من که تست کردم آنتن میداد و 2 بالا ( دو بالا اصطلاح لری هست :happy یعنی باقلوا ...تووووپ
خب پس قبول داری که گوشی بیچاره هیچ مشکلی نداشته بلکه مخابرات که مشکل داره؟؟
وقتی با ایرانسل راحت کار میکنه یعنی که مخابرات رجیسترش مشکل داره...
من که تست کردم آنتن میداد و 2 بالا ( دو بالا اصطلاح لری هست :happy یعنی باقلوا ...تووووپ
خب پس قبول داری که گوشی بیچاره هیچ مشکلی نداشته بلکه مخابرات که مشکل داره؟؟
وقتی با ایرانسل راحت کار میکنه یعنی که مخابرات رجیسترش مشکل داره...
این دوستمون قیمت داد 348
یه کم برام عجیب بود.
ساخت چه کشورهایی هست؟
تو جعبش چیا باید باشه؟
یه کم عجیب نیست این قیمت؟
اشتباه شده.نمیشه که 100.000 زیر قیمت جهانی باشه.این دوستمون قیمت داد 348
یه کم برام عجیب بود.
ساخت چه کشورهایی هست؟
تو جعبش چیا باید باشه؟
یه کم عجیب نیست این قیمت؟
مثل اینکه هیچ جای دنیا این اتفاق تیفتاده فکر کنم باید افتخار کنم که اولین نفری هستم که این تفاق برام افتاد
هر جی سرچ کردم چیزی ندیدم واقعا عجب معمایی شده ها :wacko:
البته باز وضع من بهتره.شما کلآ آنتنت پریده بود.باز من 4 تا در میون میتونم زنگ بزنم و بهم زنگ بزنن
سلام خدمت برو بچز. در مرد قضیه دوستان calligrapher و tapar-metal من فکر میکنم یه سری از گوشیهای p1 قبل از برداشتن قضیه رجیستری توسط مخابرات وارد کشور شدن و برا اینکه بتونن بفروشنش کدش رو چنج کردن و حالا که شما آپدیت کردی با سیمکارت دولتی دچار مشکل شدی.البته نمیدونم که تفکراتم چقد درست باشه.
نه دوست عزیز اصلا چنچی در کار نبود .وقتی خریدم چک کردم با سریال روی کارتن در ضمن دوباره هم ثبت کردم سریال رو .
مشکل از آپدیت هست یا اینکه یک احتمال وجود داره که بعضی از p1 ها تقلبی باشن که به نظرم احتمالش 0% است !
به هر حال اگر فلش کنید و برگردونید به ورژن R9H004 یا ورژنهای قبلی شاید درست بشه .
بازم سلام
امروز داداشم برد گارانتي گوشيو بده درست كنن
بهش گفتن تا يك هفته ديگه با پيك مي فرستيم
پولم ازش نگرفتن
داداشم مي گفت بيشتر اونايي كه اونجا بودن همين قضيه آپديت رو داشتن
به محض اينكه گوشي رسيد خبرشو مي دم كه چي شده
فعلا می تونید با گوشی کار کنید که(این روشی که گفتم رو انجام بدید) ببینید برای شما هم کلید end call کار نمی کنه
این شرکت که گارانتی کرده چی بوده؟
شماره تلفن و...