Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام علیکم
وقت شما به خیر
1- فقط به خاطر اینکه گفته بودم توی تاپیک گوشیهای احتمالی سونی اریکسون من رو سه روز بـن کرده بودند ، اصلا من قصد داشتم که خودم تاپیک معرفی گوشهای جدید رو بزنم ولی خوب متاسفانه یک روز قبل از معرفی من رو بن کردند !
2- شما اینجا رو ببینید :
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php
بعد از پی 990 و کا 800 که گوشیهایی با امکانات جدید در زمان خودشون حساب میشدند سونی اریکسون بیش از 30 گوشی تکراری معرفی کرده بود در طول بیش از 5-6 ماه هیچ گوشی با امکانات جدید و درست حسابی معرفی نشده بود ، چه طوری انتظار داشتید هنوز من طرفدار سونی اریکسون بمونم !
3- حالا هم که این گوشیهای جدید معرفی شدند با امکانات خوب مطمئن باشید تا بعد از سال 2008 گوشی با امکانات خوب و جدید معرفی نخواهد شد !
3- گفتم پنج مگاپیکسل دروغه نگفتم 8 گیگ دروغه حرف نزار دهن من ، علتش هم اینه که از وقتی که کا 800 معرفی شده بود هر از چندگاهی توی فرومها ووبلاگهای مختلف میگفتن که میخواهد کا 850 معرفی بشه با گوشی 5 مگاپیکسل هر چند یکبار هم با یه عکس جدید رو با فوتوشاپ طراحی میکردند و میزاشتن همه هم دلشون رو خوش میکردند ، ولی شما ببینید ان 95 چه قدر راحت وبدون هیاهو معرفی شد ، ولی اوردنش به بازار هیاهو داشت اونم دیگه نمیشه انداخت گردن شرکتش ، باید انداخت گردن نمایدنگیهای نوکیا در خاور میانه !
4- ای کاش قبل از اینکه این طوری زود قضاوت میکردی میرفتی روی اسم من کلیک میکردی ببینی این مدت من انلاین شدم یا نه :f34r: !
5- امیدوارم که این پست رو ببینی قبل از اینکه اقای علیرضا زحمتش رو بکشه !
والسلام علیکم ورحمه الله
فعلا قصد چنين کاری رو ندارم // ولی اگر در ادامه جنجال آفرين بشه ..