه هاید بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
این فایل همون فایلیه که داخل خود فریمور تو قسمت WM8850-JB\FirmwareInstall\firmware\android4.1.tgz\.\system\app\systemUI.apk\ هست؟
البته دوتا فایل داخل پوشه فریمور هست (از فریمور اصلی اکسپد که status bar hide داره میشه ازون استفاده کرد؟
راستی کجای فریمور باید ریخته شه که دکمه هاید بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز . ببین میتونی از لینک زیر دانلود کنی؟ برای نصبش هم پست اول را مطالعه کنhttp://ritfile.com/up2/881946bf4d1.apk

kian13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بچه ها

ما تبلتمان را دادیم آواژنگ و بعد از یک هفته گفت فاکتورت رو بیار اگه کمتر از 3 ماه باشه خریدت برات تعویض میکنیم

اگه بیشتر از 3 ماه باشه برات تعمیر میکنیم

من هم 4 ماهه خریدم

کسی جایی سراغ داره - یا خودش مغازه داره فاکتور برام بزنه که مثلا 2 ماه و نیم پیش خریدم ؟

ممنون

پیام خصوصیت رو چک کن

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام.2 تا از این تبلت چند وقتیه برای کسی خریدم.یه مشکلی هست.وقتی از تبلت فایل کپی کنم توی فلش بعد بزنم به اونیکی تبلت و از فلش کپی کنم حجم فایل 0 میشه.وقتی هم که دوباره از فلش توی همون تبلت اول همون فایل رو کپی کنم باز هم صفر هست.

mehsan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقتی به تبلت رم اضافه می کنم تبلت می شناستش ولی چکار کنم که وقتی به کامپیوتر متصلش می کنم
درایوش شناسایی بشه که نخوام با برنامه توش فایل بریزم

بالا