• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
بعد از 17 روز دوباره رفتم نمايندگي گوشيه داداشمو بگيرم
گفتن شرمنده فعلا درست نشده
منم قاطي كردم
گفتم من بايد امروز با گوشي برم بيرون
گفتن سيستم مخابرات همراه اول سطحش پايينه روي اين گوشي جواب نميده با ايرانسل مي توني راحت همه جا آنتن داشته باشي
منم گفتم آخه گوشي خريدم 420000 تومن حالا ايرانسل بندازم روش كه چي بشه
خلاصه بعد از كلي جر و بحث گوشيو همونطوري گرفتم و قرار شد هفته بعد برم گوشيو بدم واسم درست كنن
يعني مديرشون گفت قراره يه نرم افزار تا هفته بعد بياد از سوني اريكسون كه اين مشكل رو رفع كنه
بهم قول داد اگه هفته بعد نرم افزار نيومد يا اينكه نشد درست بشه يه گوشي آكبند بهم همون روز بده
دوباره اومدم گوشي رو آپديت كردم ولي بازم مثل اوله بعضي جاها آنتن فوله بعضي جاها هم آنتن نداره

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که P1 خریدن میشه لطف کنن و بگن گوشیشون ساخت کجاست + قیمت.
ممنون میشم.

سلام به همه

آقا hamed1297 گل

بعد از خوندن 66 صفحه در مورد p1 دیگه نباید بپرسی که گوشی ساخت کجاست برادر.................!!!!!
از شما بعیده

همشون چین و خلاص..............( تازه w960 هم چینه.نگران نباش............!!!! )

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من
امروز مثل اب خوردن اپدیت کردم و پک فارسی رو هم جدا نصب کردم و الانم هیچ مشکلی ندارم.تو رو خدا اینقدر بچه ها رو نترسونید.الان یه پی1 تمام فارسی ساپورت دارم که مثل ساعت کار میکنه.
سئوالی بود در خدمتم:D

سلام به همه

خدا رو شکر.امیدوارم همیشه مثل ساعت کار کنه.ولی یه 10-12 روز باهاش کار کنید و کاملآ تست کنید.

چون مال من هم بعد از آپدیت یه دو هفته ای خوب کار کرد و بعد نیمه منهدم شد......!!!!!

اگه خدای نکرده اتفاق خاصی افتاد برای اطلاع همه همینجا مطرح کنید.

مرسی

موفق و پیروز باشید..................

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که بعضی جاها آنتن داره و بعضی جاها نداره، منو یاد 6230 خودم می اندازه. اون موقع که هنوز تو بازار ایران نبود، از آلمان اورده بودم و اول کلا هیچ جا کار نمی کرد. رفتم امور مشترکین مرکزی تو میدون رسالت و رجیسترش کردم (اون زمان هنوز مساله رجیستر به این شکل اخیر مطرح نبود اصلا). بعد از رجیستر تو بعضی جاها درست بود و بعضی جاها هنوز کار نمی کرد. دوباره رفتم همون امور مشترکین و اون آقا گفت باید یه مدت صبر کنی، چون بعضی از BTS ها سیستم قدیمیه و باید یواش یواش عوض بشه. کلا نزدیک دو ماه طول کشید ولی بالاخره همه جا آنتنش درست شد.
این مساله P1 هم به نظر میاد به جای اینکه مشکل SE باشه، مشکل MCI باشه.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این مساله P1 هم به نظر میاد به جای اینکه مشکل SE باشه، مشکل MCI باشه.
قطعا مشکل از se نیست....
با توجه به صحبت های دوستان مشکل از سیستم مخابراتی ماست.... چون بعضی از گوشی های دیگه هم به این مشکل دچار شدن ....

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا hamed1297 گل

بعد از خوندن 66 صفحه در مورد p1 دیگه نباید بپرسی که گوشی ساخت کجاست برادر.................!!!!!
از شما بعیده

همشون چین و خلاص..............( تازه w960 هم چینه.نگران نباش............!!!! )

آخه واسه این پرسیدم که دیروز یک سر رفتم در یک موبایل فروشی و قیمت P1 رو گفت 480 گفتم بیخیال بابا .تهران 390 هم رسیده.گفت نه این اصله و فلان.گفتم تا اونجایی که من میدونم فقط یک مدل چینی داره یک مدل هم هست که no name هست و ننوشته مال چه کشوری هست.
شروع کرد به لاف زدن که نه این گوشی فرانسه داره چینی داره مالزی داره...
واسه همین شک کردم و اینجا پرسیدم.
ممنون از شما.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قیمت P1 با سیتادل کسی نداره؟

-------------
ببینم بچه ها اون نمایندگی سیتادل که بغل علاالدین هست از تو جمهوری..یعنی 2 تا مغازه با علاالدین فاصله داره رو کسی شماره اشون رو داره؟؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

-------------
ببینم بچه ها اون نمایندگی سیتادل که بغل علاالدین هست از تو جمهوری..یعنی 2 تا مغازه با علاالدین فاصله داره رو کسی شماره اشون رو داره؟؟

440 تومن فروشگاه گالری المپیک چیه میخوای بخری ناقلا :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
:D :rolleyes: شاید ;)

حالا این گالری کجا هست؟ علاالدین یا پایتخت؟؟ مطمینی با سیتادل هست؟؟

علاالدین همکف شماره 35 ( مغازهء سوم چهارم سمت راست از در جمهوری )

تلفن: 66723938

بذار روی 350 اومد با هم بریم بخریم من شاید قید w960 رو بزنم :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
علاالدین همکف شماره 35 ( مغازهء سوم چهارم سمت راست از در جمهوری )

تلفن: 66723938

بذار روی 350 اومد با هم بریم بخریم من شاید قید w960 رو بزنم :)

440 با سیتادل؟؟؟:) مطمین؟؟

-----------------

350 کی میشه؟ اخه دیگه خیلی قیمتش کم شده یعنی خیلی افت کرده...بدون گارانتی شده 390 تومن...فکر نکنم به این زودی با سیتادل بشه 350 تومن...منظورم اینه که افت اولیه که هیچ افت ثانویه اش رو هم کرده...فکر کنم یه 4 ماهی کار داره بشه 350 تومن...هان نظرت چیه؟؟

بعدش هم مگه تو یکی نخریدی؟ بعد فروختی..باز بخری؟؟:blink:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
440 با سیتادل؟؟؟:) مطمین؟؟

-----------------

350 کی میشه؟ اخه دیگه خیلی قیمتش کم شده یعنی خیلی افت کرده...بدون گارانتی شده 390 تومن...فکر نکنم به این زودی با سیتادل بشه 350 تومن...منظورم اینه که افت اولیه که هیچ افت ثانویه اش رو هم کرده...فکر کنم یه 4 ماهی کار داره بشه 350 تومن...هان نظرت چیه؟؟

بعدش هم مگه تو یکی نخریدی؟ بعد فروختی..باز بخری؟؟:blink:

من که زنگ زدم گفت 440 با سیتادل و 430 با گارانتی نوین

والا نمیدونم خدایی راضی بودم ازش فقط آپدیت کردم که ایکاش نمیکردم .لامصب این 960 از coming soon در میومد و قیمت اولیه اش در میومد میشد تخمین زد که ارزش داره برای صبر کردن یا نه حالا تو نظرت چیه ؟ ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من که زنگ زدم گفت 440 با سیتادل و 430 با گارانتی نوین

والا نمیدونم خدایی راضی بودم ازش فقط آپدیت کردم که ایکاش نمیکردم .لامصب این 960 از coming soon در میومد و قیمت اولیه اش در میومد میشد تخمین زد که ارزش داره برای صبر کردن یا نه حالا تو نظرت چیه ؟ ;)

الان P1 حدود 440 دلار قیمتشه...خب این نتیجه رو میشه گرفت:

وقتی W960 بیاد بازار...سونی اریکسون حدودا قیمت P1 رو میکشه رو 410 دلار تقریبا و دیگه ثابت میمونه...مثل همین P990 که مدتهاست حدود 300 مونده :)

W960 هم احتمالا با قیمت حدود 600-580 دلار شروع میشه به فروخته شدن:) پس در ایران با بهترین حالت به محض ورود حدود 700 قیمتشه یعنی کی این قیمت؟ حدود وسط های دی ماه...تا اول عید هم باید صبر کنی مثلا بعد عید اخر فروردین بتونی بخری 500 :) پس میبینی که تا به 440 که داریم صحبت میکنیم برسیم شده اخر اردیبهشت و اول خرداد حدودی دیگه ;)

پس من میگم الان ادم میخره استفاده میکنه...پولاش رو جمع میکنه نهایت خیلی دیگه دلش رو زد 6 ماه دیگه اون رو میفروشه میره w960 میخره ;) بد میگم؟؟ تنوع هم میشه دیگه..چی کار کنیم دیگه...گوشی بازی داره خفه امون میکنه :rolleyes:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
الان P1 حدود 440 دلار قیمتشه...خب این نتیجه رو میشه گرفت:

وقتی W960 بیاد بازار...سونی اریکسون حدودا قیمت P1 رو میکشه رو 410 دلار تقریبا و دیگه ثابت میمونه...مثل همین P990 که مدتهاست حدود 300 مونده :)

W960 هم احتمالا با قیمت حدود 600-580 دلار شروع میشه به فروخته شدن:) پس در ایران با بهترین حالت به محض ورود حدود 700 قیمتشه یعنی کی این قیمت؟ حدود وسط های دی ماه...تا اول عید هم باید صبر کنی مثلا بعد عید اخر فروردین بتونی بخری 500 :) پس میبینی که تا به 440 که داریم صحبت میکنیم برسیم شده اخر اردیبهشت و اول خرداد حدودی دیگه ;)

پس من میگم الان ادم میخره استفاده میکنه...پولاش رو جمع میکنه نهایت خیلی دیگه دلش رو زد 6 ماه دیگه اون رو میفروشه میره w960 میخره ;) بد میگم؟؟ تنوع هم میشه دیگه..چی کار کنیم دیگه...گوشی بازی داره خفه امون میکنه :rolleyes:

همینو بگو جفتمون سونی بازیم خفن :D من میتونم وقتی به 600 رسید بخرمش جهنم و ضرر فعلا با N70 سر میکنیم دیگه چه کنیم :santa:

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

-------------

سلام به همه

سلام مخصوص به جناب mazi

امیدوارم به زودی بخری.من شماره و آدرس مغازه ای که ازش خریدم رو برات مینویسم.شاید به دردت خورد

( تهران - خیابان جمهوری - تقاطع حافظ - پاساژ علاءالدین - طبقه همکف - پلاک 53

فروشگاه پرتو ( نماینده فروش محصولات ***** و سونی اریکسون )

تلفن : 66729504 -- 66729456 -- 66719433 -- 66719430

( من از اینجا خریدم با گارانتی سیتادل ( 16/7/86) -----------------قیمت 570000 )

خوشحال میشم که زودتر بخری........................!!!!!!!

موفق و پیروز باشید..................

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون سلام. آقا من دوباره گوشيمو update كردم ولي باز نتيجه‌اي نگرفتم. جالب اينجاست كه آنتن من فوله ولي هرجا كه بخوام بگيرم بعد از يه مكث حدوداً 10 ثانيه‌اي اشغال مي‌زنه و سريع قطع مي‌شه. هركيم كه شماره منو بگيره مي‌گه در شبكه موجود نمي‌باشد. مشكل چيه به نظرتون؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
آقايون سلام. آقا من دوباره گوشيمو update كردم ولي باز نتيجه‌اي نگرفتم. جالب اينجاست كه آنتن من فوله ولي هرجا كه بخوام بگيرم بعد از يه مكث حدوداً 10 ثانيه‌اي اشغال مي‌زنه و سريع قطع مي‌شه. هركيم كه شماره منو بگيره مي‌گه در شبكه موجود نمي‌باشد. مشكل چيه به نظرتون؟

منم كه گوشي داداشمو از نمايندگي كه گرفتم (البته درست نشده بود) آپديت كردم
بازم مثل اول بعضي جاها آنتن داره بعضي جاها نداره
حالا يك هفته قراره صبر كنم تا نمايندگي به قول خودشون يه نرم افزار واسه درست كردنش بيارن
هفته ديگه خبرشو مي دم كه چي به سرمون قراره بياد

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دقیقا شده عین ماجرای 6230 که گفتم. تقصیر مخابراته. گول حرفای گارانتی رو نخورین. به نظر من سیتادل که گفته IP ایران مشکل داره، خیلی پرت گفته.

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا شده عین ماجرای 6230 که گفتم. تقصیر مخابراته. گول حرفای گارانتی رو نخورین. به نظر من سیتادل که گفته IP ایران مشکل داره، خیلی پرت گفته.

سلام به همه

اگه تقصیر مخابرات بود که گارانتی قبول نمیکرد یه گوشی دیگه بده.میگفت برید مشکلتونو با مخابرات حل کنید

عاشق چشم و ابروی مخابرات و استفاده کننده گوشی هم که نیستن بگن : بفرما این گوشی نو به جای گوشی

خرابتون مال شما. در ضمن بعد از آپدیت 3 حالت مختلف برای گوشی پیش میاد:

سالم----خراب---- نصفه نیمه

پس اونایی که گوشی هاشون سالم میمونه باید برن از مخابرات تشکر کنن......؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

ربطی هم به جاهای مختلف شهر و زیر آنتن و بالای دکل و این چیزا نداره..............!!!!!!!!

من تست کردم و میدونم

موفق و پیروز باشید..........................

بالا