هنوز گارانتی سیتادل نداره
سلام
با تشکر از دوستان عزیز se-k750i و base که تمام تلاششون رو کردن باز هم تریلی ارادت
همون کارا رو دوبار با فونتا کردم ولی درست که نشد هیچی هردو دفعه گوشی قاطی کرد
بیخیالش شدم فارسی که توی تمام محیطش می خونه ( ورد و pdf و file manager و sms و همه جاش)
فقط مونده بود نوشتن فارسی که اونم فهمیدم چه جوری از کیبرد عربیش استفاده کنم ( بیخیال اون 4 تا حرف)
لامصب عین فوتو شاپ که هر جا کلیک می کنی منوی مخصوص به خودشو داره ، اینم این جوریه
بعد از این همه ور رفتن تازه فهمیدم چه جوری باید عربی نوشت
واقعا سیستم عاملش پیچیدس ، یادش بخیر سری 60 همون روز اول تمام جیکو پوکشو در آوردم هلو بود
این گوشیو به هرجیکو جوادی نگین بخره ( مثل همین یارو که اومده بود گفت این گوشی زشته ، آش دهن سوزی نیست ، صفحش کوچیکه ، N95 و .....)
می بینم که قیمت داره میاد پایینو همه کیفتون کوکه
من هم دیگه از گوشی تعریف نمی کنم تا خودتون برین بخرین و حالشو ببرین
الان فارسی رو میتونی درست بنویسی؟سلام
با تشکر از دوستان عزیز se-k750i و base که تمام تلاششون رو کردن باز هم تریلی ارادت
همون کارا رو دوبار با فونتا کردم ولی درست که نشد هیچی هردو دفعه گوشی قاطی کرد
بیخیالش شدم فارسی که توی تمام محیطش می خونه ( ورد و pdf و file manager و sms و همه جاش)
فقط مونده بود نوشتن فارسی که اونم فهمیدم چه جوری از کیبرد عربیش استفاده کنم ( بیخیال اون 4 تا حرف)
لامصب عین فوتو شاپ که هر جا کلیک می کنی منوی مخصوص به خودشو داره ، اینم این جوریه
بعد از این همه ور رفتن تازه فهمیدم چه جوری باید عربی نوشت
واقعا سیستم عاملش پیچیدس ، یادش بخیر سری 60 همون روز اول تمام جیکو پوکشو در آوردم هلو بود
این گوشیو به هرجیکو جوادی نگین بخره ( مثل همین یارو که اومده بود گفت این گوشی زشته ، آش دهن سوزی نیست ، صفحش کوچیکه ، N95 و .....)
می بینم که قیمت داره میاد پایینو همه کیفتون کوکه
من هم دیگه از گوشی تعریف نمی کنم تا خودتون برین بخرین و حالشو ببرین
قربان چند سوال
1: توی تاپیک پی 990 در مورد تاریخ اس ام اس ها خیلی جنگ و جدل شد آخرشم به جایی نرسیدن میخواستم بدونم آیا تو این گوشی تاریخ sms ها درست شده یا نه؟:goatee:
2: توی جا باطری ساخت کجا نوشته؟
3: ایا میشه تو این گوشی یه چیزی رو فارسی (با قلم) نوشت و بصورت عکس برای استفاده بعدی نگرداشت؟(دفتر نت فارسی)
4: مبارکت باشه سوالی نیست:cigar:
ببین اگه بعد از اینکه فونت ها رو میریزی و گوشی رو برای اولین با خاموش و روش میکنی گوشی خودش reset میشه طبیعیه ها
چند دفعه که reset بشه گوشی خودش به حالت عادی برمیگرده
سلام
فدات شم ما ریست شدنی به این گوشی ندیدیم
من فونا رو همون جا که گفتین ریختم بعد گوشی رو خاموش روشن کردم
اولش مشکلی نداشت
بعد رفتم تو message کیبرد رو آوردم دیگه یواش یواش شروع کرد قاطی کردن
دیگه کیبرد نمی رفت ، از Task Manager اومدم رو صفحه اصلی ولی علامت کیبرد هنوز اون بالا بود
خلاصه قاطی کرد
همه با هم به فکر کیبرد فارسی باشیم
یه مشکل دیگه اینکه شما نمی تونین تو file manager به پسوند فایلها دسترسی داشته باشین
اونارو تغییر بدین یا حتی ببینین
تنها کاری که میتونین بکنین اینه که فایل بدون پسوند رو پسوند دار کنین همین
درسته که معمولا file manager خود گوشی ها امکان دیدن فایل های سیستمی و پسوند ها رو نمی دن
ولی من فکر می کردم این گوشی که گوشی سطح بالا و حرفه ایه این محدودیت ها رو نداشته باشه
بریم دنبال یه File Explorer خوب هم باشیم
blush:
از خدمت saeghe3000 هم چند تا سوال داشتم:
1-نظرت در مورد کیبوردش چیه؟
2-شارژ باطری چطوره؟
3-اگه بخوای قیمت گذاریش کنی چه قیمتی رو مناسب این گوشی می دونی؟
مخلص تموم بچه های با مرام...
شما وقتی چند نفر رو برای ارسال انتخاب می کنین و بعد send رو میزنین وقتی میره تو Outbox اینا از هم جدا نمیشن
نتیجه اینکه وقتی sending failed میشه شما نمی تونین بفهمین که به کی ارسال شده به کی نشده
رو هوا می مونین
یه مشکل جالبی هم هست که به نظر سونی اریکسون یادش رفته این کارو بکنه
وقتی اس ام اس میاد آهنگ اس ام اس تا آخر پخش میشه
یادمه 6260 که داشتم وقتی اس ام اس میومد با اولین دکمه ای که زده می شد هم ویبره هم آهنگ قطع میشد
ولی تو این من میرم اس ام اس رو می خونم حذفش هم می کنم این همین جوری آهنگشو تا آخرش میزنه
یه سوال از دوست base دارم :
شما منظورت از ریست چیه ؟ اگه همون خاموش روشن کردنه که خوب هیچی
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای میشه کامل توضیح بدی