• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب دوستان در ضمینه ساعت SMS ها هم بدون آپ کردن من مشکل رو در حد 98% دقت درست کردم .

روش کار به این ترتیبه :

1 - برین به قسمت تنظیمات ساعت .

2 - پایین صفحه سمت راست ، گزینه MORE

3 - Set current time zone رو به Tehran تغییر بدین

4 - Home time zone رو هم Tehran کنین

5 - Zone of Interest رو هم بزارین London

6 - حالا از گزینه اول ساعت رو تنظیم کنین .

دقت کنین که ترتیب انجام دادن این روش خیلی مهمه ! و اگر بر عکس از 6 به 1 برین ، دچار مشکل میشین .

من این کار رو کردم ، و با اینکه قبلش مشکل زیادی داشتم ، الان در حد 1 تا 2 دقیقه خطا در زمان SMS ها

وجود داره که قابل چشم پوشی هستش.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
مخابرات که دیگه اون طرح رجیستری رو برداشته ! فکر نمیکنم اصلا ربطی داشته باشه ...

نتیجه گیری اخلاقی :

NO UPDATE !

پس اینو چه جوری میشه توجیه کرد که با ایرانسل و تالیا بدون مشکل ولی با 912 و 919 مشکل دارد !! این یعنی چی ؟ اگه مردید جواب بدید :happy: ....خیلی خنده داره البته بیشتر گریه داره

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
این مسدر مازیار کاش پیداش میشد شاید بدونه دردش چیه به هر حال تجربه اش زیادتره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این مسدر مازیار کاش پیداش میشد شاید بدونه دردش چیه به هر حال تجربه اش زیادتره

سلام..

من یه دفعه K800 ام رو اون موقع که رجیستری هنوز برقرار بود اپدیت کردم...تو خونه صحیح و سالم بود...فردا صبح رفتم بیرون خونه...حدود 10-11 صبح متوجه شدم انتن نمیده...یه لحظه زد به ذهنم ای دل غافل رجیستری گوشی پرید...هر کاری کردم نشد...ریست..خاموش روشن..مستر ریست....باتری رو در اوردن...باز جا زدن...خلاصه...سیم یکی از رفقا رو انداختم باز انتن نداد...ریست کردم نشد..خلاصه گفتم بله...کارش تمومه..باید بدم فلش...

تو همین گیر و دار سیم خودم رو دوباره انداختم باز کار نکرد...ولش کردم گفتم بزار باشه تا ببینم چی میشه دیگه...نیم ساعت بعد در کمال تعجب انتن گوشی پر شد و دیگه تا اخر عمر گوشی که دست من بود حدود 5 ماه دیگه یه بار هم اینطوری نشد...
و کاملا درست شد..

این از داستان K800 من..:) دلم براش تنگ شد!!

خب من فکر میکنم با اپدیت سر رجیستر گوشی مشکلی نمیاد...چون اون داستان بالا موقعی بود که رجیستر برقرار بود...

من به نظرم شما یکم صبر کن..چند روز ببین چطور میشه...99 درصد مشکلی نداره و درست میشه...:)

armi

Registered User
لایک‌ها
4
هوراااااااااااااااااااااااا، من امروز خریدم!!!:) 455000 با یه گارانتی کشکی!! حالا اگه شانس ماست که فردا میشه 300 تومن!!!! فعلا که تو شارژه هنوز استادش نکردم ولی خداییش استایلش خوبه از عکسش بهتره!! تو عکس مثل ماشین حساب میمونه!!!
راستی انگار این مشکلات اپدیت خیلی زیاده. من که بی خیال اپدیت شدم! ولی اگه لینک برنامه ی باحال دارید بزارید لطفا..........

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا مبارک باشه.
به سلامتی

بچه ها یک چیزی در مورد آپدیت شنیدم.
یکی از بچه ها هست توی سوئد این گوشی رو خواسته به فریمور جدید آپدیت کنه سایت سونی اریکسون بهش گفته که نیازی به آپدیت نداره ولی دوستانی که توی ایران و کلا اسیا اپیدت داشتن ورژن اون یک مدل بالاتر رفته.
دلیلش هم اضافه شدن زبان فارسی و دیگر زبان های اسیایی هست.

saeghe3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دوستان در ضمینه ساعت SMS ها هم بدون آپ کردن من مشکل رو در حد 98% دقت درست کردم .

روش کار به این ترتیبه :

دقت کنین که ترتیب انجام دادن این روش خیلی مهمه ! و اگر بر عکس از 6 به 1 برین ، دچار مشکل میشین .

من این کار رو کردم ، و با اینکه قبلش مشکل زیادی داشتم ، الان در حد 1 تا 2 دقیقه خطا در زمان SMS ها

من همه این کارا رو قبلا کرده بودم ولی همون طور که گفتم تجربه بهم نشون داده تاریخ و ساعت ارسال به گوشی فرستنده ربط داره
شاید حرفم غلط باشه ولی تجربس دیگه

امروز علا الدین بودم . اولین مغازه های علا الدین که معمولا سر گردنه اند میدادن 430
اون موقعی که طبقه اولیا میدادن 570 ما خریدیم 530 . حالا که شده 430 باید بشه 400 گیر آورد . :blink:

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

من گوشی رو آپدیت کردم.( نزدیک 10 روزه پیش ).روز اول همه چی خوب بود....تا اینکه یه نفر با یه شماره

0935 بهم زنگ زد. وقتی اومدم جواب بدم هیچ صدایی نه میرفت نه میومد...........!!!!!!!

بعدش هم هرچی شماره میگرفتم ارتباط بر قرار نمیشد و بوق بوق میکرد..به من هم هرکی زنگ میزد ارتباط تعطیل

بود.........اما...: بعد از یک 30 ...40 دقیقه خودش درست شد و تا الان هم هیچ مشکلی ندارم. آپدیت کردن هیچ

مشکلی برای گوشی پیش نمیاره. راحت آپدیت کنید و حالشو ببرید............!!!!! یه سری از تغییرات محسوسه

( راستی مشکل sms همچنان بر قراره. با آپدیت هم درست نشد. کارهایی هم که یکی از دوستان گفته بودن رو هم

قبلآ انجام داده بودم...همون مراحل 6 گانه.... فرقی نکرد...........!!!!!!!!!!! )

موفق و پیروز باشید........................

امیدوارم تمام دوستانی که هنوز نخریدن زودتر بخرن..................مخصوصآ استاد mazi

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام ( ساعت 1:45 دقیقه .......14 /8 /1386 )

توی یکی از سایتهای فارسی دیگه ( www.******.com ) در مورد ساعت sms همچین چیزی نوشته شده بود:

( time zone را روی هونولولو تنظیم کن . 3g را هم غیر فعال کن . ساعت sms درست میشه)

لطفآ دوستان یه زحمتی بکشن و امتحان کنن ببینن جواب میده ؟؟؟؟

موفق و پیروز باشید..............................

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام..

من یه دفعه K800 ام رو اون موقع که رجیستری هنوز برقرار بود اپدیت کردم...تو خونه صحیح و سالم بود...فردا صبح رفتم بیرون خونه...حدود 10-11 صبح متوجه شدم انتن نمیده...یه لحظه زد به ذهنم ای دل غافل رجیستری گوشی پرید...هر کاری کردم نشد...ریست..خاموش روشن..مستر ریست....باتری رو در اوردن...باز جا زدن...خلاصه...سیم یکی از رفقا رو انداختم باز انتن نداد...ریست کردم نشد..خلاصه گفتم بله...کارش تمومه..باید بدم فلش...

تو همین گیر و دار سیم خودم رو دوباره انداختم باز کار نکرد...ولش کردم گفتم بزار باشه تا ببینم چی میشه دیگه...نیم ساعت بعد در کمال تعجب انتن گوشی پر شد و دیگه تا اخر عمر گوشی که دست من بود حدود 5 ماه دیگه یه بار هم اینطوری نشد...
و کاملا درست شد..

این از داستان K800 من..:) دلم براش تنگ شد!!

خب من فکر میکنم با اپدیت سر رجیستر گوشی مشکلی نمیاد...چون اون داستان بالا موقعی بود که رجیستر برقرار بود...

من به نظرم شما یکم صبر کن..چند روز ببین چطور میشه...99 درصد مشکلی نداره و درست میشه...:)

والا نمیدونم .از شنبه تا الان که همینطوریه .باشه صبر میکنم ببینم چی میشه .راستی من موقع آپدیت سیم کارت رو در آوردم .ربطی که نداره داره ؟ بار دوم که up کردم سیمکارت رو در نیاوردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام ( ساعت 1:45 دقیقه .......14 /8 /1386 )

توی یکی از سایتهای فارسی دیگه ( www.******.com ) در مورد ساعت sms همچین چیزی نوشته شده بود:

( time zone را روی هونولولو تنظیم کن . 3g را هم غیر فعال کن . ساعت sms درست میشه)

لطفآ دوستان یه زحمتی بکشن و امتحان کنن ببینن جواب میده ؟؟؟؟

موفق و پیروز باشید..............................

ما اینجا داشتیم گل لقط میکردیم که از ناکجا آباد لینک ستاره دار میدین ؟

این دیگه چه مدلشه !

قشنگ لینکشو بدین ! نترس اینجا از این مسخره بازیها که کسیو به خاطر لینک بن کنن خبری نیست !

مجدد :

روش کار به این ترتیبه :

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

جناب radian عزیز

دوست من چرا ناراحت میشی؟؟؟منظور من هم مراحل 6گانه ای بود که شما زحمت کشیده بودی و تو پست741

توضیح داده بودی.کارهایی که شما گفته بودی قبلآ انجام داده بودیم و درست نشد...........!!!!!!

نوشته اون بنده خدا هم با شما یه فرق کوچولو داره ( که شما گفتی لندن..اون گفته هونولولو ). برای همین

گفتم دوستان اگه میتونن تست کنن.چون خودم ساعت 2 نصف شب نمی تونستم........!!!!!!

در ضمن خودتونم دست کم نگیرین.اینجا همه از اطلاعات هم استفاده میکنن پس خودتونو کوچیک نکنید:

( ما اینجا داشتیم گل لقط میکردیم ) این جمله ها برازنده نیست..................!!!!!!!!!!!!!

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33186&page=8

پست شماره 93

موفق و پیروز باشید...............................

( جناب mazi ..................بالاخره خریدی...؟؟؟؟؟؟ )

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
فكر كنم من قبلا اين كار رو كردم چون درست يادم نيست ترتيب كارم چه جوري بوده باز اين كار رو مي كنم
ولي من با همراه اول مشكل دارم
از ايرانسلم به همراه اولم اس ام اس مي زنم ساعتش درسته ولي از همراه اول به همراه اول مشكل دارم
تست مي كنم باز ببينم چي مي شه !

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرین قیمت : 430 تومن البته همین شهر خودمون... تا 1 -2 روز آینده ممکنه 400-410 بشه گیر اورد. شیراز و تهران باید ارزون تر باشه!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه

جناب radian عزیز

دوست من چرا ناراحت میشی؟؟؟منظور من هم مراحل 6گانه ای بود که شما زحمت کشیده بودی و تو پست741

توضیح داده بودی.کارهایی که شما گفته بودی قبلآ انجام داده بودیم و درست نشد...........!!!!!!

نوشته اون بنده خدا هم با شما یه فرق کوچولو داره ( که شما گفتی لندن..اون گفته هونولولو ). برای همین

گفتم دوستان اگه میتونن تست کنن.چون خودم ساعت 2 نصف شب نمی تونستم........!!!!!!

در ضمن خودتونم دست کم نگیرین.اینجا همه از اطلاعات هم استفاده میکنن پس خودتونو کوچیک نکنید:

( ما اینجا داشتیم گل لقط میکردیم ) این جمله ها برازنده نیست..................!!!!!!!!!!!!!

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=33186&page=8

پست شماره 93

موفق و پیروز باشید...............................

( جناب mazi ..................بالاخره خریدی...؟؟؟؟؟؟ )

قربان پوزش ... ببخشید قصد جسارت نداشتم :)

اینم از لینک :D دستتون درد نکنه دوست خوبم :happy:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب این دوستمون اینجا گفته :

"

time zone را روی هونولولو تنظیم کن . 3g را هم غیر فعال کن . ساعت sms درست میشه
"

این بخدا 180 درجه با اونی که من گفتم فرق داره ها ...

یک نکته ظریف توی همین Time zone اینا داره .. طوری که من یکبار خودم تنظیم کردم و درست نشد ...

بعد که دوباره بیشتر دقت کردم شد .

Time Zone رو باید بزارین روی TEHRAN

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من مي خوام مستر ريسيت كنم .
ولي لاك فون ، ديفالت p1 رو نمي دونم
دفترچه شم نگاه كردم هيچي توش ننوشته بود كه لاك فون گوشي چنده ؟
اگه مي دونيد بهم بگيد ممنونتون مي شم .

بالا