• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
Sony Ericsson P1i در زیر باران

شیوه آزمایش...

با توجه به تست قبلی یعنی همان تست سرما و یخ این دفعه شرایط آب و هوایی تغییر میکند و زمانی راتصور میکنیم که

گوشی در همان حالت تست قبلی گم میشود. اما این دفعه سرما و یخبندانی در کار نیست بلکه گوشی پی1 یک دوش

کامل میگیرد. با توجه به اینکه دوش معمولی حمام هم فشار بیشتری دارد و هم آب بیشتری ازش بیرون میاد بنابراین

ما هم گوشی پی1 را بمدت 5 دقیقه در زیر دوش حمام قرار دادیم.

P1regn.jpg

پرخاش ناگهانی ...

ال سی دی و منوهای گوشی بعد از بیرون آمدن از زیر دوش بخوبی کار میکنند، اما تلفن هیچ واکنشی را در مقابل امواج

اینترنت و خطوط تلفن از خود نشان نمیداد. بعد از اینکه گوشی را رستارت کردیم پیغامی را مبنی بر وجود نداشتن

سیم کارت بهمون نشان داد، عوض کردن سیم کارت هم فایده ای نداشت. اگر بدانید تا زمانی که یک سیم کارت

فعال در داخل گوشی پی1 نباشد حتی نمیشه گوشی را در حالت پرواز ( هواپیما) قرار داد. بخار شدیدی نیز در لنز

دوربین گوشی نمایان شده بود. بعد از مدت زمانی که برای خشک شدن گوشی در نظر گرفته بودیم تمام واکنش

های گوشی به حالت عادی برگشت و گوشی مثل قبل شروع به کار کردن کرد.

مقایسه با گوشی های ارزان قیمت ...

Sony Ericsson K220i دقیقا بعد از دوش کار کرد و روال طبیعی و عادی خود را طی کرد. عکس هایی که با کا220

گرفتیم تار بودند به دلیل اینکه بخار شدیدی را لنز این گوشی گرفته بود. اما بعد از گذشت 1 روز بهتر شد و تا زمانی

که این بخار بعد از خشک کردن گوشی از بین رفت و این مشکل هم باقی نماند.

تفسیر ...

اینکه نم و رطوبت دشمن اصلی گوشی های موبایل هستند را ما از قبل میدانستیم. ما همچنین فکر میکردیم که

گوشی های گرانقیمت در این تست حساس تر از گوشی های ارزان قیمت باشند و در حقیقت ممکن است تلفن

کلا بسوزد و کارایی خود را از دست بدهد. اما عمل خشک کردن گوشی پی1 این نتیجه را داشت که این نوع فکر کردن

نسنجیده بوده. همچنین باید بگیم که گوشی پی1 برای اینکه به واکنش و کارایی معمولی خود برگردد احتیاج به

خشک کردن داشت در حالی که گوشی K220i کار خودش رو بدون عمل خشک کردن ادامه داد.

منبع

با تشکر از دوست عزیز persian boy از فروم p30world.

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
تصادفی هست یا چپی؟
مگه میشه؟!؟!؟!؟
نوی نو

بدبختی اینه که داخل مغازه چیزی ندارن و هر کی میخواد واسش میارن

پریروز یکی فروختن تا رسیدم که ببینم یارو رفت

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درباره ي آزمايشهايي كه اين دوستمون توضيح دادن گوشي باباي منم (K750i) يه بار از دستش افتاد تو جوب پر از آب و فقط يه مدت زمان كمي ال سي ديش مشكل داشت و بعدش ديگه درست شد.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نوی نو

بدبختی اینه که داخل مغازه چیزی ندارن و هر کی میخواد واسش میارن

پریروز یکی فروختن تا رسیدم که ببینم یارو رفت

قبول کن که خیلی بعیده.
حالا شما یه سر و گوش به آب بده ببین علت چی هست!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بدبخت P1 قصه بالا چه بلاهایی سرش اومد!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
روحش شاد ، یادش گرامی .
P1 خوبی بود .
( جالب بود )

---
البته من اینو شنیدم که گوشی که آبتنی کنه اگر چه بعدش کار میکنه ، ولی بعد از مدتی مثلا یکی دوماه کلا قاط میزنه ! ( به دلیل نمیدونم چی هایی که در اثر خشک شدن آب روی کیتش میمونه !! )

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
قبول کن که خیلی بعیده.
حالا شما یه سر و گوش به آب بده ببین علت چی هست!!!
خوب تعجب من هم از همینه

واسه همین میخواستم خودم حتما برم گوشی رو ببینم

حالا بازم میرم آمار میگیرم ببینم چجوریهاست

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اقا عجب لذتی داره کار کردن با این پی 1 این چند روزه که خریدمش هر شب تو شارژه .بسکی باهاش ور میرم:D
خداییش هیج جوری کم نمیاره و اصلا هنگ تو کارش نیست pdf رو که500 صفحه داره برام بازمیکنه مثل هلو در همون حالت,موسیقی هم گوش میدم با بلوتوثم هم فایل دریافت میکنم:blink:ناکس مگه کم میاره :eek:خیلی شاخه بابا:rolleyes:خوراکه multi tasking ه.
mazi جون حق با شما بود همیشه در مورد رمش میگفتی که مشکلات 990 رو نداره .دمت گرم. یکی بخر حالشو ببر.بیخیال ضرر وایسادی که چی ؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اقا عجب لذتی داره کار کردن با این پی 1 این چند روزه که خریدمش هر شب تو شارژه .بسکی باهاش ور میرم:D
خداییش هیج جوری کم نمیاره و اصلا هنگ تو کارش نیست pdf رو که500 صفحه داره برام بازمیکنه مثل هلو در همون حالت,موسیقی هم گوش میدم با بلوتوثم هم فایل دریافت میکنم:blink:ناکس مگه کم میاره :eek:خیلی شاخه بابا:rolleyes:خوراکه multi tasking ه.
mazi جون حق با شما بود همیشه در مورد رمش میگفتی که مشکلات 990 رو نداره .دمت گرم. یکی بخر حالشو ببر.بیخیال ضرر وایسادی که چی ؟

این مازیار ناقلا دم به تله نمیده داره پولاشو جمع میکنه برای 960 :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این مازیار ناقلا دم به تله نمیده داره پولاشو جمع میکنه برای 960 :happy:

باید حساب شده عمل کرد...
من هم تو فکر 960 هستم...

اره یکم حساب شده باید عمل کرد...البته باتری W960 از P1 ضعیف تره...همین طور هم کی بردشون فرق داره...فعلا که یکم دیگه هم صبر میکنم ببینم چطوری میشه...:rolleyes:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
باید حساب شده عمل کرد...
من هم تو فکر 960 هستم...
960 رو فکر نمیکنم با اون قیمتی که خواهد داشت بیارزه.چون تو چند ایتم جزیی با پی 1 متفاوته:cool:
یکیش فلش 8 گیگیش هست که بهنظر من چیز خیلی موثری نیست چون 8 گیگ خیلی زیاده و بدرده هر کسی نمیخوره.در ضمن همین پی1 براحتی 8 گیگ مموری رو ساپورت میکنه وحتی میشه چندین مموری براش تهیه کرد.پس مثل 960 محدودیتی نداره.دومیش واکمنشه که خیلی با پی1 فرقی نداره.همین الان و با باواکمن پی1 میشه خیلی حال کرد.ضمنا کیبوورد qwert پی1 رو برای کسی که اس ام اس بازه ,اصلا نمیشه ازش گذشت.
فرق بین پی1 و 960 در این زمان درست مثل فرق بین کا750 و دبلیو 800 هستش در 2 سال پیش.:D
اره یکم حساب شده باید عمل کرد

مازی جون شک نکن .حاجیتو که میشناسی من بعد 50 تا گوشی عوض کردن دیگه الکی دست رو هر گوشی نمیزارم
مطمئن باش از خریدش به این زودیها پشیمون نمیشی
البته حق بهت میدم که بعد خرید 990 که عشقت بود و یکی دو سال حرفشو میزدیو اینجوری از آب در اومد یکم خورده تو ذوقت ولی باور کن این یه چیز دیگست.هیچکدوم از اون مشکلات رو واقعا نداره.میدونم که اینم مثل پی 900 که سالیان محبوب همه بود ,گل میکنه و اسمش در آلبوم افتخارات se جاودانه میشه

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
چند ایتم جزیی
24.gif

8 گیگ مموری
واکمن 3
اینا از جزئی هم رد کرده....کلی...

یکیش فلش 8 گیگیش هست که بهنظر من چیز خیلی موثری نیست چون 8 گیگ خیلی زیاده و بدرده هر کسی نمیخوره
نظر شماست
169.gif
... من الان 4 گیگ رو هم کم آوردم ...

ضمن همین پی1 براحتی 8 گیگ مموری رو ساپورت میکنه وحتی میشه چندین مموری براش تهیه کرد.پس مثل 960 محدودیتی نداره
قیمتش چی؟؟ چقدر باید پول مموری 8 گیگ بدی؟؟

در مورد قیمت خود گوشی هم معلومه اولش بالاست...
3-4 ماه بعد از اومدنش باید اقدام کرد... شایدم بیشتر

دومیش واکمنشه که خیلی با پی1 فرقی نداره
اتفاقا خیلی فرق داره..
با 950 هم فرق داره چون واکمن 3 هست و با امکانات بیشتر....

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خدمت دوستانی که منتظر هستن تا w960 بیاد و بخرن و به دیگران هم توصیه میکنن باید حساب شده عمل کرد عرض میکنم که sony ericsson تا p1 ,w910,s500 و k850 رو به اندازه کافی نفروشه w960 رو بیرون نمیده وقتی هم که بیاد به درد شما که خیلی حساب شده عمل میکنین نمیخوره چون اولش قیمت خیلی بالایی داره و تا قیمتش معقول بشه ما چند ماهی با p1 حال کردیم بعدش اگه مناسب بود یه تعویض گوشی و خرید w960 :f34r:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام. خدمت دوستانی که منتظر هستن تا w960 بیاد و بخرن و به دیگران هم توصیه میکنن باید حساب شده عمل کرد عرض میکنم که sony ericsson تا p1 ,w910,s500 و k850 رو به اندازه کافی نفروشه w960 رو بیرون نمیده وقتی هم که بیاد به درد شما که خیلی حساب شده عمل میکنین نمیخوره چون اولش قیمت خیلی بالایی داره و تا قیمتش معقول بشه ما چند ماهی با p1 حال کردیم بعدش اگه مناسب بود یه تعویض گوشی و خرید w960 :f34r:
خوب این آخر ضرر کردنه.... الان p1 بگیری بعد بخوای چند ماه دیگه بفروشی چقدر میخرن؟؟؟
حساب شده یعنی همین...
یعنی این که الان اگه بخوای یه گوشی بگیری بری p990 بگیری بعد صبر کنی برای w960... که زیاد ضرر نکنی..
در ضمن W960 چند وقت دیگه میاد تو بازار(خیلی زود) ....

darbee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
W960 خیلی گوشی خوبیه عکساش از کا 800 هم بهتره
صداش از ان73 توی هدفون بیشتره و خلاصه روح پی910 در پسخاله اش یعنی دبیلو 960 زنده میشه
تازه دبیلو 960 هدست بلوتوث ds220 داره که هیچ گوشی نوکیا نزاییده که کیفیت صداش مثل این گوشی برسه

k850 هم ارزش خریدن نداره الان 530 هستش فردا هم مثل کا800 میشه 230 تومن

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب این آخر ضرر کردنه.... الان p1 بگیری بعد بخوای چند ماه دیگه بفروشی چقدر میخرن؟؟؟
حساب شده یعنی همین...
یعنی این که الان اگه بخوای یه گوشی بگیری بری p990 بگیری بعد صبر کنی برای w960... که زیاد ضرر نکنی..
در ضمن W960 چند وقت دیگه میاد تو بازار(خیلی زود) ....

اگه میخوای ضرر نکنی همون 1100 رو نگه دار و گوشی عوض نکن چون همیشه گوشی بهتر از اونی که داری میاد.تا میای w960 بگیری میبینی که یکی دیگه داره میاد و الی آخر..... کلا در مورد وسایل الکترونیکی و ارتباطی همینطوره.نمیدونم گوشی p3 رو دیدی یا نه؟.................!

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اگه میخوای ضرر نکنی همون 1100 رو نگه دار و گوشی عوض نکن چون همیشه گوشی بهتر از اونی که داری میاد.تا میای w960 بگیری میبینی که یکی دیگه داره میاد و الی آخر..... کلا در مورد وسایل الکترونیکی و ارتباطی همینطوره.نمیدونم گوشی p3 رو دیدی یا نه؟.................!

کاملا درسته. همیشه تا میای بجنبی یه چیز دیگه اومده پس بهترین کار در تصمیم گیری هدفمند کردنه اونه باید ببینی واقعا دنبال چی هستی وگرنه همه ء گوشیها به نحوی مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن .بحث خز شدن و این حرف ها متاسفانه فقط مخصوص کشور ماست و البته همه به اون مبتلا هستیم . به محض اینکه دیدیدم یه گوشی دست همه هست طاقتمون طاق میشه و تحمل دیدنش رو نداریم ;) عوض اینکه بگیم خدا کنه ارزون بشه که همه صاحب بشن حسادت میکنیم .امید وارم با این حرف ها تاپیک منحرف نشه ولی خوب حقیقتی است که کم و بیش بهش دچار شدیم.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

شما هم همون نوکیا 3310 رو نگه دار...
چیزی که من نوشتم رو درست خوندی
24.gif
؟؟...
موضوع P1 و W960 بود و
حرف من این بود که خریدن p1 و نگه داشتن برای 4-5 ماه و فروختنش برای خرید W960 اصلا کار معقولی نیست... البته اگه هدف خریدن 960 باشه ... اگه طرف گوشی باز باشه که هیچ...

کاملا درسته. همیشه تا میای بجنبی یه چیز دیگه اومده پس بهترین کار در تصمیم گیری هدفمند کردنه اونه باید ببینی واقعا دنبال چی هستی وگرنه همه ء گوشیها به نحوی مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن .بحث خز شدن و این حرف ها متاسفانه فقط مخصوص کشور ماست و البته همه به اون مبتلا هستیم . به محض اینکه دیدیدم یه گوشی دست همه هست طاقتمون طاق میشه و تحمل دیدنش رو نداریم عوض اینکه بگیم خدا کنه ارزون بشه که همه صاحب بشن حسادت میکنیم .امید وارم با این حرف ها تاپیک منحرف نشه ولی خوب حقیقتی است که کم و بیش بهش دچار شدیم.
مساله هم همینه..

اگه دنبال گوشی واکمن با امکانات عالی هستی که باید رو W960 تمرکز کنی...
من الان خودم W950 گرفتم 400 تومن ... الان هم که شده 215 اصلا ناراحت نیستم چون گوشی متناسب با نیاز خودم انتخاب کردم وقتی هم که انتخاب درست باشه دیگه این چیزهای حاشیه ای آدم رو آزار نمیده...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

حدود 10 روز دیگه فروشش شروع میشه :happy:

بالا