Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
3 یا 4 یا 5 تا 0 باید باشه قاعدتا ...
اين 3g رو چه جوري مي شه غيرفعال كرددوباره سلام ( ساعت 1:45 دقیقه .......14 /8 /1386 )
توی یکی از سایتهای فارسی دیگه ( www.******.com ) در مورد ساعت sms همچین چیزی نوشته شده بود:
( time zone را روی هونولولو تنظیم کن . 3g را هم غیر فعال کن . ساعت sms درست میشه)
لطفآ دوستان یه زحمتی بکشن و امتحان کنن ببینن جواب میده ؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید..............................
4 تا صفر هستش [0000]3 یا 4 یا 5 تا 0 باید باشه قاعدتا ...
شما باکس دارین؟سلام به همه
---------------------------------------
خبر جدید جدید جدید...!!!!!!
گزارش در مورد آپدیت بعد از 12 روز کار کردن
نتیجه : گوشی من ترکید....!!!!!؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------
جدا از شوخی:گوشی من بعد از آپدیت به مدت 12 روز کاری!!! خیلی خوب و خوشگل کار کرد.از امروز صبح اتفاق
جالبی براش افتاده که توضیح میدم.خوب دقت کنید::
وقتی کسی به من زنگ میزنه ( تلفن ثابت و همه اپراتورها ) گوشی زنگ میخوره وقتی yes رو برای جواب دادن
میزنم ارتباط برقرار نمیشه یعنی صدای من اونور نمیره و برای اون طرف هم هنوز بوق انتظار شنیده میشه
یعنی بوقی میزنه که انگار کسی هنوز گوشی رو بر نداشته . بعد جالبی ماجرا اینجاست که به مدت 1 تا 2
دقیقه وقتی دوباره شماره گوشی رو میگیرن گوشی بوق اشغال میزنه.......!!!!!!!وهیچ جوری ارتباط برقرار نمیشه
وقتی هم که با گوشی شماره میگیرم یکی دو تا در میون ارتباط برقرار میکنه و همش میگه شماره مشغوله و
دوباره میخواد شماره بگیره ( حتی 119 )...!!!!
حالا..................کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه که چیکار کنم...؟؟؟؟؟؟؟
همه کار هم کردم ( مستر ریست و آپدیت دوباره و .......)
در ضمن بشر جائز الخطاست :
گفتم آپگرید کنید و حالشو ببرید و هیچ اتفاقی نمیفته...........................!!!!!!!
حالا میگم آپگرید نکنید و حالشو نبرید چون همه جور اتفاقی میفته.........!!!!!!
اگر دوستان نتونستن کمکی بکنن آخرش اینه که باید فلش بشه دیگه............فقط راهنمایی کنید که چجوری
فلش کنم.چون تا حد امکان نمیخوام به کسی بدم که اینکارو بکنه. گوشی 1 ماه کار کرده رو که آدم بیرون نمیده که
درسته..........؟؟؟؟؟؟
منتظر راهنمایی دوستان خوبم هستم....................موفق و پیروز باشید
پی 990 هم همینطریهنتیجه گیری اخلاقی مجدد :
NO UPDATE YET !
پس نخرم:lol:اون که فاجعه تره !
این فقط قطع شده ... اون کلا یک موجود دیگه میشه یعد از UPDATE !
حدود 5 تومن پات در میاد.سلام به همه
چیچیرو نخرم....نخرم........!!!!!!!
بخر عزیز من خیلی خوبه.من یه اشتباه کردم آپدیت کردم اینجوری شد.قبلش که مشکلی نداشت.البته مثل اینکه
آپدیت بگیر نگیر داره.چون بعضی ها مشکل دارن بعضی ها ندارن. ( راستی یکی از دوستان میگفت زبان فارسی هم
تو آپدیت هست.من که ندیدم ).
یعنی غیر از فلش راه دیگه ای نداره؟؟؟ میخواین صبر کنم تا آپدیت بعدی ؟؟؟؟ چقدر باید برای فلش پیاده بشم؟؟؟؟؟؟
هنوز خیلی از اساتید راهنمایی نکردن.......منتظر اونها هم میمونم ببینم چی میشه
ولی باز هم میگم : زنده باد sony ericsson..........مرده باد ***** ( اسمشو نبر )!!!!!
منتظرم دوستان......................موفق و پیروز باشید
سلام به همه
بخر عزیز من خیلی خوبه.من یه اشتباه کردم آپدیت کردم اینجوری شد.قبلش که مشکلی نداشت.البته مثل اینکه
آپدیت بگیر نگیر داره.چون بعضی ها مشکل دارن بعضی ها ندارن. ( راستی یکی از دوستان میگفت زبان فارسی هم
یعنی غیر از فلش راه دیگه ای نداره؟؟؟ میخواین صبر کنم تا آپدیت بعدی ؟؟؟؟ چقدر باید برای فلش پیاده بشم؟؟؟؟؟؟
ولی باز هم میگم : زنده باد sony ericsson..........مرده باد ***** ( اسمشو نبر )!!!!!
سلام به همه
درسته مازیار جانبه نظر من هم باید بدی فلش کنن...البته نمیدونم چرا برای شما اینطوری شده...چون اگه قرار بود با اپدیت گوشی خراب بشه که خب مرض نداشتن اصلا اجازه اپدیت بدن به ملت...چون خیلی ها اپ کردن و دارن حالش رو میبرن...![]()
به گمانم سونی اریکسون اینبار سوتی داده . باید فورا نسخهء جدید رو بده.راستی مازیار جان تو فرومهای خارجی همچین مشکلاتی عنوان نشده ؟ میشه یه search کنی ببینی کسی با این ورژن مشکل پیدا کرده
لعنت به R9J005 . خیلی تابلو هست که به محض اینکه update کردم این مشکل اشکار شد تا 1 ساعت قبلش گوشیم انتن میداد باقلوااااااااااا
سلام.سلام خدمت دوستان گرامی.بنده تازه عضو این فروم شدم, امیدوارم که خوش اومده باشم![]()
من یه p990 دارم که میخوام اگه بشه سر ماه به p1 تغییر فاز بدم.البته اگه دوستان بتونن به چندتا سوالم جواب بدن ممنون میشم. اینکه: 1-واقعا قضیه ساعت sms تو اینم مثل p990 درب و داغونه؟ 2-کار با کیبردش راحته یا نه؟(لطفا بدون تعصب) 3-صدای اسپیکر و هندزفریش چطوره؟از p990 بالا تر هست یا نه؟ 4-تجربه p990 بهم میگه که باید 2-3 تا اپدیت ازش بگذره بعد بگیرمش, کسی میدونه قبل از باز کردن جعبه چطوری میشه فهمید گوشی تازه تولید هست یا نه؟ ببخشید که زیاد شد اما خب کسایی که p990 داشتن میتونن احساس من رو درک کنن. مرسی از همگی