• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه کسی گوشیش رو با update قبلی flash کرده؟ درست شده؟ می شه طریقه فلش کردن به ورژن قبلی رو بگید. ممنونتون می شم.

سلام به همه

تقریبآ 90% گوشیهایی که آپدیت میکنن و دچار مشکل میشن با فلش درست نمیشن.قبل از اینکه گوشی رو بدم

گارانتی یه بار بردم فلش کردم که نشد.خودشونم مثل اینکه 2 بار فلش کردن و باز هم نشد.

کاملآ بستگی به این داره که بعد از آپدیت چه بلایی سر گوشی بدبخت بیاد :

از 1% تا 100% گوشی خراب بشه

از 1% تا 100% گوشی درست بشه

حد وسط هم داره که میشه مثل گوشی من

موفق و پیروز باشید..................................

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
همچنان بعد از 15 روز هنوز گوشي داداشم تو گارانتيه
شنبه ميرم واسشون قاطي كنم شايد يه گوشي ديگه دادن بهمون

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه

آقا من هم يدونه P1 دارم و اتفاقا با همين مشكلات روبرو شده ام يعني فيرم ويرشو آپديت كردم و حالا جالب اينه كه با ايرانسل بعضي وقتا آنتنش ميپره ولي بعضي وقتها مثل ساعت كار ميكنه !!!!!!!! ولي با IR-TCI هميشه درست كار ميكنه. با گارانتي سيتادل هستش. من يكاري را تست كردم و يجورايي بهتر شد و تقريبا ديگه پرش آنتن ندارم. شما هم تست كنيد شايد درست شد. براي كساني كه با IR-TCI مشكل دارند بايد اينكارو بكنند:

MainMenu > Control Panel > Connections > Mobile Networks

خوب حالا اينكارها رو بكنيد:
Serach Mode => Automatic

بريد روي تب Preferred List و همه ليست را پاك كنيد.
سپس گزينه More و بعد Add Network را انتخاب كنيد و بعدش ADD New را بزنيد و براي MCC=432 و MNC=11 را وارد كنيد و Done را بزنيد.

براي ايرانسل هم همينطوره فقط MNC=35 وارد بشه.

اين روش براي من كار داد با اينكه من در اصفهان هستم و هنوز ايرانسل درست كار نميكنه ولي تقريبا ديگه پرش آنتن ندارم.

اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم. حالا به هر حال امتحانش ضرري نداره.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به همه

آقا من هم يدونه P1 دارم و اتفاقا با همين مشكلات روبرو شده ام يعني فيرم ويرشو آپديت كردم و حالا جالب اينه كه با ايرانسل بعضي وقتا آنتنش ميپره ولي بعضي وقتها مثل ساعت كار ميكنه !!!!!!!! ولي با IR-TCI هميشه درست كار ميكنه. با گارانتي سيتادل هستش. من يكاري را تست كردم و يجورايي بهتر شد و تقريبا ديگه پرش آنتن ندارم. شما هم تست كنيد شايد درست شد. براي كساني كه با IR-TCI مشكل دارند بايد اينكارو بكنند:

MainMenu > Control Panel > Connections > Mobile Networks

خوب حالا اينكارها رو بكنيد:
Serach Mode => Automatic

بريد روي تب Preferred List و همه ليست را پاك كنيد.
سپس گزينه More و بعد Add Network را انتخاب كنيد و بعدش ADD New را بزنيد و براي MCC=432 و MNC=11 را وارد كنيد و Done را بزنيد.

براي ايرانسل هم همينطوره فقط MNC=35 وارد بشه.

اين روش براي من كار داد با اينكه من در اصفهان هستم و هنوز ايرانسل درست كار نميكنه ولي تقريبا ديگه پرش آنتن ندارم.

اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم. حالا به هر حال امتحانش ضرري نداره.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

نه بابا از این نیست
واسه شما شانسی درست شده
یعنی اگه از یه منطقه بری تو یه منطقه دیگه احتمال داره آنتنت باز بپره
من این راه رو خودم تست کردم نشد
می تونی این پست رو بخونی
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1500041&postcount=821
قبلا بطور کامل تست کردم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
قیمتش به زیره 400 رسید بالاخره.
390 در طبقه 5 علاالدین مشاهده شده.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
قیمتش به زیره 400 رسید بالاخره.
390 در طبقه 5 علاالدین مشاهده شده.
به به ... خیلی خوب شده...
شیراز چی؟
مثل اینکه داره با تهران یکی میشه قیمت هاش!!
چجوریه؟؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
متاسفانه شیراز کمتر از 420 ندیدم.خیلی نامرد شدن.آخرش مجبور میشم بیام تهران بگیرم.
دنیا رو میبینی گهی پشت به زینو....
بس که این فروشنده ها دندون گرد هستن.البته ممکنه کسی نخریده باشه و جنس جدید هم وارد نکرده باشن و هنوز قیمت قبل رو بدن.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها یه خبر داغ داغ
بالاخره se پک فارسیه جداگانه ای رو برای پی1 ارائه داد.:wacko:
برای اطلاعات کاملتر اینجا رو ببینید.:lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من مي خوام برم P1 بخرم. لطفا به چند تا سوال من پاسخ بديد.

توي اين پستهايي كه خوندم از آپديت كردن گوشي واقعا ترسيدم. ظاهرا اتفاقات وحشتناكي براي گوشي مي افته.

اصلا نيازي به آپديت كردن هست؟ اگه هست براي چي؟

براي اضافه شدن امكانات فارسي به گوشي حتما بايد آپديت كرد؟ البته منظورم اين نيست كه تمام منوها فارسي بشه ها . چون زياد جالب نيست . بلكه منظورم اينه كه بشه فارسي نوشت . خوند و اديت كرد .

كدوم يك از ورژنهاي فريمور خوبه ؟ ميشه موقع خريد گوشي رو بخريم كه اون جديده روش نصب باشه؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

توي اين پستهايي كه خوندم از آپديت كردن گوشي واقعا ترسيدم. ظاهرا اتفاقات وحشتناكي براي گوشي مي افته.

براي اضافه شدن امكانات فارسي به گوشي حتما بايد آپديت كرد؟ البته منظورم اين نيست كه تمام منوها فارسي بشه ها . چون زياد جالب نيست . بلكه منظورم اينه كه بشه فارسي نوشت . خوند و اديت كرد .

كدوم يك از ورژنهاي فريمور خوبه ؟ ميشه موقع خريد گوشي رو بخريم كه اون جديده روش نصب باشه؟

دوست عزیز هیچ نیازی به آپدیت نیست ولی فقط میتونی فارسی ببینی . آخرین ورژن مشکلاتی رو ایجاد کرده که مهمترینش پریدن آنتن گوشی هست (البته برای TCI ) . ولی یکم دیگه صبر کنی میتونی w960 بگیری منم منتظرشم تا بیاد البته باید تا کریسمس صبر داشته باشی :happy:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

اگه خریدین آپدیت نکنین.
با یه فونت فارسی که بریزین حل میشه.
البته اگه مثل پی 990 باشه.

دوست عزیز هیچ نیازی به آپدیت نیست ولی فقط میتونی فارسی ببینی . آخرین ورژن مشکلاتی رو ایجاد کرده که مهمترینش پریدن آنتن گوشی هست (البته برای TCI ) . ولی یکم دیگه صبر کنی میتونی w960 بگیری منم منتظرشم تا بیاد البته باید تا کریسمس صبر داشته باشی :happy:

تایید میشه.
صبر کنین تا W960 بیاد.
خیلی به صرفه تره.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
راستی حالا این گوشی هایی که با ورژن R9J005 میاد تو بازار باز هم مشکل آنتن دارند یا نه ؟ اگر اینجوری بشه خیلی آبرو ریزی میشه .من توصیه ام به اونایی که میخوان بخرند حتما ورژن قبل از اینو بگیرند و آپدیت هم نکنند تا زمانیکه مشخص بشه که چرا بعضی از p1 ها هنگام آپدیت به این مشکل بر میخورند !

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من
امروز مثل اب خوردن اپدیت کردم و پک فارسی رو هم جدا نصب کردم و الانم هیچ مشکلی ندارم.تو رو خدا اینقدر بچه ها رو نترسونید.الان یه پی1 تمام فارسی ساپورت دارم که مثل ساعت کار میکنه.
سئوالی بود در خدمتم:D

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستانی که P1 خریدن میشه لطف کنن و بگن گوشیشون ساخت کجاست + قیمت.
ممنون میشم.

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام من
امروز مثل اب خوردن اپدیت کردم و پک فارسی رو هم جدا نصب کردم و الانم هیچ مشکلی ندارم.تو رو خدا اینقدر بچه ها رو نترسونید.الان یه پی1 تمام فارسی ساپورت دارم که مثل ساعت کار میکنه.

دیگه وقتی آپدیت کردی چرا پک فارسی رو نصب کردی ؟!!!:blink:

من وقتی آپدیت کردم زبان فارسی همراه با منوی کاملا فارسی به گوشی اضافه شد یعنی مال شما اینطور نشد ؟!

حالا برو یه چرخ تو شهر بزن ببین همه جا آنتن داری .چون برای من گله به گله آنتن میداد مثلا تو آریاشهر میداد ولی توی تهرانپارس زیر دکل مخابرات نمیداد !

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
دیگه وقتی آپدیت کردی چرا پک فارسی رو نصب کردی ؟!!!:blink:

من وقتی آپدیت کردم زبان فارسی همراه با منوی کاملا فارسی به گوشی اضافه شد یعنی مال شما اینطور نشد ؟!
خیر چون گوشی من cda جنریک ورد بود و مسلما بعد از اپدیت فارسی رو در لیست انتخاب زبان نداشت.حتی عربی رو هم نداشت.منم پچ فارسی رو روش نصب کردم .الان فارسی و انگلیسی دارم.:happy:

حالا برو یه چرخ تو شهر بزن ببین همه جا آنتن داری .چون برای من گله به گله آنتن میداد مثلا تو آریاشهر میداد ولی توی تهرانپارس زیر دکل مخابرات نمیداد !
گمون نمیکنم مشکلی باشه ولی با این حال تست میکنم:rolleyes:

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر چون گوشی من cda جنریک ورد بود و مسلما بعد از اپدیت فارسی رو در لیست انتخاب زبان نداشت.حتی عربی رو هم نداشت.منم پچ فارسی رو روش نصب کردم .الان فارسی و انگلیسی دارم.:happy:

آقا یه سوال :
حالا که فارسی روش داری ببین تشخیص دستخط فارسی !!! هم کار میکنه؟ تو موبایلستان میگن که کار میکنه ولی یه خورده سخته باورش چونکه ocr فارسی برا کامپیوتر به این راحتیا کار نمیکنه چه برسه به موبایل:eek:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

پس مال من حتما CDA خاورمیانه بوده .شاید هم به همین خاطر مشکل پیدا کرد یا اینکه ربطی نداره ؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من

حتما باهاش توش شهر نگشتي
تو يك سري از مناطق آنتن دهيش خوبه ولي بعضي جاها آنتن مي پره
البته اميدوارم اينطور نباشه و گوشي شما ايراد پيدا نكرده باشه

بالا