• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
24.gif

8 گیگ مموری
واکمن 3
اینا از جزئی هم رد کرده....کلی...

نظر شماست
169.gif
... من الان 4 گیگ رو هم کم آوردم ...

قیمتش چی؟؟ چقدر باید پول مموری 8 گیگ بدی؟؟

در مورد قیمت خود گوشی هم معلومه اولش بالاست...
3-4 ماه بعد از اومدنش باید اقدام کرد... شایدم بیشتر

اتفاقا خیلی فرق داره..
با 950 هم فرق داره چون واکمن 3 هست و با امکانات بیشتر....
خوب من نظرم رو گفتم چون همین 512 مگ مموری و160 تا رم خود گوشی بسرمم هم زیاده.رم زیاد بیشتر بدرد جوونایی مثل شما میخوره که دوست دارند دائم چه چیزی تو گوششمون باشه و گوش بدن.ما که دیگه ازمون گذشته همین که وقت کنیم و بیاییم تو pt چهار تا پست از بچه های باسواد و با سابقه ی سایت رو بخونیم و چیز یاد بگیریم هنر کردیم:blush:
در مورد فرق واکمن دو گوشی مسلما فقط تفاوتهای نرم افزاریست.که بازم برای خیلیها فرق نمیکنه حالا ممکنه برا بعضیها هم فرق کنه .حالا شما میگی فرق کلی دارند؟که البته این فقط نظر شماست.
کلا پی 1 بیزنس فونی است که پتانسیل بالا یی برای موزیک فون بودن رو داراست (من بشخصه کوشی 810 خانمم و گوشی خودم رو در هدفون وپخش موزیک امتحان کردم جالبه پی 1 من صدای بمراتیب شفاف تری داره البته با هدفونهای سری w این مقایسه صورت گرفت)ولی 960 موزیک فونیست با سیستم عامل ولی یک خصیصه ی مهم بیزنس فون که همان کیبورد هست رو از دست داده است
موفق باشید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب من نظرم رو گفتم چون همین 512 مگ مموری و160 تا رم خود گوشی بسرمم هم زیاده.رم زیاد بیشتر بدرد جوونایی مثل شما میخوره که دوست دارند دائم چه چیزی تو گوششمون باشه و گوش بدن.ما که دیگه ازمون گذشته همین که وقت کنیم و بیاییم تو pt چهار تا پست از بچه های باسواد و با سابقه ی سایت رو بخونیم و چیز یاد بگیریم هنر کردیم:blush:
در مورد فرق واکمن دو گوشی مسلما فقط تفاوتهای نرم افزاریست.که بازم برای خیلیها فرق نمیکنه حالا ممکنه برا بعضیها هم فرق کنه .حالا شما میگی فرق کلی دارند؟که البته این فقط نظر شماست.
کلا پی 1 بیزنس فونی است که پتانسیل بالا یی برای موزیک فون بودن رو داراست (من بشخصه کوشی 810 خانمم و گوشی خودم رو در هدفون وپخش موزیک امتحان کردم جالبه پی 1 من صدای بمراتیب شفاف تری داره البته با هدفونهای سری w این مقایسه صورت گرفت)ولی 960 موزیک فونیست با سیستم عامل ولی یک خصیصه ی مهم بیزنس فون که همان کیبورد هست رو از دست داده است
موفق باشید

طبق فرمایش شما و در تایید باید بگم W960 تفاوت صداش نرم افزاری هست یعنی چیپ مخصوص صدا مثل بعضی مدل های نوکیا مثلا 5700 نداره...در نتیجه با نرم افزاری تفاوت هایی با P1 داره...

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
طبق فرمایش شما و در تایید باید بگم W960 تفاوت صداش نرم افزاری هست یعنی چیپ مخصوص صدا مثل بعضی مدل های نوکیا مثلا 5700 نداره...در نتیجه با نرم افزاری تفاوت هایی با P1 داره...

صد البته که 960 گوشیه خیلی خوبیه ولی هم پی 1 همه نیازهای منو جواب داه و هم بااینکه گوشی بازم ولی هیچ وقت سراغ موزیک فونها نرفتم چون بدردم نمیخورند.امیدوارم که اقای base هم به 960 برسند گرچه فکر نمیکنم به این زودیها قیمتش معتدل بشه.:happy:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
صد البته که 960 گوشیه خیلی خوبیه ولی هم پی 1 همه نیازهای منو جواب داه و هم بااینکه گوشی بازم ولی هیچ وقت سراغ موزیک فونها نرفتم چون بدردم نمیخورند.امیدوارم که اقای base هم به 960 برسند گرچه فکر نمیکنم به این زودیها قیمتش معتدل بشه.:happy:

خوبه ... منظور من هم همین بود که گوشی مطابق با نیاز انتخاب بشه...
شما میگی من دنبال موزیک فون ها نرفتم چون علاقه نداشتم .. به هر حال این نیاز شماست که با P1 رفع ده...

حالا حالاها که باید منتظر باشم... بالاخره تو این چن وقته روند قیمت ها دستمون اومده ... 4-5 ماه باید صبر کرد براش
فعلا که با 950 هستم .. 960 هم بگیرم 950 رو نگه میدارم...;)

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من تمام پستهاتون رو تو اين تاپيك خوندم

من بعد از توصيه خيلي از دوستان بالاخره تصميم گرفتم كه P1 بخرم . چون خيلي از اون چيزهايي كه مي خواستم تو اين گوشي وجود داشت. البته قبلا به اين آدرس :‌
HTML:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175448
يك تاپيك زده بودم كه گوشي با چه خصوصياتي مي خوام......

ولي حالا ديگه پشيمون شدم.

يكي از خصوصياتي كه براي گوشي P1 بيان شده و براي من هم خيلي مهمه اينه كه برنامه هاي متنوعي بشه روش نصب كرد و به دليل فينگر تاچ بودن هم استفاده از اين برنامه ها توي اين گوشي خيلي راحته.

وقتي رفتم بازار علاءالدين كه اين گوشيو بخرم متاسفانه متوجه شدم كه برعكسه.
درسته كه هم سري N از نوكيا هم اين گوشي از سوني اريكسون سيستم عاملشون سيمبينه . اما اون OS و اين يكي UIQ هست كه با هم متفاوت هستند. و براي نوكيا برنامه هاي بسياري نوشته شده در صورتي كه براي سوني اريكسون برنامه هاي خيلي كمتري هست.

و باز هم متاسفانه يكي از برنامه هاي محبوب من كه خيلي به خريد گوشي (علاوه بر دوربين) ترغيبم كرد يعني برنامه نورالطريق اصلا براي سوني اريكسون نيست و فقط روي نوكياها نصب مي شه .

واقعا حالم گرفته شد.

حالا نمي دونم چيكار كنم . ظاهرا مجبورم نوكيا بخرم . اما كجاست اون نوكيايي كه مثل P1 باشه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برنامه نورالطریق سیمبین هست یا جاوا؟؟

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشید
موضوعی که ایشون مطرح میکنن کاملا درسته چون گوشیهای سری w با اینکه صدای بلندی دارن اما اصلا کیفیت صدای خوبی ندارن, مثلا همین w960 که بعضی از دوستان سنگش رو به سینه میزنن 40 پلی فونیک هست در صورتیکه p1 دارای 72 پلی فونیک هست.پس کیفیت صدای p1 خیلی بهتره.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
قیمت p1 با گارانتی سیتادل 440000 تومان
پاساژ پایتخت فروشگاه مدیا طبقه اول واحد 111

شیراز 385 تومن بدون گارانتی 09177178605

w960 هم داره !!! میده 630000 تومن ...احتمالا نسحه آزمایشی باشه ولی من که بهش زنگ زدم خیلی ازش تعریف کرد میگفت w900 رو میذاره جیب بغلش ! و ادعا میکرد نسخه نهایی و اصل چین هست .پایه شارژر هم نداره تو پکش ! ! نمیدونم چرا تو شیراز اینقدر قیمتها عالی هستند

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
موضوعی که ایشون مطرح میکنن کاملا درسته چون گوشیهای سری w با اینکه صدای بلندی دارن اما اصلا کیفیت صدای خوبی ندارن, مثلا همین w960 که بعضی از دوستان سنگش رو به سینه میزنن 40 پلی فونیک هست در صورتیکه p1 دارای 72 پلی فونیک هست.پس کیفیت صدای p1 خیلی بهتره.

اصلا میزان پلی فونیک ربطی به کیفیت نداره.فقط در مورد فایلهای MIDI اهمیت پیدا میکنه که اونها هم مدتهاست از دور خارج شدن.

قیمت p1 با گارانتی سیتادل 440000 تومان
پاساژ پایتخت فروشگاه مدیا طبقه اول واحد 111

شیراز 385 تومن بدون گارانتی 09177178605

w960 هم داره !!! میده 630000 تومن ...احتمالا نسحه آزمایشی باشه ولی من که بهش زنگ زدم خیلی ازش تعریف کرد میگفت w900 رو میذاره جیب بغلش ! و ادعا میکرد نسخه نهایی و اصل چین هست .پایه شارژر هم نداره تو پکش ! ! نمیدونم چرا تو شیراز اینقدر قیمتها عالی هستند

والا من که توی مغازه ها ندیدم این قیمت رو.همه بالای 430 میدن.این شماره ای که گذاشتین مربوط به مغازه هست یا اینکه طرف میره و گوشی میاره برا فروش؟
قیمتش خیلی خوبه.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

اصلا میزان پلی فونیک ربطی به کیفیت نداره.فقط در مورد فایلهای MIDI اهمیت پیدا میکنه که اونها هم مدتهاست از دور خارج شدن.

آخه این بنده خدا داره سنگ خودشو به سینه میرنه....

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا پلی فونیک دقیقا به کیفیت صدا مربوطه و هرچی بالاتر باشه کیفیت صدای خروجی بالاتر میره.

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی میدونه p1 از نظر مقاومت رنگ قاب و کی پد چطوره؟چون p990 خیلی ضعیفه و زود رنگش میره میخوام بدونم برا p1 نیاز به قاب کریستالی هست یا نه؟ و اینکه محافظ صفحه براش هست یا نه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا پلی فونیک دقیقا به کیفیت صدا مربوطه و هرچی بالاتر باشه کیفیت صدای خروجی بالاتر میره.

اتفاقا اصلا هم ربط نداره به کیفیت صداهایی مانند MP3...

فقط در مورد MIDI مهم هست...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

والا من که توی مغازه ها ندیدم این قیمت رو.همه بالای 430 میدن.این شماره ای که گذاشتین مربوط به مغازه هست یا اینکه طرف میره و گوشی میاره برا فروش؟
قیمتش خیلی خوبه.

والا نمیدونم ولی ظاهرا با یه عمده فروش رابطه داره میخوای یه زنگ بهش بزن یا اصلا باهاش یه قرار بذار آمارشو بگیر شما که شیرازی راحت باهاش میتونی تماس بگیری :cool: اگه طرف ok بود ما رو هم خبر کن اسمش رضا سجادی هست

persia32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
در اینجا در مورد همچی بحث شده جز دوربین P1
اونایی که این گوشی رو دارن ، به نظر شما دوربینش کیفیت خوبی داره؟
فوکوسش چطوره؟​

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام به همگی
در اینجا در مورد همچی بحث شده جز دوربین P1
اونایی که این گوشی رو دارن ، به نظر شما دوربینش کیفیت خوبی داره؟
فوکوسش چطوره؟​

کاراییه دوربین خوبه یعنی امکانات و تنظیماتش خوبه ولی در Quality اصلا جالب نیست-- نوردهی ضعیفی داره-- نویز رنگیه بالا --گول 3 مگاپیکسل رو نخور--purple fringing نسبتا بالا
وایت بالانسauto متوسط -- فوکوس دقیق ولی کند --Grain متوسط (دون دون شدن)-- ماکروی خوب - خلاصه در مجموع دوربینش متوسط رو به پایینه.البته انتظاری هم نباید ازش داشت --
من بهش 4.5 از 10 میدم .

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه
آقا كسي راه حلي براي اين مشكل آپديت فيرم وير پيدا نكرد.

از پستهاي عزيزان برداشت من اين است كه كساني كه دچار مشكل شده اند همگي به ورژن R9J005 آپديت كرده اند و نكته جالب اينه كه از همه با اون سيمكارتي مشكل داره كه قبل از آپديت و هنگام آپديت توش بوده ولي با سيمكارتهاي ديگه مشكلي نداره مثل خود من كه ايرانسلم توش بود و حالا ديگه كار نميده ولي با 091 ها كه تست كردم خفن كار ميده !!!:thumbsdow:thumbsdow

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من يه برنامه ي paint با sms counter مي خوام با black list or tell monitoring
من توي قسمت برنامه ها گفتم ولي جواب كسي نداد

من خيلي از برنامه هاي p990 رو روي p1 ريختم
ولي ارور داد
راهي داره تا اجرا بشه برنامه هاي uiq3

بالا