• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد تبلت Axtrom Axpad V1(بازی و برنامه هایی که تست شده)

ایا این تبلت نسبت به قیمتش کارایی خوبی دارد؟

• Total voters
    73
  • Poll closed .

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
چرا شد الان خوبه

ولی علت این چی بود که اینجور شد؟

سلام عذر میخوام کم میام سایت و دیر جواب دادم.
مثلا برنامه ای نصب کردید که روی googleframework.apk که اجرای سیستم عامل رو بر عهده داره رو مختل کرده.

Sent from my GT-N7100

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
بچه ها لطفا جواب بدید
آکستروم زیر ۱ ت دستگاه داره که کیفیت تصویرش در حد اسوس و سامسونگ باشه؟
کیفیت تاچ دستگاها چطوره؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

کیفیت اکستروم حتی اگه خود شرکت سامسونگ براش ببنده به سامسونگ نخواهد رسید.شرکت نوپاهست هرگز با غول سامسونگ و ایسوز قابل قیاس نیست

Sent from my GT-N7100

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام جناب محمدی عزیز ایا رام 1.5.5 و یا 1.5.3 جدیدتر از رام وی2 است؟ اگرتبلت را روت کنیم احتیاج به پارتیشن بندی مموری داریم یا نه؟ایا برای نصب وی2 احتیاج است اول روت کنیم یا نه ؟ وایاباید اول از فایل تاچ ودیگر فایلها بکاپ بگیریم چون بدون روت که امکان بکاپ گرفتن نداریم.

سلام جناب اقای محمدی لطفا اگر امکان دارد شما هم یه راهنمایی بکنید .البته علی اقا زحمت کشیدن ویه جواب دادن ولی می خواستم نظر شما را هم بدونم.

taknamecom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من axpad 8E01 رو خریدم ولی هر کاری که میکنم روت نمیشه
بوت لودر هم انلاک نمیشه
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
مرسی

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام عذر میخوام کم میام سایت و دیر جواب دادم.
مثلا برنامه ای نصب کردید که روی googleframework.apk که اجرای سیستم عامل رو بر عهده داره رو مختل کرده.

Sent from my GT-N7100
اره نرم افزار کلیر که مثل یک جاروب هست خودش اتوماتیک بعضی فایلهای اضافی را پاک میکرد احتمالا از این نرمافزار بوده

ممنون از پاسختون

Ya-me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

می خواستم بدونم ورژن 3 رو چند خریدی ؟ و از کجا خریدی ؟

تا الان مشکلی باهاش نداشتی ؟

مرسی:happy:

تا حالا که باهاش مشکل نداشتم ولی وقتی که روشنش میکنم 10 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد نمیدونم این عادی یا مشکله
از بازار رضا خریدم 460 تومن.

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام جناب اقای محمدی لطفا اگر امکان دارد شما هم یه راهنمایی بکنید .البته علی اقا زحمت کشیدن ویه جواب دادن ولی می خواستم نظر شما را هم بدونم.

دقیقا حرف دوست عزیزم رو تایید میکنم.
واسه همین فقد از نوشته ایشون تشکر کردم و جوابی ندادم.
V2جدیدتره
نیاز به روت نیست قبل نصب.
اجباری در پارتیشن بندی هم نیست مگه خودتون لازم دیدید.
فایل تاچ رو با روشهای مختلف میشه گیر اورد که بهترینش بکاپ یا رام سایت اکستروم طبق سریال تب هست

موفق باشید

Sent from my GT-N7100

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام آقای محمدی عزیز
لطفا اگه امکان داره روش تهیه بکاپ از فایل کانفیگ(همونی که برا درست کردن تاچ موقع ارتقاءرام مورد نیاز است) را:
1- بصورت گام به گام برای افرادی که زیاد وارد نیستند.
2-تبلت همه چیزش فابریک است (نه روت شده نه تا بحال رام عوض شده)
بفرمایید
با تشکر

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام , اگر وی2 را نصب کنیم پارتیشن بندی مزایایی داردیانه؟ ومیتوانیم بدون پارتیشن بندی از نرم افزار link. To sd. استفاده کنیم؟
تفاوت move کردن وlink کردن به sd در چیست؟ البته جناب محمدی عزیز تمام پستهای قبلی را خوانده ام ولی تفاوتشان را متوجه نشده ام.

farzad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.آقا من امروز متوجه یه نقطه سفید رو صفحه lcd تبلت axtrom axpad 7I03 شدم.بنظر میاد که پیکسله سوخته باشه.نکته اینجاست که چه صفحه خاموش باشه و چه روشن باز این نقطه ی سفید معلومه.بد تر از اون وقتی با چراغ قوه صفحه ی تبلت رو بررسی کردم،نه تنها یک نقطه، بلکه 3 نقطه رو صفحه پیدا کردم.1 ماهه که این تبلت رو خریدم.حالا به نظرتون این مشکلی هست که بفرستم گارانتی یا نه؟؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟واقعا وقتی متوجه این مشکل شدم بد جور حالم گرفته شد.خواستم عکس بزارم اما تو عکس این نقطه مشخص نیس.
البته چیزی که عجیبه این سفیدی فقط تو نور معلومه وقتی تو تاریکی میرم معلوم نیس.شاید غبار باشه که رفته زیر قاب LCD.(قاب منظورم محافظ صفحه نیس)

Last edited:

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
سلام.آقا من امروز متوجه یه نقطه سفید رو صفحه lcd تبلت axtrom axpad 7I03 شدم.بنظر میاد که پیکسله سوخته باشه.نکته اینجاست که چه صفحه خاموش باشه و چه روشن باز این نقطه ی سفید معلومه.بد تر از اون وقتی با چراغ قوه صفحه ی تبلت رو بررسی کردم،نه تنها یک نقطه، بلکه 3 نقطه رو صفحه پیدا کردم.1 ماهه که این تبلت رو خریدم.حالا به نظرتون این مشکلی هست که بفرستم گارانتی یا نه؟؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟واقعا وقتی متوجه این مشکل شدم بد جور حالم گرفته شد.خواستم عکس بزارم اما تو عکس این نقطه مشخص نیس.
البته چیزی که عجیبه این سفیدی فقط تو نور معلومه وقتی تو تاریکی میرم معلوم نیس.شاید غبار باشه که رفته زیر قاب LCD.(قاب منظورم محافظ صفحه نیس)

سلام با نرم افزار an tu tu tester چک کن ببین پیکسلش سوخته یا نه؟ البته اگر اسمش را درست نوشته باشم،ولی تو همین مایه ها بود اسمش ،ولی جواب دقیقتر را ا اقای محمدی بگیر.

merilegendary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی میدونه این چیه ؟
settings->more->3g mobile networks
یعنی میشه با یه موبایل دیگه 3g وصل شد ؟؟

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام آقای محمدی عزیز
لطفا اگه امکان داره روش تهیه بکاپ از فایل کانفیگ(همونی که برا درست کردن تاچ موقع ارتقاءرام مورد نیاز است) را:
1- بصورت گام به گام برای افرادی که زیاد وارد نیستند.
2-تبلت همه چیزش فابریک است (نه روت شده نه تا بحال رام عوض شده)
بفرمایید
با تشکر

سلام
دوستان عزیز من مسافرتم و کمتر سایت میام و تب در دسترسم نیست.اما چندین صفحه قبل اموزشش گذاشتم.و انشاالله برگردم بیشتر میام سایت و بتونم کمک میکنم
موفق باشید

Sent from my GT-N7100

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
کسی میدونه این چیه ؟
settings->more->3g mobile networks
یعنی میشه با یه موبایل دیگه 3g وصل شد ؟؟
سلام
من امتحان کردم جواب نمیداد.
اون نوشته شبکه های 3g موبایل که کار اسکن شبکه رو انجام میده

Sent from my GT-N7100

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام , اگر وی2 را نصب کنیم پارتیشن بندی مزایایی داردیانه؟ ومیتوانیم بدون پارتیشن بندی از نرم افزار link. To sd. استفاده کنیم؟
تفاوت move کردن وlink کردن به sd در چیست؟ البته جناب محمدی عزیز تمام پستهای قبلی را خوانده ام ولی تفاوتشان را متوجه نشده ام.

سلام
لینک بهتره چون فایل اصلی رو با حجم به مموری انتقال میده و فقط یک ایکن رابط (shortcut) رو حافظه اصلی میزاره.خیلی عالی.

حالت مووو کردن کل فایلو انتقال میده اما با اجرا کردن باز داده هایی در حافظه اصلی داخلی میسازه و حجم. اشغال میکنه

باید برای لینک کردن پارتیشن دوم باشه.
موفق باشید

Sent from my GT-N7100

Last edited:

mohammadi_4u

Registered User
لایک‌ها
400
سلام دوست عزیز

اگه صفحه خاموشه و دیده میشه 100% غباره.
تب من اوایل 10-12 داشت که بعد برسی و تماس گفتند :بدلیل کیفیت ساخت و توجه به درز اطراف تبلت گرد و غبار رفته و بس. بازش کردم و مطمئن شدم غبار بود.از کنار به صفحه نگاه کنید خیلی تابلو دیده میشه تو نور.
با یکم توجه میبینید که اون ذره چسبیده بین ال سیدی و تاچ نه تو ال سیدی.نگرانی نداره.اگه نزدیک هستید به گارانتی راحت ببرید براتون یه برسی کنن.
موفق باشید
Sent from my GT-N7100

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیز

نحوه استفاده درست از وای فای این تبلت چطور هست ممکن است بعد از یکسال خراب بشه و یا اینکه قطعه سخت افزاری آن گیر میاید و اینکه آیا وای فای usb را پشتیبانی میکنه
با تشکر از شما

KingOtaku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
سلام و درود
دوستان تبلتم میره روی حالت استندبای کانکشن اینترنتم قطع میشه معمولا از WiFi استفاده میکنم،واسه همین دانلودای پر حجم نمیتونم داشته باشم مگه اینکه تنظیم کنم صفحه نمایش همیشه روشن باشه که اینجوری خیلی باتری مصرف میکنه،راه حلی هستش؟
دوستان راه حلی برای این مشکل وجود نداره؟

saeed-10

Registered User
لایک‌ها
40
دوستان راه حلی برای این مشکل وجود نداره؟

سلام ،تبلت را به شارژر وصل کن تا باتری مصرف نکنه. یعنی همینطور که در حال شارژر است دانلود هم میکنه هیچ مشکلی هم نداره.

tars_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همگی
کدام از این رام های جلی بین بهتره و روان تره؟؟پ
ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا