nima220
Registered User
- نوشتهها
- 400
- لایکها
- 0
لطف د ا ر ي دآقا خیلی مبارکه.
قیمتش خیلی خوبه.من که شیراز این قیمت ندیدم.همه بالای 440 میدن.
بعد از چند سال ما از یه گوشی خوشمون اومد.مگه میاد پایین این قیمت.
لطف د ا ر ي دآقا خیلی مبارکه.
قیمتش خیلی خوبه.من که شیراز این قیمت ندیدم.همه بالای 440 میدن.
بعد از چند سال ما از یه گوشی خوشمون اومد.مگه میاد پایین این قیمت.
سلام به همه
نه اون ماله اینه که خود گوشی بر حسب زوم سایز رو انتخاب می کنه اگه زوم صفر باشه 3 مگاپیکسل میندازه ، زوم بعدی میشه 2 ، بیشتر 1 و با زوم بیشتر VGA میشه
البته این در مورد عکسبرداریه ، فیلم برداریش همیشه 3.2 هست ( هر چی می خوای زوم کن )
اینو واقعا قبول دارم ، من تا حالا قاب ندیدم شاید این چند وقته که نرفتم اومده باشه
نه تنظیمات خاصی نداره . تا حالا هرچی ریختی پاک کن . کامپیوترو Restart کن . گوشیو به کامپیوتر وصل کن . پیغام میاد یه Hardware جدید پیدا کرده بعد اون صفحه Add Hardware میاد اونجا بذار خودش تو CD بگرده . ( اگر هم نیومد که هیچی)
بعد از تو CD اش خود برنامه SE PC Suit رو بریز.
تحت هیچ شرایطی از تو MSConfig ، چیزهایی رو که میذاره تو Proccess غیر فعال نکن . وگرنه مثل من مودم کامپیوترت از کار میوفته
w960 هم بدی ها و خوبی های خودش . مثلا من خودم قبل از خرید P1 ، تو سایت w960 رو دیدم ولی به دلایلی که گفتم P1 رو بهتر دیدم و بعضی رفیقام هم همین نظر منو داشتن . چون واقعا 8 گیگ به چه دردم میخورد .
این عین گفته یکی از دوستان که آپدیت کرده:سلام
لطفا مسیر آپدیت رو بنویس
حجمش چند؟ چقدر طول میکشه؟
ممنون
با اینترنت adsl 256
شانس آوردم با dialup نکردم همینجوری 20 دقیقه download نرم افزار طول کشید 1 ساعت update گوشی فکر کنم با dialup حدود 9 ساعت طول بکشه.
فکر کنم با اینترنت dilup این کار غیر ممکن باشه.
آپدیت سونی اریکسون خیلی سخته.فیرم ویر جدید برای P1 ...میتونید دانلود کنید...
مشخصات:
Phone: CXC 162037 R9J005
Bluetooth: CXC 162143 R1D
Organizer: CXC 162108 R6F41
CDA: 162022/1 R6F38
متاسفانه خیلی بد.حامدجان از قیمت تو شیراز چه خبر؟؟
تو خود سایت سونی اریکسون دیدی؟ لینک؟من در فایل pdf سونی اریکسون خوندم که گوشی با دو فرمت mp4 و 3gp فیلم برداری میکنه که فورمت 3gp برای پیام تصویری و mp4 برای فیلم برداری با کیفیت
ولی من در تمام review های که از این گوشی دیدم تمام فورمت فیلم برداری آنها 3gp بود
نه دیگه...اون علامت هست که یادت باشه گوشی فلایت مود هست...
البته میدونم یه جاهایی لازمه که نباشه علامت!! و دقیقا هم میدونم به چه دردی میخوره !! ولی نمیشه..
تو نوکیا هم offline رو ذکر میکنه...