• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ورودتو به پی تی تبریک میگم.
آقا شما همون 990 رو نگرش دار تا دبلیو 960 بیاد.
البته اگه پولشو داری.
چون خیلی بهتره پی 1 هست.

ممنون از لطف شما. والا خودم هم همین قصد رو داشتم اما فکر نکم فعلا بیاد, اگر هم بیاد گرونه و تا 2-3 ماه بعد عید نمیشه خریدش, به همین خاطر گفتم فعلا p1 بگیرم وقتی w960 افت کرد p1 رو میفروشم اونو میگیرم.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
ممنون از لطف شما. والا خودم هم همین قصد رو داشتم اما فکر نکم فعلا بیاد, اگر هم بیاد گرونه و تا 2-3 ماه بعد عید نمیشه خریدش, به همین خاطر گفتم فعلا p1 بگیرم وقتی w960 افت کرد p1 رو میفروشم اونو میگیرم.

p990 رو سفت نگهش دار بیخودی ضرر میکنی .اگه سونی باز نیستی برو سراغ برند های دیگه اگر هم سونی بازی مثل ما باید تاوان بدی .اون هم به خاطر یک آپدیت نا قابل

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p990 رو سفت نگهش دار بیخودی ضرر میکنی .اگه سونی باز نیستی برو سراغ برند های دیگه اگر هم سونی بازی مثل ما باید تاوان بدی .اون هم به خاطر یک آپدیت نا قابل

اتفاقا فقط سونی. البته بنده سراغ اپذیت نمیرم چون اپدیت 2تا ایراد رو رفع میکنه 3تا اضافه میکنه, بعد هم تو این مملکت اپدیت خطرناکه چون ممکنه دیگه گوشیت تعطیل بشه.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
ایفون بگیر الان قیمتش مناسب شده با 530 تومن 8 گیگی بگیر لذتشو ببر .منم تا 2 روز دیگه گوشیمو میندازم سطل اشغال تا راحت شم

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

این مشکل ما بگیر نگیر داره.یهو میبینی یک ربع خوب کار میکنه راحت شماره میگیره ولی بعد دوباره همون جوره

توی اون حالت هم خودش بعد از 14 ثانیه حرف زدن قطع میکنه ارتباطو........!!!!!!!!من هرچی گوشی داشتم راحت

آپدیت میکردم بدون مشکل.jasjar به اون گنده گی رو آپدیت کردم..روش ویندوز 2006 ریختم آخ نگفت.

و یه سوال: کار فلش دقیقآ چیه و گوشی رو به چه حالتی میبره ( قبل از آپدیت ؟؟ .... حالت کارخونه ؟؟ یا چیز دیگه)

راستی یه چیز جالب .وقتی بعد از آپدیت جدیده مستر ریست میکنید فقط یه زبان انگلیسی دارید رو گوشی...!!!!!

ولی موقع آپدیت10-12 تا زبان میتونید انتخاب کنید( فارسی و عربی توش نبود ).تمها و بکگراندهای دیفالت هم که

از اول رو گوشی بود فقط یکی شون هست..............!!!!!!!!

و در آخر.....:::::: فلش کردن برای گوشی ضرر های جانبی هم داره یا نه....؟؟؟؟؟؟

موفق و پیروز باشید.........................فقط سونی اریکسون p1

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
من از فلش کردن 990 خاطره بدی دارم! باعث میشد دو تا فریم ور به شکل ناقص رو گوشیم نصب بشه ...و چند دقیقه یه بار هنگ میکرد!
به نظر من دوباره آپدیت کن ببین چی میشه ! اگه درست نشد ببرش فلش!!

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گرامی.بنده تازه عضو این فروم شدم, امیدوارم که خوش اومده باشم:p
من یه p990 دارم که میخوام اگه بشه سر ماه به p1 تغییر فاز بدم.البته اگه دوستان بتونن به چندتا سوالم جواب بدن ممنون میشم. اینکه: 1-واقعا قضیه ساعت sms تو اینم مثل p990 درب و داغونه؟ 2-کار با کیبردش راحته یا نه؟(لطفا بدون تعصب) 3-صدای اسپیکر و هندزفریش چطوره؟از p990 بالا تر هست یا نه؟ 4-تجربه p990 بهم میگه که باید 2-3 تا اپدیت ازش بگذره بعد بگیرمش, کسی میدونه قبل از باز کردن جعبه چطوری میشه فهمید گوشی تازه تولید هست یا نه؟ ببخشید که زیاد شد اما خب کسایی که p990 داشتن میتونن احساس من رو درک کنن:D. مرسی از همگی

کسی نیمخواد جواب سوالای مارو بده؟:blink:

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

جناب RPG 8 عزیز ( چه اسم باحالی...!!!! )

دوباره که آپدیت نمیشه.یعنی وقتی میخوای این کارو بکنی میگه گوشی آپدیت شده هست.دوتا گزینه داره:

1- ادامه بدی ( که دوباره فایلهارو میریزه تو گوشی. یعنی روی همون قبلیها که البته مثل دفعه اول زیاد طول

نمیکشه. حدود 10 دقیقه )

2-کنسل کنی ( که برمیگردی و از برنامه میای بیرون )
---------------------------------------------------------------------------------
یه سوال نمیشه برگشت به حالت قبلی ؟؟ یعنی بر عکس قبلی رو انجام بدیم ؟؟ فکر کنم یه جایی فایرور قبلی

رو برای دانلود دیده بودم. امکانش هست؟؟؟؟

( همه اینا تقصیر آقای mazi هستش.اگه گوشی رو خریده بود تا الان15000 بار دل و رودشو ریخته بود بیرون

و همه چیشو میدونست و به ما کمک میکرد...................بخرش دیگه بابا....!!!!!!( مزاح بود )!!!!!

باز هم راهنمای کنید دوستان...................منتظرم

موفق و پیروز باشید...................

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
چرا؟ راضیت نکرده؟

وقتی به شبکه وصل نمیشه و آنتنی در کار نیست چطور راضی باشم ؟! دلمو زده با اینکه هیچ مشکلی نداره جز اینکه آنتن نمیده و الان 4 روزه NO ACCESS NETWORK میزنه :D خیر سرش همه کاری میکنه جز calling :lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
( همه اینا تقصیر آقای mazi هستش.اگه گوشی رو خریده بود تا الان15000 بار دل و رودشو ریخته بود بیرون

و همه چیشو میدونست و به ما کمک میکرد...................بخرش دیگه بابا....!!!!!!( مزاح بود )!!!!!

باز هم راهنمای کنید دوستان...................منتظرم

موفق و پیروز باشید...................

:rolleyes:من مخلص همه هستم...خب چیکار کنم...فعلا بودجه وضعش خرابه...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
مازیار بیا این گوشی منو ببر روش کار کن ببین اگه درست شد مال خودت اگر هم نشد بجای گوشکوب سر سفره ازش به خوشی استفاده کن:lol: ادرستو بده با پیک برات پست کنم

armi

Registered User
لایک‌ها
4
اقایون شما باتریتون چند ساعت کار میده؟؟؟؟؟ من تو هر review که خونده بودم حرف از 5-6 روز با کار سنگین بود ولی صبح که شارژش کردم اولا که تا 99 درصد پر شد الانم که ساعت 10:30 رو 40 درصده در حالیکه 10 دقیقه هم کمتر صحبت کردم 6 تا sms ام زدم حدود یک ساعتم تو منوهاش گشتم:blush: مشکل از باتری منه یا کلان همینجوره؟؟؟؟

یه چیز دیگه هم اینکه اسکرین چرا اینقد زود می پره ؟ نمیشه زمانشو زیاد کرد؟ اون 2min که تو backlight هستش اصلا مال چیه؟!!! 2 ثانیه دستش نزنی رفته! نمیزاره ادم لاقل ساعتو ببینه !!!

خسته نباشید اینقدر ما رو تحویل گرقتید!!:D خجالت دادید!! بابا یکی جواب بده !!!!!

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي راستشو بخوايد من يه چند وقتيه كه دنبال خريد يك موبايل خوب هستم . قبلا هم يه تاپيك زدم كه اونجا راجع به خصوصياتي كه دوست دارم داشته بشه گفتم و بعضي از دوستان هم راهنمايي كردن . تا حالا به اين نتيجه رسيدم كه P1 مي تونه گزينه خوبي باشه. تو اين تاپيك هم تا صفحه 52 كه خونده بودم همه ابراز رضايت و علاقه كرده بودن ولي ظاهرا اين اواخر بعضي از دوستان دلزده و دلسرد شدن .
اينم بگم كه براي من برند خاصي مهم نيست . بلكه مهم كارايي و امكانات هست حالا اگه تو صا ايران هم باشه :lol:

چاره اي ندارم ديگه تا 5 شنبه بايد بخرم.

چند تا سوال دارم:

1- اين P1 حافظه تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟
2- اگه رم با ظرفيت بالا روش بزاريم تو عملكردش تاثير منفي نميزاره؟
3- مي شه براي كاربردهاي مختلف رمهاي جداگانه و مختلف روش تعويض كرد؟ مثلا براي استفاده مولتي مديا يه رم پر از صوتي تصويري روش گذاشت . بعد وقتي مي خواي بري مسافرت يه رم خالي براي گرفتن عكس و فيلم روش گذاشت و اون رم رو هم برد كه هر وقت خواستي آهنگ گوش بدي اون يكي رو بزاري و يه رم هم پر از برنامه هاي مختلف و .....؟
4- كار با اين كيبردش چطوره؟
ظاهرا انگار اصلا دكمه هاي جهت بالاي گوشيهاي ديگه رو نداره ؟ پس چطوري مي شه باهاش كار كرد؟ حتما بايد از قلم استفاده كرد؟ بعضي از برنامه ها كه نياز به استفاده از اون دكمه ها رو داره توش بلااستفاده مي مونه و نمي شه ازشون استفاده كرد؟
ممنون:)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام به همه

جناب RPG 8 عزیز ( چه اسم باحالی...!!!! )

دوباره که آپدیت نمیشه.یعنی وقتی میخوای این کارو بکنی میگه گوشی آپدیت شده هست.دوتا گزینه داره:

1- ادامه بدی ( که دوباره فایلهارو میریزه تو گوشی. یعنی روی همون قبلیها که البته مثل دفعه اول زیاد طول

نمیکشه. حدود 10 دقیقه )

2-کنسل کنی ( که برمیگردی و از برنامه میای بیرون )
.
همون اولی منظورمه شاید مشکلی توی ریختن فایلا پیش اومده باشه که با سعی دوباره برطرف شه !

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون اولی منظورمه شاید مشکلی توی ریختن فایلا پیش اومده باشه که با سعی دوباره برطرف شه !

سلام به همه

اون کارو کردم . هیچ فرقی نکرده

هیچ کدوم از دوستان در مورد سوالهای من که تو پستهای 786 و 791 پرسیده بودم نظری و جوابی ندارن ؟؟؟؟

باز هم منتظر کمک دوستان خوبم هستم...................

موفق و پیروز باشید..................فقط سونی اریکسون p1

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چند تا سوال دارم:

1- اين P1 حافظه تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟
2- اگه رم با ظرفيت بالا روش بزاريم تو عملكردش تاثير منفي نميزاره؟
3- مي شه براي كاربردهاي مختلف رمهاي جداگانه و مختلف روش تعويض كرد؟ مثلا براي استفاده مولتي مديا يه رم پر از صوتي تصويري روش گذاشت . بعد وقتي مي خواي بري مسافرت يه رم خالي براي گرفتن عكس و فيلم روش گذاشت و اون رم رو هم برد كه هر وقت خواستي آهنگ گوش بدي اون يكي رو بزاري و يه رم هم پر از برنامه هاي مختلف و .....؟
4- كار با اين كيبردش چطوره؟
ظاهرا انگار اصلا دكمه هاي جهت بالاي گوشيهاي ديگه رو نداره ؟ پس چطوري مي شه باهاش كار كرد؟ حتما بايد از قلم استفاده كرد؟ بعضي از برنامه ها كه نياز به استفاده از اون دكمه ها رو داره توش بلااستفاده مي مونه و نمي شه ازشون استفاده كرد؟
ممنون

تا 4 گیگ رو به راحتی ساپورت میکنه.حتی 8 گیگ رو نیز هم.
سرعتش هم با 4 گیگ که یکی از دوستان گذاشتن کم نشده
چون قابلیت hot swap داره یعنی میشه زمانی که گوشی روشن هست مموری رو خارج کنید در نتیجه مشکلی برای تغییر مموری بدون خاموش کردن گوشی نیست.اون بستگی به شما داره که چند مموری بخرید و هر جور خواستین ازش استفاده کنید.

در مورد کیبرد هم عادت میکنید.مشکلی نیست.

در سمت چپ گوشی یک وسیله ای هست به نام jog dial یا jog wheel که با اون میشه توی منو ها بالا و پایین رفت.

بالا