• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
آره دیگه آپدیت کردم!
الان دارم دنبال فریم ور قبلیش می گردم تا دونگرید کنم:دی

من که دیگه هیچوقت آپدیت نمیکنم الان 1 ساله دوربین slr دارم 2 تا ورژن هم براش اومده اما چون باهاش کار میکنم این ریسک رو نمیکنم . :f34r:

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

با فلش نمیشه به ورژن قبلی فریمور برگشت.باید RSA گوشی عوض بشه . ( که میشه همون دانگرید خودمون )

گارانتی من سیتادل هست. یکی از نمایندگیهاش بردم . گفت جزء گارانتی نیست و باید هزینه پرداخت بشه

باید یکی دو تا دیگه از نمایندگیهاش هم نشون بدم ببینم چی میگن

موفق و پیروز باشید...................

تا جناب MAZI ........................سونی اریکسون P1 نخره من دیگه اینجا نمیام............!!!!!!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
یه سوال از دوستانی که p1 دارند
فلاش دوربینش در چه سطحی هست ؟

گارانتی من سیتادل هست. یکی از نمایندگیهاش بردم . گفت جزء گارانتی نیست و باید هزینه پرداخت بشه
!![/B]

هی میگم پول پای گارانتی ندین :hmm:
این چیزا حالا حالا ها تو ایران معنی پیدا نمیکنه.:wacko:

Alana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی مختصر و مفید بگه محاسن عمده اش نسبت به p990 چیاست؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
-دوربین بهتر

-بدنه نازک تر

-ابعاد فیزیکی کوچک تر

-مقدار رم خیلی خیلی بیشتر (18 در مقابل 70 مگ)..مموری داخلی نه ....منظورم رم هست مثل رم کامپیوتر...

-طراحی دوباره و بهتر UIQ...مثل اضافه کردن شورت کات های 15 تایی قابل تغییر در مقابل 5 تایی در P990 که غیر قابل تغییر بود.

-سرعت بالاتر و کلا پایداری خیلی خیلی بهتر

-باتری قویتر و بهتر

و خیلی چیزهای دیگه...

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی یک تلفن از نمایندگی یا ... نمی ده؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
هی میگم پول پای گارانتی ندین :hmm:
این چیزا حالا حالا ها تو ایران معنی پیدا نمیکنه.:wacko:

پس داداش من چطور گوشيشو داد واسش تعمير كنن؟
تازه ازش يك ريالم نگرفتن بابت تعمير

titan_550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه اون بابا آدرس نمايندگي با تلفنشو كامل نوشتم
چند دقیقه بود صفحه رو رفرش نکرده بودم.
فکر کنم در هنگام آپدیت یک متن می آد و نوشته که اگر مشکلی پیش بیاد جز گرانتی نیست! حالا چرا این کار را می کنند خدا می دونه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

آپدیت کردن و خراب شدن گوشی ربطی به گارانتی نداره این طور که میگن البته.
هرچند هنوز قطعی نشده که آپدیت جدید مشکل داره ،
نگفتی فلاش دوربینش چه جوریاس ؟:eek:

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
آپدیت کردن و خراب شدن گوشی ربطی به گارانتی نداره این طور که میگن البته.
هرچند هنوز قطعی نشده که آپدیت جدید مشکل داره ،
نگفتی فلاش دوربینش چه جوریاس ؟:eek:

1 ما كه آپديت كرديم خراب شد.البته 2-3 تا از بچه ها هم همينطور
پس در خراب شدن توسط آپديت نميشه شك كرد
2 مگه قراره فلاشش چطوري باشه؟

armi

Registered User
لایک‌ها
4
اگه دوربین خوب میخوای که اصلا طرف این گوشی نیا !!!! k750 از این بهتر عکس می گیره! 2 تا LED کوچولو هم داره که کاره فلاشو میکنن ولی تو تاریکی کلا وضع عکس خیلی خرابه!!
ولی در کل گوشیه خوبیه و حال میده ! من که از خریدش پشیمون نیستم هر چند تو این یه هقته که گرفتم 60-70 تومن ارزون شد!!!!!! :wacko:

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرین قیمت رو کی داره؟
آخرین قیمت من مال چند روز پیشه: 426 یک ریال کمتر نمیدادن....
داستان آپدیت به کجا رسید؟ گوشیا درست شدن یا نه؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
دوستم داره 340 میده
352nmsp.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یک مطلب توی فروم p30world دیدم گفتم اینجا بزارم شما هم استفاده کنید:

دقیقا پستش رو اینجا میزارم:

اگر SE P1i داخل مواد شوینده بیوفته چه اتفاقی میوفته؟

wide-picp1disk1.jpg

در یکی از سایت های معتبر تحقیقاتی موبایل که از سوئد اداره میشه تست های جالبی رو که خیلی ها دنبال نتیجه هاش

میگردند پیدا کردم و گفتم شاید بهتر باشه قسمت هایی از این تست رو بصورت ترجمه شده و به زبان فارسی اینجا

قرار بدم تا مورد استفاده قرار بگیره.

اول در مورد این سایت بگم که این سایت یعنی mobil.se فقط پی1 ر. تست نمیکنه. بلکه اکثر گوشی های گران قیمت رو

از لحاظ استحکام و مقاومت در مقابل بلاهای احتمالی تست میکنه و نتایج این تست ها کاملا مورد تایید کمپانی ها قرار

گرفته. چون این سایت یک سایت شخصی نیست و از طرف یک شرکت تحقیقاتی موبایل که دارای متخصصان کار کشته

است اداره میشه.

خب من در اینجا سعی میکنم متن سوئدی این تست رو به فارسی براتون ترجمه کنم. در بعضی کلمات من مجبور

میشم که دقیقا اون کلمه رو ترجمه نکنم و کلمات مشابه اون رو در زبان فارسی مورد استفاده قرار بدم. چون خیلی از

کلمات در زبان سوئدی وجود داره که معنی دقیق اون کلمه در زبان فارسی وجود نداره و باید با یک توضیح کوتاه مفهوم

اون کلمه رو باز کنم.

سناریو >> ظرفشویی.

شما در کنار ظرفشویی ایستاده اید و یکی بهتون زنگ میزنه. گوشی رو بیرون میارید اما دست هاتون کثیفه و گوشی

لیز میخوره و با یک سقوط آزاد میوفته داخل ظرفشویی.

شیوه آزمایش

ما یک ظرفشویی واقعی رو که تشکیل شده از مواد شوینده ( گلرنگ ) ، آب گرم ، کثیفی های مختلف و مواد باقیمانده

غذا رو آماده کردیم. بعد گوشی های P1 رو در داخل این ظرفشویی که آماده کردیم انداختیم. بعد از حدود 1 ثانیه

دوباره آنها رو از آب بیرون کشیدیم.

p1disk3.jpg

پرخاش ناگهاني

زمانی که تلفن در داخل آب بود ال سی دی گوشی کاملا کار میکرد و تصویر اون دیده میشد. بعد از بیرون کشیدن

گوشی از داخل آب پی1 قفل کرده و دکمه هاش کار نمیکرد. وقتی باتری رو در آوردیم خشک کردیم و دوباره انداختیم

باز هم تلفن کار نکرد. بعد ما سعی کردیم گوشی را به مدت نیم ساعت در خشک کن قرار بدیم و دوباره آزمایش کنیم

اما باز هم جوابی نگرفتیم. بعد ما باتری پی1 رو در آوردیم و یک باتری تازه بجاش انداختیم این دفعه در حقیقت تلفن

به زندگی دوباره برگشت. ال سی دی گوشی دارای لکه های گوناگونی بود اما اینترنت، دوربین و بقیه امکاناتش

کار میکرد. بعد از گذشت چند هفته باتری اصلی پی1 دوباره شروع به کار کردن کرد و لکه های روی ال سی دی گوشی

نیز تا مقدار زیادی خود به خود از بین رفت. اما تلفن هنوز کاملا سالم نیست. ال سی دی گوشی خود بخود و بی

اختیار عمل های انجام نشده رو ثبت میکنه یعنی در اصل آن را غیر قابل استفاده میکند.

مقایسه با گوشی های ارزان قیمت...

Sony Ericsson K220i کار میکرد زمانی که ما همین تست رو بر روش انجام دادیم. یعنی زمانی که از آب بیرون آوردیم

همه امکاناتش حتی تکستش کار میرد اما 2 بار ال سی دیش چشمک زد. یعنی مثل اینکه خاموش روشن بشه.

تفسیر.

به این صورت ما به نتیجه میرسیم که گوشی پی1 حساسیت بیشتری رو در مقابل رطوبت و نم نسبت به گوشی های

ارزانقیمت مانند Sony Ericsson K220i دارد. حتی اگر پی1 بعد از یک نمونه واقعی از تست بالا در مواد شوینده بیوفتد

هفته ها طول میکشد تا تلفن به حالت عادی برگردد البته اگر تلفن بطور کامل نسوزد و از بین نرود.

نظر نهایی.
ما این تست را با قبول کردن این امر که تلفن های گرانقیمت آسیب پذیری بیشتری نسبت به تلفن های ارزانقیمت را

دارند انجام دادیم به دلیل اینکه تلفن های ارزانقیمت دارای الکترونیک ساده تر و قالب های سخت تری هستند.

در حال حاضر میشه گفت هیچ تلفنی وجود نداره که بتونه در مقابل آسیب پذیری ها مقاوم باشه. اگر شما احتمال

میدید که ممکنه در آینده نسبت به شغل و کاری که انجام میدید ممکنه یک همچین اتفاقی برای شما بیوفته بهترین

کاری که میتونید انجام بدید اینه که گوشی ارزون قیمت خریداری کنید. نه تنها به دلیل اینکه قیمت ارزونتری داره بلکه

به خاطر اینه شانس بیشتری در تلفن های ارزون قیمت برای باز گشت به زندگی وجود داره تا تلفن های گران قیمت.

منبع اصلی.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
زمانی که گوشی Sony Ericsson P1i در سرمای شدید یخ میزند.

wide-picP1vinter.jpg

این هم یک نمونه تست دیگه مشابه تست بالا بر روی گوشی پی1 است. اما اینبار نوع تست فرق میکند. این دفعه

این گوشی را در سرمای شدیدی منجمد میکنند تا ببینند هوش و عقل این گوشی در زمان منجمد شده چطور کار میکند.

من یعنی Persian Boy یادم میاد در شهری که زندگی میکنم 3 سال پیش دمای سرمای این شهر در زمستان به 34 درجه

زیر صفر رسید. وحشتناک بود. کافی بود فقط 30 ثانیه در این درجه از دما نفس بکشید تا متوجه بشید از از نوک سوراخ

دماغتون تا اون ته تهاش واقعا یخ میزنه. سفتی یخ رو در داخل دماغتون حس میکنید.

شاید جالب باشه بدونید که رکورد سردترین دمای زمستانی که تاکنون در سوئد به ثبت رسیده در روز 2 فوریه 1966

در منطقه غیر مسکونی "وگاتیولمه" در نقاط بسار شمالی سوئد بوده است.دمای هوا در این روز به 52.6 درجه

سانتی گراد زیر صفر رسید. اما خوشبختانه نواحی میانی و جنوبی سوئد که بزرگترین شهرهای کشور در آن قرار

دارند امروزه در طول زمستان بندرت سرمایی زیر 10 الی 15 درجه زیر صفر را تجربه می کنند.

بسیاری از نقاط ایران نیز در زمستان سرمای شدیدی دارند و خوشبختانه و یا متاسفانه بسیاری نقاط و شهر های

ایران نیز از زمستان و سرما لذتی نمیبرند. نتیجه این تست به درد کسانی خواهد خورد که یا در نواحی سردسیر مثل

من زندگی میکنند و یا احتمال داره در آینده ای نامعلوم به یکی از این نواحی سردسیر مسافرتی داشته باشند.

خب برگردیم به موضع تست . نتیجه این تست نیز مانند تست قبلی که قرار دادم از طرف همان شرکت تحقیقاتی

صورت گرفته پس اگر به توضیحاتی نیاز داشتید تست قبلی را بخونید. در این تست نظرات شخصی من وجود نداره و

همان چیزی را ترجمه میکنم و یا بهتره بگم سعی کردم ترجمه کنم که در منیع اصلی قرار داده شده.

ترجمه تست >> توسط خودم.

سناریو >> قدم زدن زمستانی

در روز یکشنبه ای تصمیم میگیرید که به یک پاده روی باشکوه بروید، روزی که همراه است با یک سرمای زمستانی و

یک آفتاب ضعیف. تقریبا در خانه متوجه میشوید که گوشی پی1 از جیب شما لغزیده و یکدفعه در طول جاده افتاده

زمین.شما دوباره بیرون میرید و بدنبال رد پای خود در برفها میگردید تا زمانی که تلفن را در یک توده برف پیدا میکنید.

پرخاش ناگهانی ...

Sony Ericsson P1i تقریبا در درون یخ قرار گرفته. زمانی که حالت منجمد شده اش رو ازدست میده تمام فعالیت

هاش طبق معمول عادی کار میکنند. ما عکس العمل غیر طبیعی را چه در خود تلفن و چه در عملکردهای برنامه ایش

نتونستیم پیدا کنیم. لنز دوربین را بخاری که از یخ برمیخیزد پوشانده بود و به دلیل سرمای شدید باتری تلفن حداقل

شارژ را نشون میداد.

P1vinter.jpg

مقایسه با تلفن های ارزان قیمت...

ال سی دی و دکمه های گوشی سونی اریکسون K220i بسیار ضعیف و کند کار میکرد اما با این وجود همه چی کار

میکرد و عکس العمل خود را از دست نداده بود.

تفسیر ...

کسانی که تا بحال در سرما گوشی موبایل استفاده کردند بخوبی میدانند که گوشی ها در سرما واکنش ضعیفی را از

خود نشان میدهند. مخصوصا ال سی دی گوشی های موبایل واکنش آهسته ای رو در سرما از خود نشان میدهند.

به همین دلیل ما میخواستیم ببینیم که چطور ال سی دی ها میتوانند از پس سرما بر بیایند. گوشی سونی اریکسون

پی1 در این زمینه فوق العاده بود، و در این زمینه توانست واکنش عالی رو از خود نشون بده و در حد گوشی های

ارزان قیمت توانست از پس سرما بر بیاید

منبع

بالا