• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تو رو خدا از الان بگردیم یه برنامه مدیریت Message پیدا کنیم که من دارم دیوونه میشم
::

کلا هر کس مدتی با UIQ کار کنه ، این مشکل شمارو پیدا میکنه ! این تجربه من توی استفاده از P900 & P990 هست . امیدوار بودم مشکلات مسیج توی این گوشی حل شده باشه .ولی خب گویا سونی اریکسون لج باز تر از این حرفاس . درضمن من یه مشکل بزرگی که توی پی 900 &990 داشتم این بود که اکثرا وقتی اس ام اس می اومد و میخواستم جوابشو بدم و اونو Reply میکردم اون اس ام اس Failed میشد !!
و باید جداگانه واسه اون شخص یه اس ام اس بفرستم .
شما یه چک بکن سر این موضوع ببین این گوشی هم این طور هست یا نه.

و در آخر هم بگم که این نسخه اولیه هست و با آپدیت کردن ایشالله همه مشکلات حل میشه....

خواهشن به صورت منطقی ( نه تعصبی ، چون خودم هم طرفدار سونی هستم اول بگم دستام بالاس !! ) به این سوال من جواب بدین : !
چرا باید همیشه چشم انتظار آپدیت باشیم ؟
مگه نمیشه یه گوشی از اول خوب باشه ؟
حالا شاید بگین نوکیا هم گوشی هاش با آپدیت کلی از مشکلاتشون حل میشه ، قبول دارم . ولی نه دیگه تا این حد !
نمونه اش P990 و حالا متاسفانه P1

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بالاخره ساعت sms های این گوشی درسته؟ پروفایل داره یا مثل P990 ناقص الخلقه اس؟ :دی

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهشن به صورت منطقی ( نه تعصبی ، چون خودم هم طرفدار سونی هستم اول بگم دستام بالاس !! ) به این سوال من جواب بدین : !
حالا شاید بگین نوکیا هم گوشی هاش با آپدیت کلی از مشکلاتشون حل میشه ، قبول دارم . ولی نه دیگه تا این حد !

ببخشیدا ولی بازم جواب من همونه..!
این تقریبا" یه چیز غیر ممکنه! البته قبول دارم که نباید این جور باشه و این خودش یه مشکله!
در نسخه اول طبیعیه که این جور باشه. ولی با یک بار آپدیت باید تمام مشکلات نسخه اول حل بشه و کلا از مشکلات گوشی های دیگه هم خبری نباشه ولی متاسفانه میبینیم که یه سری از مشکلات پی990 در این گوشی هم وجود داره...

حالا شما میتونی یه نامه بدی به شرکت سونی و بگی که این مشکلات رو حل کنن دی:

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو هم بگم که این مشکلات منو از خرید این گوشی منصرف نمیکنه!
فقط منتظرم قیمتش بیاد پایین تر...

سوالم رو یادم رفت بپرسم...
در مورد سرعت هم یه چیزایی بگو..(اجرا کردن هر برنامه ای یا باز کردن یه pdf یا پخش ویدئوی سنگین که پی 910 واقعا تو این زمینه عالی بود)

باطری رو که گفتید عالیه.. 10 ساعت مکالمه واقعا شاهکاره..

saeghe3000 جان اینو لطفا جواب بده...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

مگه نوکیا N95 یا E90 رو فراموش کردین؟

چند تا دونه اپدیت برای N95 اومده باشه خوبه؟؟

بالای 10 تا...:)...

کلا ببینید این جور گوشیها که سیستم عامل های پیشرفته و پیچ در پیچ دارن کلا اکثرا چندین و چند اپدیت رو شاخشون هست...کاری هم نمیشه کرد...

همین ان 95 با اپدیت اخر هنوز خیلی مشکلات داره....یه نمونه ساده: دکمه های گوشی موقعی که چند تا پشت سر هم فشار داده بشن مثلا موقع اسم ام اس در 50 درصد مواقع باید 2 بار فشار بدین تا عمل کنه...انگار دفعه اول رو اصلا متوجه نمیشه گوشی...

---------------------------------------
به نظر من و تا جایی که تحقیق کردم از یوزرهای P1 و نوشته هاشون به نظر میاد P1 مشکلات عجیب و غریب و خاصی نداره...خیلی خیلی سیستمش پایدار شده...بدون حتی یه هنگ یا ریست// مدیریت حافظه با 70 مگ رم فیزیکی واقعا عالی شده...و اکثرا بالای 90 درصد در کل از گوشی راضی هستن..

حالا 4 تا دونه مشکل و ایراد داره که بلاخره طبیعی هست...

شما ببینید کلا تا جایی که من یادمه و میشه تصور کرد:

هیچ سیستم عامل و برنامه ای که کد نویسی میشه بدون باگ نیست..از ویندوز و لینوکس بگیرید تا برنامه هایی مثل سیمبین و این چیزها..

کلا تاریخ برنامه نویسی همیشه با کلمه باگ عجین بوده...پس توقع 100 درصد کامل نداشته باشید

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه زمانی میخواستم پی 990 بگیرم و یه فروشنده بعلت ثابت نبودن قیمتش منو از این کار منع کرد و اطمینان داد که قیمت اون پایین تر هم میاد (320 بود ..) الان که سونی این پی وان رو رو کرده تمام محاسبات بهم ریخت :lol: از این به بعد میخایم رو خرید اینیکی برنامه ریزی کنیم (که ایشاللا مثل پی 990 نشه :p )
ظاهر امر نشون میده که پی وان یه گوشی کامل با استیبیلیتی بالاست و ارزش خریدشو داره البته اگه به 400 نزدیکتر بشه خیلیا میخرنش :cool: ماام تو اون خیلیا...;)

به saeghe 3000
در ضمن مشکل تاریخ اس ام اس ها به این ترتیبه که مثلا شما تو اینباکست 100 تا اس ام اس داری که به ترتیب ارسالشون تو گوشیت قرار نگرفتن و موقعی که یه اس ام اس جدید برات میاد و میره تو اینباکس لابلای اون 100 تا گم میشه وباید تمام لیست رو دنبالش بگردی :blink:

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بابا چه خبره این تاپیک یه روز نمیای میبینی یه صفحه پرشد بحث خیلی داغه ها !!!

خوب اول باید ار دوست عزیز Mazi تشکر کنم ، من قبلا Xplore رو نصب کرده بودم چون Update نبود بیخیالش شدم
وقتی Mazi گفت Xplore حرف نداره کلی گشتم بالاخره نسخه 1.02 رو با کرکش پیدا کردم
انصافا File Manager خوبیه یعنی چیزایی که آدم می خواد داره مخصوصا کار با فایل های Zip

این از فایل منیجر ، قضیه کیبرد فارسی هم حل شد پیدا کردم ، شما نمی خواد فونت نصب کنین خودش می خونه مشکلی نداره ، فقط کافیه یه فایل html رو تو web explorer باز کنین متن رو تایپ ، کپی و Paste کنین
همش رو از p30world پیدا کردم خواستین لینکشو میزارم

موند قضیه SMS که se-k750i اینو گفت من میرم امتحان می کنم جوابشو میدم البته من خطم اعتباریه چک کردم هردفعه که send رو میزنم با اندازه کل افراد کم می کرد ولی بازم چک می کنم ایشالله همین جوری باشه ( ولی انصافا خوب بود این روش رو به کار نمی برد ، می تونست تقلید کنه )
مشکلی که majidjix گفت هم می بینم نتیجشو می گم

بحث Update هم که بالا گرفته !! من هم خودم نظرم اینه که واقعا stable و پایداره تو این یه هفته ای که من شاید حدود 20 تا برنامه روش ریختم و هزاران بلا سرش آوردم آخ نگفته
این مشکلاتی که من مطرح کردم اینا که مشکل نیستن و قابل حل شدنه مثل عمر کم باتری ان 95 نیست که قابل حل نباشه و واقعا این گوشی هیچ ایراد اساسی ای نداره همش جزئیه
تازه من با P990 کار نکردم اگه کار می کردم فکرکنم با دیدن این بال در میاوردم

صحبت دوست عزیز Mazi رو هم اصلاح می کنم :
این گوشی 70 مگ رم فیزیکی نداره ، حدود 135 مگ داره ، وقتی برنامه های خودشو بالا میاره نهایت 70 مگ برای شما میذاره تا برنامه های در حال اجراتون اونو پر کنه
اندازه کل این حافظه رو برنامه Xplore نشون میده

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو هم بگم که این مشکلات منو از خرید این گوشی منصرف نمیکنه!
فقط منتظرم قیمتش بیاد پایین تر...

saeghe3000 جان اینو لطفا جواب بده...

سلام آقا شرمنده من روزی یه بار on میشم همون یه بار پست میزارم
درابره ویدئوی سنگین ، من یه ویدئوی 6 دقیقه ای داشتم که حدود 5 مگ بود ( بیشتر از این نداشتم)
بسیار عالی نشون می داد حتی وقتی فیلمو می بردی جلو ( عین Media Player) یه لحظه هم توقف نمی کرد سریع می رفت همون دقیقه

درباره pdf قضیه به این دقیقی نیست اون چیزی که مهمه مقدار تصویر روی صفحه هست که پردازنده باید پردازش کنه
من یه فایل 900 Kb روش امتحان کردم هنگ کرد چون حدود 40 - 50 خط توی یه صفحه بود
ولی یه فایل 3 مگی رو روش تست کردم خوب جواب داد چون صفحه ای حدود 20 خط داشت
باید توجه داشت که برنامه فایل رو صفحه به صفحه پردازش و نشون میده
در مورد فایل های doc قضیه تقریبا همین جوریه
تقریبا به خاطر اینه که فایل ورد رو کلی پردازش می کنه بنابر این طبیعیه که ضعیفتر عمل کنه

ولی به اعتقاد من سرعتش برای کارهای روزمره خوبه ( نه عالی ) بیش تر از این هم نباید از یه پردازنده 208 مگا هرتزی انتظار داشت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
صحبت دوست عزیز Mazi رو هم اصلاح می کنم :
این گوشی 70 مگ رم فیزیکی نداره ، حدود 135 مگ داره ، وقتی برنامه های خودشو بالا میاره نهایت 70 مگ برای شما میذاره تا برنامه های در حال اجراتون اونو پر کنه
اندازه کل این حافظه رو برنامه Xplore نشون میده

آقا گوشی تون مبارک باشه//:)

منم نگفتم کلا 70 مگ رم فیزیکی داره شاید منظورم رو بد رسوندم

...128 مگ رم فیزیکی داره که بعد از استارت اپ و اجرای تمام برنامه های سیستم عامل حدود 70 مگ برای کاربر خالی میمونه...که واقعا یه شاهکاره...یعنی هرچی برنامه دلت بخواد میتونی در ان واحد باز داشته باشی..فقط E90 با همین حدود رم از نوکیا تو بازار موجوده...و جالبه که خیلی از پاکت پی سی ها هم به عمرشون همچین رم بالایی تا حالا به خودشون ندیدن :happy:

نسبت به P990 که 64 مگ رم داشت و بعد استارت اپ حدود 19~20 مگ خالی داشت واقعا یه قدم خیلی بزرگ رو به جلو هست:)

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی درباره A2DP اطلاعاتی داره رو کنه

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من Sony Ericsson Update Service را نصب کردم و آخرین آپدیت رو رخیختم روش و تموم شد.
حالا هر کاری میکنم بالا نمیاد و فقط صفحه روشن میشه و هیچ کاری نمیکنه. آرم سونی اریکسون هم نمیاد.
برای آپدیت دوباره دکمه C را هم که نگه دارم و کابل رو وصل کنم فقط یه صفحه آبی میاد و میره و تو کامپیوتر Identification Error میده.

چیکار باید بکنم؟ با فلش حل میشه؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا کسی درباره A2DP اطلاعاتی داره رو کنه
یک قابلیت از بلوتوس هست که به کمک اون میشه از هندزفری استریو استفاده کرد.قابلیت دیگه ای اگر داره من نمیدونم.

Siamak5561

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یچه ها قیمت جدید کی داره ؟؟

فکر می کنید تا یک ماه دیگه چقد ارزون بشه ؟؟؟

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک قابلیت از بلوتوس هست که به کمک اون میشه از هندزفری استریو استفاده کرد.قابلیت دیگه ای اگر داره من نمیدونم.

قابلیت های دیگرش هم مربوط به صوت و هدفون و ... هست :دی

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
قیمت جهانی همون 485 دلار
قیمت شیراز 475
قیمت جی اس ام 590

ali-r55

Registered User
لایک‌ها
0
با عقل جور در نمیاد. بهتره اخبار غلط ندید.

ولی این قیمتی که تو سایت اطلس موبایل اومده..
128fs395368.gif
.

برا اطمینانم میتونی اینجا خودتم چک کنی..

بالا