• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون K850 ٠

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. تفاوت سیمبین و WM از نظر من مثل Vista Home Premium و Vista Ultimate است نه DOS و ویستا !
2. اگه Symbian داس باشه جاوا چیه؟
3. مشکلت فکر کنم با نوکیا هست نه سیمبین !؟

نه دوست عزیز، دلیل من این هست که وقتی میشه به سیمبین لقب سیستم عامل داد که بتونه کاربر رو راضی نگه داره و با سخت افزار هماهنگی داشته باشه (اتفاقاً مشکل ما با شرکت نوکیا از اینجا شروع میشه) نه اینکه گوشی سرعت هندلی داشته باشه و هی هنگ بکنه.

وقتی سونی اریکسون بهترین برنامه های تحت جاوا رو با هماهنگی کامل سخت افزاری میتونه ارائه کنه و تمام نیاز ها به یک قسمت خاص مثل موسیقی رو بدون وجود برنامه های اضافی (گرچه از طریق SEUS میشه بعضی قسمت ها رو آپدیت کرد) ارائه میده، کاربر میتونه بدون نیاز به برنامه های دست و پا گیر که با گوشی های مختلف نوکیا سازگاری ندارند، از سرعت بالای گوشی و امکانات جانبی اون استفاده کنه. (+ کاربر گوشی جاوا تفاوت چندانی بین سیمبین و جاوا احساس نخواهد کرد، به جز سرعت و قدرت بیشتر جاوا.)

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی کارت درسته ! رفتی اسم همه رو در اوردی ؟! :D
من قبل از اینکه جواب بدی پستم رو کمی اصلاح کردم ولی شما مثل اینکه اصلاح نشده رو دیدی :D
تفاوت 5 و 6 که خیلی محسوسه. هر چقدر تعداد پیکسل ها بیشتر باشه دسترسی به جزئیات تصویر بیشتره ...
حتی اگه یه میلیون تا باشه !

....:p
تفاوت 5 و 6 مگاپیکسل زیاد نیست، لنز به کار رفته شده و قدرت processor مهم هست.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نه اینکه گوشی سرعت هندلی داشته باشه و هی هنگ بکنه.
من که همچین مشکلی نداشتم ! شاید ماهی یه بار.
کاربر گوشی جاوا تفاوت چندانی بین سیمبین و جاوا احساس نخواهد کرد، به جز سرعت و قدرت بیشتر جاوا
تحمل جاوا برای من خیلی سخته. به نظرم گوشی جاوا فقط به درد عکس گرفتن، موسیقی گوشی دادن و تلفن زدن می خوره و نمی شه از قابلیت های دیگه ی اون مثل بازی، اینترنت و ... لذت برد !
لنز به کار رفته شده و قدرت processor مهم هست.
این که معلومه با توجه به تعداد پیکسل ها باید دوربین پروسسور بهتری برای پردازش تصویر داشته باشه ! پس وقتی می گم 5 یا 6 یعنی با سخت افزار مناسب اونها !
کاربر میتونه بدون نیاز به برنامه های دست و پا گیر که با گوشی های مختلف نوکیا سازگاری ندارند، از سرعت بالای گوشی و امکانات جانبی اون استفاده کنه.
همین برنامه های دست و پا گیر به گوشی های سری 60 ویرایش 3 نوکیا امکان استفاده از بلوتوث استریو و دیدن عکس روی آلبوم رو اضافه کردن ! با W810 هم میشه همچین کار هایی رو کرد؟ :happy:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من که همچین مشکلی نداشتم ! شاید ماهی یه بار.

ماهی یک بار؟!!!!...و حتما این هم از نظر شما مشکل به حساب نمیاد؟!!!

1. تفاوت سیمبین و WM از نظر من مثل Vista Home Premium و Vista Ultimate است نه DOS و ویستا !

البته همونطوری که گفتی این فقط نظر تو هست ....یه دفعه بیا بگو سیمبین ورژنهای قدیمی ویندوز موبایل هست دیگه....لول!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نه دوست عزیز، دلیل من این هست که وقتی میشه به سیمبین لقب سیستم عامل داد که بتونه کاربر رو راضی نگه داره و با سخت افزار هماهنگی داشته باشه نه اینکه گوشی سرعت هندلی داشته باشه و هی هنگ بکنه.

این جمله تایید میشه!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته دوستان این بحث رو تموم کنید تاپیک داره منحرف میشه!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به موضوع اصلی " K850 " بپردازيد

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ماهی یک بار؟!!!!...و حتما این هم از نظر شما مشکل به حساب نمیاد؟!!!
نه اصلا ! 90% اوقات هم مجبور نیستی ریست کنی ! بعد هم مگه ریست کردن چقدر وقت می بره؟! اون هم ماهی یه بار ! حساب کن ببین تو این یه ماه چقدر علافی می کنی ! 30 ثانیه اش هم برای این.
به موضوع اصلی " K850 " بپردازيد
چشم !
خوب بچه ها از شوخی که بگذریم چرا صدای گوشی K800 i با مقدار72 کانال هست ولی مال k850 i 40 کاناله هست
پس صدای اولی بیشتر از دومی هست
هیچ ربطی نداره. N73 و 3250 ، 64 کانال و W550 ، 40 کانال هست در حالیکه چند برابر K800 صدا در میاد ازشون !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
خوب بچه ها از شوخی که بگذریم چرا صدای گوشی K800 i با مقدار72 کانال هست ولی مال k850 i 40 کاناله هست
پس صدای اولی بیشتر از دومی هست

این تفکر غلط قضاوت روی اسپیکر گوشی بر اساس کانالهای پلی فونیک هم داستانیه واسه خودش......هر جا میشینی میبینی دارن درباره اسپیکر و تعداد کانلها صحبت میکنن!!!!...لول

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
حالا بعد از عکس های زیبای نویزی میرسیم به عکس های گرفته شده با K850:

فقط ببینید چی کار کرده SE...ترکونده ها:

6f5fnnp.jpg

راستي اينهم همين عكس ولي با حجم بزرگ

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
این عکس (ساعت توی دست) خیلی عالیه واسه گوشی

فاصله موضوع(ساعت) با لنز دوربین کمه و باعث شده جزیات خیلی عالی ثبت بشن اگه توی عکسهای که موضوع دور تر هست هم جزیات به خوبی ثبت بشه
مثلا عکسای دبیلیو 810تو فاصله نزدیک خیلی بهتر از عکسی هست که ادم از یه خونه یا چیز با فاصله زیاد از گوشی می گیره

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بدو ..... بدو !!!!

عكسهاي كَرفته شده با سوني اريكسون كا850 !!!

post-2656-1182616212.jpg

post-2656-1182616270.jpg

post-2656-1182616383.jpg

post-2656-1182616430.jpg

post-2656-1182616458.jpg

post-2656-1182616487.jpg

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بدو ..... بدو !!!!

عكسهاي كَرفته شده با سوني اريكسون كا850 !!!

شرمنده ولی exif عکس ها چیزی نشون نمیده که با K850 گرفته شده....تقلبی هست...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آره اتفاقا منم دیشب این عکسها رو دیدم ولی به خاطر همین مساله نذاشتم اینجا.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب روز موعود رسید...یه نمونه عکس با N95 و دقیقا همون منظره با یه K850 پروتوتایپ....خودتون مقایسه کنید ببینید چه راحت به K850 پروتوتایپ که هنوز نسخه نهایی دوربین تکمیل نشده داره N95 رو قورت میده....

دوربینش هنوز تازه کامل کامل نشده...

تصویر رو بزرگ کنید و تماشا کنید
دقت کنید به اون نوشته هایی که سمت راست تصویر بالای خیابون اویزان شده یا اینکه به اون درخت سمت چپ تصویر...همین طور جزییات خود ساختمون رو نگاه کنید که جطور K850 بادقت ضبط کرده...

لینک عکس K850

لینک عکس N95

بالا