سلام به همگي راستشو بخوايد من يه چند وقتيه كه دنبال خريد يك موبايل خوب هستم . قبلا هم يه تاپيك زدم كه اونجا راجع به خصوصياتي كه دوست دارم داشته بشه گفتم و بعضي از دوستان هم راهنمايي كردن . تا حالا به اين نتيجه رسيدم كه P1 مي تونه گزينه خوبي باشه. تو اين تاپيك هم تا صفحه 52 كه خونده بودم همه ابراز رضايت و علاقه كرده بودن ولي ظاهرا اين اواخر بعضي از دوستان دلزده و دلسرد شدن .
اينم بگم كه براي من برند خاصي مهم نيست . بلكه مهم كارايي و امكانات هست حالا اگه تو صا ايران هم باشه :lol:
چاره اي ندارم ديگه تا 5 شنبه بايد بخرم.
چند تا سوال دارم:
1- اين P1 حافظه تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟
2- اگه رم با ظرفيت بالا روش بزاريم تو عملكردش تاثير منفي نميزاره؟
3- مي شه براي كاربردهاي مختلف رمهاي جداگانه و مختلف روش تعويض كرد؟ مثلا براي استفاده مولتي مديا يه رم پر از صوتي تصويري روش گذاشت . بعد وقتي مي خواي بري مسافرت يه رم خالي براي گرفتن عكس و فيلم روش گذاشت و اون رم رو هم برد كه هر وقت خواستي آهنگ گوش بدي اون يكي رو بزاري و يه رم هم پر از برنامه هاي مختلف و .....؟
4- كار با اين كيبردش چطوره؟
ظاهرا انگار اصلا دكمه هاي جهت بالاي گوشيهاي ديگه رو نداره ؟ پس چطوري مي شه باهاش كار كرد؟ حتما بايد از قلم استفاده كرد؟ بعضي از برنامه ها كه نياز به استفاده از اون دكمه ها رو داره توش بلااستفاده مي مونه و نمي شه ازشون استفاده كرد؟
ممنون