Siamak5561
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 26
- لایکها
- 0
تو این سایت http://shop.atlasmobile.ir که هر گوشی رو 20 -30 تومن زیر بازار گذاشته !!!!! P1 زو الن گذاشته 345 !!!!! یکی تحقیق کنه جریان چیه ؟؟؟
دوستان من زنگ بهشون زدم وآنتنشو گرفتم... قيمتش براي P1 درسته.. پرسيدم چرا اينقدر با بازار اختلاف داره؟ گفتند چون ما خودمون وارد كننده هستيم و قيمتهاي شيراز با تهران هم فرق ميكنه...تو این سایت http://shop.atlasmobile.ir که هر گوشی رو 20 -30 تومن زیر بازار گذاشته !!!!! P1 زو الن گذاشته 345 !!!!! یکی تحقیق کنه جریان چیه ؟؟؟
دوستان من زنگ بهشون زدم وآنتنشو گرفتم... قيمتش براي P1 درسته.. پرسيدم چرا اينقدر با بازار اختلاف داره؟ گفتند چون ما خودمون وارد كننده هستيم و قيمتهاي شيراز با تهران هم فرق ميكنه...
ولي من بازم باورم نميشه P1 رو 345 بده... :wacko:
آدرسشون براي شيرازه، تهران بود خودم ميرفتم ميديدم جريان چيه...قیمت جهانیش الان بالای 450 دلاره اونوقت...
زنگ بزن بگو اگه خیلی کارشون درسته آدرس دفتر یا جایی که هستند رو بدن بریم پیششون
ينظر من كاسه اي زير نيم كاسشونه، آخه 345 از قيمت جهانيش هم پايينتره...جدا در این لحظه متوجه شدم داره در حق تهرانی ها ظلم میشه...345 تومن P1؟؟!!
به خدا مفته...
دوست عزيز حتما خبرشو بده، گوشي رو هم خوب پيش فروشنده تست كنيد بعد تحويل بگيريد، حواستونم باشه كه لوازم جانبيش كامل باشه... (ممكنه با اين قيمت پايين بهت بندازند... :blush: )من که شنبه دارم میرم بگیرم!حالا قیمتش چندان مهم نیست...
حامد جان بعید می دونم اطلس موبایل با اون اعتبار همچین کاری کنه!به هر حال یه کم صبر کنیم مشخص میشه...
حتما اردلان جان خبرش رو میدم...خوشبختانه در زمینه گوشی به اندازه کافی تخصص دارم و مشکلی از این بابت نیست...:happy:دوست عزيز حتما خبرشو بده، گوشي رو هم خوب پيش فروشنده تست كنيد بعد تحويل بگيريد، حواستونم باشه كه لوازم جانبيش كامل باشه... (ممكنه با اين قيمت پايين بهت بندازند... :blush: )
من که شنبه دارم میرم بگیرم!حالا قیمتش چندان مهم نیست...
حامد جان بعید می دونم اطلس موبایل با اون اعتبار همچین کاری کنه!به هر حال یه کم صبر کنیم مشخص میشه...
جدا در این لحظه متوجه شدم داره در حق تهرانی ها ظلم میشه...345 تومن P1؟؟!!
به خدا مفته...
دقیقا...فردا همه چیز مشخص میشه!روز سرنوشت...فردا همه چیز معلوم میشه...