سلام به همه نماز روزه همتون قبول التماس دعا
خوب بحث قیمت الان بحث داغ تاپیک شده ، موفق باشید ، من که خرم از پل گذشت ولی دوست دارم بدونم چه بلایی بالاخره سر قیمت این P1 میاد
خوب باید بگم اون قضیه در مورد فرستادن sms که reception ها رو جدا نمی کرد ، حق با دوست عزیز se-k750i بود ، درسته وقتی send رو دوباره می زنیم به اونایی که فرستاده نمی فرسته
البته باز هم میگم اگه مثل نوکیا افراد رو جدا می کرد بهتر بود ، ولی خوب این هم خوبه همین که کارشو درست و منطقی انجام میده کافیه
تاریخ sms هم که دوستمون پرسیده بودن گفتم نتیجشو میگم ، آره تو p1 درست شده
در واقع میشه sms ها رو بر اساس تاریخ ، فرستنده , type و اندازه sort کرد که وقتی بر اساس تاریخ باشه خودش آخرین sms ( چه ارسالی چه دریافتی یا هرچیه دیگه ) رو میاره اولین پیام
یه اشکالی هم خودم گرفته بودم به اینکه چرا Inbox و Outbox و... رو تو قسمت Message لست نکرده بود حالا فهمیدم چرا ؟ این عکس رو ببینید
http://img.gsmarena.com/vv/reviewsimg/se-p1/sshots/thumb/gsmarena_s025.jpg
تو این عکس قسمت Message به inbox , outbox و .... تقسیم میشه و Gmail هم همینطور ، پس مطمئنا این جوری مرتب تره ، من خودم ایرانسل دارم و این کارو کردم ، چه حالی هم داره
یه قابلیت p1 تو قسمت Email داره که می تونه فقط Header نامه ها رو download کنه بعد هر کدوم رو که خواستی کل نامه رو دانلود کنه
به علاوه اینکه میتونه تو فواصل زمانی مشخص Email رو چک کنه ، یه چیز دیگه هم هست به نام Push Email من انتخاب کردم دیگه GPRS ام رو قطع نمی کرد از اسمش هم می خوره که شاید مثل Yahoo Messenger تا یه Mail میاد سریع خبر می کنه
هرکی YahooMessenger برای موبایل داره لطف کنه رو کنه
در ضمن امروز صداشو با K750 مقایسه کردم صدای K750 از P1 بلندتر بود