• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون K850 ٠

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
عکس 850 کاملا بهتره تو جزیات و طبیعی بودن البته فکر می کنم رنگاش کمی مثل رنگ کهنه تر از واقعیت به نطر می اد
عکسای 95 طوری که انگار عکس بعد از انداخته شدن ادیت شده و شارپترش کردن واسه همین تو ظاهر شارپتر به نظر می اد اما جزیات کمتری داره . یه چیز رو هم در نظر بگیرید تو اوم مقایسه حساسیت کا850تو 64 هست اما عکس 95 با حساسیت 100گرفته شده که می تونه دلیل زیاد تر بودن نویزش باشه یعمی ان 95 ایزو کمتر از 100 نداره؟ ؟ تو اون نور که از ایزوی پایین تر از 100 هم می تونسته استفاده بکنه .کاش تو کم نویز بودنشون بیشتر کار می کردند.
شاید در مرحله اخر تفاوت عکسهای این دو گوشی مثل تفاوت عکسهای n73 و k800باشه:p

Happy_Tiger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فوق العاده طراحیش زیباست.خصوصا سبز.
کیفیت این عکسهایی که گذاشتین هم عالیه.من به فکره خریدش افتادم البته نمیدونم اینجا کی بیاد به بازار چون اینجا در انگلیس از ایران ظاهرا دیر تر به بازار میان.
اما مدل جدید دیگه یعنی T650 هم خیلی جالبه.مخصوصا برای کسایی که دوربین و MP3 Player دارن و اینجور گوشیهای واکمن و سایبر شات زیاد دیگه براشون به اون معنی کاربرد نداره.
چیز جالب دیگه درمورد این T650 اینه که واضحه از گوشی محبوب من یعنی T610 الگو گرفته شده بعد از سالها.
و این یه گوشی هست که تاکیدش روی خود گوشی هست نه MP3 Player بودن یا سایبرشات بودن.
بهرحال این K850 برخلاف K800 که فوق العاده زشت بود خیلی زیباست.یه سمبل از سونی.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بهرحال این K850 برخلاف K800 که فوق العاده زشت بود خیلی زیباست.یه سمبل از سونی.
ولی من طراحی K800 رو خیلی بیشتر دوست داشتم ! مخصوصا رنگ قهوه ایش رو. صفحه کلید این خیلی زشته. البته سلیقه ایه...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببخشید.میدونم قضیه سلیقه ای هست ولی یه مشکلی که ما داریم اینه که چیزهای جدید برامون قبولشون سخته.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ببخشید.میدونم قضیه سلیقه ای هست ولی یه مشکلی که ما داریم اینه که چیزهای جدید برامون قبولشون سخته.

البته این مشکل ما تنها نیست...یه چیز طبیعیه...حالا ممکنه ما ایرانی ها حساسیت بیشتری به خرج بدیم....به طور کلی در مورد گوشی دیدنش با کار کردن باهاش خیلی توفیر داره...ممکنه وقتی ببینیش فکر کنی که کار کردن باهاش سخته ولی وقتی دست بگیری ببینی که اشتباه میکردی ....بر عکسش هم ممکنه اتفاق بیفته!!!...حداقل واسه من یکی خیلی پیش اومده!!!!...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خووووب دوستان ...

ميبينم كه سااكت تشريف داريد !!؟؟

راستي ميكَفتيد كه عكسهاي نوكيا ان95 آب رنكَيه ؟؟؟

بله !! شايد حق با شما باشه !!!

اين هم لينك مقايسه نوكيا N95 با سوني اريكسون K850i
از mobile-review

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k850-cam.shtml

خوش باشيد

يا حق

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
In the rivalry between the Nokia N95 and the Sony Ericsson K850i, the latter is ahead with some interesting features and abilities, as well more natural algorithm of image processing. The time has proven that both Nokia’s and Sony Ericsson’s offerings became sought-after and had own followers. But after all, if you are looking for the best imaging department today – it all in the Sony Ericsson K850i.​

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
100 درصد مشخصه K850 عکس های بهتری گرفته...یکم دقت و انصاف روی نمونه های مقایسه مشخص میکنه....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
100 درصد مشخصه K850 عکس های بهتری گرفته...یکم دقت و انصاف روی نمونه های مقایسه مشخص میکنه....

كاملا مشخصه كه كدوم رنكَهاش صاف تر و طبيعي تر هست :

ان 95 :
17072007102.jpg

كا 850 :

DSC00906.jpg

ان 95 :

07072007055.jpg

كا 850 :

DSC00822.jpg

jilani.mehrdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همتون...راستش یه توضیحات مختصری بدم...راستش من خودم زمانی نگاه تعصبی به برند داشتم و دیوانه سری P سونی اریکسون بودم...با یه کمی بالاتر رفتن سنم یه چیزی که درک کردم این بود اینا فقط وسیله اند...که بتونه مجموعی از سلایق رو ارضا کنه...مثلا من خودم شدیدا عاشق عکاسی ام و از دو سال پیش ها یه دوربین در حد نیازم تهیه کرده بودم..یه چیزی که من راستش حس می کنم اینه که عکس هایی که k850 و n95 می گیرند یه جورایی شدیدا سلیقه ای شده...یعنی همون جور که یکی مثل من از صفحه کلید k850 خوشم نمی آد..و دیگری عاشق این جنس طراحی می شه..به نظرم فاصله عکس سونی اریکسون و نوکیا به اندازه سال های قبل نیست...و این رقابت در نهایت به نفع من و تو بوده...من می بینم هر قسمتی می رم یه نزاع خونین سر اینکه کدوم کیفیت عکسش بهتره و در نهایت توهین های نیمه محترمانه به یکدیگه و نظرات هم مواجه می شم...در نهایت باز هم میگم عکس شدیدا سلیقه ای شده...همون جور که من یا توجه به اینکه k850 کامل نیست حداقل فعلا عکسn95 رو می پسندم...تا ببینم در نهایت k850 چی می شه:)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همتون...راستش یه توضیحات مختصری بدم...راستش من خودم زمانی نگاه تعصبی به برند داشتم و دیوانه سری P سونی اریکسون بودم...با یه کمی بالاتر رفتن سنم یه چیزی که درک کردم این بود اینا فقط وسیله اند...که بتونه مجموعی از سلایق رو ارضا کنه...مثلا من خودم شدیدا عاشق عکاسی ام و از دو سال پیش ها یه دوربین در حد نیازم تهیه کرده بودم..یه چیزی که من راستش حس می کنم اینه که عکس هایی که k850 و n95 می گیرند یه جورایی شدیدا سلیقه ای شده...یعنی همون جور که یکی مثل من از صفحه کلید k850 خوشم نمی آد..و دیگری عاشق این جنس طراحی می شه..به نظرم فاصله عکس سونی اریکسون و نوکیا به اندازه سال های قبل نیست...و این رقابت در نهایت به نفع من و تو بوده...من می بینم هر قسمتی می رم یه نزاع خونین سر اینکه کدوم کیفیت عکسش بهتره و در نهایت توهین های نیمه محترمانه به یکدیگه و نظرات هم مواجه می شم...در نهایت باز هم میگم عکس شدیدا سلیقه ای شده...همون جور که من یا توجه به اینکه k850 کامل نیست حداقل فعلا عکسn95 رو می پسندم...تا ببینم در نهایت k850 چی می شه:)

منم فکر می کنم در اینده تفاوت عکسهای ان 95 و کا850 مثل تفاوت کا800 و ان 73 باشه و کم هم این تفاوتها سلیقه ای و اصلا نوعی سبک باشه که هر کدوم ارز یکی پیروی می کنه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
.به نظرم فاصله عکس سونی اریکسون و نوکیا به اندازه سال های قبل نیست...و این رقابت در نهایت به نفع من و تو بوده...من می بینم هر قسمتی می رم یه نزاع خونین سر اینکه کدوم کیفیت عکسش بهتره و در نهایت توهین های نیمه محترمانه به یکدیگه و نظرات هم مواجه می شم...در نهایت باز هم میگم عکس شدیدا سلیقه ای شده...همون جور که من یا توجه به اینکه k850 کامل نیست حداقل فعلا عکسn95 رو می پسندم...تا ببینم در نهایت k850 چی می شه

البته دوره این نزاعهای خونین خیلی وقته که تموم شده!!!!....ولی از حقیقت نمیشه گذشت....چیزی که در اینجا به عنوان برتری کیفیت عکس ذکر میشه چیزی نیست که همین امروز نتیجه گیری شده باشه!!!!...در کیفیت های بالای عکسبرداری طبیعیه که با دید معمولی تفاوت چنان محسوس نیست!!!!...بحث سلیقه با حقیقت گویی جداست!!!...ما اگر اینجا حرفی میزنیم بارها عکسهای گرفته شده با گوشیها رو مقایسه کردیم چه به صورت شخصی چه همینجا توی pt توی این تاپیک: http://forum.persiantools.com/t23195-page70.html

mohsen2

Registered User
لایک‌ها
0
آیا K850 به بازار ایران اومده؟ قیمتش چنده؟

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
کا850 Image Stablizer (لرزشگیر) هم داره؟

بالا