• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
در مورد KEYBOARD اصلا نگران نباشید دوستان ...

اگر در کار کردن با کیبورد کامپیوتر مشکلی ندارین ، به شدت براتون مفیده ... یعنی باهاش حال میکنین

در حد تیم ملی ...

BELIEVE ME

Siamak5561

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد جان از قیمت تو شیراز چه خبر ارزونتر نشده ؟؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خسته نباشید اینقدر ما رو تحویل گرقتید!!:D خجالت دادید!! بابا یکی جواب بده !!!!!

من دفعه ی اولی که گوشی دستم بود ، این حالت براش پبش اومد ...

اما الان چم و خمش دستم اومده که خدمتتون عرض میکنم .

برای اینکه بتوینی از قدرت باتری استفاده کنین باید دقت داشته باشین که از قسمت هایی که مورد

استفادتون نیست باید بپرهیزید برای مثال :

- WLAN باید خاموش باشه .

- BLUETOOTH جز مواقعی که دارین ازش استفاده میکنین باید خاموش باشه.

- و از همه مهم تر BRIGHTNESS صفحه نمایش هست .

من روز اول که گرفتم ... گزاشتم رو 100 ... خدایی زیاده دیگه ! اصلا چشم رو آزار میده ... اصلانم جالب نیستش

پیشنهاد میکنم این عدد رو روی 45 % که پیش فرض خود کارخانه سازنده هم هست قرار بدین .

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حامد جان از قیمت تو شیراز چه خبر ارزونتر نشده ؟؟

اگر رسیدم امروز یک سر میزنم ببینم خبری از کم شدن قیمت هست یانه.

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

خب.....خبر جدید در مورد گوشی اپدیت شده بدبخت من...!!!!!!!
------------------------------------------
با فلش درست نشد.....!!!!!!

طرف گفت باید ( RSA ) گوشی عوض بشه ( یه همچین چیزی ) من که خوب متوجه نشدم . دوباره ازش میپرسم

هزینه فلش کردن: 6000 تومان که نگرفت.چون گفت گوشی که درست نشد......!!!!!

هزینه اون یکی: 35000 تا 40000 تومان......!!!!! شاید هم بیشتر..!!!

من دیگه ( *** ) بکنم آپدیت کنم........گوشی بدبخت منهدم شد رفت..............!!!!!!

دیگه کسی از دوستان راهنمایی و کمکی نمیتونه بکنه؟؟؟؟؟

تو هفته دیگه باید برم ببینم چی میشه..................موفق و پیروز باشید

فقط سونی اریکسون P1

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام به همه

خب.....خبر جدید در مورد گوشی اپدیت شده بدبخت من...!!!!!!!
------------------------------------------
با فلش درست نشد.....!!!!!!

طرف گفت باید ( RSA ) گوشی عوض بشه ( یه همچین چیزی ) من که خوب متوجه نشدم . دوباره ازش میپرسم

هزینه فلش کردن: 6000 تومان که نگرفت.چون گفت گوشی که درست نشد......!!!!!

هزینه اون یکی: 35000 تا 40000 تومان......!!!!! شاید هم بیشتر..!!!

من دیگه ( *** ) بکنم آپدیت کنم........گوشی بدبخت منهدم شد رفت..............!!!!!!

دیگه کسی از دوستان راهنمایی و کمکی نمیتونه بکنه؟؟؟؟؟

تو هفته دیگه باید برم ببینم چی میشه..................موفق و پیروز باشید

فقط سونی اریکسون P1
ای بابا پس چرا گوشی هاتون اینطوری شد؟
نکنه 990 هم همینطوری بشه؟

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. تو سایت sonyericsson که میری تو قسمت software downloads برا p1 پایین صفحه 2تا language pack گذاشته.(این آدرس :http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10864) کسی اونا رو دانلود کرده تو گوشی بریزه بدونیم چیه؟ احتمال داره که برا اضافه شدن زبان فارسی به گوشی همین پکها کافی باشه و نیاز به آپدیت نباشه؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
منم یاور پی وان رو استاد کردم:rolleyes:
n73 رو دادم رفت با این که خیلی ازش راضی بودم ولی خداییش خیلی خز شده بود:blush:پی وان رو هم که از همون روزای اول معرفیش دوست داشتم :D
در نگاه اول گوشی بدی نیست صدای ایرفونش بسیار خوبه
خیلی هم نسبت 990 سریعتر نیست البته یه اپدیت اساسی نیاز دارم.فکر کنم از اون ورژن اولیاش باشه.
اتوفوکوسش در حالت ماکرو افتضاحه و کلا از عکساش نسبت به 73 و کا800 که داشتم اصلا راضی نیستم:wacko:شاید با اپدیت بهتر شه:happy:
کلا پتانسیل خز شدنش بنظرم خیلی کمتر از 990ه:happy:.بخاطر شکل خاصی که داره.
کار کردن با کی پدش برای کسی که این مدل کیپد رو تجربه نکرده در ابتدا مشکل به نظر میرسه.
فعلا چیزی بنظرم نمیرسه تا بعد ....

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
منم گوشیم درست نشد آخرش به یکی فروختم بیشتر از 200 تومن نمیخریدن آخرش تو آریاشهر فروختم 280 تومن باز هم کاچی به از هیچی یارو مخابراتیه گفت به خاطر این با ایرانسل آنتن میده چونکه GSM نیست و هزینه تعمیرش 50 تومن هست منم بیخیال شدم ردش کردم رفت .اینم از p1 که فقط 9 روز مهمونم بود . با یه آپدیت ایراد سخت افزاری ایجاد شد واقعا مسخرست ! این چین هم با این گوشی زدنش دهن ملت رو صاف کرده .یادش بخیر p990 داشتم مثل ساعت کار میکرد این اواخر در هفته شاید به زحمت 2 بار هنگ میکرد

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
منم گوشیم درست نشد آخرش به یکی فروختم بیشتر از 200 تومن نمیخریدن آخرش تو آریاشهر فروختم 280 تومن باز هم کاچی به از هیچی یارو مخابراتیه گفت به خاطر این با ایرانسل آنتن میده چونکه GSM نیست و هزینه تعمیرش 50 تومن هست منم بیخیال شدم ردش کردم رفت .اینم از p1 که فقط 9 روز مهمونم بود . با یه آپدیت ایراد سخت افزاری ایجاد شد واقعا مسخرست ! این چین هم با این گوشی زدنش دهن ملت رو صاف کرده .یادش بخیر p990 داشتم مثل ساعت کار میکرد این اواخر در هفته شاید به زحمت 2 بار هنگ میکرد
چرا بابا حیف بود.
میزاشتیش.
حالا چی میخوای بخری؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
چرا بابا حیف بود.
میزاشتیش.
حالا چی میخوای بخری؟

نه دیگه ریسکش بالا بود اگر توی آپدیت بعدی درست نمیشد خیلی سوزش داشت . نمیدونم اگر آیفون امکانات درست حسابی داشت حتما میگرفتم ولی اونم یه گوشیه فانتزیه .ASUS P535 هم خیلی دنبالش بودم گیرم نیومد
نوکیا هم در کل با ذائقهء من جور در نمیاد .فعلا یه N70 تو خونه داریم ازش استفاده میکنم تا ببینم چی پیش میاد ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

:blink: پسر چه اشتباهی کردی...به نظرم خیلی عجله کردی...:eek: مخابراتیه مزخرف گفته...ایرانسل هم GSM هست...و بهت قول میدم 5 روز صبر میکردی سریالش ثبت میشد درست میشد....

بابا میخواستی این قیمت بدی من خودم ازت میخریدم خدایی...قول بهت میدم درست میشد ...بی برو برگرد...:blink: خیلی عجله کردی...

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
نه دیگه ریسکش بالا بود اگر توی آپدیت بعدی درست نمیشد خیلی سوزش داشت . نمیدونم اگر آیفون امکانات درست حسابی داشت حتما میگرفتم ولی اونم یه گوشیه فانتزیه .ASUS P535 هم خیلی دنبالش بودم گیرم نیومد
نوکیا هم در کل با ذائقهء من جور در نمیاد .فعلا یه N70 تو خونه داریم ازش استفاده میکنم تا ببینم چی پیش میاد ;)
ok
Iphone خوبه:D.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
:blink: پسر چه اشتباهی کردی...به نظرم خیلی عجله کردی...:eek: مخابراتیه مزخرف گفته...ایرانسل هم GSM هست...و بهت قول میدم 5 روز صبر میکردی سریالش ثبت میشد درست میشد....

بابا میخواستی این قیمت بدی من خودم ازت میخریدم خدایی...قول بهت میدم درست میشد ...بی برو برگرد...:blink: خیلی عجله کردی...

چکارش میخواستی کنی ؟ معجزه میشد ؟ من همه کاریش کردم باور کن نمیتونستی درستش کنی حالا شمارهء طرف رو دارم میتونم مثلا 10 روز دیگه آمارشو برات بگیرم . بابا قیمتش تو شیراز380 شده به محض Available شدن w960 اینم میاد روی 300 تومن :) اونوقت برو بخر و سریع آپدیتش کن
در ضمن امروز صبح که رفتم دیدم ثبت شده اونم درست 3 ساعت بعد از اینکه فرم رو پر کرده بودم ( پریروز )

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نه بابا کجا شیراز 380 هست.من هر جا رفتم همه 430-40 بود فقط یک جا گفتن 425.
من نمیدونم چی شد یکدفعه که دیگه قیمتش توی شیراز ثابت مونده.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
نه بابا کجا شیراز 380 هست.من هر جا رفتم همه 430-40 بود فقط یک جا گفتن 425.
من نمیدونم چی شد یکدفعه که دیگه قیمتش توی شیراز ثابت مونده.

امروز تو تهران خودم فاکتر فروش رو در یکی از پاساژ های آریا شهر دیدم 415 تومن بود تازه شاید 410 هم میداد .تو شیراز هم 385 هست من آمارشو دارم البته همه بدون گارانتی هست

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

سلام جناب mazi . خوبی قربان ؟؟؟

یه کمکی ...راهنمایی ... چیز جدیدی برای ما نداری؟؟؟؟چیکارکنم بالاخره ؟؟؟؟؟

البته من شک دارم که به گفته دوستمون آپدیت باعث ایراد سخت افزاری بشه..............

امروز هم که به من گفتن باید ( RSA ) عوض بشه.. اونم نرم افزاریه

من چه کنم..........بد جوری رفتم تو میکسر.............!!!!!!!!!

کمک کنید لطفآ...................موفق و پیروز باشید

( به عکس روبرو نگاه نکید که نیشم بازه...........................دقیقآ برعکسه)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام به همه

سلام جناب mazi . خوبی قربان ؟؟؟

یه کمکی ...راهنمایی ... چیز جدیدی برای ما نداری؟؟؟؟چیکارکنم بالاخره ؟؟؟؟؟

البته من شک دارم که به گفته دوستمون آپدیت باعث ایراد سخت افزاری بشه..............

امروز هم که به من گفتن باید ( RSA ) عوض بشه.. اونم نرم افزاریه

من چه کنم..........بد جوری رفتم تو میکسر.............!!!!!!!!!

کمک کنید لطفآ...................موفق و پیروز باشید

( به عکس روبرو نگاه نکید که نیشم بازه...........................دقیقآ برعکسه)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام قربان...سعی دارم میکنم تو این سایتهای خارجی ببینم کسی بوده مشابه شما یا نه...شما هم اگه بتونی تو فروم های خارجی مثلا esato.com سوالت رو مطرح کنی...خیلی خوب میشه...چون esato بهشت SE بازها هست و مطمینا جوابی بهتون میدن :)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امروز تو تهران خودم فاکتر فروش رو در یکی از پاساژ های آریا شهر دیدم 415 تومن بود تازه شاید 410 هم میداد .تو شیراز هم 385 هست من آمارشو دارم البته همه بدون گارانتی هست

جددی میگی؟
من که هر جا پرسیدم این قیمت رو بهم ندادن.
یه لطف میکنی ببینی کدوم موبایل فروشی بوده؟

بالا