• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

sarrez2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو روز پیش تمام ملاصدرا و عفیف آباد شیراز رو زیر و رو کردم...بالاترین قیمت 580 و پایین ترین قیمت 465!

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از دوستان عزیز se-k750i و base که تمام تلاششون رو کردن باز هم تریلی ارادت
همون کارا رو دوبار با فونتا کردم ولی درست که نشد هیچی هردو دفعه گوشی قاطی کرد
بیخیالش شدم فارسی که توی تمام محیطش می خونه ( ورد و pdf و file manager و sms و همه جاش)
فقط مونده بود نوشتن فارسی که اونم فهمیدم چه جوری از کیبرد عربیش استفاده کنم ( بیخیال اون 4 تا حرف)
لامصب عین فوتو شاپ که هر جا کلیک می کنی منوی مخصوص به خودشو داره ، اینم این جوریه
بعد از این همه ور رفتن تازه فهمیدم چه جوری باید عربی نوشت
واقعا سیستم عاملش پیچیدس ، یادش بخیر سری 60 همون روز اول تمام جیکو پوکشو در آوردم هلو بود
این گوشیو به هرجیکو جوادی نگین بخره ( مثل همین یارو که اومده بود گفت این گوشی زشته ، آش دهن سوزی نیست ، صفحش کوچیکه ، N95 و .....)

می بینم که قیمت داره میاد پایینو همه کیفتون کوکه :p:D:p
من هم دیگه از گوشی تعریف نمی کنم تا خودتون برین بخرین و حالشو ببرین

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر از دوستان عزیز se-k750i و base که تمام تلاششون رو کردن باز هم تریلی ارادت
بیخیالش شدم فارسی که توی تمام محیطش می خونه ( ورد و pdf و file manager و sms و همه جاش)
فقط مونده بود نوشتن فارسی که اونم فهمیدم چه جوری از کیبرد عربیش استفاده کنم ( بیخیال اون 4 تا حرف)
لامصب عین فوتو شاپ که هر جا کلیک می کنی منوی مخصوص به خودشو داره ، اینم این جوریه
واقعا سیستم عاملش پیچیدس ، یادش بخیر سری 60 همون روز اول تمام جیکو پوکشو در آوردم هلو بود
این گوشیو به هرجیکو جوادی نگین بخره ( مثل همین یارو که اومده بود گفت این گوشی زشته ، آش دهن سوزی نیست ، صفحش کوچیکه ، N95 و .....)

قربان چند سوال
1: توی تاپیک پی 990 در مورد تاریخ اس ام اس ها خیلی جنگ و جدل شد آخرشم به جایی نرسیدن میخواستم بدونم آیا تو این گوشی تاریخ sms ها درست شده یا نه؟:goatee:
2: توی جا باطری ساخت کجا نوشته؟
3: ایا میشه تو این گوشی یه چیزی رو فارسی (با قلم) نوشت و بصورت عکس برای استفاده بعدی نگرداشت؟(دفتر نت فارسی)
4: مبارکت باشه سوالی نیست:cigar:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ببین اگه بعد از اینکه فونت ها رو میریزی و گوشی رو برای اولین با خاموش و روش میکنی گوشی خودش reset میشه طبیعیه ها
چند دفعه که reset بشه گوشی خودش به حالت عادی برمیگرده

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

الان فارسی رو میتونی درست بنویسی؟

ببین یه کیبرد فارسی برا uiq هست که الان پیداش نکردم ولی بازم میگردم به احتمال زیاد با اون مشکلت حل بشه و بتونی به راحتی فارسی تایپ کنی.. حجمش هم خیلی کمه..

اگه با عربی مشکل داشتی بازم اون فونتها رو نصب کن کار میکنه...

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان چند سوال
1: توی تاپیک پی 990 در مورد تاریخ اس ام اس ها خیلی جنگ و جدل شد آخرشم به جایی نرسیدن میخواستم بدونم آیا تو این گوشی تاریخ sms ها درست شده یا نه؟:goatee:
2: توی جا باطری ساخت کجا نوشته؟
3: ایا میشه تو این گوشی یه چیزی رو فارسی (با قلم) نوشت و بصورت عکس برای استفاده بعدی نگرداشت؟(دفتر نت فارسی)
4: مبارکت باشه سوالی نیست:cigar:

1 - اولا اینکه من آخر سر نفهمیدم مشکل تاریخ اس ام اس تو پی 990 چی بود اگه اینو به من بگین تا ببنم تو این هست یا نه
ولی من که مشکلی تو تاریخ ها ندیدم
2- روی همه چیز نوشته ساخت چین ، فقط روی پایه شارژر نوشته ساخت مالزی !!!
3 - بدیهیه که نباید تشخیص دست خط فارسی داشته باشه ولی قو قسمت نقاشی میتونی هرچی می خوای بکشی و save کنی
همون طور که تو پست های قبلی گفتم فارسی رو نشون میده ( توی تمام محیط ها ، فارسی نه عربی)
کیبردش عربی داره و تایپ هوشمند عربی هم داره ( همونی که کلمه رو حدس می زنه )
فکر کنم همه توضیحاتو دادم
ما خودمون دربه در دنبال کیبرد فارسی هستیم
فونت فارسی هم ریختم گوشی قاطی کرد

4 - فدات بشم:cool:

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اگه بعد از اینکه فونت ها رو میریزی و گوشی رو برای اولین با خاموش و روش میکنی گوشی خودش reset میشه طبیعیه ها
چند دفعه که reset بشه گوشی خودش به حالت عادی برمیگرده

سلام
فدات شم ما ریست شدنی به این گوشی ندیدیم
من فونا رو همون جا که گفتین ریختم بعد گوشی رو خاموش روشن کردم
اولش مشکلی نداشت
بعد رفتم تو message کیبرد رو آوردم دیگه یواش یواش شروع کرد قاطی کردن
دیگه کیبرد نمی رفت ، از Task Manager اومدم رو صفحه اصلی ولی علامت کیبرد هنوز اون بالا بود
خلاصه قاطی کرد
همه با هم به فکر کیبرد فارسی باشیم

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برسیم به این مبحث که هر گوشی که قابلیت های خوبی داره مطمئنا بدی ها و نواقصی هم داره
به اعتقاد من بزرگترین بدی این گوشی تو قسمت Message اونه که به نظر من گند زدن
بدترین حالتی که میشد ساختن
نمی دونم هین کلا اشکال UIQ3 هست یا سونی اریکسون

بزارید کلا تشریح کنم :
وقتی وارد میشید سه قسمت جلوتونه : call voicemail ، create new message و یه قسمت دیگه که فولدر ها رو نشون میده
در قسمت سوم شما باید با دو تا فلش که سمت چپ و راست صفحه هست بین فولدر ها حرکت کنین ( نمی دونم میمرد اگه همه فولدر ها رو اینجا لیست می کرد ؟ ) حرکت بین اینا خیلی سخته
حالا اینو بی خیال عادت می کنیم
از همه بدتر که کاش این جارو UIQ3 از سری 60 ( یا سونی اریکسون از نوکیا) تقلید می کرد
شما وقتی چند نفر رو برای ارسال انتخاب می کنین و بعد send رو میزنین وقتی میره تو Outbox اینا از هم جدا نمیشن
نتیجه اینکه وقتی sending failed میشه شما نمی تونین بفهمین که به کی ارسال شده به کی نشده
رو هوا می مونین
تو رو خدا از الان بگردیم یه برنامه مدیریت Message پیدا کنیم که من دارم دیوونه میشم

یه اشکال دیگه هم که باید حتما برنامه ها رو از end , Task manager قبلا توضیح دادم

یه مشکل دیگه اینکه شما نمی تونین تو file manager به پسوند فایلها دسترسی داشته باشین
اونارو تغییر بدین یا حتی ببینین
تنها کاری که میتونین بکنین اینه که فایل بدون پسوند رو پسوند دار کنین همین
درسته که معمولا file manager خود گوشی ها امکان دیدن فایل های سیستمی و پسوند ها رو نمی دن
ولی من فکر می کردم این گوشی که گوشی سطح بالا و حرفه ایه این محدودیت ها رو نداشته باشه
بریم دنبال یه File Explorer خوب هم باشیم

یه مشکل جالبی هم هست که به نظر سونی اریکسون یادش رفته این کارو بکنه
وقتی اس ام اس میاد آهنگ اس ام اس تا آخر پخش میشه
یادمه 6260 که داشتم وقتی اس ام اس میومد با اولین دکمه ای که زده می شد هم ویبره هم آهنگ قطع میشد
ولی تو این من میرم اس ام اس رو می خونم حذفش هم می کنم این همین جوری آهنگشو تا آخرش میزنه :blush::D:rolleyes:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام
فدات شم ما ریست شدنی به این گوشی ندیدیم
من فونا رو همون جا که گفتین ریختم بعد گوشی رو خاموش روشن کردم
اولش مشکلی نداشت
بعد رفتم تو message کیبرد رو آوردم دیگه یواش یواش شروع کرد قاطی کردن
دیگه کیبرد نمی رفت ، از Task Manager اومدم رو صفحه اصلی ولی علامت کیبرد هنوز اون بالا بود
خلاصه قاطی کرد
همه با هم به فکر کیبرد فارسی باشیم

عجیبه:wacko:
تا حالا همچین مشکلی رو نشنیده بودم
من این فونت هارو رو گوشی های uiq3 امتحان کردم جواب داده

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
تمامی صداهای گوشی P1i شامل صداي زنگ ؛ اس ام اس ؛ هشدار و...

http://www.4shared.com/file/21583897/86158472/p1i_sounds_UIQ3IR.html

Size: 2,871 KB

تم های Default P1 برای گوشی های UIQ 3.0

p1-themes.jpg

http://www.4shared.com/file/24195683/435f47fd/P1-themes.html?dirPwdVerified=297386e7

پسورد برای بازگشایی فایل : sonyericssonn.blogfa.com

حالا تا خود گوشی رو بگیریم میشه با اینا سر کرد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه مشکل دیگه اینکه شما نمی تونین تو file manager به پسوند فایلها دسترسی داشته باشین
اونارو تغییر بدین یا حتی ببینین
تنها کاری که میتونین بکنین اینه که فایل بدون پسوند رو پسوند دار کنین همین
درسته که معمولا file manager خود گوشی ها امکان دیدن فایل های سیستمی و پسوند ها رو نمی دن
ولی من فکر می کردم این گوشی که گوشی سطح بالا و حرفه ایه این محدودیت ها رو نداشته باشه
بریم دنبال یه File Explorer خوب هم باشیم

blush::D:rolleyes:

از برنامه X-plore محصول Lonely cat games استفاده کنید...اخرین نسخه اش 1.05 هست و الحق که رو دستش من فایل منیجر ندیدم :)

sarrez2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
تشکر از دوستانی که اطلاعات مفیدی در این زمینه قرار میدن...
به نظر دوستان چرا p1 تویه سایت معتبری مثل gsmarena هنوز جایگاه خودش رو پیدا نکرده و تویه رنکینگ جایی نداره؟
6hgc8ba.jpg

از خدمت saeghe3000 هم چند تا سوال داشتم:
1-نظرت در مورد کیبوردش چیه؟
2-شارژ باطری چطوره؟
3-اگه بخوای قیمت گذاریش کنی چه قیمتی رو مناسب این گوشی می دونی؟
مخلص تموم بچه های با مرام...

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خدمت saeghe3000 هم چند تا سوال داشتم:
1-نظرت در مورد کیبوردش چیه؟
2-شارژ باطری چطوره؟
3-اگه بخوای قیمت گذاریش کنی چه قیمتی رو مناسب این گوشی می دونی؟
مخلص تموم بچه های با مرام...

سلام
1 - به نظر من کیبردش برای تایپ نسبت یه گوشی های دیگه خیلی خیلی بهتره
توی پست های قبلی هم گفتم که کیبرد دوطرفه که یک طرف دکمه G و طرف دیگه H رو تایپ می کنه خیلی بهتره تا اینکه 3 حرف روی یک دکمه هست و تصور کن می خوای GHIR v رو تایپ کنی ، به نظرت کدوم راحت تره ؟
البته من خودم از کیبرد خیلی کم استفاده می کنم دلیلش هم اینه که شما باید یکسره قلم به دستت باشه
پس طبیعیه یا خودتون می نویسین یا از کیبرد روی صفحه استفاده می کنین

2 - من تا حالا بهتر از این باتری ندیدم ، دیروز گفتم بزار بعد از چند روز یه بار باتریشو خالی کنم بعد بزنم تو شارژ
دیگه داشتم دیوونه میشدم با باتری 1% حدود 15 - 20 دقیقه کار کرد
من آهنگ گذاشته بودم و داشتم Contact ها مو درست می کردم ، شد 0% ، آهنگو قطع کردم ، دو باره شد 1%
از صبح تا شب 1% هم از باتریش کم نمیشه ، با USB هم که شارژ میشه

3 - به نظر من ارزش این گوشی همون حول و حوش 450 تا 550 هست بشتر از این ارزش نداره
کمترش هم در حقش کم لطفیه
خودم هم وایستادم تا رسید به 500 و خرده ای خریدم

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال از دوست base دارم :
شما منظورت از ریست چیه ؟ اگه همون خاموش روشن کردنه که خوب هیچی
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای میشه کامل توضیح بدی

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما وقتی چند نفر رو برای ارسال انتخاب می کنین و بعد send رو میزنین وقتی میره تو Outbox اینا از هم جدا نمیشن
نتیجه اینکه وقتی sending failed میشه شما نمی تونین بفهمین که به کی ارسال شده به کی نشده
رو هوا می مونین

ببین دوست عزیز اینی که شما میگی اصلا مشکل نیست شما دقت نکردی...
وقتی یک مسیج رو برای چند نفر ارسال میکنی و یهو فایلد میده و تو قسمت فرستاده نشده ها ذخیره میشه شما فقط نمیبینی که به کی ارسال شده به کی نشده! ولی خود گوشی میدونه که چه کار کرده.. پس وقتی که دوباره از اونجا ارسال رو میزنی فقط به اونایی که ارسال نشده ارسال میشه...تو همه گوشی های سونی اریکسون همین جوره (شما 1 بار امتحان کن.

یه مشکل جالبی هم هست که به نظر سونی اریکسون یادش رفته این کارو بکنه
وقتی اس ام اس میاد آهنگ اس ام اس تا آخر پخش میشه
یادمه 6260 که داشتم وقتی اس ام اس میومد با اولین دکمه ای که زده می شد هم ویبره هم آهنگ قطع میشد
ولی تو این من میرم اس ام اس رو می خونم حذفش هم می کنم این همین جوری آهنگشو تا آخرش میزنه

اینم برای من عجیبه که چرا این گوشی این جوریه در سایر uiq ها فقط تا زمانی که وارد inbox میشی موزیک ادامه داره و به محظ باز کردن مسیج موزیک قطع میشه!(p990-p910-p900که من داشتم این جور بودن)

ایشالله یه فایل منیجر خیلی خوب هم پیدا میکنیم...
در مورد فونتها هم باید بگم که تا حالا هیچ کس چنین مشکلی با اینا نداشته!

و در آخر هم بگم که این نسخه اولیه هست و با آپدیت کردن ایشالله همه مشکلات حل میشه....

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالم رو یادم رفت بپرسم...
در مورد سرعت هم یه چیزایی بگو..(اجرا کردن هر برنامه ای یا باز کردن یه pdf یا پخش ویدئوی سنگین که پی 910 واقعا تو این زمینه عالی بود)

باطری رو که گفتید عالیه.. 10 ساعت مکالمه واقعا شاهکاره..

sarrez2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون saeghe3000 عزیز بابت جواب سوالات...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
یه سوال از دوست base دارم :
شما منظورت از ریست چیه ؟ اگه همون خاموش روشن کردنه که خوب هیچی
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای میشه کامل توضیح بدی

منظورم اینه که وقتی که گوشی رو خاموش میکنی بعد میخوای روشن کنی مرحله آخر لود شدن دوباره انگار تازه روشن کردی و سیستم گوشی دوباره راه اندازی میشه

بالا