• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

saeidoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گرام. بنده ایشالا فردا میرم برا خرید p1 . کسی توصیه خاصی نداره؟ راستی کسی میدونه اون ورژنی که فارسی روش نصبه الان تو بازار هست یا نه؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
گفتن چون ما تو تحریم به سر میبریم وقتی شما برای آپدیت به سایت مراجعه میکنید و آپدیت میکنید به نظر خودتون فایلهارو از سایت سونی اریکسون میگیرید که در واقع اینجوری نیست و ما بهش میگیم آپدیت کاذب.یعنی از لینکهایی میگیرید که احتمال خرابی و دستکاری شدن فایلها توشون هست. و این کاملآ به صورت رندوم و شانسی هستش.به همین دلیله که بعضی ها که آپدیت میکنن گوشی بدون مشکل کار میکنه و مال بعضی دیگه دچار مشکل میشه.

وقتی بهشون گفتم ما ها تو سایت ثبت نام میکنیم و یوزرنیم و پسورد داریم و از سایت استفاده میکنیم .گفتن: ما هم تو سایت عضو هستیم ولی فرقش اینه که چون ما نماینده شرکت هستیم عضویت ما با کاربران معمولی فرق میکنه و ما به سایت پول پرداخت میکنیم و از امکانات سایت استفاده میکنیم. ( یعنی اصلآ سیستمشون با ما فرق میکنه ).برای آپدیت هم گفت اگر بخواهید خودمون براتون آپدیت میکنیم و چون مطمئن هستیم که از سایت به صورت رسمی و درست و حسابی میگیریم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد......................

این توضیحاتی بود که مدیر و 2 تا از مهندسای اونجا دادن.دیگه نتیجه گیری رو به عهده خودتون میزارم

مرسی..
استفاده کردیم..
اگه با برنامه IP آدرس رو عوض کنیم یا از *** استفاده بشه فکر کنم مشکلی ایجاد نشه...؟؟

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی..
استفاده کردیم..
اگه با برنامه IP آدرس رو عوض کنیم یا از *** استفاده بشه فکر کنم مشکلی ایجاد نشه...؟؟

سلام به همه

نمیدونم . شاید بشه .به نظر من به ریسکش نمیارزه.من که دیگه میترسم همچین کاری بکنم.همین یه بار بسته.............!!!!!!!!

موفق و پیروز باشید

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستان گل
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشید
-------------------------------------------------------------
بعد از 12 روز دوباره اومدم تا در مورد گوشیم یه سری توضیحات بدم:

( لطفآ افرادی که گفتن و میگن پول اضافی برای گارانتی ندین دقت کنن )

p1 من بعد از آپدیت 4 تا در میون کار میکرد ( که قبلآ توضیح دادم ).بردم گارانتی سیتادل.بهشون گفتم که آپدیت کردم و گوشی بهم ریخته .آیا جزء گارانتی حساب میشه یا نه ؟ گفتن بله و گوشی رو قبول کردن. بعد از 1 هفته که رفتم سر زدم گفتن هنوز درست نشده و داریم روش کار میکنیم.3 روز دیگه تشریف بیارین.که امروز رفتم و گفتن بعد از آپدیت یه قسمت از برد گوشی ایراد پیدا کرده و با عرض شرمندگی درست نمیشه...............................

بعد یه p1 نو از تو جعبه در آوردن و دادن بهم و گفتن به سلامت........همین.............!!!!!!!!!

این از گوشی..یه سری توضیح در مورد آپدیت هم بهم دادن که براتون مینوییسم تا خودتون قضاوت کنید.( از قول 2 تا از مهندسین اونجا )

گفتن چون ما تو تحریم به سر میبریم وقتی شما برای آپدیت به سایت مراجعه میکنید و آپدیت میکنید به نظر خودتون فایلهارو از سایت سونی اریکسون میگیرید که در واقع اینجوری نیست و ما بهش میگیم آپدیت کاذب.یعنی از لینکهایی میگیرید که احتمال خرابی و دستکاری شدن فایلها توشون هست. و این کاملآ به صورت رندوم و شانسی هستش.به همین دلیله که بعضی ها که آپدیت میکنن گوشی بدون مشکل کار میکنه و مال بعضی دیگه دچار مشکل میشه.

وقتی بهشون گفتم ما ها تو سایت ثبت نام میکنیم و یوزرنیم و پسورد داریم و از سایت استفاده میکنیم .گفتن: ما هم تو سایت عضو هستیم ولی فرقش اینه که چون ما نماینده شرکت هستیم عضویت ما با کاربران معمولی فرق میکنه و ما به سایت پول پرداخت میکنیم و از امکانات سایت استفاده میکنیم. ( یعنی اصلآ سیستمشون با ما فرق میکنه ).برای آپدیت هم گفت اگر بخواهید خودمون براتون آپدیت میکنیم و چون مطمئن هستیم که از سایت به صورت رسمی و درست و حسابی میگیریم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد......................

این توضیحاتی بود که مدیر و 2 تا از مهندسای اونجا دادن.دیگه نتیجه گیری رو به عهده خودتون میزارم

( نوشته های بالا هم عین حرفهای خود اوناست و هیچ کدومو از خودم ننوشتم )

ببخشید خیلی طولانی شد.
موفق و پیروز باشید.......................................

این اولین باری هست که میبینم گارانتی به معنای واقعی شامل حال یک گوشی خراب شده.
همیشه یک بهانه میتراشن تا از زیر این گارانتی در برن و یه پولی از مشتری بگیرن.
در واقع اصلش هم همینه ولی متاسفانه همیشه اینطور نیست.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این اولین باری هست که میبینم گارانتی به معنای واقعی شامل حال یک گوشی خراب شده.
همیشه یک بهانه میتراشن تا از زیر این گارانتی در برن و یه پولی از مشتری بگیرن.
در واقع اصلش هم همینه ولی متاسفانه همیشه اینطور نیست.
انصافا سیتادل خوب خدمات میده..
من تجربه کردم...

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا به نظر من این حرف تحریم و اینجور چیزا الکیه . چطور بچه هایی که ایرانسل دارن مشکلی ندارن؟ مگه اونا ایران زندگی نمی کنن. این مشکل از update باید باشه. چوت فقط با ir-tci مشکل داره. مشکلشم اینطور که ازش معلومه با شکه gsm هست. ایرانسل که gprs هست مشکلی نداره. اگر دفت کنید (بجه هایی که ir-tci هستن چک کنن ببینن درست می گم یا نه) وفتی که روی علامت سیگنال آنتن که بالای صفحه هست tap کنید توی صفحه ای کع باز می شه نوشته ir-tci (gprs unavalible) درسته؟ بخاطر همین من فکر می کنم که اشکال از update باشه. بعدشم سیتادل نمایندگی مجاز sonyericsson نیست. خودش با مسئولیت خودش گارانتی می کنه. اینم رو این حساب می گم چون وقتی به sonyericsson ایمیل زدم واسه این جریان جواب داد که چون ما توی ایران نمایندگی مجاز نداریم گوشیتونو بیارید دوبی واسه گارانتی. ÷س این جریان اینکه سیتادل گفته ما چون نمایندگی هستیم میتونیم update کنیم فیلمه. بچه ها سعیتونو بکنید هرطور شده یا با e-mail به سونی اریکسون یا راه های دیگه یه جوری این مشکل و حل کنیم. من فکر می کنم اگر به sony ericsson ایمیل بزنید توی update بعدی مشکل حل بشه. فقط باید مثل کنه بشون بچسبیم و پیگیری کنیم.

به امید به P1 update شده توپپپپپپ :happy:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
والا تا اونجایکه من میدونم اون GPRS که مربوط به اینترنت میشه و فقط روی ایرانسل فعال هست و چون روی همراه اول فعال نیست میزنه unavailable.
در ضمن نمایندگی سونی اریکسون توی ایران همون سیتادل هست.ولی اینکه مستقیما از سونی اریکسون نمایندگی رو گرفته باشن رو نمیدونم.
اگر اشتباه میکنم بگین.

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا به نظر من این حرف تحریم و اینجور چیزا الکیه . چطور بچه هایی که ایرانسل دارن مشکلی ندارن؟ مگه اونا ایران زندگی نمی کنن. این مشکل از update باید باشه. چوت فقط با ir-tci مشکل داره. مشکلشم اینطور که ازش معلومه با شکه gsm هست. ایرانسل که gprs هست مشکلی نداره. اگر دفت کنید (بجه هایی که ir-tci هستن چک کنن ببینن درست می گم یا نه) وفتی که روی علامت سیگنال آنتن که بالای صفحه هست tap کنید توی صفحه ای کع باز می شه نوشته ir-tci (gprs unavalible) درسته؟ بخاطر همین من فکر می کنم که اشکال از update باشه. بعدشم سیتادل نمایندگی مجاز sonyericsson نیست. خودش با مسئولیت خودش گارانتی می کنه. اینم رو این حساب می گم چون وقتی به sonyericsson ایمیل زدم واسه این جریان جواب داد که چون ما توی ایران نمایندگی مجاز نداریم گوشیتونو بیارید دوبی واسه گارانتی. ÷س این جریان اینکه سیتادل گفته ما چون نمایندگی هستیم میتونیم update کنیم فیلمه. بچه ها سعیتونو بکنید هرطور شده یا با e-mail به سونی اریکسون یا راه های دیگه یه جوری این مشکل و حل کنیم. من فکر می کنم اگر به sony ericsson ایمیل بزنید توی update بعدی مشکل حل بشه. فقط باید مثل کنه بشون بچسبیم و پیگیری کنیم.

سلام به همه

با عرض معذرت باید به اطلاعتون برسونم که اونجا گوشی کسی رو دیدم که خودش آپدیت کرده بود و شماره 0912

هم داشت و گوشیش مثل ساعت کار میکرد.و همچنین یه نفر دیگه که آپدیت کرده بود و بالای دکل ایرانسل هم رفته

بود و حتی نیم خط آنتن هم نداشت........( no acces )...............!!!!!!!!!

سرچ کنید میتونید ببینید که خیلی ها با ایرانسل و تالیا هم بعد از آپدیت مشکل داشتن..................

موفق و پیروز باشید..................

( راستی فکر کنم سیتادل نماینده همون شرکتیه که تو دبی قرار داره و مسئول گارانتی و اینجور چیزاست.چون

متوجه شدم که گوشیها رو برای تعمییر به اونجا هم میفرستن )

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب. آقا این سیتادل تعمیر گوشی های غیر گارانتی رو هم قبول می کته؟

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب. آقا این سیتادل تعمیر گوشی های غیر گارانتی رو هم قبول می کته؟

سلام به همه

فکر نمیکنم .یه نفر اومده بود که گارانتی نداشت و اونا قبول نکردن.( البته من بعدش اومده بودم بیرون .نمیدونم با

گرفتن پول این کارو میکنن یا نه ).

یه چیز دیگه: سعی کنید گوشیتون به هیچ عنوان آب نخوره.یکی دوتا از مراجعین که گوشیه آب خورده آورده بودن

( w 850 ---- p 910 ) هزینه تعمیر گوشی از قیمت خود گوشی بیشتر میشد...!!!!( تازه مثل اینکه گارانتی هم

داشتن.ولی برای اونا صرف نمیکرد اینکارو بکنن )

بی انصاف یه ( برد ) داره اندازه تمبر....................قیمت داره اندازه اداره پست.....!!!!!!!!

موفق و پیروز باشید..............

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه شماره این سیتادل رو بزاری یه تاس باهاشون بگیرم؟ ممنون می شم.:)

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه شماره این سیتادل رو بزاری یه تاس باهاشون بگیرم؟ ممنون می شم.:)

سلام به همه

اونی که من رفتم آدرسش اینه :

تهران - سرویس مرکزی تهران - بلوار جلال آل احمد - نبش شهرآرا - پلاک 64 ( کنار بانک کشاورزی )

تلفن : 88286666-021

موفق و پیروز باشید......................

( راستی : این تلفن گویاست. اگه اولش گفت با پارس الرمس تماس گرفتید تعجب نکنید.هر دو تا شون با

هم هستن...)

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام

راجع به gprs بايد بگم فقط واسه ايرانسل فعال هستش كه مي تونيد به اينترنت وصل بشيد و ربطي به آنتن دهي گوشي نداره
به خاطر همين هم چون اين قابليت رو ايرانسل داره ولي همراه اول نداره واسه ايرانسل avalible هستش ولي واسه همراه اول unavalible نوشته

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
lمن امروز صبح براي برازر موبايلم يه مشكلي هنگام دانلود كردن پيش اومد
و ريستارتش كردم .
بعدش ديگه قاطي كرد و باز نشد و وقتي هم كه باز شد
همش گير مي كنه و روي منو ها استوپ مي كنه !
و كار نمي كنه !
مي شه برازرش رو دوباره نصب كرد؟؟؟ يا راه حل ديگه اي داره تا درست بشه اين مرورگر وبش ؟؟؟
-----------------------
من هر كاري كردم با ميني اپرا كار كنم نشد .
و وقتي مراحل نصبش تموم مي شد ارور مي داد كه بايد به سايت اپرا بري !! يا مي گفت به اينترنت كانكت نيستي ؟؟؟
مي شه اگه كسي با ميني اپرا مار كرده بگه اينو چي كار كنم ؟؟؟؟

-----------------------
يه چيزه ديگه : چه جوري يه كيبورد فارسي هم داشته باشم ؟؟؟
براي سرچ تو اينترنت مي خوام !
thx

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه کسی گوشیش رو با update قبلی flash کرده؟ درست شده؟ می شه طریقه فلش کردن به ورژن قبلی رو بگید. ممنونتون می شم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
. مشکلشم اینطور که ازش معلومه با شکه gsm هست. ایرانسل که gprs هست مشکلی نداره.

بخاطر همین من فکر می کنم که اشکال از update باشه.

تمام ایرانسل و همراه دولتی هر دو شون GSM هستن...کلا تمام گوشی هایی که تو ایران وارد میشن با GSM کار میکنن :blush: ایرانسل فقط یه GPRS اضافه داره ولی خود شبکه مثل دولتی ها GSM هست

اشکال از اپدیت هم نیست...چون اونایی که تو خارج اپدیت کردن مشکلی نداشتن....پ نتیجه عقلانی اینه که مشکل از مخابرات خود ماست...:)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
تمام ایرانسل و همراه دولتی هر دو شون GSM هستن...کلا تمام گوشی هایی که تو ایران وارد میشن با GSM کار میکنن :blush: ایرانسل فقط یه GPRS اضافه داره ولی خود شبکه مثل دولتی ها GSM هست

اشکال از اپدیت هم نیست...چون اونایی که تو خارج اپدیت کردن مشکلی نداشتن....پ نتیجه عقلانی اینه که مشکل از مخابرات خود ماست...:)
درسته
tapar-metal هم گفت سیتادل همینو گفته ...
با IP عوض کردن باید آپدیت درست انجام بشه...
نظرت چیه؟

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه با ip نمی شه من با یه ip دیگه update کردم اینجوری شد.

جریان فلش چی شد؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
نه با ip نمی شه من با یه ip دیگه update کردم اینجوری شد.

جریان فلش چی شد؟
منظورم اینه که از برنامه ها(یا ***) استفاده بشه تا ما رو تو یه کشوری به جز ایران بشناسه....
شما همین کارو کردی؟؟

بالا