Pixma
Registered User
- نوشتهها
- 546
- لایکها
- 0
جوی استیک این گوشی همونیه که دور دکمه های 2 و 5 قرار گرفته؟
به نظر میاد کار کردن باهاشون کمی سخت باشه
منم مشکلم همینه!!
که چه طوری باهاش میشه کار کرد!!
وقتی ندانسته حرف میزنی حق داره بیچاره ! نکنه تو سونی اریکسون آشنا داری تونستی به این زودی با این گوشی عکس بگیری و با N95 مقایسه کنی؟نه دوست عزیز، شما جزء همون گروهی هستی که وقتی گفتم K850i قویترین دوربین 5 مگاپیکسلی را خواهد داشت، موضوع رو انکار می کردید.
یعنی چی که در سطح سونی اریکسون گوشی خوبی به نظر میاد ؟؟!!
منظورتون این هست که نوکیا با انداختن گوشی های بدون استفادۀ گرون قیمت به مردم و مخفی شدن پشت اسم NOKIA و Symbian OS، خیلی سطح بالایی داره دیگه ؟؟؟؟
زمانی که می گفتین تنظیمات K800 خیلی کامل تر و پیشرفته تره من چیز بیشتری به غیر از یک یا دو مورد که چندان مهم نبود تو منوهاش پیدا نکردم ! الان یادم نیست چی بودن ولی تو یکی از تاپیک های این فروم نوشته بودمشون !بله N95 هم 5 مگاپیکسلی هست و هم اسمارت و هم اسم کارل زایس رو یدک میکشه! ولی آیا تنظیمات دوربینش هم مثل K850 حرفه ای هست؟!
من با دیال آپ آن میشم ! نمی تونم همه رو ببینم ! ولی اون عکس گله و شیرینیه یه چیزی تو مایه های عکس های افتضاحیه که قبل از ورود N95 به بازار تو اینترنت پخش شدن ! توی سایز بزرگ پر از نویزه و لبه های اشیا تاره و مشخص نیست !لحظه موعود فرا رسید !!!!!!!!
عکس با دوربین ک850 :
دوستان بخصوص آقا محمد (بحرین) نظری در مورد عکسها ندارن
کلی سرچ کردم واسه پیدا کردنشون
دوستان بخصوص آقا محمد (بحرین) نظری در مورد عکسها ندارن
کلی سرچ کردم واسه پیدا کردنشون
ای خدا بگم چیکارت کنه ! کلی وقت گذاشتم واسه نوشتن اوناز Noisy و Amiin میخوام بحثهايی که % ای ارتباط با این قسمت يعنی " K850 " ندارن رو مطرح نکنن // ساير گوشيهای هر خصوصيتی داشتن قبلا راجبه 'شون بحث شده ( قسمتهای نامربوط حذف شدن )
قسمتهای مربوط 5 مگاپيکسلی باقی موندن
ای خدا بگم چیکارت کنه ! کلی وقت گذاشتم واسه نوشتن اون
این دو سه روزی که فروم داشت روزهای آرومی رو سپری میکرد بحرین بن شده بود!!!جاش نیست ولی میگم
میبینم که محمد این 2-3 روز که این گوشی ها معرفی شدن پیدات نبود و وقتی ابها از اسیاب افتاد رسیدی؟
چی شد؟ 5 مگاپیکسلی دروغ بود؟ گوشی 8 گیگ حافظه خالی بندی بود؟ چرا این 2-3 روزه هیچی پست ندادی...در صورتی که میدونم از همون روز اول تمام اینها رو دیدی و شنیدی...
سلام بر استاد بزرگ///کم پیدایی چرا؟ خوبی؟
یکی از دلایلی که هنوز سایت های گردن کلفت و اینکاره مثل mobile-review ,mobile-burn,gsmarena , و خیلی های دیگه از گوشی ریویو نزاشتن همینه که دوربین گوشی هنوز 100 درصد کامل نشده...هنوز درست کار نمیکنه..فلش به موقع روشن نمیشه و از این چیزها...ترجیح دادن صبر کنن تا نسخه نهایی بیاد بعد شروع کنن به تست عکس...
اینه که کلا دیدن این عکس ها هیچ فایده ای نداره...باید صبر کنید...من تضمین میکنم K850 بشه بهترین 5 مگاپیکسلی بازار...صبر کنید و ببینید...
سلام علیکمبه نقل از Sony Ericsson!! :جاش نیست ولی میگم
میبینم که محمد این 2-3 روز که این گوشی ها معرفی شدن پیدات نبود و وقتی ابها از اسیاب افتاد رسیدی؟
چی شد؟ 5 مگاپیکسلی دروغ بود؟ گوشی 8 گیگ حافظه خالی بندی بود؟ چرا این 2-3 روزه هیچی پست ندادی...در صورتی که میدونم از همون روز اول تمام اینها رو دیدی و شنیدی...
توی تاپیک گوشیهای احتمالی سونی اریکسون من رو سه روز بـن کرده بودند ، اصلا من قصد داشتم که خودم تاپیک معرفی گوشهای جدید رو بزنم ولی خوب متاسفانه یک روز قبل از معرفی من رو بن کردند !دلتون رو خوش كنيد !!!