• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Mazi

برنامه نورالطریق سیمبین هست یا جاوا؟؟

اين برنامه سيمبين هست. البته از نوع S60 كه روي گوشيهاي نوكيا جواب مي ده.

من خيلي از برنامه هاي p990 رو روي p1 ريختم
ولي ارور داد
راهي داره تا اجرا بشه برنامه هاي uiq3

خوب اينطور كه پيداست از نظر برنامه و ساپورت برنامه هاي مختلف هم مشكل داره.

کاراییه دوربین خوبه یعنی امکانات و تنظیماتش خوبه ولی در Quality اصلا جالب نیست-- نوردهی ضعیفی داره-- نویز رنگیه بالا --گول 3 مگاپیکسل رو نخور--purple fringing نسبتا بالا
وایت بالانسauto متوسط -- فوکوس دقیق ولی کند --Grain متوسط (دون دون شدن)-- ماکروی خوب - خلاصه در مجموع دوربینش متوسط رو به پایینه.البته انتظاری هم نباید ازش داشت --
من بهش 4.5 از 10 میدم .

اين هم از دوربين 3 مگاپيكسلي كه بهش اميد داشتم .

پس با اين حساب نه از نظر برنامه و نه از نظر دوربين انتظارات رو برآورده نمي كنه . بنابراين ديگه واقعا دلم رو زد .
پس چي شد اون همه تعريفي كه از p1 مي شد؟

من 5 شنبه رفتم علاءالدين بخرمش اما يه اتفاقي افتاد نشد. خدارو شكر كه بيخودي پولم رو هدر ندادم.

حالا كسي يه گوشي نوكياي خوب تو همين مايه ها ولي بدون اين اشكالها سراغ نداره ؟

خيلي وقته منتظرم گوشي بخرم اما هنوز به نتيجه نرسيدم . يكي راهنمايي كنه .​

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوربینش از 2 مگاپیکسلی که بهتر هست.
برنامه هم براش خیلی کم نیست.شما چه برنامه ای بیشتر لازم داری.
هیچ نوکیایی سرعتش به این گوشی نمیرسه.حالا خود دانی.

از نظره برنامه هم برنامه های UIQ3 همشون بهش میخوره فکر کنم.شاید اون برنامه ها که ریختی روی گوشی مشکل داشتن.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
Mazi

اين برنامه سيمبين هست. البته از نوع S60 كه روي گوشيهاي نوكيا جواب مي ده.

پس با اين حساب نه از نظر برنامه و نه از نظر دوربين انتظارات رو برآورده نمي كنه . بنابراين ديگه واقعا دلم رو زد .

من 5 شنبه رفتم علاءالدين بخرمش اما يه اتفاقي افتاد نشد. خدارو شكر كه بيخودي پولم رو هدر ندادم.

ببین اگر دوربین دیجیتال نداری یه حرکت حرفه ای کن و لذت ببر از گوشی و دوربین..شما میتونی یک W950 بگیری + دوربین کنون مدل G7 اونوقت با این حرکت شما 3 چیز خوب داری
mp3player با کیفیت عالی
گوشی با سیستم عامل قوی
دوربین با کیفیت واقعی و بی نظیره 10 مگا پیکسلی +لرزشگیر
یعنی با 600 تومن همهء اینا رو در بهترین شرایط داری :)
اگر پولت زیادی کرده N95 نوکیا بگیر :D چون به قول یارو گفتنی خیلی کلاس داره

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
Mazi

اين برنامه سيمبين هست. البته از نوع OS كه روي گوشيهاي نوكيا جواب مي ده.

البته نظرات مختلفه.مثلا بنظر من دوربینش رضایت بخشه و خب در بین گوشیها جزو برترین ها نیست.واما شما با خرید نوکیایی با دوربین بهتر (بگذار اصلا ان95 رو مثال بزنم باینکه حداقل بخاطر اختلاف قیمت 120 تومنیش مقایسه درست نیست)و خط زدن این گوشی ,چند چیز رو از دست میدی:cool:ببین اونا میارزه یا دوربین و اون برنامهه که میخواهی؟؟؟:happy:

با خرید یک کوشی سیمبین نوکیا مثل ان95 (فرضا چون بهترین گوشی سیمبین نوکیا به لحاظ دوربین تا به امروز هستش):

1.کیبورد راحت و کاملی را که خیلی اوقات و در اس ام اس زدن به کمک شمامیاد رو از دست میدی;)
2.کلاس یک گوشی از سری پی رو از دست میدی.شخصا معتقد ام سری n نوکیا یکی از خز ترین مدلهای گوشی هستند .مثلا یه بابایی پایین مطب من بساط داره و ان 95 خریده که همیشه در حال بلوتوث بازیه باهاش مطمئن هم هستم که چیزی از گوشی سرش نمیشه فقط چون نوکیاست و میکن خوب فیلم میگره رفته با هزار قرض و قوله یکی خریده.یا همین چینیهاش که دیگه گند زده بهش:f34r:.بگذریم.....
3.پی1 باطری خیلی خوبی داره فکر نمیکنم در سری ان نوکیا غیر از 73 باطری قابل قبول پیدا شه.
4.استیبیلی سیستم عامل رو از دست خواهید داد .شخصا تابحال 1 بار هم هنگ در پی 1 ندیدم:D
5. لذت کار کردن با یک سیستم عامل مثل uiq که بسیار راحت ویوزر فرندلی و جذاب هست رو ازدست میدی.این سیستم عامل وقتی در گوشیی مثل پی1 که بلحاظ سخت افزار کاملن با آن مچ هستش سوار میشه.مجموعه ایی رو به ادم تقدیم میکنه که در نتیجه ی اون کاربر دیگه دوست نداره براحتی ازش دل بکنه:pشاید بگید فلانی داره اغراق میکنه..خب یکبار امتحان کنید.
6.یک پلیر تمام عیار برای فایلهای صوتی با قابلیت اکولایزر های فراوان و مگاباس(که این آخری رو مطمئنم هیچ نوکیایی حتی ان 91ش هم نداره)رو از دست میدی
7.کیفیت عالی در ایر فون رو مسلما از دست میدی.من خودم چندین گوشی سری ان و ایی رو داشتم نمی خوام اسم ببرم تو کل اونها فقط ایی 50 بود که کیفیت بالای مکالمه رو داشت:wacko:
8. وچیزهای دیگه ای رو ممکنه ازدست بدید که من تاالان بهش توجه نکردم ولی خوب در عوض نوکیا برنامه هاش بیشتره و البته منکر عالی بودن ان 95 هم بهیچ عنوان نیستم

حالا دیگه تصمیم با خودته
اینقدرم تو هر فرومی نیا از پی1 بد بگو که ال و نداره و بل رو نداره;)
یاعلی​

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

البته نظرات مختلفه.مثلا بنظر من دوربینش رضایت بخشه و خب در بین گوشیها جزو برترین ها نیست.واما شما با خرید نوکیایی با دوربین بهتر (بگذار اصلا ان95 رو مثال بزنم باینکه حداقل بخاطر اختلاف قیمت 120 تومنیش مقایسه درست نیست)و خط زدن این گوشی ,چند چیز رو از دست میدی:cool:ببین اونا میارزه یا دوربین و اون برنامهه که میخواهی؟؟؟:happy:

با خرید یک کوشی سیمبین نوکیا مثل ان95 (فرضا چون بهترین گوشی سیمبین نوکیا به لحاظ دوربین تا به امروز هستش):

1.کیبورد راحت و کاملی را که خیلی اوقات و در اس ام اس زدن به کمک شمامیاد رو از دست میدی;)
2.کلاس یک گوشی از سری پی رو از دست میدی.شخصا معتقد ام سری n نوکیا یکی از خز ترین مدلهای گوشی هستند .مثلا یه بابایی پایین مطب من بساط داره و ان 95 خریده که همیشه در حال بلوتوث بازیه باهاش مطمئن هم هستم که چیزی از گوشی سرش نمیشه فقط چون نوکیاست و میکن خوب فیلم میگره رفته با هزار قرض و قوله یکی خریده.یا همین چینیهاش که دیگه گند زده بهش:f34r:.بگذریم.....
3.پی1 باطری خیلی خوبی داره فکر نمیکنم در سری ان نوکیا غیر از 73 باطری قابل قبول پیدا شه.
4.استیبیلی سیستم عامل رو از دست خواهید داد .شخصا تابحال 1 بار هم هنگ در پی 1 ندیدم:D
5. لذت کار کردن با یک سیستم عامل مثل uiq که بسیار راحت ویوزر فرندلی و جذاب هست رو ازدست میدی.این سیستم عامل وقتی در گوشیی مثل پی1 که بلحاظ سخت افزار کاملن با آن مچ هستش سوار میشه.مجموعه ایی رو به ادم تقدیم میکنه که در نتیجه ی اون کاربر دیگه دوست نداره براحتی ازش دل بکنه:pشاید بگید فلانی داره اغراق میکنه..خب یکبار امتحان کنید.
6.یک پلیر تمام عیار برای فایلهای صوتی با قابلیت اکولایزر های فراوان و مگاباس(که این آخری رو مطمئنم هیچ نوکیایی حتی ان 91ش هم نداره)رو از دست میدی
7.کیفیت عالی در ایر فون رو مسلما از دست میدی.من خودم چندین گوشی سری ان و ایی رو داشتم نمی خوام اسم ببرم تو کل اونها فقط ایی 50 بود که کیفیت بالای مکالمه رو داشت:wacko:
8. وچیزهای دیگه ای رو ممکنه ازدست بدید که من تاالان بهش توجه نکردم ولی خوب در عوض نوکیا برنامه هاش بیشتره و البته منکر عالی بودن ان 95 هم بهیچ عنوان نیستم

حالا دیگه تصمیم با خودته
یاعلی​

تایید میشه ..اما واقعا دوربین p1 چیز دندونگیری نیست من با توجه به اینکه چند سالی هست به صورت نیمه حرفه ای عکاسی میکنم از سنسوری که روی این گوشی نصب کردن شاکیم :hmm: ولی در سایر موارد گوشیه با ارزشی هست :)

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حالا دیگه تصمیم با خودته
یاعلی​

در مورد دوربين ببين. من از N70 نوكيا استفاده كردم و اقعا وقتي نور كافي باشه عكسهاش به عنوان يه دوربين 2 مگاپيكسلي فوق العاده است. بنابراين از دوربين 3 مگاپيكسلي انتظار فرق خيلي بيشتري ميره.
من تو مسافرتها از دوربين n70 خيلي استفاده كردم . حتي براي عكسهاي يادگاري و خانوادگي .

اما در مورد كلاس .
اصلا برام كلاس گوشي مهم نيست چون مي خوام خودم ازش كار بكشم و استفاده كنم و برام كاربرد داشته باشه . نمي خوام به رخ ديگران بكشم يا جلوي ديگران كم نيارم. بنابراين اگه مثلا برنامه هايي كه مي خوام رو نشه روش ريخت عملا كاراييش برام كم ميشه.

شما از لذت كار كردن با سيستم عامل UIQ مي گيد . اما اينو در نظر بگيريد . استفاده از مثلا ويندوز تنها تو كامپيوتر چه لذتي داره؟ سيستم عامل از اسمش هم پيداست . يه بستر براي اجراي برنامه هاي ديگه و استفاده از سخت افزار.
حالا اگه برنامه اي نباشه خود سيستم عامل به تنهايي توفيقي نداره.

شما N95 رو مثال زديد. اما من اصلا به خاطر قيمتش تو فكر اين گوشي نيستم.
تازه P1 به لحاظ اسكرين بزرگ و فينگر تاچ بودن و باطري و شايد چيزهاي ديگه نسبت به اون ارجحيت داره . اما چه كنم كه اين اشكالاتي كه گفتم رو داره.

كه اگه نداشت . من همين فردا خريده بودمش.

فكر نكنم نوكيايي هم باشه كه با اسكرين بزرگ مثل P1 و خصوصيات خوب اون باشه.:(

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربینش از 2 مگاپیکسلی که بهتر هست.
برنامه هم براش خیلی کم نیست.شما چه برنامه ای بیشتر لازم داری.
هیچ نوکیایی سرعتش به این گوشی نمیرسه.حالا خود دانی.

از نظره برنامه هم برنامه های UIQ3 همشون بهش میخوره فکر کنم.شاید اون برنامه ها که ریختی روی گوشی مشکل داشتن.

مثلا برنامه نورالطريق .

در كل فكر كنم تنوع برنامه هاي نوكيا اصلا قابل مقايسه با UIQ نباشه.

راستي كسي مي تونه كيفيت دوربين P1 رو از نظر عكس و فيلم با N70 مقايسه كنه؟
اگه كسي اين كارو بكنه واقعا ممنون مي شم.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
مثلا برنامه نورالطريق .

در كل فكر كنم تنوع برنامه هاي نوكيا اصلا قابل مقايسه با UIQ نباشه.

راستي كسي مي تونه كيفيت دوربين P1 رو از نظر عكس و فيلم با N70 مقايسه كنه؟
اگه كسي اين كارو بكنه واقعا ممنون مي شم.

این جور که مشخصه شما برات دوربین خیلی مهم هست ولی دوست عزیز دوربین موبایل یک چیزه کاملا فانتزی و اصلا به درد نمیخوره حتی برای عکسهای الله بختکی ! آخه با سنسور قد نوک سوزن چه خروجی ای ازش میخوای ؟

حالا برای اینکه بی جواب نمونی باید بهت بگم دوربین p1 از N70 بهتر ولی از N73 ضعیفتره

من جای شما باشم یه D40X Nikon میگرفتم حالشو میبردم :happy:

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من توي اين يك ماهي كه گرفتم باهاش عكس زياد گرفتم
وقتي كوچكترين زومي كه مي كني
عكس داغون مي شه
اگه با بدون زوم باشه و حالت نرمال باشه عكس هاي خوبي مي گيره
اگه وقت كنم
چند تا عكس مي ذارم

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
2روز پيش يعني شنبه داداش بنده رفته گوشي رو از نمايندگي گرفته تست كرده ديده نه تنها آنتن درست نشده بلكه سرعت منوها هم كم شده
به گوشيش زنگ زده وقتي اومده صحبت كنه صدا نرفته
به اپراتور گفته اين چه وضيه
اونم بخاطر توجيه برگشته گفته ما با ايرانسل تست كرديم درست شده بود
حالا باز گوشي مونده اونجا تا 2-3 روز ديگه به قول خودشون درستش كنن
داره 10 روز ميشه كه گوشيش تو گارانتيه ولي هنوز درست نشده
بترسيد از اين آپديت

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. آقا جريان اين update كذايي به كجا كشيد؟ هنوز يه هفته هم از گوشيم استفاده نكرده بودم :(:( به سوني اريكسون هم e-mail دادم جواب درست و حسابي نمده مي‌گه ببرين دوبي پيش نمايندگي‌هاي مجازمون :(:(:(:(:( كم م م م م م م م م م م م م ك ك ك :(

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
2روز پيش يعني شنبه داداش بنده رفته گوشي رو از نمايندگي گرفته تست كرده ديده نه تنها آنتن درست نشده بلكه سرعت منوها هم كم شده
به گوشيش زنگ زده وقتي اومده صحبت كنه صدا نرفته
به اپراتور گفته اين چه وضيه
اونم بخاطر توجيه برگشته گفته ما با ايرانسل تست كرديم درست شده بود
حالا باز گوشي مونده اونجا تا 2-3 روز ديگه به قول خودشون درستش كنن
داره 10 روز ميشه كه گوشيش تو گارانتيه ولي هنوز درست نشده
بترسيد از اين آپديت
عجب جریانی شده...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام به همه. آقا جريان اين update كذايي به كجا كشيد؟ هنوز يه هفته هم از گوشيم استفاده نكرده بودم :(:( به سوني اريكسون هم e-mail دادم جواب درست و حسابي نمده مي‌گه ببرين دوبي پيش نمايندگي‌هاي مجازمون :(:(:(:(:( كم م م م م م م م م م م م م ك ك ك :(

چرا خودتو اذیت میکنی ! یکی دیگه بخر

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
آخرين خبرا راجع به آپديت كردن گوشي :
من هفته پيش از يه نفر شنيدم كه تو روزنامه هم راجع به اين جريان آپديت نوشته بوده و تاكيد كرده فعلا آپديت نكنيد متنش رو اگه پيدا كنم واستون مي ذارم تا ببينيد
اينم شنيدم كه گوشي apple هم به همين درد دچار ميشه وقتي آپديت بشه

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
آخرين خبرا راجع به آپديت كردن گوشي :
من هفته پيش از يه نفر شنيدم كه تو روزنامه هم راجع به اين جريان آپديت نوشته بوده و تاكيد كرده فعلا آپديت نكنيد متنش رو اگه پيدا كنم واستون مي ذارم تا ببينيد
اينم شنيدم كه گوشي apple هم به همين درد دچار ميشه وقتي آپديت بشه
پس قضیه کلی ...
احتمال زیاد هم از سیستم مخابرات ماست...
حتما خبرش رو بزار....

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
پس قضیه کلی ...
احتمال زیاد هم از سیستم مخابرات ماست...
حتما خبرش رو بزار....
آره دیگه:D.
با سیم کارت ایرانسل میگن خوب کار میده بعد از آپدیت.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید میخواستم بپرسم توی پی1 ، چند تا اس ام اس جا میشه ؟! محدودیت داره یا نداره ؟!

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
ببخشید میخواستم بپرسم توی پی1 ، چند تا اس ام اس جا میشه ؟! محدودیت داره یا نداره ؟!

فكر نمي كنم محدوديت داشته باشه
من خودم تو گوشي پي990 كه يك مدل هم از پي1 قديمتي تره نزديك به 1100 تا اس ام اس هم داشتم
فقط زماني كه ميخواي وارد قسمت مسيج ها بشي يكم طول ميكشه تا لود بشه كه اين زمان خيلي كمه و به چشم نمياد

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گل
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشید
-------------------------------------------------------------
بعد از 12 روز دوباره اومدم تا در مورد گوشیم یه سری توضیحات بدم:

( لطفآ افرادی که گفتن و میگن پول اضافی برای گارانتی ندین دقت کنن )

p1 من بعد از آپدیت 4 تا در میون کار میکرد ( که قبلآ توضیح دادم ).بردم گارانتی سیتادل.بهشون گفتم که آپدیت کردم و گوشی بهم ریخته .آیا جزء گارانتی حساب میشه یا نه ؟ گفتن بله و گوشی رو قبول کردن. بعد از 1 هفته که رفتم سر زدم گفتن هنوز درست نشده و داریم روش کار میکنیم.3 روز دیگه تشریف بیارین.که امروز رفتم و گفتن بعد از آپدیت یه قسمت از برد گوشی ایراد پیدا کرده و با عرض شرمندگی درست نمیشه...............................

بعد یه p1 نو از تو جعبه در آوردن و دادن بهم و گفتن به سلامت........همین.............!!!!!!!!!

این از گوشی..یه سری توضیح در مورد آپدیت هم بهم دادن که براتون مینوییسم تا خودتون قضاوت کنید.( از قول 2 تا از مهندسین اونجا )

گفتن چون ما تو تحریم به سر میبریم وقتی شما برای آپدیت به سایت مراجعه میکنید و آپدیت میکنید به نظر خودتون فایلهارو از سایت سونی اریکسون میگیرید که در واقع اینجوری نیست و ما بهش میگیم آپدیت کاذب.یعنی از لینکهایی میگیرید که احتمال خرابی و دستکاری شدن فایلها توشون هست. و این کاملآ به صورت رندوم و شانسی هستش.به همین دلیله که بعضی ها که آپدیت میکنن گوشی بدون مشکل کار میکنه و مال بعضی دیگه دچار مشکل میشه.

وقتی بهشون گفتم ما ها تو سایت ثبت نام میکنیم و یوزرنیم و پسورد داریم و از سایت استفاده میکنیم .گفتن: ما هم تو سایت عضو هستیم ولی فرقش اینه که چون ما نماینده شرکت هستیم عضویت ما با کاربران معمولی فرق میکنه و ما به سایت پول پرداخت میکنیم و از امکانات سایت استفاده میکنیم. ( یعنی اصلآ سیستمشون با ما فرق میکنه ).برای آپدیت هم گفت اگر بخواهید خودمون براتون آپدیت میکنیم و چون مطمئن هستیم که از سایت به صورت رسمی و درست و حسابی میگیریم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد......................

این توضیحاتی بود که مدیر و 2 تا از مهندسای اونجا دادن.دیگه نتیجه گیری رو به عهده خودتون میزارم

( نوشته های بالا هم عین حرفهای خود اوناست و هیچ کدومو از خودم ننوشتم )

ببخشید خیلی طولانی شد.
موفق و پیروز باشید.......................................

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
داداش من امروز يعني چهار شنبه بعد از قكر مي كنم 2 هفته براي بار سوم رفت گارانتي بهش گفتن فعلا درست نشده
ايشالا بعد از كنكور شنبه خودم ميرم ببينم چه خبره

بالا