Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام علیکم
وقت شما به خیر
1- فقط به خاطر اینکه گفته بودم توی تاپیک گوشیهای احتمالی سونی اریکسون من رو سه روز بـن کرده بودند ، اصلا من قصد داشتم که خودم تاپیک معرفی گوشهای جدید رو بزنم ولی خوب متاسفانه یک روز قبل از معرفی من رو بن کردند !
2- شما اینجا رو ببینید :
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson-phones-19.php
بعد از پی 990 و کا 800 که گوشیهایی با امکانات جدید در زمان خودشون حساب میشدند سونی اریکسون بیش از 30 گوشی تکراری معرفی کرده بود در طول بیش از 5-6 ماه هیچ گوشی با امکانات جدید و درست حسابی معرفی نشده بود ، چه طوری انتظار داشتید هنوز من طرفدار سونی اریکسون بمونم !
3- حالا هم که این گوشیهای جدید معرفی شدند با امکانات خوب مطمئن باشید تا بعد از سال 2008 گوشی با امکانات خوب و جدید معرفی نخواهد شد !
3- گفتم پنج مگاپیکسل دروغه نگفتم 8 گیگ دروغه حرف نزار دهن من، علتش هم اینه که از وقتی که کا 800 معرفی شده بود هر از چندگاهی توی فرومها ووبلاگهای مختلف میگفتن که میخواهد کا 850 معرفی بشه با گوشی 5 مگاپیکسل هر چند یکبار هم با یه عکس جدید رو با فوتوشاپ طراحی میکردند و میزاشتن همه هم دلشون رو خوش میکردند ، ولی شما ببینید ان 95 چه قدر راحت وبدون هیاهو معرفی شد ، ولی اوردنش به بازار هیاهو داشت اونم دیگه نمیشه انداخت گردن شرکتش ، باید انداخت گردن نمایدنگیهای نوکیا در خاور میانه !
4- ای کاش قبل از اینکه این طوری زود قضاوت میکردی میرفتی روی اسم من کلیک میکردی ببینی این مدت من انلاین شدم یا نه :f34r: !
5- امیدوارم که این پست رو ببینی قبل از اینکه اقای علیرضا زحمتش رو بکشه !
والسلام علیکم ورحمه الله
فعلا قصد چنين کاری رو ندارم // ولی اگر در ادامه جنجال آفرين بشه ..