• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Siamak5561

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی چواب من رو نمیده ؟؟

من 2 سوال دارم

1 - توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟

2- قیمت با گارانتی و بدن گارانتی رو تو شیراز می خوام کلا تمام قیمت هایی که تو شیراز پیدا میشه رو اگه لطف کنید بگید ممنون میشم.

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی چواب من رو نمیده ؟؟

من 2 سوال دارم

1 - توی بعضی از سایتها نوشته که صفحه کلیدش ناجوره و نمیشه باهاش سریع تایپ کرد !!! بعضی جاها هم گفتن که اتفاقا کیبوردش خیلی خوبه و برای تایپ راحته و سریع می شه تایپ کرد !!! این قضیش چیه؟؟؟

عزیز به اعتقاد من کیبردش خیلی هم ردیفه
دکمه هاش دو طرفس یعنی مثلا روی یک دکمه زده G و H که اگه طرف سمت چپ رو فشار بدی G و طرف سمت راست H رو میزنه
این راحت تره یا مثلا گوشی های دیگه که GHI همهروی یک دکمه اند ومی خوای مثلا ghir رو تایپ کنی پدرت در آد:D
تازه چه کاریه وقتی رو صفحه کی برد هست و تشخیص دست خط هم داره من از کیبردش خیلی کم استفاده می کنم
بیشتر دارم خودمو عادت می دم دست خطمو به تشخیص گوشی نزدیک کنم چون از همه عالیتره

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال
میگن برای فارسی نوشتن باید فونت فارسی ریخت
میشه دوستان کمک کنن این قضیش چیه ؟ است چه جوری باید فونت فارسی ریخت
چون میگه فرمتش رو نمی شناسه
البته فارسی رو به طور خودکار می خونه فقط نمی نویسه

بازم از اطلاعات بده GSM :
سیستم شماره گیریه صوتی داره !!!!!
WMAو WMV هم خودش پخش می کنه که ننوشته ( البته نوشته Media Player ولی باید اینا رو هم می نوشت)

یه قابلیت دیگه هم داره که نمی دونم قابلیت معمولیه یا نه
اینکه شما دیگه رم ریدر نمی خواین !!! یعنی همون کابلی که توشه وقتی به USB می زنین روی گوشی دو حالت میاد
File transfer و Phone mode
حالت phone mode برای synchronize کردن و بکاپ گرفتنه
حالت فایل ترنسفر روی حالت رم ریدر ( البته تو phone mode هم میشه با رم ارتباط برقرار کرد ولی با حافظه گوشی نه)
خوبیش نسبت به رم ریدر اینه که گوشیتون شارژ هم میشه (این کارش کشته منو :p
تا جایی که من دیدم تا یک ساعت فیلم برداری میکنه اصلا delay هم نداره اصلا مگر اینکه زوم کرده باشین
دیگه اینکه من امروز داشتم با هاش آهنگ گوش می دادم و همون موقع برنامه هم روش نصب می کردم و آهنگش به اندازه یک ثانیه هم قطع نمی شد
باز هم از باتریش که دیوانس

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه داداش(دعا کن ما هم یکی بخریم)
آقا چند خریدی و از کجا و با چه گارانتی..
در کل بیشتر برامون بگو...........
ایشالله به پای هم پیر شین D:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پس فارسی رو به طور خودکار میخونه؟؟

ایول....مثل اینکه حجم اعتراضات به سونی اریکسون بلاخره راه به جایی برده و فارسی رو نصفه نیمه حداقل خوندنش رو به گوشی اضافه کردن...چون رو P990 حتی برای خوندن هم باید فونت میریختیم روش...

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اولا اینکه تورو خدا یکی بگه چه جوری فونت فارسی بریزم ( دوستان P990 کار)

با تشکر از دوست عزیز se-k750i که دعای بسیار زیبایی به جون منو گوشیم کردن آقا یه تریلی ارادت داریم
اولا اینکه به قیمت GSM زیاد اعتماد کنید GSM قیمتش یه نمه بالاست
اینو من خودم 535 گرفتم یعنی یارو آشنا بود به ما 540 گفت با کلی چونه 5 تومن تخفیف داد :) یارو طبقه 5 علاالدین بود
همون موقع طبقه اول علاالدین 560 و 570 و 590 قیمت داشتیم
فکر کنم GSM اینجوری میگه تا کسی خواست ملت بچاپه مزاحمش نباشه
البته مال من گارانتی نداشت چون اعتماد داشتیم یارو آت و آشغال تحویلمون نمیده
تو پکش هم چیزایی که بود : خود گوشی ، رم 512 ، یه قلم اضافه ، باتری ، شارژر ، دفترچه راهنماش (که جالبه به سه زبون هست ولی انگلیسی نداره !!! ) ، CD درایور و PC Suit ، پایه شارژر ، هندزفری عادی ، کابل USB ، یه Cover مخمل سیاه و همون کارتهایی که از بچه ها شنیدم Credit Carte

مثلا امروز ما که نمی تونستیم فارسی بنویسیم یه فایل word جوک داشتم رفتم تو Quick word کپی کردم آوردم تو sms کپی کردم
بدی که داره اینه وقتی چند تا Reception انتخاب می کنید و Send می کنید نمیاد جداشون کنه
من قبلا نوکیا داشتم افراد رو تو Outbox جدا می کرد بعد می فهمیدی به کی فرستاده شده ، کی مشکل داره و....
ولی این هیچی مینویسه Sending Message بعد اگه یه نفر هم مشکل داشته باشه می نویسه Unsent Message
بعد سرعت ارسال Message هم نسبت به 6260 که داشتم خیلی پایینه اون خیلی سریع بود

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حامد جان نگفت چند خریده؟؟
این دوستمون ایران نیست.قیمت هم ننوشته.
یکسری اطلاعات جالب گذاشته که با اجازه از ایشون اینجا براتون نقل قول میکنم:

این گوشی رو درسته که من از سوئد خریدم اما هم در داخل گوشی و هم بر روی باطری آن نوشته شده ساخت

چین. البته اینم بگم که من یدونه P910i رو هم الان دارم که اونم از همین جا خریدم اما روی اون نوشته شده ساخت

فرانسه تمام شده در سوئد.

عکسی از باطری P1i
56966sep1i.0124.jpg

اما شارژ رو میزی که همراه این گوشی بود ساخت مالزی است.
66056sep1i.0120.jpg

گیرنده GPS هم که در داخل جعبه این گوشی بود ساخت تایوان است.

way finder هم همون گیرنده GPS این گوشیه. طرز استفاده اش هم به این صورته.

1. اول بر روی آیکونی که از خود شرکت سونی اریکسون در داخل گوشی قرار داده شده کلیک میکنید تا به سرور

اصلی وصل بشه و نرم افزار مورد نیاز رو از طریق اینترنت بر روی گوشی نصب کنه.

2. زمانی که نصب شد قرار داد نامه رو تایید میکنید و شماره سریال برنامه و یا شماره تلفنتون رو بدون صفر اول وارد

میکنید.

3. مراحل نصب که تمام شد باطری گیرنده GPS رو کامل شارژ میکنید و بعد اون رو اکتیو میکنید.

4. بلوتوٍث گوشی رو فعال کرده و بگردید دنبال GPS و زمانی که پیداش کردید ارتباط رو وصل کنید.

5. چند ثانیه صبر کنید تا موقعیت شما از طریق ماهواره شناسایی بشه.

6. حتما گیرنده رو در جایی مثلا جلوی پنجره و یا جلوی شیشه ماشین قرار بدید. حتما باید از یک جایی آسمان دیده

بشه.

نکته>> این گیرنده داخل حمام کار نمیکنه.

یک فیلم کوتاه از نحوه کار کردن این GPS بر روی گوشی P1i رو میتونید از لینک زیر تماشا کنید.
http://youtube.com/watch?v=IXVtc3doLAc

متعلقات داخل این گوشی عبارتند از.

512MB Memory Stick Micro M2 Card

هندزفری Stereo Handsfree

شارژ رو میزی Desk Stand

Standard Battery از نوع Li-Ion 1120 mAh

2 تا مداد که یکیش داخل خود گوشیه و یکیش هم اضافی داخل جعبه است.

کاتالوگ گوشی به 4 نوع زبان مختلف.

CD مربوط به برنامه PC Suite

یک کیف از جنس جیر به رنگ مشکی.

شارژر معمولی

کابل USP برای اتصال به کامپیوتر.

اما وسائلی که به همراه این گوشی بود و ممکنه در ایران ارائه نشند اینها هستند.

گیرنده GPS همراه با کاتالوگ به چندین زبان دنیا.

شارژر داخل ماشین

حق دریافت 30 نوع کانال تلویزیونی بدون پرداخت هیچ هزینه ای تا 1 سال و از یک سال به بعد باید هر ماه 6000 تومن

پرداخت بشه تا بشه کانالهای تلویزیونی رو باهاش دید.

36441sep1i.0119.jpg

اما در مورد هنگ ...

دوست عزیز من تا حالا هیچ برنامه و هیچ نوع Theme بر روی این گوشی نصب نکردم. از دیروز تا الان هم که فول شارژ

بود داشتم باهاش کار میکردم. یعنی اینقدر باهاش کار کردم تا آخرش باطریش خالی شد و مجبور شدم بزنم به شارژ.

تا الان حتی گیر هم نکرده چه برسه به هنگ... اینو نه اینکه بگید چون این گوشی رو دارم این حرفو میزنم. این گوشی

دیروز به دستم رسیده و تا 14 روز میتونم ازش استفاده کنم و اگر ازش خوشم نیومد میتونم پسش بدم.

اما تا حالا هیچ هنگ کردنی رو ازش ندیدم. برنامه هاش خیلی سریع باز میشن. اینترنت بی سیمش خیلی عالی

کار میکنه.

صدای اسپیکرش w810 رو قورت میده. اما در هندزفری جلوش کم میاره.

البته من هندز فری 810 رو که روش انداختم صداش خیلی بهتر از هندزفری شد که قبلا روش بود. کیفت صدا در

هر 2 گوشی از طریق هندز فری خوبه. P1i اکولیزرهای خیلی بیشتری رو نسبت به 810 داره و کیفیت صداشم هم

خوبه اما از لحاظ بلندی صدا در هندز فری به 810 نمیرسه.

البته اینم بگم که من این آزمایش رو با Firmware اولیه گوشی پی1 آزمایش کردم. اما الان که Firmware رو آپدیت کردم

و هنوز تو شارژه امتحان نکردم ببینم که صداش تغییری کرده یا نه.

من نمیدونم که چه قسمتی از گوشی براتون مهم هست که توضیح بدم. اگر سوال دارید بپرسید . چون اینطوری

راحت تره تا اینکه من همینطوری هر چیزی به ذهنم میرسه بگم.

چند عکس رو با تنظیمات اتوماتیک با این گوشی گرفتم که میتونید در پایین

ببینید.
http://www.zone4.dk/img/47802dsc00014.jpg
http://www.zone4.dk/img/10334dsc00003.jpg

این عکس پایین رو در انبار خونه گرفتم. اونجا هم هیچ لامپی رو روشن نکردم و فقط با فلش گوشی این عکس رو

گرفتم
96093dsc00010.jpg

http://www.zone4.dk/img/22005dsc00010.jpg

ر عکس دیگه ای خواستید بگید تا اینجا بزارم. نوع عکس رو همراه با نوع تنظیماتش رو هم ذکر کنید بهتره.

اما در مورد خود گوشی و نکاتی که برای من جالب بود و شاید برای شما هم جالب باشه.

وقتی که SMS و یا پیغامی رو دریافت میکنید و هنوز به آن جواب نداده اید یک چراغ سبز در زیر گوشی شروع میکنه

به روشن و خاموش شدن. یعنی چشمک میزنه تا زمانی که شما گوشی تون رو چک کنید ببینید که چه کسی به

شما پیغام داده و یا با شما تماس گرفته.
57704sep1i.0127.jpg

زمانی هم که گوشی رو بر روی شارژر رو میزی قرار میدید تا شارژ بشه خود چراغ خود شارژر نیز روشن. میشه.

دقت کنید که این چراغ سبز در عکس زیر مال گوشی نیست بلکه مال خود شارژر هست که روشنه.

26161sep1i.0128.jpg

اما اگر گوشی توی شارژر رو میزی باشه و کسی بهتون زنگ بزنه و یا پیغامی فرستاده باشه و شما نتونسته باشید

اون پیغام رو چک کنید در اون صورت یک چراغ مایل به زرد رنگ در زیر گوشی شروع به چشمک زدن میکنه. اگر به

عکس زیر دقت کنید چراغ زرد رنگ رو میتونید از چراغ سبز رنگ خود شارژر تشخیص بدید.

16791sep1i.0126.jpg

راستش اندازه گوشی نسبت به کارایی هایی که داره برای من خیلی مناسبه. یعنی میتونم بگم عالیه. خیلی خوش

دسته. کیبوردش با یک کیبورد معمولی کامپیوتر هیچ فرقی نداره. من اولش فکر میکردم تایپ کردن با این دکمه ها سخت

باشه اما وقتی که کمی باهاش کار کردم متوجه شدم که نه تنها کار کاردن باهاش خیلی راحت تره بلکه با این نوع کیبورد

میشه سریعتر کلمه ها رو تایپ کرد.

فقط من این گوشی رو به کسانی که دستهای خیلی بزرگی دارن پیشنهاد نمیکنم. مگر اینکه بخوان برای تایپ از مداد

و صفحه کیبورد داخل گوشی استفاده کنند.

وقتی که کمی با P1 کار کردم احساسم این بود که یک کامپیوتر کوچیک رو دستم گرفتم. دیگه از اون منو های ساده

ای که در 810 و خیلی گوشی های دیگه استفاده شده راحت شدم. توی اون منوهای ساده هی باید با دکمه های

بالا و پایین و چپ و راست کار میکردم اما الان صفحه لمسی یک حال دیگه داره. آدم احسای میکنه که چقدر کنترل

کردن و گشتن تو منوها چقدر براش راحت شده. مخصوصا وقتی از مدادش هم استفاده کنی.

کلا احساسم اینه که پی1 یک گوشی نیست بلکه یک کامپیوتره که ابعادش رو کوچیک کردن اما 810 یک گوشیه.

برای اینکه اندازه این گوشی بهتر بیاد دستتون چند تا عکس گرفتم براتون اینجا قرار میدم.

50036sep1i.0136.jpg

24415sep1i.0144.jpg

42258sep1i.0146.jpg

چطوره.نخواستم برین توی اون سایت سر درگم بشید.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تقریبا یک ریوی کامل شده.زده رو دست الدر.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این هم باتری که مشخصاتش رو میشه دید:

96668sep1i.0150.jpg

نحوه عملکرد کیبورد:

3252sep1i.0128.jpg

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه حامد جان
خیلی چیزایی که باید می گفتم گفتی همش درسته
البته من یه مورد هنگ دیدم که البته طبیعی بود داشتم یه فایل ورد 650 کیلو بایتی رو باز می کردم که مجبور شدم گوشی رو روشن خاموش کنم ( اگه تو این هم هنگ نمی کرد دیگه خود کامپیوتر بود)
نامردا یه دفترچه راهنمای منو برداشته بودن گفتم آخه نمیشه انگلیسی نداشته باشه
اشکال نداره خودمون میشینیم فارسیشم می نویسیم

تو رو خدا یکی بگه چی جوری فونت فارسی روش بریزم:(:wacko:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این نظر شماست
همه چیز هم زیبایی گوشی نیست باید به کاراییش هم توجه کرد

با تشکر از حامد جان به خاطر اطلاعات مفیدی که قرار دادن

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من اين گوشی رو از نزدیک دیدم اصلا هم اش دهن سوزی نیست ، دیروز گرفتمش دستم هم گنده بود ، هم زشت ، هم گرون ، هم صفحه اش نسبت به اندازه اش خیلی کوچیک بود ، در ضمن ساخت چین هم بود !!!!

قیمتش از ان 95 هم گرونتره ، ولی اصلا با ان 95 قابل مقایسه نیست ، به نظر من اصلا ارزش خرید نداره این گوشی ، کسی که میخواهد این رو بخره یا یه پاکت پی سی بگیره و یا ان 95 که خیلی به صرفه تره .

RoyalFilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا! واقعا گوشی زشت و بدقیافه ایه!! صد رحمت به P990

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب خیلی راحت میتونید این رو نخرید....برید دنبال یه گوشی دیگه//

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از نظر طراحی زشت ترین گوشی و بدقیافه ترین در بین سری P هست! واقعا شرم آوره....

همون که مازیار گفت.

من اين گوشی رو از نزدیک دیدم اصلا هم اش دهن سوزی نیست ، دیروز گرفتمش دستم هم گنده بود ، هم زشت ، هم گرون ، هم صفحه اش نسبت به اندازه اش خیلی کوچیک بود ، در ضمن ساخت چین هم بود !!!!

قیمتش از ان 95 هم گرونتره ، ولی اصلا با ان 95 قابل مقایسه نیست ، به نظر من اصلا ارزش خرید نداره این گوشی ، کسی که میخواهد این رو بخره یا یه پاکت پی سی بگیره و یا ان 95 که خیلی به صرفه تره .

بابا کجاش از 95 گرونتره.ایران-شیراز که 200 تومان هم ازرونتره.

این نظر شماست
همه چیز هم زیبایی گوشی نیست باید به کاراییش هم توجه کرد

با تشکر از حامد جان به خاطر اطلاعات مفیدی که قرار دادن

خواهش میکنم دوست عزیز.قابلی نداشت.

بالا