خيلي عكسهاش خوبه !!! خصوصا عكس اولي
خدا كنه واقعا اينطوري عكس بكَيره !!
خدا كنه واقعا اينطوري عكس بكَيره !!
عکس هاش فوق العادس
حد بالا و پایین ایزوهایی که به صورت دستی میشه انتخاب کرد چنده؟
حالا بعد از عکس های زیبای نویزی میرسیم به عکس های گرفته شده با K850:
فقط ببینید چی کار کرده SE...ترکونده ها:
[.jpg[/IMG]
این دیگه واقعا دوربین دیجیتاله:happy:
K850 سيستم GPS رو داره يا نه؟
این دیگه واقعا دوربین دیجیتال
دوستان لطفا يه مقايسه اي بين كيفيت فيلم K850 با N95 داشته باشيد.
در ضمن K850 سيستم GPS رو داره يا نه؟
و چنین است که گوشی زیبای N90 مطرح میشود.!!گوشی که سیستم عامل نداره بعد از 3 ماه برات خسته کننده میشه و میری عوضش کنی گوشی های سونی اریکسون سری کا توی عکاسی فقط جالب هستند و کلا سونی اریکسون توی فیلم برداری با گوشی های موبایل حرفی برای گفتن نداره و کاملا نوکیا برتری خودشو ثابت می کنه
و چنین است که گوشی زیبای N90 مطرح میشود.!!
گوشی که سیستم عامل نداره بعد از 3 ماه برات خسته کننده میشه و میری عوضش کنی گوشی های سونی اریکسون سری کا توی عکاسی فقط جالب هستند و کلا سونی اریکسون توی فیلم برداری با گوشی های موبایل حرفی برای گفتن نداره و کاملا نوکیا برتری خودشو ثابت می کنه.
1. تفاوت سیمبین و WM از نظر من مثل Vista Home Premium و Vista Ultimate است نه DOS و ویستا !حرف شما وقتی درست هست که منظورتون از سیستم عامل، Windows Mobile باشه نه سیمبین (نوکیا)....
Dos هم سیستم عامل هست ولی Windows Vista هم همینطور.
دوربین موبایل هر چی باشه فعلا نمی تونه با دوربین های دیجیتال رقابت کنه. اصلا دوربین 5 مگاپیکسلی هنوز تولید می کنن؟!
البته فکر کنم سونی اگه یدونه از اون لنزهای دوربین های کامپکت سایبر شاتش یعنی Carl Zeiss Vario Tessar رو روی موبایل هاش قرار بده می تونه بترکونه
خیلی کارت درسته ! رفتی اسم همه رو در اوردی ؟!فکر نمی کنم تفاوت 5 و 6 مگاپیکسل محسوس باشه....
اینها همگی 5 و 6 مگاپیکسلی و در حال تولید شدن هستند.
Canon PowerShot S3 IS
Canon PowerShot A460
Fuji FinePix A610
Fuji FinePix F650
HP Photosmart M537
HP Photosmart R727
Kodak EasyShare C613
Kodak EasyShare V610
Kodak EasyShare C653
Nikon Coolpix S10
Nikon Coolpix L11
Olympus FE-190