• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اقا مبارک باشه....مشکل از ورژن هست...با ورژن جدید 100درصد نشون میده :) اپدیت میکنی؟؟
ممنونم مسدر مازیار.والا نمیدونم چند مگه حجمش اگه بالای 100 مگ باشه با dial up سخته :blush:

مشکل باطری درست شد چون با usb شارژ کرده بودم الان با شارژر شارژ کردم رفت روی 100%:)

اگه بشه تا هفته دیگه آپدیت میکنم

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آقا مباركه.

بچه هايي كه سابقه ي استفاده از P900 و P1 رو دارن اگر نظرشون رو بگن كه بنظرشون با كدوم گوشي راحت بودن ممنون ميشم.

چون منم P990 دارم و زده به سرم كه P1 بگيرم.

مرسی.هر دو خوبن ولی حجم کمتر p1 نسبت به p990 این برتری رو میده و همینطور طراحی خوب و ارگونومی

بودنش در دست لذت کار کردن رو افزایش میده ولی باور کنید این گوشی اگه یه ذره باریکتر میشد خوشدستیه خودشو

از دست میداد ! خیلی خیلی با دستای من اخت شده انگار واسه من طراحی شده :happy:

راستش من میخواستم تا اومدن w960 صبر کنم اما واقعا با وجود یک ZEN vision 60 giga اصلا نیازی به واکمن ندارم

این بود اینو پسند کردم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنونم مسدر مازیار.والا نمیدونم چند مگه حجمش اگه بالای 100 مگ باشه با dial up سخته :blush:

مشکل باطری درست شد چون با usb شارژ کرده بودم الان با شارژر شارژ کردم رفت روی 100%:)

اگه بشه تا هفته دیگه آپدیت میکنم

یه برنامه اول دانلود میکنی 34 مگ که بعد همون رو نصب میکنی:) بعد با همون برنامه شروع به اپدیت میکنی که حجم اپدیت حدود 72 مگ هست...:) ببینم میکنی یا نه؟:happy:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
یه برنامه اول دانلود میکنی 34 مگ که بعد همون رو نصب میکنی:) بعد با همون برنامه شروع به اپدیت میکنی که حجم اپدیت حدود 72 مگ هست...:) ببینم میکنی یا نه؟:happy:

34 مگی رو که دان کردم پس میمونه 72 مگی که فکر کنم حدود 5 ساعت زمان ببره .تا ببینیم چی میشه ممنوم که گفتی . راستی این زبان عربی رو هم ساپورت میکنه من تا اوردمش رفتم سراغ psiloc crystal arabic اما همچین که فهمیدم عربی هم داره کلی حال کردم .ولی دسی بل صدا باز هم کمه یعنی تو محیط شنیداری نزدیک صداش عالیه اما محدودش کمه یعنی یه جورایی فقط خود یوزر باهاش حال میکنه نه دیگران :D

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
میشه کامل تر توضیح بدی آخه من هم می خوام آپدیت کنم . ظاهرا با دیال آپ مکافاته . میخوام برم دانشگاه اونجا اینترنت با دیش هست سرعت 100 - 150 کیلو بایت بر ثانیه

می خوام خیلی مفصل توضیح بدی چی کار کنم؟
قربان همه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
34 مگی رو که دان کردم پس میمونه 72 مگی که فکر کنم حدود 5 ساعت زمان ببره .تا ببینیم چی میشه ممنوم که گفتی . راستی این زبان عربی رو هم ساپورت میکنه من تا اوردمش رفتم سراغ psiloc crystal arabic اما همچین که فهمیدم عربی هم داره کلی حال کردم .ولی دسی بل صدا باز هم کمه یعنی تو محیط شنیداری نزدیک صداش عالیه اما محدودش کمه یعنی یه جورایی فقط خود یوزر باهاش حال میکنه نه دیگران :D

بی زحمت اگه شد یه چند تا نمونه عکس بگیرید...

یکم در مورد گوشی صحبت کنید...سیستم عامل...سرعت..پایداری...عمر باتری و این چیزها :)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
بی زحمت اگه شد یه چند تا نمونه عکس بگیرید...

یکم در مورد گوشی صحبت کنید...سیستم عامل...سرعت..پایداری...عمر باتری و این چیزها :)

حتما اما توی 24 ساعت نمیشه حرف زیادی در مورد این گوشی زد جز اینکه بگم کیفیت عکسش با نویز رنگی زیاد همراه است و فکوس دیرتری نسبت به p990 انجام میده اما فکوسش دقیقتره ( سرعت فدای دقت) .

سیستم عاملش که همون uiq3 من همه برنامه هامو نصب کردم ولی به طرز وحشتناکی سرعت instal کردن برنامه ها بالا رفته بدون تعارف:)

عمر باطری : فعلا نظری ندارم اگه چیزی بگم دروغ گفتم !

توی این 1 روز اصلا هنگ نکرده و stability خوبی داره ...من حیث المجموع سرعت خوبی داره ...swiss manager همیشه مینیمم 60 مگ فضای خالی رو نشون میده که بسیار خوشحال کننده هست .

فایل های ضمیمه

• DSC00001.JPG
    DSC00001.JPG
    511.1 KB · نمایش ها: 19

armi

Registered User
لایک‌ها
4
اقای Calligrapher با کیبردش راحتی؟؟؟ واسه sms نوشتن اذیت نمیکنه؟؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اقای Calligrapher با کیبردش راحتی؟؟؟ واسه sms نوشتن اذیت نمیکنه؟؟

نه اصلا مشکلی ندارم فقط عادت عادت عادت .البنه اگر انگشتانی بزرگی داری به زحمت میفتی ولی من اکثرا با کیبورد مجازی کار میکنم که واقعا نرم و سریع عمل میکنه مثل هلووو:p

armi

Registered User
لایک‌ها
4
من میخوام تا فردا پس فردا بخرم. ولی موندم P1 بگیرم یا HTC TYTN . این یکی مثل imate jasjam میمونه ولی خب از این مارک شناختی ندارم!! :blush: بهم 600 قیمت داده اگه دومی رو بگیرم خوبیش به اینه که تا مدت زیادی بعلت کم بودن با کلاس باقی میمونه!! :D برعکس P1 ولی خب زیاد به دلم ننشست! بر خلاف P1 که نشسته بلند هم نمیشه!! ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حتما اما توی 24 ساعت نمیشه حرف زیادی در مورد این گوشی زد جز اینکه بگم کیفیت عکسش با نویز رنگی زیاد همراه است و فکوس دیرتری نسبت به p990 انجام میده اما فکوسش دقیقتره ( سرعت فدای دقت) .

سیستم عاملش که همون uiq3 من همه برنامه هامو نصب کردم ولی به طرز وحشتناکی سرعت instal کردن برنامه ها بالا رفته بدون تعارف:)

عمر باطری : فعلا نظری ندارم اگه چیزی بگم دروغ گفتم !

توی این 1 روز اصلا هنگ نکرده و stability خوبی داره ...من حیث المجموع سرعت خوبی داره ...swiss manager همیشه مینیمم 60 مگ فضای خالی رو نشون میده که بسیار خوشحال کننده هست .

ممنون از توضیحات...

خب سیستم عامل که بله همون UIQ هست ولی خیلی تغییرات داشته درسته؟ مثلا اون شورتکات های 15 تایی رو صفحه اصلی یا اون منوی باز شونده بالای دسکتاپ و این چیزها :) کلا چطوریه؟

یکم هم انگاری ایکون ها و دکمه ها یکم خوشگلتر و بهتر شدن مثلا لبه هاشون رو گرد کردن...و از این چیزها...کلا چطوریه نسبت به P990 گرافیک کلی سیستم عامل و پیکره UIQ??

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من میخوام تا فردا پس فردا بخرم. ولی موندم P1 بگیرم یا HTC TYTN . این یکی مثل imate jasjam میمونه ولی خب از این مارک شناختی ندارم!! :blush: بهم 600 قیمت داده اگه دومی رو بگیرم خوبیش به اینه که تا مدت زیادی بعلت کم بودن با کلاس باقی میمونه!! :D برعکس P1 ولی خب زیاد به دلم ننشست! بر خلاف P1 که نشسته بلند هم نمیشه!! ...

pocket pc یه انتخاب کاملا حرفه ای هست بستگی داره شما از یه تلفن همراه چه انتظاری داشته باشی .
htc tytn خیلی عالیه ولی به هر حال با 600 تومن میتونی iphone هم بگیری یا حتی اگه فول تاچ با قابلیت بالا و windows mobile 6.0 و.... بخوای من HTC TOUCH رو بهت پیشنهاد میدم که فوق العاده شیک و سبک و با کارایی بالاست البته قیمتش 670 تومنه .p1 هم عالیه ولی اگر استطاعت مالی داری همون HTC TOUCH رو بگیر باز هم سلیقه شما شرطه :)

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحات...

خب سیستم عامل که بله همون UIQ هست ولی خیلی تغییرات داشته درسته؟ مثلا اون شورتکات های 15 تایی رو صفحه اصلی یا اون منوی باز شونده بالای دسکتاپ و این چیزها :) کلا چطوریه؟

یکم هم انگاری ایکون ها و دکمه ها یکم خوشگلتر و بهتر شدن مثلا لبه هاشون رو گرد کردن...و از این چیزها...کلا چطوریه نسبت به P990 گرافیک کلی سیستم عامل و پیکره UIQ??

اره درسته ایکونها یه نموره زیباتر شده و کلا درخشندگی ال سی دی بالا رفته .در مورد شورتکات 10 تا علاوه بر 5 تایی که به صورت دیفالت هست وجود داره که همهء این 15 تا قابلیت replace شدن با برنامه یا فایلهای مورد علاقه شما رو داره که بسیار با ارزشه .اون منوی Today هم که آخرین فعالیتهای روزمره مثل sms و ...اینها رو ثبت میکنه که البته چون مزاحمم بود hidden کردم :happy:

ولی من با زمان SMS ها مشکل دارم .SENT ها رو درست میزنه اما مسیجهای دریافتی رو چرت و پرت مینویسه هر جوری کلنجار رفتم نشد که نشد

armi

Registered User
لایک‌ها
4
pocket pc یه انتخاب کاملا حرفه ای هست بستگی داره شما از یه تلفن همراه چه انتظاری داشته باشی .
htc tytn خیلی عالیه ولی به هر حال با 600 تومن میتونی iphone هم بگیری یا حتی اگه فول تاچ با قابلیت بالا و windows mobile 6.0 و.... بخوای من HTC TOUCH رو بهت پیشنهاد میدم که فوق العاده شیک و سبک و با کارایی بالاست البته قیمتش 670 تومنه .p1 هم عالیه ولی اگر استطاعت مالی داری همون HTC TOUCH رو بگیر باز هم سلیقه شما شرطه :)

ممنون از راهنمایی. touch رو از نزدیک ندیدم ولی specsاش از پی1 پایینتره مثلا اسکرین 65 هستش:hmm: تازه پی1 رو خواستم چند ماه دیگه عوض کنم راحتتر اب میشه تا htc !!! نمیدونم !! تصمیم سخته! ولی بی خیال فردا میرم P1 رو میخرم!! ما هم سونی اریکسونی شیم ببینیم چه جوریه!!!:p ای کاش پشیمون نشم!!

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی. touch رو از نزدیک ندیدم ولی specsاش از پی1 پایینتره مثلا اسکرین 65 هستش:hmm: تازه پی1 رو خواستم چند ماه دیگه عوض کنم راحتتر اب میشه تا htc !!! نمیدونم !! تصمیم سخته! ولی بی خیال فردا میرم P1 رو میخرم!! ما هم سونی اریکسونی شیم ببینیم چه جوریه!!!:p ای کاش پشیمون نشم!!

سلام
من هم کاملا به همین دلیل از خیر Pocket PC گذشتم رفتم P1 خریدم
بالاخره از اسکرین 265 هزار رنگ نمیشه گذشت و 65 هزار تایی گرفت
دوربین 3 و از همه مهمتر باتری 10 ساعت کار
پاکت پی سی ها امکانات جانبی خوبی ندارد . فعلا همشون 2 مگا پیکسلند و اسکرین 65 هزار و تقریبا 5 -6 ساعت کار
من گفتم فعلا پی 1 بخرم ، مطمئنا 2 - 3 دیگه وضعیت پاکت پی سی ها عالی میشه من هم از پی 1 خسته میشم
بعد میرم یه پاکت پی سی محشر می گیرم

من به تو هم همی پیشنهاد رو می کنم

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
من به شخصه اعتقاد دارم هر وسیله ای باید کارایی مخصوص خودشو انجام بده اخه از یه گوشی حتی در رده های بالا چه انتظاری میشه داشت ؟! مثلا همین بحث دوربین که میاد وسط همه زوم میکنن روی مگا پیکسل غافل از اینکه سایز کوچک سنسورهای ccd در گوشی ها آنقدر پایین هست که با بالا رفتن پیکسل هم جبران نمیشه ( مسئلهء نور دهی و....) . واقعا با مثلا 700 تومن میشه یک G7 canon گرفت با یک گوشی در حد 300 تومن که اون دوربین اینقدر به شما لذت عکاسی رو میده که اصلا یادتون میره با موبایلتون هم میتونید عکس بگیرید ...البته اینا همه نظر من هست و هر کسی بنا به نیازش خرید میکنه

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من با ساعت smsها مشكل دارم
كلي ساعتشو دستكاري كردم ولي درست نشد
هر وقت sms مي ياد يه ساعتي رو مي زنه .
چه جوري اينو درست كنم . گيجم كرده كه اين sms چه ساعتي بهم سند شده .
راه حلي داره ؟؟؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راه حلي داره ؟؟؟

والا تو P900 كه بعد از آخرين آپديتي كه كردم اين مشكل حل شد. منم همين مشكل رو با P990 داشتم ولي حل شد.

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راه حلي داره ؟؟؟

والا من تو این 1 ماه و نیم به این نتیجه رسیدم که ساعت و تاریخ SMS هایی که میاد به ساعت و تاریخ گوشیه فرستنده بستگی داره
چند بار هم پیگیری کردم دیدم همین طوره . یکی بهم SMS داد رفت وسط SMS هام . بعدا دیدم ساعت گوشیش 1 ساعت عقبه

من برای حلش فعلا یه پیشنهاد می کنم . SMS هاتو ، توی یه پوشه دیگه بریز که Inbox ات تقریبا خالی باشه که وقتی SMS میاد دیگه دنبالش نگردی ، سریع ببینیش :p

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به شخصه اعتقاد دارم هر وسیله ای باید کارایی مخصوص خودشو انجام بده اخه از یه گوشی حتی در رده های بالا چه انتظاری میشه داشت ؟! مثلا همین بحث دوربین که میاد وسط همه زوم میکنن روی مگا پیکسل غافل از اینکه سایز کوچک سنسورهای ccd در گوشی ها آنقدر پایین هست که با بالا رفتن پیکسل هم جبران نمیشه ( مسئلهء نور دهی و....) . واقعا با مثلا 700 تومن میشه یک G7 canon گرفت با یک گوشی در حد 300 تومن که اون دوربین اینقدر به شما لذت عکاسی رو میده که اصلا یادتون میره با موبایلتون هم میتونید عکس بگیرید ...البته اینا همه نظر من هست و هر کسی بنا به نیازش خرید میکنه

حرفت درسته . حتی خیلی ها میگن 3 مگاپیکسل دوربین گوشی با دوربین 3 مگا پیکسل خیلی فرق داره .
ولی فکرشو کن هر جایی می خوای بری یه موبایل معمولی ( مثلا 1100) ، یه دوربین جداگانه ( اگه بخوای خیلی حرفه ای هم باشی یه دوربین فیلم برداری هم میخوای) ، یه MP3 یا MP4 پلیر ، یه سری ورق یا یه سر رسید( برای نوشتن نکات) و..... همه اینا باید همراهت باشه . میشه یه ساک .
ولی میتونی یه گوشی ای مثل P1 بخری . دوربین ، MP3 MP4 پلیر و .... اینا همیشه همراهته و به قدری هم که میخوای

مثلا می خوای از یه جمع دوستانه که حدس نمی زدی پیش بیاد یه عکس یا یه فیلم بگیری . یه گوشی با دوربین 3 مگا پیکسل کافیه تا یه عکس با کیفیت نسبتا خوب داشته باشی .

درست نیست که کسی مراسم عروسیشو با یه موبایل فیلم برداری کنه . :blush:

بالا