حامد جان نگفت چند خریده؟؟
کسی چواب من رو نمیده ؟؟
من 2 سوال دارم
1 - توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟
این دوستمون ایران نیست.قیمت هم ننوشته.حامد جان نگفت چند خریده؟؟
یکسری اطلاعات جالب گذاشته که با اجازه از ایشون اینجا براتون نقل قول میکنم:
این گوشی رو درسته که من از سوئد خریدم اما هم در داخل گوشی و هم بر روی باطری آن نوشته شده ساخت
چین. البته اینم بگم که من یدونه P910i رو هم الان دارم که اونم از همین جا خریدم اما روی اون نوشته شده ساخت
فرانسه تمام شده در سوئد.
عکسی از باطری P1i
اما شارژ رو میزی که همراه این گوشی بود ساخت مالزی است.
گیرنده GPS هم که در داخل جعبه این گوشی بود ساخت تایوان است.
way finder هم همون گیرنده GPS این گوشیه. طرز استفاده اش هم به این صورته.
1. اول بر روی آیکونی که از خود شرکت سونی اریکسون در داخل گوشی قرار داده شده کلیک میکنید تا به سرور
اصلی وصل بشه و نرم افزار مورد نیاز رو از طریق اینترنت بر روی گوشی نصب کنه.
2. زمانی که نصب شد قرار داد نامه رو تایید میکنید و شماره سریال برنامه و یا شماره تلفنتون رو بدون صفر اول وارد
میکنید.
3. مراحل نصب که تمام شد باطری گیرنده GPS رو کامل شارژ میکنید و بعد اون رو اکتیو میکنید.
4. بلوتوٍث گوشی رو فعال کرده و بگردید دنبال GPS و زمانی که پیداش کردید ارتباط رو وصل کنید.
5. چند ثانیه صبر کنید تا موقعیت شما از طریق ماهواره شناسایی بشه.
6. حتما گیرنده رو در جایی مثلا جلوی پنجره و یا جلوی شیشه ماشین قرار بدید. حتما باید از یک جایی آسمان دیده
بشه.
نکته>> این گیرنده داخل حمام کار نمیکنه.
یک فیلم کوتاه از نحوه کار کردن این GPS بر روی گوشی P1i رو میتونید از لینک زیر تماشا کنید.
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc
متعلقات داخل این گوشی عبارتند از.
512MB Memory Stick Micro M2 Card
هندزفری Stereo Handsfree
شارژ رو میزی Desk Stand
Standard Battery از نوع Li-Ion 1120 mAh
2 تا مداد که یکیش داخل خود گوشیه و یکیش هم اضافی داخل جعبه است.
کاتالوگ گوشی به 4 نوع زبان مختلف.
CD مربوط به برنامه PC Suite
یک کیف از جنس جیر به رنگ مشکی.
شارژر معمولی
کابل USP برای اتصال به کامپیوتر.
اما وسائلی که به همراه این گوشی بود و ممکنه در ایران ارائه نشند اینها هستند.
گیرنده GPS همراه با کاتالوگ به چندین زبان دنیا.
شارژر داخل ماشین
حق دریافت 30 نوع کانال تلویزیونی بدون پرداخت هیچ هزینه ای تا 1 سال و از یک سال به بعد باید هر ماه 6000 تومن
پرداخت بشه تا بشه کانالهای تلویزیونی رو باهاش دید.
اما در مورد هنگ ...
دوست عزیز من تا حالا هیچ برنامه و هیچ نوع Theme بر روی این گوشی نصب نکردم. از دیروز تا الان هم که فول شارژ
بود داشتم باهاش کار میکردم. یعنی اینقدر باهاش کار کردم تا آخرش باطریش خالی شد و مجبور شدم بزنم به شارژ.
تا الان حتی گیر هم نکرده چه برسه به هنگ... اینو نه اینکه بگید چون این گوشی رو دارم این حرفو میزنم. این گوشی
دیروز به دستم رسیده و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم و اگر ازش خوشم نیومد میتونم پسش بدم.
اما تا حالا هیچ هنگ کردنی رو ازش ندیدم. برنامه هاش خیلی سریع باز میشن. اینترنت بی سیمش خیلی عالی
کار میکنه.
صدای اسپیکرش w810 رو قورت میده. اما در هندزفری جلوش کم میاره.
البته من هندز فری 810 رو که روش انداختم صداش خیلی بهتر از هندزفری شد که قبلا روش بود. کیفت صدا در
هر 2 گوشی از طریق هندز فری خوبه. P1i اکولیزرهای خیلی بیشتری رو نسبت به 810 داره و کیفیت صداشم هم
خوبه اما از لحاظ بلندی صدا در هندز فری به 810 نمیرسه.
البته اینم بگم که من این آزمایش رو با Firmware اولیه گوشی پی1 آزمایش کردم. اما الان که Firmware رو آپدیت کردم
و هنوز تو شارژه امتحان نکردم ببینم که صداش تغییری کرده یا نه.
من نمیدونم که چه قسمتی از گوشی براتون مهم هست که توضیح بدم. اگر سوال دارید بپرسید . چون اینطوری
راحت تره تا اینکه من همینطوری هر چیزی به ذهنم میرسه بگم.
چند عکس رو با تنظیمات اتوماتیک با این گوشی گرفتم که میتونید در پایین
ببینید.
http://www.zone4.dk/img/47802dsc00014.jpg
http://www.zone4.dk/img/10334dsc00003.jpg
این عکس پایین رو در انبار خونه گرفتم. اونجا هم هیچ لامپی رو روشن نکردم و فقط با فلش گوشی این عکس رو
گرفتم
http://www.zone4.dk/img/22005dsc00010.jpg
ر عکس دیگه ای خواستید بگید تا اینجا بزارم. نوع عکس رو همراه با نوع تنظیماتش رو هم ذکر کنید بهتره.
اما در مورد خود گوشی و نکاتی که برای من جالب بود و شاید برای شما هم جالب باشه.
وقتی که SMS و یا پیغامی رو دریافت میکنید و هنوز به آن جواب نداده اید یک چراغ سبز در زیر گوشی شروع میکنه
به روشن و خاموش شدن. یعنی چشمک میزنه تا زمانی که شما گوشی تون رو چک کنید ببینید که چه کسی به
شما پیغام داده و یا با شما تماس گرفته.
زمانی هم که گوشی رو بر روی شارژر رو میزی قرار میدید تا شارژ بشه خود چراغ خود شارژر نیز روشن. میشه.
دقت کنید که این چراغ سبز در عکس زیر مال گوشی نیست بلکه مال خود شارژر هست که روشنه.
اما اگر گوشی توی شارژر رو میزی باشه و کسی بهتون زنگ بزنه و یا پیغامی فرستاده باشه و شما نتونسته باشید
اون پیغام رو چک کنید در اون صورت یک چراغ مایل به زرد رنگ در زیر گوشی شروع به چشمک زدن میکنه. اگر به
عکس زیر دقت کنید چراغ زرد رنگ رو میتونید از چراغ سبز رنگ خود شارژر تشخیص بدید.
راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش
دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت
باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد
میشه سریعتر کلمه ها رو تایپ کرد.
فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد
و صفحه کیبورد داخل گوشی استفاده کنند.
وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده
ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های
بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل
کردن و گشتن تو منوها چقدر براش راحت شده. مخصوصا وقتی از مدادش هم استفاده کنی.
کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.
برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.
از نظر طراحی زشت ترین گوشی و بدقیافه ترین در بین سری P هست! واقعا شرم آوره....
من اين گوشی رو از نزدیک دیدم اصلا هم اش دهن سوزی نیست ، دیروز گرفتمش دستم هم گنده بود ، هم زشت ، هم گرون ، هم صفحه اش نسبت به اندازه اش خیلی کوچیک بود ، در ضمن ساخت چین هم بود !!!!
قیمتش از ان 95 هم گرونتره ، ولی اصلا با ان 95 قابل مقایسه نیست ، به نظر من اصلا ارزش خرید نداره این گوشی ، کسی که میخواهد این رو بخره یا یه پاکت پی سی بگیره و یا ان 95 که خیلی به صرفه تره .
این نظر شماست
همه چیز هم زیبایی گوشی نیست باید به کاراییش هم توجه کرد
با تشکر از حامد جان به خاطر اطلاعات مفیدی که قرار دادن
قیمتش از ان 95 هم گرونتره .