گفتن چون ما تو تحریم به سر میبریم وقتی شما برای آپدیت به سایت مراجعه میکنید و آپدیت میکنید به نظر خودتون فایلهارو از سایت سونی اریکسون میگیرید که در واقع اینجوری نیست و ما بهش میگیم آپدیت کاذب.یعنی از لینکهایی میگیرید که احتمال خرابی و دستکاری شدن فایلها توشون هست. و این کاملآ به صورت رندوم و شانسی هستش.به همین دلیله که بعضی ها که آپدیت میکنن گوشی بدون مشکل کار میکنه و مال بعضی دیگه دچار مشکل میشه.
وقتی بهشون گفتم ما ها تو سایت ثبت نام میکنیم و یوزرنیم و پسورد داریم و از سایت استفاده میکنیم .گفتن: ما هم تو سایت عضو هستیم ولی فرقش اینه که چون ما نماینده شرکت هستیم عضویت ما با کاربران معمولی فرق میکنه و ما به سایت پول پرداخت میکنیم و از امکانات سایت استفاده میکنیم. ( یعنی اصلآ سیستمشون با ما فرق میکنه ).برای آپدیت هم گفت اگر بخواهید خودمون براتون آپدیت میکنیم و چون مطمئن هستیم که از سایت به صورت رسمی و درست و حسابی میگیریم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد......................
این توضیحاتی بود که مدیر و 2 تا از مهندسای اونجا دادن.دیگه نتیجه گیری رو به عهده خودتون میزارم
مرسی..
استفاده کردیم..
اگه با برنامه IP آدرس رو عوض کنیم یا از *** استفاده بشه فکر کنم مشکلی ایجاد نشه...؟؟
سلام به همه دوستان گل
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشید
-------------------------------------------------------------
بعد از 12 روز دوباره اومدم تا در مورد گوشیم یه سری توضیحات بدم:
( لطفآ افرادی که گفتن و میگن پول اضافی برای گارانتی ندین دقت کنن )
p1 من بعد از آپدیت 4 تا در میون کار میکرد ( که قبلآ توضیح دادم ).بردم گارانتی سیتادل.بهشون گفتم که آپدیت کردم و گوشی بهم ریخته .آیا جزء گارانتی حساب میشه یا نه ؟ گفتن بله و گوشی رو قبول کردن. بعد از 1 هفته که رفتم سر زدم گفتن هنوز درست نشده و داریم روش کار میکنیم.3 روز دیگه تشریف بیارین.که امروز رفتم و گفتن بعد از آپدیت یه قسمت از برد گوشی ایراد پیدا کرده و با عرض شرمندگی درست نمیشه...............................
بعد یه p1 نو از تو جعبه در آوردن و دادن بهم و گفتن به سلامت........همین.............!!!!!!!!!
این از گوشی..یه سری توضیح در مورد آپدیت هم بهم دادن که براتون مینوییسم تا خودتون قضاوت کنید.( از قول 2 تا از مهندسین اونجا )
گفتن چون ما تو تحریم به سر میبریم وقتی شما برای آپدیت به سایت مراجعه میکنید و آپدیت میکنید به نظر خودتون فایلهارو از سایت سونی اریکسون میگیرید که در واقع اینجوری نیست و ما بهش میگیم آپدیت کاذب.یعنی از لینکهایی میگیرید که احتمال خرابی و دستکاری شدن فایلها توشون هست. و این کاملآ به صورت رندوم و شانسی هستش.به همین دلیله که بعضی ها که آپدیت میکنن گوشی بدون مشکل کار میکنه و مال بعضی دیگه دچار مشکل میشه.
وقتی بهشون گفتم ما ها تو سایت ثبت نام میکنیم و یوزرنیم و پسورد داریم و از سایت استفاده میکنیم .گفتن: ما هم تو سایت عضو هستیم ولی فرقش اینه که چون ما نماینده شرکت هستیم عضویت ما با کاربران معمولی فرق میکنه و ما به سایت پول پرداخت میکنیم و از امکانات سایت استفاده میکنیم. ( یعنی اصلآ سیستمشون با ما فرق میکنه ).برای آپدیت هم گفت اگر بخواهید خودمون براتون آپدیت میکنیم و چون مطمئن هستیم که از سایت به صورت رسمی و درست و حسابی میگیریم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد......................
این توضیحاتی بود که مدیر و 2 تا از مهندسای اونجا دادن.دیگه نتیجه گیری رو به عهده خودتون میزارم
( نوشته های بالا هم عین حرفهای خود اوناست و هیچ کدومو از خودم ننوشتم )
ببخشید خیلی طولانی شد.
موفق و پیروز باشید.......................................
انصافا سیتادل خوب خدمات میده..این اولین باری هست که میبینم گارانتی به معنای واقعی شامل حال یک گوشی خراب شده.
همیشه یک بهانه میتراشن تا از زیر این گارانتی در برن و یه پولی از مشتری بگیرن.
در واقع اصلش هم همینه ولی متاسفانه همیشه اینطور نیست.
سلام
آقا به نظر من این حرف تحریم و اینجور چیزا الکیه . چطور بچه هایی که ایرانسل دارن مشکلی ندارن؟ مگه اونا ایران زندگی نمی کنن. این مشکل از update باید باشه. چوت فقط با ir-tci مشکل داره. مشکلشم اینطور که ازش معلومه با شکه gsm هست. ایرانسل که gprs هست مشکلی نداره. اگر دفت کنید (بجه هایی که ir-tci هستن چک کنن ببینن درست می گم یا نه) وفتی که روی علامت سیگنال آنتن که بالای صفحه هست tap کنید توی صفحه ای کع باز می شه نوشته ir-tci (gprs unavalible) درسته؟ بخاطر همین من فکر می کنم که اشکال از update باشه. بعدشم سیتادل نمایندگی مجاز sonyericsson نیست. خودش با مسئولیت خودش گارانتی می کنه. اینم رو این حساب می گم چون وقتی به sonyericsson ایمیل زدم واسه این جریان جواب داد که چون ما توی ایران نمایندگی مجاز نداریم گوشیتونو بیارید دوبی واسه گارانتی. ÷س این جریان اینکه سیتادل گفته ما چون نمایندگی هستیم میتونیم update کنیم فیلمه. بچه ها سعیتونو بکنید هرطور شده یا با e-mail به سونی اریکسون یا راه های دیگه یه جوری این مشکل و حل کنیم. من فکر می کنم اگر به sony ericsson ایمیل بزنید توی update بعدی مشکل حل بشه. فقط باید مثل کنه بشون بچسبیم و پیگیری کنیم.
به امید به P1 update شده توپپپپپپ :happy:
عجب. آقا این سیتادل تعمیر گوشی های غیر گارانتی رو هم قبول می کته؟
پارس سیتادل: ( باکد تهران) 66482637-66495677-66482641می شه شماره این سیتادل رو بزاری یه تاس باهاشون بگیرم؟ ممنون می شم.
می شه شماره این سیتادل رو بزاری یه تاس باهاشون بگیرم؟ ممنون می شم.
سلام
آقا به نظر من این حرف تحریم و اینجور چیزا الکیه . چطور بچه هایی که ایرانسل دارن مشکلی ندارن؟ مگه اونا ایران زندگی نمی کنن. این مشکل از update باید باشه. چوت فقط با ir-tci مشکل داره. مشکلشم اینطور که ازش معلومه با شکه gsm هست. ایرانسل که gprs هست مشکلی نداره. اگر دفت کنید (بجه هایی که ir-tci هستن چک کنن ببینن درست می گم یا نه) وفتی که روی علامت سیگنال آنتن که بالای صفحه هست tap کنید توی صفحه ای کع باز می شه نوشته ir-tci (gprs unavalible) درسته؟ بخاطر همین من فکر می کنم که اشکال از update باشه. بعدشم سیتادل نمایندگی مجاز sonyericsson نیست. خودش با مسئولیت خودش گارانتی می کنه. اینم رو این حساب می گم چون وقتی به sonyericsson ایمیل زدم واسه این جریان جواب داد که چون ما توی ایران نمایندگی مجاز نداریم گوشیتونو بیارید دوبی واسه گارانتی. ÷س این جریان اینکه سیتادل گفته ما چون نمایندگی هستیم میتونیم update کنیم فیلمه. بچه ها سعیتونو بکنید هرطور شده یا با e-mail به سونی اریکسون یا راه های دیگه یه جوری این مشکل و حل کنیم. من فکر می کنم اگر به sony ericsson ایمیل بزنید توی update بعدی مشکل حل بشه. فقط باید مثل کنه بشون بچسبیم و پیگیری کنیم.
. مشکلشم اینطور که ازش معلومه با شکه gsm هست. ایرانسل که gprs هست مشکلی نداره.
بخاطر همین من فکر می کنم که اشکال از update باشه.
درستهتمام ایرانسل و همراه دولتی هر دو شون GSM هستن...کلا تمام گوشی هایی که تو ایران وارد میشن با GSM کار میکنن :blush: ایرانسل فقط یه GPRS اضافه داره ولی خود شبکه مثل دولتی ها GSM هست
اشکال از اپدیت هم نیست...چون اونایی که تو خارج اپدیت کردن مشکلی نداشتن....پ نتیجه عقلانی اینه که مشکل از مخابرات خود ماست...
منظورم اینه که از برنامه ها(یا ***) استفاده بشه تا ما رو تو یه کشوری به جز ایران بشناسه....نه با ip نمی شه من با یه ip دیگه update کردم اینجوری شد.
جریان فلش چی شد؟