کجا زده؟اقا اينجا زده با بلوتوث 538 بدون بلوتوث 448 يعني اون 448 تومني بلوتوث نداره؟؟؟
شما ان73 دیگه نخر چون میگن دیگه همشون چینین.# كيفيت عكس و فيلم اين با N73 چه فرقي مي كنه؟ كدوم بهتره ؟؟
*من رفتم 5شنبه يه N73se بخرم داشتم مي گشتم ديدم يه دختره باباش اومده بود و يه P1 گرفت
منو خيلي هوايي كردم . منم چون زياد روش سرچ نكرده بودم دست نگر داشتم از چند نفر بپرسم كه بگيرمش يا نه !
حالا مي گيد برتري هاش نسبت به N73 چيه ؟؟؟
شما وایسا W960 بیاد او بهتره.يعني كيفيت فيلمبرداريش از N73 بهتره ؟؟؟؟
روز 5شنبه پاساژ بغل علائدين كه 10 مغازه بيشتر نداره
بيشترشون 440 مي دادن
خداكنه اين هفته ارزونتر بشه .
اگه بشه منم يكي برم بگيرم .
میگن دیگه فنلاند میزنن ولی چینی هستن.البته فنلاند و آلمانش هم توی بازار هست ولی واقعا مال اینجاها باشه معلوم نیست.
همینو بگوآهان.خوب چه کاریه بزنن همون چین.
سلام به همه دوستان من حدود یک ماهی نبودم
یه مشکل برای مودمم پیش اومد که به سلامتی حل شد
تو این چند وقت با P1 ام حال اساسی کردم . هنوز این گوشیو دست هیچ کسی ندیدم
اصلا ملت نمی دونن این چیه . تو مترو دستم می گیرم همه می پرسن این گوشی چیه . مکافاتی شده برام
راستی الان کی قیمت واقعی داره ؟ از علاالدین ، ها . نه از سایت فلانیو از این جور چیزا
چون من خیلی کار داشتم نتونستم برم علا الدین بپرسم
والا الان هركي پاكت پي سي مو دستم ميبينه ميپرسه: "ازين گوشي چينياست كه جديد اومده؟ تلويزيون هم داره؟" :wacko: :wacko: :wacko:شما هم علا الحساب بگو از این چینی هاسگتره ای زده سونی اریکسون :f34r:
والا الان هركي پاكت پي سي مو دستم ميبينه ميپرسه: "ازين گوشي چينياست كه جديد اومده؟ تلويزيون هم داره؟" :wacko: :wacko: :wacko:
ظاهرا به خاطر هفته نیروی انتظامی یه مقدار قیمت ها بالا رفته!من از اطلس موبایل قیمت کردم گفت 445.000.
من هفته قبلش رفته بودم بهم گفتن 420.000