RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
ایول.حدود 10 روز دیگه فروشش شروع میشه :happy:
خوبه من تا یکم با پی 990 کار کنم خستم شه اونم ارزون شده.
ایول.حدود 10 روز دیگه فروشش شروع میشه :happy:
خوب من نظرم رو گفتم چون همین 512 مگ مموری و160 تا رم خود گوشی بسرمم هم زیاده.رم زیاد بیشتر بدرد جوونایی مثل شما میخوره که دوست دارند دائم چه چیزی تو گوششمون باشه و گوش بدن.ما که دیگه ازمون گذشته همین که وقت کنیم و بیاییم تو pt چهار تا پست از بچه های باسواد و با سابقه ی سایت رو بخونیم و چیز یاد بگیریم هنر کردیم:blush:
8 گیگ مموری
واکمن 3
اینا از جزئی هم رد کرده....کلی...
نظر شماست... من الان 4 گیگ رو هم کم آوردم ...
قیمتش چی؟؟ چقدر باید پول مموری 8 گیگ بدی؟؟
در مورد قیمت خود گوشی هم معلومه اولش بالاست...
3-4 ماه بعد از اومدنش باید اقدام کرد... شایدم بیشتر
اتفاقا خیلی فرق داره..
با 950 هم فرق داره چون واکمن 3 هست و با امکانات بیشتر....
خوب من نظرم رو گفتم چون همین 512 مگ مموری و160 تا رم خود گوشی بسرمم هم زیاده.رم زیاد بیشتر بدرد جوونایی مثل شما میخوره که دوست دارند دائم چه چیزی تو گوششمون باشه و گوش بدن.ما که دیگه ازمون گذشته همین که وقت کنیم و بیاییم تو pt چهار تا پست از بچه های باسواد و با سابقه ی سایت رو بخونیم و چیز یاد بگیریم هنر کردیم:blush:
در مورد فرق واکمن دو گوشی مسلما فقط تفاوتهای نرم افزاریست.که بازم برای خیلیها فرق نمیکنه حالا ممکنه برا بعضیها هم فرق کنه .حالا شما میگی فرق کلی دارند؟که البته این فقط نظر شماست.
کلا پی 1 بیزنس فونی است که پتانسیل بالا یی برای موزیک فون بودن رو داراست (من بشخصه کوشی 810 خانمم و گوشی خودم رو در هدفون وپخش موزیک امتحان کردم جالبه پی 1 من صدای بمراتیب شفاف تری داره البته با هدفونهای سری w این مقایسه صورت گرفت)ولی 960 موزیک فونیست با سیستم عامل ولی یک خصیصه ی مهم بیزنس فون که همان کیبورد هست رو از دست داده است
موفق باشید
طبق فرمایش شما و در تایید باید بگم W960 تفاوت صداش نرم افزاری هست یعنی چیپ مخصوص صدا مثل بعضی مدل های نوکیا مثلا 5700 نداره...در نتیجه با نرم افزاری تفاوت هایی با P1 داره...
صد البته که 960 گوشیه خیلی خوبیه ولی هم پی 1 همه نیازهای منو جواب داه و هم بااینکه گوشی بازم ولی هیچ وقت سراغ موزیک فونها نرفتم چون بدردم نمیخورند.امیدوارم که اقای base هم به 960 برسند گرچه فکر نمیکنم به این زودیها قیمتش معتدل بشه.:happy:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175448
برنامه نورالطریق سیمبین هست یا جاوا؟؟
موضوعی که ایشون مطرح میکنن کاملا درسته چون گوشیهای سری w با اینکه صدای بلندی دارن اما اصلا کیفیت صدای خوبی ندارن, مثلا همین w960 که بعضی از دوستان سنگش رو به سینه میزنن 40 پلی فونیک هست در صورتیکه p1 دارای 72 پلی فونیک هست.پس کیفیت صدای p1 خیلی بهتره.خوب من نظرم رو گفتم چون همین 512 مگ مموری و160 تا رم خود گوشی بسرمم هم زیاده.رم زیاد بیشتر بدرد جوونایی مثل شما میخوره که دوست دارند دائم چه چیزی تو گوششمون باشه و گوش بدن.ما که دیگه ازمون گذشته همین که وقت کنیم و بیاییم تو pt چهار تا پست از بچه های باسواد و با سابقه ی سایت رو بخونیم و چیز یاد بگیریم هنر کردیم:blush:
در مورد فرق واکمن دو گوشی مسلما فقط تفاوتهای نرم افزاریست.که بازم برای خیلیها فرق نمیکنه حالا ممکنه برا بعضیها هم فرق کنه .حالا شما میگی فرق کلی دارند؟که البته این فقط نظر شماست.
کلا پی 1 بیزنس فونی است که پتانسیل بالا یی برای موزیک فون بودن رو داراست (من بشخصه کوشی 810 خانمم و گوشی خودم رو در هدفون وپخش موزیک امتحان کردم جالبه پی 1 من صدای بمراتیب شفاف تری داره البته با هدفونهای سری w این مقایسه صورت گرفت)ولی 960 موزیک فونیست با سیستم عامل ولی یک خصیصه ی مهم بیزنس فون که همان کیبورد هست رو از دست داده است
موفق باشید
موضوعی که ایشون مطرح میکنن کاملا درسته چون گوشیهای سری w با اینکه صدای بلندی دارن اما اصلا کیفیت صدای خوبی ندارن, مثلا همین w960 که بعضی از دوستان سنگش رو به سینه میزنن 40 پلی فونیک هست در صورتیکه p1 دارای 72 پلی فونیک هست.پس کیفیت صدای p1 خیلی بهتره.
قیمت p1 با گارانتی سیتادل 440000 تومان
پاساژ پایتخت فروشگاه مدیا طبقه اول واحد 111
شیراز 385 تومن بدون گارانتی 09177178605
w960 هم داره !!! میده 630000 تومن ...احتمالا نسحه آزمایشی باشه ولی من که بهش زنگ زدم خیلی ازش تعریف کرد میگفت w900 رو میذاره جیب بغلش ! و ادعا میکرد نسخه نهایی و اصل چین هست .پایه شارژر هم نداره تو پکش ! ! نمیدونم چرا تو شیراز اینقدر قیمتها عالی هستند
موضوعی که ایشون مطرح میکنن کاملا درسته چون گوشیهای سری w با اینکه صدای بلندی دارن اما اصلا کیفیت صدای خوبی ندارن, مثلا همین w960 که بعضی از دوستان سنگش رو به سینه میزنن 40 پلی فونیک هست در صورتیکه p1 دارای 72 پلی فونیک هست.پس کیفیت صدای p1 خیلی بهتره.
اصلا میزان پلی فونیک ربطی به کیفیت نداره.فقط در مورد فایلهای MIDI اهمیت پیدا میکنه که اونها هم مدتهاست از دور خارج شدن.
اتفاقا پلی فونیک دقیقا به کیفیت صدا مربوطه و هرچی بالاتر باشه کیفیت صدای خروجی بالاتر میره.اصلا میزان پلی فونیک ربطی به کیفیت نداره.فقط در مورد فایلهای MIDI اهمیت پیدا میکنه که اونها هم مدتهاست از دور خارج شدن.
اتفاقا پلی فونیک دقیقا به کیفیت صدا مربوطه و هرچی بالاتر باشه کیفیت صدای خروجی بالاتر میره.
اصلا میزان پلی فونیک ربطی به کیفیت نداره.فقط در مورد فایلهای MIDI اهمیت پیدا میکنه که اونها هم مدتهاست از دور خارج شدن.
والا من که توی مغازه ها ندیدم این قیمت رو.همه بالای 430 میدن.این شماره ای که گذاشتین مربوط به مغازه هست یا اینکه طرف میره و گوشی میاره برا فروش؟
قیمتش خیلی خوبه.
سلام به همگی
در اینجا در مورد همچی بحث شده جز دوربین P1
اونایی که این گوشی رو دارن ، به نظر شما دوربینش کیفیت خوبی داره؟
فوکوسش چطوره؟